Jag, min fru och Bosse

Min fru Anna och jag har varit gifta i tio år. Vi är fortfarande både kära och har det kul ihop. I sängen passar vi bra ihop, men i våras kände jag att jag började längta efter lite nya äventyr. Jag misstänkte att även Anna var sugen på att testa lite nya grejer, för när vi hade sex, märkte jag att hon ibland liksom fantiserade om något. Anna ser enormt bra ut. Smal, ganska lång med långt ljust hår. Snygg på ett naturligt sätt. Vi är båda 40 år, men håller oss i trim. Jag är mörk, tränad och är nöjd med mitt utseende. En söndagsmorgon låg vi och kelade lite i sängen. Jag tänkte att nu ska jag fråga henne vad hennes sexfantasi är. Men som om hon hade läst mina tankar, så sa hon: “jag hade en så märklig dröm i natt. ” “Jaså?” sa jag “Vad då?” “Lova att du inte blir svartsjuk om jag berättar, det var en sexdröm”. “Jag lovar” sa jag. “Du vet att jag inte är den svartsjuka typen”. “Jag drömde att du tog med dig en kille från jobbet hem, och att vi alla tre hade sex. ” “Oj, sa jag, då var jag ju med, varför skulle jag bli svartsjuk?”. Hon såg lite generade ut och sa: “han hade en otroligt stor kuk”. Jag är som sagt inte den svartsjuka typen, och det är inget fel på storleken på min kuk heller. Jag blev nyfiken på att höra mer. Ärligt talat hade jag ibland tänkte på att ha en trekant. Och av någon anledning ville jag hellre ha det med en extra kille. Hon berättade hela historien, och när hon var klar vi hade ett långt, extra skönt knull. Efteråt när vi låg och pustade ut, frågade jag henne, om vi skulle göra verklighet av fantasin. Jag skulle försöka välja ut någon välhängd kille på jobbet, sedan ringa hem och förvarna, och så ta med honom. Vi kom överens om att försöka genomföra det. Våra planer gjorde oss så kåta att vi låg med varandra igen.

Vi har ett gym på jobbet som är ganska välbesökt. Jag började att kolla på de andra killarnas kukar när vi duschade. Det var lite svårt, för jag ville inte att de skulle få “fel” uppfattning. En kille som jobbade på samma avdelning som jag hade visserligen en stor balle, men skulle vara helt otänkbar att ha sex ihop med. Nån kille som jag hade tyckt skulle passa, var gift, och jag vågade inte fråga honom. Det gick några dagar, och jag tränade varje dag, och stod länge i duschen, för att se om “rätt man” dök upp. Så på fredagen, just när jag tänkte ge upp för dagen, kom en kille från datasupporten in i duschrummet. Jag kände honom inte, men vi hade bytt ett par ord några gånger när han var inne på vår avdelning och uppdaterade nåt program eller så. Jag hade inte sett honom på gymet förut. Han verkade just ha börjat träna, för hans kropp var smal, med inte så stora, men vältrimmade, muskler. Han var längre än jag som är 1. 80. Och, viktigast av allt. Hans kuk var riktigt väl tilltagen. Han hade rakad pung, precis som jag. “Tjenare” sa han när han kom in i duschrummet. Hans gång tydde på att han var stolt över att bräcka alla andra när det gällde kukstorleken. Jag fick som en ingivelse att “han är det”. Han hade ingen förlovnings eller vigsel ring, och hans blick var liksom inbjudande till sex. Han gick in i bastun, och jag gick efter honom in. Det var bara vi två därinne. Jag började prata med honom om inget särskilt. Han var lättpratad och på kort tid fick jag veta rätt mycket om honom. Bland annat att han var singel, hette Bosse och var nyss fyllda 31. Jag var noga med att tala om Anna, så att han förstod att jag var gift. Lyckligt vis nappade han på ämnet och frågade lite om vad Anna gjorde och så vidare. Samtidigt blev jag som medveten av vårat kroppsspråk. Jag satt bredbent, med min slappa balle väl i hans blickfång, jag hade blåst upp bröstet lite för att verka ännu mer muskulös. Han satt med ena benet uppdraget, även han skyltade med sitt extra stora kön. Både han och jag strök ibland med handen över våra lemmar, för att de skulle bli lite extra stora. Tillsist kände jag att jag var tvungen att fråga, för att inte tillfället skulle gå oss förbi. “Jo”, sa jag “Anna och jag har funderat lite på att bli lite mer äventyrliga. ” Han såg genast intresserad och förväntansfull ut. “Både hon och jag skulle vilja ha en extra kille med oss. Bara för att testa hur det är. ” Han sa inget, men såg fortfarande förväntansfull ut. “Jag tror hon skulle gilla dig”, sa jag. “Wow” sa han. “Menar du allvar?”. Jag nickade. “Känner du för att hänga med hem” frågade jag. “Nu?” “Ja varför inte?” Han behöve inte övertalas. Vi gick ut ur bastun, duschade och klädde på oss. Jag ringde hem och berättade för Anna att det var på gång.

