Jag, Anna och Peter den store

Jag försöker dra mig till minnes hur det hela började. Klockan var över midnatt och firmafesten började gå mot sitt slut. Jag satt och pratade med Peter. Egentligen har jag inte mycket till övers för honom. Han är en ganska dryg och självgod typ vilket inte blir bättre när han har fått i sig några järn. Han påstod att han kunde få vilken kvinna som helst på fall bara han viftade med sin stora kuk. Jag försökte förklara för honom att kvinnor inte brydde sig om storleken, utan sätter mer värde på romantik och förspel. Enligt min mening ska kvinnor snärjas med levande ljus, klassisk musik och ömhet. Det där med muskler och stora kukar är bara något som män tror att kvinnor är förtjusta i. Han stod emellertid på sig och förklarade att tack vare att ryktet om hans fysik gick som en löpeld i vissa kvinnliga kretsar stod dom på kö för att få prova. Det slutade med att jag i fyllan och villan bjöd hem honom för att bevisa motsatsen.

Helgen kom och barnen var bortlämnade. Det var tid för vår lördagsrunda i terrängspåret. Min fru Anna hade inget emot att Peter hängde med. Vi träffade Peter på parkeringsplatsen och drog iväg ut i skogen. 5 kilometer och 25 minuter senare stod vi svettiga och flåsande vid våra bilar. Jag frågade Peter om han inte ville följa med hem och ta en öl och det tackade han självklart ja till. Anna och jag brukade alltid boka föreningens dusch och bastu efter våra löprundor, så även denna dag. Jag och Peter gav henne ett litet försprång. När hon väl satt inne i bastun tog jag av mig och gick in i duschen. Det dröjde lite innan Peter kom, men vilken entré. Anna och jag var mitt inne i en diskussion när hon plötsligt kom av sig och stirrade. Det syntes tydligt att hon gillade vad hon såg. Jag måste medge att han var stor. Hans jätte kuk gungade slappt framför hans proportionellt stora pung när han gick för att sätta sig bredvid mig. Anna rodnade lätt och hennes nu styva bröstvårtor avslöjade henne. Jag kan slå vad om att hon satt och funderade på hur stor den skulle kunna bli när den styvnar och framför allt hur det skulle kännas att få ett sånt monster rätt upp i sitt allra heligaste rum. Vi satt i bastun i ungefär en halvtimme med avbrott för dusch, och öl-hämtar pauser. Anna sa inte mycket. När hon till slut gav upp och försvann upp till vårt radhus sa Peter överlägset.

“Där ser du. Vad var det jag sa ?”

“Åja, du har ju knappast fått någon på fall ännu !” snoppade jag av honom.

“Ger du mig bara chansen så ska jag bevisa att jag klarar det. ” Sa Peter.

“Visst, du kan försöka, men det är bara slöseri med tid. Anna är av den typen som hävdar att storleken inte spelar någon roll” sa jag självsäkert.

“Du misstar dig. Så säger alla kvinnor bara för att inte såra sina män. Alla vet innerst inne att storleken spelar en jävla roll. Om du lovar att inte störa mig i kväll så ska du få se”

När vi kom in i huset höll Anna som bäst på med middagen.

“Det räcker till dig också Peter, om du vill stanna på middag” sa hon.

“Jag vill ju inte tränga mig på, men visst vore det trevligt” svarade Peter.

“Har du inget bättre för dig i kväll är det klart att du stannar en stund” fyllde jag i pliktskyldigt.

Det blev mot förmodan en mycket trevlig middag och medan jag blandade gin och tonic visade Anna in våran gäst i vardagsrummet. När jag kom in med drinkarna satt dom bekvämt tillbakalutade i samma soffa och väntade på sin drink. Peter visade sig vara en ypperlig historieberättare och lyckades charma både Anna och mig. Vi skrattade och hade det riktigt trevligt. Jag hade nästan glömt bort vad Peter var ute efter när jag såg att den ormen hade lyckats slingra sin ena arm runt Annas axlar. När jag kom tillbaks från min fjärde, eller om det var femte, drinkblandar runda hade Anna lagt på sin favorittryckare och hon dansade passionerat med Peter. Övergiven som jag var fick jag ägna mig åt drinkarna. Det kändes som om låten aldrig ville ta slut och när den väl gjorde det tittade jag upp bara för att få se dom kyssas. Jag kände mig alldeles kall inombords. Vad hade jag startat för någonting. Det enda jag kom mig för var att harkla mig.

