Jag och min syster, del 2

Jag vaknar med ett kraftigt morgonstånd. Min syster ligger naken bredvid mig i sängen. Jag börjar sakta smeka henne över brösten. Hennes bröstvårtor styvnar snabbt fast hon sover. Sakta för jag upp ett finger i hennes slida. Hon vaknar med ett ryck.

- Är du fortförande kåt? frågade hon tyst.

- Ja, svarade jag.

- Jag också, sa Carro.

Mitt finger jobbade in och ut i hennes fitta. Min systers hand slöt sig om min kuk och började sakta smeka den. Jag särade hennes ben och makade mig emellan. Med min hand tog jag tag i min kuk och smekte hennes klitta med mitt ollon innan jag sakta började trycka in min penis i min systers fitta. Hon stönade högt och försökte pressa sig ner på kuken snabbare men jag backade.

När jag hade retat henne så ett tag tryckte jag in min kuk hårt i henne. Hennes fitta masserade min penis medan jag sakta juckade fram och tillbaka. Jag gick i botten flera gånger och hon stönade varje gång. Min orgasm kom och jag sprutade sperman upp i hennes fitta. Sakta drog jag ut kuken och kröp upp med den till hennes ansikte.

Min syster tog den i sin mun och började suga upp ett nytt stånd. Min kuk reste sig snabbt igen och jag förde in den i hennes slida igen och började jucka. Hon började andas djupare och ryckigare, jag fortsatte att knulla henne, hårdare och hårdare tills hon skrek ut sin orgasm. Jag drog mig ur henne och satte mig på hennes mage och började onanera medan jag tittade på hennes bröst.

Carros händer smekte mig över skinkorna och bak till mitt analhål där hon lät sitt finger smeka runt i en cirkel. Plötsligt tryckte hon upp sitt pekfinger i mitt hål och började fingerknulla mig sakta medan jag fortsatte att dra förhuden upp och ner över ollonet. Min utlösning kom plötsligt och jag sprutade min syster full med sperma på brösten och i ansiktet samtidigt som min ringmuskel slöt sig gång på gång om hennes finger.

Hon drog ut fingret ur min anal och stoppade in det i sin egen anal och med sin andra hand smekte hon sin klitoris. Jag kysste henne och sedan började jag att slicka hennes bröst vårtor som fortfarande var styva. Carro kom in i en ny orgasm och jag kände hur safterna sprutade ut ur hennes fitta.

- Kom vi går och duschar, sa hon plötsligt och reste sig.

Jag följde efter ner till badrummet och vi hoppade in i duschen.

- Tvåla in mig, sa hon och böjde sig ner och tog upp en flaska med bodylotion och gav den till mig.

Jag hällde ut lite tvål i mina händer och började tvåla in hennes axlar och vidare ner över hennes fasta tonårsbröst. Hennes bröstvårtor styvnade igen men jag fortsatte ner till skötet och tvålar in henne mellan benen. Jag stannar upp och smeker henne över blygdläpparna en stund innan jag fortsätter ner på låren och rumpan.

Jag ger flaskan till henne och hon börjar tvåla in mig. Hon använder mycket tvål och hennes händer glider snabbt och mjukt över min kropp. Hon stannar, och börjar runka av mig. Hon smeker mig snabbt och hårt men förhuden glider lätt av tvålen.

- Jag kommer snart, sa jag men hon fortsätter.

Till slut sprutar jag min sats rakt på hennes mage. Vi duschar av oss och går upp på hennes rum igen.

- Vill du att storasyrran ska vara med nästa gång? frågar hon mig.

- Ja gärna, svarade jag och tänkte på min ett år äldre halvsyster med sina sexiga former och stora bröst.

Snart sov vi igen fast det var mitt på förmiddagen.

Rösta på Jag och min syster, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (31 röster, snitt: 3.35 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Jag och min syster, del 2