När vi kom upp i vår lägenhet tog Anna emot oss i en sexig kimono hon hade köpt på en resa i Japan. Hon hade öppnat en flaska vin. Jag såg att Bosse blev tänd på henne direkt. Om inte annat var det tydligt genom bulan på hans jeans. Anna log uppskattande mot mig, som tecken på att hon gillade honom. Hon hällde upp vin tre glas inne i vardagsrummet. Anna och jag satte oss i soffan, och Bosse i fåtöljen mitt emot. Vi drack lite vin, men var alla sugna på att komma i gång. Anna sa “Bosse, du kan väl klä av dig, så jag får se hur du ser ut?” Han ställde sig upp och knäppte långsamt upp sin skjorta. Han hade en säker blick och verkade inte alls blyg eller generad. Skjortan hamnade på golvet och så lossade han på bältet och knäppte upp jeansen. De åkte av och han stod där i bara kalsongerna. Medan han höll på hade jag knäppt upp min egen skjorta. Annas kimono hade glidit isär, så hennes ena runda toppiga bröst syntes, och låren var bara så pass att man kunde ana, men bara ana, hennes sköte. Bosses kalsonger såg ut som om de skulle brista av trycket från hans svullnade penis. Anna sa till mig att hon tyckte jag skulle hjälpa honom av med dem så hon fick se vad jag hade tagit med hem till henne. Jag reste mig, tog mig ur mina egna byxor, men behöll mina boxershort på så länge. Även jag hade full erektion – givetvis. Jag gick fram till Bosse, som tycktes gilla att vara förvandlat till objekt. Jag satte fingrarna innanför linningen på hans Salmingkalsonger och drog ner dem. Hans jätteballe fjädrade upp och stod hård och rak i en vinkel upp mot hans mage. Anna såg på honom med en blick som jag kände igen. Hon var mycket upphetsad. “Kom hit” sa hon till mig “du får värma upp mig”. Hon ställde sig upp, jag gick till henne och tog av henne kimonon. Hennes ljusa hy och slanka kropp var helt oemotståndlig. Jag kysste henne och fortsate sedan ner mot hennes bröst. Stannade där en stund med min tunga tills hennes bröstvårtor var styva och extra känsliga. Hon sa till Bosse att han skulle ta av mig mina boxershorts. Han lydde. Jag fortsatte att smeka Anna med min mun, medan jag kände hans händer som drog av mig mina kalsonger. Nu var jag nere vid Annas sköte. Det var redan fuktigt och det märktes att hon väntade på våra lemar. Jag lät min tunga leka lite mellan hennes lår. Sedan la hon sig på rygg på vårt soffbord och drog upp benen så hennes sköte blottades för Bosse. Jag ställde mig på knä på golvet bredvid Anna och smekte hennes slidöppning med fingrarna. Jag särade lite på hennes blygdläppar så att Bosse skulle se vad som väntade honom. Jag var otroligt kåt av bara tanken på att se hans balle penetrera min älskade fru. Han stod med sin pulserande kuk och väntade på våra order. “Slicka mig båda två” bad Anna. Vi lydde och gick ner mellan hennes särade lår och började leka med våra tungor över hennes våta sköte och väntande clitoris. Först lite försiktigt, och sedan mer djärvt. Det var oundvikligt att Bosses och min tunga möttes, att vi närapå kysstes när vi båda slickade henne för att ge henne en skön förspelsorgasm. Hon skälvde av njutningen. “Nu vill jag att du mjukar upp mig med din kuk” sa hon till mig “sedan vill jag ha hela hans stora varma stake”. Hon hade alltid gillat “dirty talk” när vi hade sex och fast jag var dålig på det själv, gillade jag att höra det från