Jag och min syster, del 1

Det var sent på kvällen, mamma och pappa var bortresta. Jag hade varit ute och tränat och gick ned i källaren för att duscha och basta. Jag slängde snabbt av mig kläderna och hoppade in i duschen. När jag sedan öppnade dörren till bastun var det första jag fick se min två år yngre syster som satt och smekte sig mellan benen. När hon fick se mig drog hon snabbt upp ett badlakan runt kroppen och sprang ut.

Jag gick upp och satte mig på översta bänken, jag hade fått stånd av att se min 18-åriga syster naken, jag tänkte på hennes fitta som hade varit helt rakad. Jag kunde inte bli av med mina tankar och gick ut i duschen för att svalka av mig. Jag stod kvar länge i det kalla vattnet och plötsligt kände jag en hand sluta sig om min kuk, jag vände mig om och där stod min syster i ett par minimala svarta stringtrosor, jag fick stånd direkt. Hon drog ut mig ur duschen, slängde åt mig en handduk. – Torka dig fort och kom upp till mig! sade hon och gick ut ur badrummet. Jag torkade mig fort och slarvigt medan jag tänkte på vad min syster hade menat. Det jag hoppades på nu var att hon skulle ta min oskuld. Jag drog på mig en morgonrock och gick uppför trappan. Hon satt i vardagsrummet men nu hade hon dragit på sig en topp över sina små fasta bröst. – Sätt dig; sa hon och pekade på soffan mittemot henne. Jag satte mig. – Tyckte du om att se mig naken?, frågade hon. – Ja., svarade jag lite dröjande. – Var det skönt när jag tog i din kuk? Ja, svarade jag igen. Hennes blick drogs till min morgonrock som putade ut av mitt stånd. – Jag måste erkänna, sa hon att jag har varit tänd på dig länge Robert. Jag skulle vilja att du tog min oskuld. Jag är lite rädd för andra killar, rädd för att det skall göra ont, att de skulle vara för stora. Din är ju inte så stor, eller hur? Nej, den är ganska liten, erkände jag. Med vill du verkligen ligga med mig jag är ju din bror? Hon reste sig och gick fram till mig i soffan och satte sig gränsle över mitt knä och kysste mig. – Ja det vill jag, sa hon sedan. Hon förde ner sin hand under morgonrocken och la den runt kuken och smekte den långsamt. Med sin andra hand knöt hon upp skärpet och drog morgonrocken åt sidan så att min penis blottades för hennes ögon. Jag smekte sakta bort hennes blonda hår från ansiktet och kysste henne, nu spelade det inte någon roll att vi var syskon. Hon släppte mig med händerna och drog av sig toppen så att hennes bröst blottades rakt framför ögonen på mig. Hon lutade sig fram så att brösten hamnade rakt i mitt ansikte. Lite tveksamt började jag att suga på en av hennes bröstvårtor. Den styvnade snabbt och hon började andas häftigare. Jag förde ner en hand till hennes trosor och började smeka henne utanpå dem. – Inte där, sa hon plötsligt och tog min hand, förde den in under trosorna tills mina fingrar rörde vid hennes öppning, där fortsatte jag att smeka henne och under tiden började hon att andas ryckigare och djupare medan hennes hand drog min förhud allt snabbare upp och ned över ollonkanten. – Jag kände att det var väldigt nära för mig när hon slutade med sina smekningar, reste sig och drog mig med in i hennes rum. Hon drog av mig morgonrocken och lät den falla till marken, kysste mig djupt och ryckigt medan jag drog av henne trosorna. – Lägg dig på sängen, sa hon och slet bort överkastet. Jag gjorde som hon sa. Hon ställde sig på alla fyra över mig och kysste mig medan hon förde upp ett finger i sin fitta. Jag smekte hennes skinkor med båda händerna, hennes blå ögon glittrade i det dämpade ljuset. Hon drog ut sitt fingrar ur fittan och smorde in mitt ollon med saften och tog tag i min kuk och förde upp den i sin slida. Jag kände slidväggarna pressas mot min penis när hon satte sig längre och längre ned på den, det var väldigt nära att gå för mig nu. – Får jag komma i dig? flämtade jag fram. – Ja, svarade hon lågt, jag äter p-piller. Hon satte sig ned så långt att jag gick i botten, nu kunde jag omöjligt hålla emot längre utan sprutade rakt upp i henne medan hon fortsatte att rida mig. Till sist slutade jag att pumpa sperma upp i henne och hon klev av mig och drog täcket över oss. Hon la sig tätt intill mig och började att smeka sitt sköte, till sist gick det för henne och hon stönade och gnydde ut sin orgasm. Hon låg där bredvid mig och flämtade. – Jag vill ha mer, viskade hon tyst i mitt öra. Jag kysste henne lätt på munnen och smekte hennes bröst. Hennes hand försvann ner mot min penis som hade slaknat och började smeka den, men den ville inte resa sig igen. – Kan du inte suga av mig? undrade jag lite försiktigt och hennes huvud försvann ner under täcket. Jag kände hur hennes läppar slöts runtom mitt mjuka ollon och började suga. – Akta tänderna, sa jag när hon plötsligt hade kommit åt ollonkanten med en tand. Min kuk började åter att resa sig och jag kände att satsen var på väg redan innan jag fått upp den helt. Jag sprutade min syster rakt in i munnen och hon svalde allt. – Slicka mig; sa hon och jag kröp ner under täcket och in mellan hennes ben. Jag hittade snabbt klittan med min tunga och sög in den mellan läpparna. Hennes händer tryckte mitt ansikte hårdare mot sitt sköte. Med min ena hand började jag smeka henne runt analöppningen och efter ett tag började jag trycka in ett finger. Det försvann längre och längre in och jag började föra det in och ut sakta medan jag fortsatte att slicka henne.