“Oj vad klockan går fort när man har kul” sa Anna och bröt sig loss från Peters grepp.

“Du stannar väl över natten, Peter ?” frågade hon medan hon började gå upp mot övervåningen och sovrummen.

“Mmmm, jag vet inte om det passar. ” Peter tittade på mig med en typisk ‘vad va de jag sa’ min.

“Det är inga problem, jag går upp och bäddar en extrasäng och ställer i ett av barn rummen” kvittrade Anna uppe från övervåningen.

“Jag ska bara kolla att min bil är låst. ” sa Peter och viftade med sina bilnycklar.

“Finns det ingen gentleman som kan hjälpa mig med den här tunga sängen” ropade Anna från garderoben på övervåningen.

“Självklart” svarade Peter.

“Här, ta bilnycklarna och kolla min bil är du bussig” Han kastade nycklarna till mig och försvann upp för trappan innan jag han protestera.

Självklart var bilen redan låst. Jag hade gått ut helt i onödan. På vägen tillbaks mötte jag våran alltid pratglade granne. Han malde som vanligt på om ditt och datt och det var lögn att få stopp på honom. Plötsligt hörde vi stönanden och små skrik från vårt öppna hallfönster på övervåningen. När jag började springa mot vår dörr för att kontrollera vad som stod på hörde jag grannen ropa efter mig

“Nu har lilla Anna visst hittat massagestaven, he he”

Jag svarade nåt om att, jag just hade bytt batterier i den och försvann in. Väl inne hörde jag Annas röst gå upp i falsett när hon skrek ut sin orgasm. Jag var förkrossad. Jag hade aldrig lyckats knulla Anna till en orgasm under de 8 år vi känt varandra. Det var knappt hon överhuvud taget gav några ljud ifrån sig när vi älskade. Men nu skrek hon minsann så att alla grannarna måste undra vad vi höll på med. Jag smög snabbt upp för trappan och stängde det öppna fönstret. Sovrumsdörren stod lite på glänt och jag smög fram för att kika in. Det var en fantastisk syn som mötte mig genom dörrspringan. Där låg min lilla Anna i våran dubbelsäng med vilt särade ben och tog emot Peters bjässe gång på gång i sin trånga fitta. Jag såg att hennes blygdläppar satt som ett spänt, rosa gummiband runt hans massiva skaft. Han fyllde verkligen ut henne till bristningsgränsen. Men hon tycktes bara njuta av det. Hon andades i takt med hans långa stötar och stönade högt varje gång han gick i botten. Min kuk var sten hård och jag var kåtare än jag någonsin varit förut. Jag började klä av mig medan jag fortsatte att smyg titta på min fru och hennes nye älskare. Jag började smeka mig själv och var tvungen att avbryta redan efter några drag för att inte spruta min sats ute i hallen. Annas röst gick ännu en gång upp i falsett, hon skrek.

“Åhhh. fortsätt. ja. ja. ja. det gåååååår. ”

Allt blev med ens lugnt inne i sovrummet. Anna låg orörlig, som avsvimmad under Peter som fortsatte att smeka hennes stora bröst med sina hårda bröstvårtor. Efter ett litet tag drog han sig sakta ur henne. Huvudet på hans redan mjuka penis kom ut med ett smaskande plopp. Han vände sig mot dörren och sa:

“Du kan komma in nu”

Jag öppnade dörren och gick sakta in med min blodfyllda bultande kuk svajande mellan mina ben. Peter reste sig från sängen när jag kom in. Det droppade från hans kuk. Trots att den inte var hård var den fortfarande magnifik att skåda. Säkert 25 cm och grov som Annas underarm. Jag kunde föreställa mig att det var viss skillnad att bli tagen av hans 25 cm jämfört med mina modiga 18, 5.