henne. Hon låg kvar på bordet och jag stod på knä framför henne och lät min egen hårda varma kuk glida in i hennes underbara välbekanta lena grotta. Jag försökte långsamt förbereda henne på att ta emot Bosses grövre lem. Hon var så tajt och skön, att jag undrade hur han skulle få plats i henne. Han väntade bakom mig och stod så pass nära att jag kände värmen från hans kropp. När jag märkte att hon var redo, drog jag mig lite motvilligt ur, för att ge plats för Bosse. Jag ställde mig på knä bredvid, när han flyttade in mellan hennes lår. Jag smekte hennes sköte medan han sakta lät toppen av sin gigant söka sig in i hennes uppvärmda slida. Hon gnydde av välbehag när han trängde in, centimeter för centimeter. Det gjorde mig yr av kåthet att se på. När hela han var inne, stannade han en stund för att hon skulle vänja sig. Jag kunde inte låta bli att med glida ner med handen mellan deras kroppar och känna på hur hans breda hårda kukfäste mötte hennes sköte. Han såg på mig med ett upphetsat, simmigt leende när jag rörde vid hans kuk. Det var helt tydligt att han gillade det. Jag gillade det, och det var lite överraskande. Det var dags för honom att börja knulla på allvar. Han började med pulserade rörelser föra sin kuk ut och in i henne. Han var bra på att knulla, det syntes. Jag såg att Anna älskade det. “Slicka henne medan jag knullar” sa Bosse. Jag såg på Anna, och hon visade att det var precis vad hon ville. Jag försökte leta mig ner mor hennes clitoris med min tunga, men det blev svårt att få plats. Vi bytte position, så att hon stod på alla fyra. Han körde in den igen och jag la mig på rygg under henne och slickade medan hans varma våta stång fortsatte sitt pumpande. Då och då råkade min tunga glida längs undersidan av hans kuk. Den smakade av både henne och honom. Efter en stund “råkade” jag inte slicka på hans kuk, utan gjorde det medvetet för att det var så jävla häftigt. Hans släta pung daskade mig i ansiktet där jag låg med huvudet bakböjt för att nå dem båda med min tunga. Det rann av sexsafter och svett i mitt ansikte. Jag hörde på deras stönanden att de närmade sig kulmen. Jag flyttade mig så jag stod bredvid dem, och fortsatte med händerna smeka dem båda. Jag kände på hans fasta häck hur den spändes och slappnade av i takt med knullandet. Jag lät handen leta sig in mellan hans ben och smekte området bakom hans pung. Så återgick jag till Anna, smekte hennes bröst och kysste henne. Nu märkte jag hur orgasmen vällde upp i dem båda. Han sprutade inne i henne. De var som en enda stor pulserande varelse. När det var över, drog Bosse ut sin slaknande våta kuk. Det var bara jag som inte hade kommit än. Anna kröp fram till mig och började suga min hårda röda kuk, som inte heller hade långt kvar till att explodera i en stor orgasm. Till min förvåning frågade Bosse om han också fick smaka. Anna log och plötsligt såg jag hur han slöt sin mun runt min kuk. Sedan hjälptes Anna och Bosse åt att suga av mig. Jag sprutade nästan allt i ansiktet på honom. Efteråt låg vi kvar och bara flämtade. Bosse stannade på middag. Sedan sov han över. Vi kommer att fortsätta leka med honom ett tag framöver.

Rösta på Jag, min fru och Bosse:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 röster, snitt: 2.94 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Jag, min fru och Bosse