Hennes sköte började skälva under min tunga och jag kände hur ringmuskeln slöt sig om mitt finger när hon fick orgasm. Hennes safter pumpade ut ur fittan ned på hennes lår. Jag ställde mig på armbågarna över henne och pressade sakta in kuken och började göra långa djupa juckningar. Varje gång jag gick i botten stönade hon lågt och hest. Min penisrot drogs fram och tillbaka över hennes klitta som satt precis i öppningen. Jag kände att det var nära för henne nu så jag drog mig ur. – Ställ dig på alla fyra, sa jag och hon lydde. Jag ställde mig på knä bakom henne och förde in kuken i fittan, med mina händer smekte jag brösten och klittan. När hon fick orgasm föll hon framåt och jag hamnade över henne. Så låg vi länge, jag hade penisen kvar inne i henne. Efter en lång stund drog hon sig ur och reste sig och gick ut ur rummet. Jag låg trött kvar på sängen. Efter en stund kom hon tillbaka med en burk vaselin i handen. – Lägg dig på rygg, sa hon. Hon öppnade sakta burken och satte ned sina fingrar i den, tog upp de kladdiga fingrarna och började smörja in min kuk med vaselinet sedan doppade hon ett finger i burken igen och ställde sig upp i sängen över mig och förde sakta upp fingret i anus. Hon drog det in och ut några gånger innan hon vände sig om och satte sig långsamt ned och förde in min kuk i analen. Hon satt kvar länge innan hon sakta började röra sig upp och ned i en jämn takt medan hon smekte sig själv. Jag kunde inte hålla emot länge utan sprutade rakt upp i min systers anal samtidigt som hon faller ihop av sin orgasm. Hon drar sig av mig och böjer sig ner och börjar suga av min kuk hon slutar precis innan det skall gå för mig. Min syster kryper upp till mig och ger mig en kyss medan hon drar täcket över oss. Efter en liten stund sover vi båda två tätt intill varandra.

Rösta på Jag och min syster, del 1:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (36 röster, snitt: 3.11 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Jag och min syster, del 1