“Lägg dig på rygg på golvet” befallde Peter.

“Vi har en liten överraskning till dig” fyllde Anna i som nu tycktes kvickna till.

Chockad och omtöcknad som jag var gjorde jag som dom sa och lade mig ned. Anna reste sig mödosamt från sängen. Hon hade verkligen fått en rejäl omgång av Peter, det syntes. När hon sakta gick mot mig pressade hon ena handen mot skrevet. Det dröjde ett tag innan jag förstod varför. När jag väl förstod såg jag att det inte hjälpte. Peters säd trängde fram mellan hennes fingrar och droppade ned på golvet när hon gick mot mig.

“Sätt dig gränsle över honom” sa Peter som stod och betraktade det hela vid sängkanten. Min läckande fru kom och satte sig på huk över mig. Inte där jag hade hoppats att hon skulle sätta sig, utan över mitt ansikte.

“Håll till godo min vän. Din fru bär på bevismaterial och jag vill att du ska kontrollera henne noggrant. ” sa Peter.

Det droppade från Annas fingrar ned i mitt ansikte. Jag stack ut tungan och smakade. Det var en sträv, bitter smak som inte liknade något annat jag smakat förut.

“Nu tar jag bort handen” varnade Anna när hon drog undan sin hand från skrevet.

Peters säd fullkomligen forsade över mig och jag var tvungen att ligga med öppen mun för att fånga upp de tjocka sega klumpar som rann ur Annas springa. Jag fick kväljningar flera gånger men fortsatte ändå. Jag var fascinerad över hur öppen Anna var. Blygdläpparna var ljusrosa och uttöjda, och man kunde se rätt upp i henne. När det slutat rinna spände hon sina mag och fitt muskler och pumpade ut en nya vågor av Peters klibbiga säd. Han måste ha sparat sig i flera månader för att kunna fylla min fru så här. Anna lät sig sakta falla framåt och blev stående på alla fyra över mig. Jag kunde känna hennes varma andedräkt mot min sprickfärdiga kuk. Hennes läppar var bara några få millimeter från mitt uppsvällda ollon. Men i stället för att ta mig i munnen sänkte hon sakta sin nu savande fitta över mitt ansikte och jag fortsatte att slicka henne. Jag bearbetade hennes fitta som besatt. Hon stönade dämpat och började röra sig rytmiskt. Plötsligt drog hon sig undan men fortsatte att stöna och gunga. Jag lyfte upp huvudet och fick se hur hon sög Peters mammut kuk. Han stod på knä framför henne nu och hon hade med viss möda fått in hela hans huvud i munnen, mer fick inte plats.

“Åhhh. Anna. Fortsätter du sådär går det snart för mig igen” sa Peter mellan sammanpressade tänder.

Jag såg hur Anna ökade takten och stönade ännu högre. Hon höll hans massiva skaft med ena handen och rörde den fram och tillbaks.

“Åhh. åhhh. nu. nu. det går. det gååååår” skrek Peter.

Anna tog ut hans uppsvällda kuk huvud ur sin mun i sista sekunden. Hon riktade hans monster mot mitt skrev. Han sköt tjocka strålar av varm kletig säd över min kuk. Jag trodde aldrig att han skulle sluta spruta. Anna pumpade honom och tjöt lyckligt varje gång han skickade en ny laddning över mitt skrev. Min kuk var till slut helt täckt av sperma som sakta rann ned över pungen mellan mina skinkor ut på mattan. Anna reste sig och torkade sig om munnen.

“Jag tror att du behöver en dusch älskling” sa hon och började fnittra.

Jag tittade ned och såg mitt smetiga underliv med Peters massiva påk dinglande över. Det såg patetiskt ut. Jag började också att skratta.

“Jag har ju redan fått en dusch” sa jag och reste mig på armbågarna.

“Jag tror vi behöver duscha alla tre” skrattade Peter och kramade ur dom sista dropparna över mig.

Anna hjälpte mig med duschen. Hon förde dom varma strålarna upp och ned längs min kuk. Den var fortfarande stenhård och det kändes gudomligt skönt.

“Mmmm. fortsätt så” bad jag henne.

Hon ökade sakta takten och tittade fascinerat på hur min pung sakta drogs samman och hur jag sprutade min säd rakt in i väggen på andra sidan dusch kabinen. Även om det inte var i närheten av vad Peter presterade så var det en av de kraftigaste utlösningar som jag upplevt.

Efter duschen gick jag knäsvag ut för att vila mig. Väl inne i sovrummet upptäckte jag att sängen var full av våta små fläckar och framför allt var det en stor pöl av vad som måste ha varit Peters säd på min sida av sängen. Han hade alltså fått en utlösning innan jag kom upp och smyg tittade. Förmodligen hade Anna sugit honom till den utlösningen också. Hon som nästan aldrig sög mig. Jag beslöt då att ta den betydligt torrare gästsängen som Anna ställt inne i ett av barnrummen.

Jag måste ha slumrat till, för jag vaknade av att Anna skrek. Jag for upp från sängen rädd att det hade hänt henne något. Men då hörde jag det numera välbekanta:

“Oooh. oooh. oooh. Peter. den. är. så. stor” Hon pratade stötvis och jag hörde hur deras kroppar slog mot varandra. Dom var tillbaks inne i vårt sovrum. “Jag har aldrig. mmmmm. känt mig så här. uppfylld tidigare. Det är underbart. ooooh”

Sängen dunkade mot väggen varje gång Peter trängde sig in i Annas späda kropp. Han ökade tempot och Anna skrek rätt ut.

“Åhhh. Åhhhh. ÅÅÅH. Peter. det. GÅÅÅ. ÅÅÅR”

Det blev tyst. Jag kunde bara höra deras andhämtning där inne. Efter en lång paus hörde jag att dom började prata igen. Jag smög försiktigt närmre för att kunna uppfatta vad som sades.

“Du är ju trång som en oskuld Anna. Men det är klart, din man är ju inte speciellt välutrustad”

“Åh, Peter. Det här är det bästa som har hänt mig. Jag kunde aldrig drömma om att det var sån skillnad”

“Om du bara visste. Du har tusentals medsystrar som har tröttnat på sex tack vare att dom helt enkelt inte har fått prova hur det känns att bli uppfylld av en riktig bamse kuk”

“Du kommer väl tillbaks, Peter ?”

“Jag vet inte vad din man skulle tycka om det. ”

“Låt bara mig sköta honom. ”

Vid det här laget bestämde jag mig för att jag hade hört nog och gick tillbaks till sängen för att vila. Jag vaknade till flera gånger den natten bara för att höra hur dom höll på. Jag förstod inte var dom fick energin ifrån.

Anna säger att hon fortfarande älskar mig och att hon vill att vi ska fortsätta att leva ihop, men vårt sexliv har inte varit sig likt efter Peters besök. Anna har helt tappat lusten och kan på sin höjd sträcka sig till en avsugning när jag tjatar på henne. Däremot brukar hon och Peter ta en joggingrunda varje helg medan jag är hemma och vaktar barnen. Anna blir ofta kvar hos Peter på kvällen och kommer hem sent. Jag vet att dom älskar med varandra för jag brukar alltid få äran att slicka henne när hon kommer hem. Jag vet inte hur hon lyckas spara allt, men när hon sätter sig gränsle över mitt ansikte får jag en rejäl dos av Peters säd. Hon har bara släppt in mig en gång sedan Peter var hos oss. Jag var i himmelriket och trodde att allt skulle bli som förr igen. Men Anna sa att hon knappt kunde känna mig och bad mig att skynda på lite. Det fick mig att tända av och vi fick avbryta. Sedan den gången hävdar hon att det inte är någon idé att vi har sex med varandra. Det ger inget längre. Däremot brukar hon fortfarande duscha mig till utlösning. Hon tycker det är så fantastiskt att jag kan bli så kåt att det räcker med några minuter i duschen för att släppa iväg satsen.

Rösta på Jag, Anna och Peter den store:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 röster, snitt: 2.44 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Jag, Anna och Peter den store