Jag kommer ihåg

Jag kommer ihåg I slutet på 70-talet skulle jag gå en kurs i Sundsvall, jag bodde på den tiden i Stockholm, så firman som jag jobbade åt hade fixat en bostad nära stället där kursen skulle gå. Jag hamnade som inneboende hos en nybliven änka i 45 års åldern som hade en dotter som var 18 år. Jag kom till Sundsvall en söndag i början på maj och skulle vara där till mitten på juni, i början var det lite jobbigt både på kursen och som inneboende. Kursen var jobbig för att det mesta var nytt, men efter nån vecka så var jag i full gång med pluggandet, då var det värre med inneboendet, maken hade dött i januari samma år och Lisa som änkan hette var tvungen att ta emot en inneboende för att klara ekonomin. Det var meningen att jag skulle äta både frukost och middag tillsammans med min värdfamilj. Första tiden var det lite krystat och tungt vid matbordet och jag fick höra mycket om maken som hade dött tidigare på året. Till första helgen som jag var ledig så hade jag köpt ut några flaskor vin och en flaska whisky, jag tänkte att stämningen skulle bli lite lättare om jag bjöd på något att dricka. Och nog blev det så, Lisa hade gjort en god middag och vinet gjorde att hon blev lite berusad, själv höll jag igen för jag hade väl någon baktanke, efter maten satte vi oss alla tre framför TV-n och drack kaffe, jag tog då fram whiskyn och bjöd Lisa och även lite till Lotta som dottern hette, hon hade aldrig smakat sprit tidigare och tyckte inte om whiskyn, Lisa däremot hällde i sig rätt mycket och blev bara mer berusad, jag bjöd Lotta på något glas vin och även hon blev ganska fnittrig och vi satt och kittlade varann och hade kul även om jag kände en stigande kåthet. Lisa hade nu somnat i soffan så jag hjälpte henne in till sitt sovrum och klädde av henne så hon bara låg i trosorna, jag passade på att klämma lite på hennes stora och ovanligt fasta bröst och såg till min förvåning att hon var rakad mellan benen. Jag drog ner trosorna och pillade lite på fittan, Lisa kved lite och försökte att dra ner mig i sängen, hon stönade och sa att hon var alldeles utsvulten och ville ha kuk, jag sa åt henne att jag måste se till hennes dotter som satt själv i vardagsrummet och tittade på TV-n. Jag lovade att jag skulle skynda mig tillbaka så fort jag sagt god natt till Lotta. Jag gick ut i vardagsrummet och där satt Lotta och pimplade vin i bara ett kort nattlinne, hon tittade lite fräckt på mig och undrade vad vi hade gjort där inne, jag sa att hennes mamma var lite trött och att hon behövde sova. Jag frågade om hon inte ville ha nåt mer att dricka och det ville hon gärna, hon sa att det snurrade lite i huvudet men att det kändes skönt och avslappat. Hon kröp upp i soffan bredvid mig och ville bli lite kramad, det kändes väldigt tveksamt hur jag skulle bete mig men jag höll om henne och vi pratade om allt möjligt samtidigt som vi smuttade på vinet. Jag sa till henne att jag skulle titta till hennes mamma men att jag skulle komma tillbaka, jag kollade in Lisa som sov och snarkade i sitt rum, jag stängde till hennes dörr och slank ner till mitt rum som låg i källaren och satte på mig min morgonrock och gick sen upp till Lotta som satt och drack vin och som nu var lite berusad, jag satte mig bredvid henne i soffan och hällde upp en whisky som jag smuttade på, under tiden lade sig Lotta ner med huvudet i mitt knä, när hon gjorde det så gled hennes nattlinne upp så hela hennes mus blev synlig och jag kunde inte låta bli att smeka henne på magen samtidigt som hennes ben skildes åt och hon låg helt öppen för mig, jag kunde inte låta bli att känna den tunna lilla mattan som fanns ovanför hennes blygdläppar och samtidigt kände jag att kuken började växa innanför morgonrocken, jag blev lite rädd för vad Lotta skulle säga, men spriten och vinet gjorde att jag struntade i att Lotta inte var äldre än 18 år och hon skulle kunna vara min dotter så jag fortsatte att meka hennes mus och känna på hennes vid det här laget svullna blygdläppar, hon var väldigt blöt och jag tittade på henne och hon sa att hon smugit efter och tittat på mig när jag klädde av hennes mamma och att hon då smekt sig själv och nu var jätte kåt och ville att jag skulle smeka henne så hon fick det skönt. Jag fortsatte mina smekningar och drog av henne nattlinnet, samtidigt gled min morgonrock i sär och där stod nu min kuk rakt upp, Lotta tittade storögt på den och sa att hon aldrig sett nån kuk som var så stor tidigare, hon hade sett sin pappas vid några tillfällen men då vid slakt tillstånd, jag sa åt henne att smeka och kela med den så skulle jag samtidigt smeka och kela med hennes fitta, ja jag använde ordet fitta för det kändes så upphetsande, kuken blev om möjligt ännu större när hennes lilla flickhand började smeka från pungen upp över kuken till ollonet samtidigt som jag försiktigt körde upp ett finger i fittan på henne, hon blev nu alldeles vild och jag sa åt henne att suga på kuken som om det vore en glass samtidigt som hon smekte mig på pungen, hon pussade lite försiktigt på ollonet men jag sa åt henne att stoppa in så mycket hon kunde i mun men att vara försiktig med tänderna, hon följde min uppmaning och stoppade in halva kuken i mun samtidigt som hon sög och slaskade så jag trodde mamman skulle vakna, jag fick nu se fruktskålen som stod på bordet och tog en banan som jag skalade, Lotta såg vad jag gjorde men sa ingenting, jag tog den skalade bananen och började pulla hennes vid det här laget plaskblöta 18 års fitta samtidigt som jag försökte få in mer av kuken i hennes lilla rosenröda mun. Hon släppte sitt munsugande med ett vrål och sa att jag skulle stoppa in min kuk i hennes fitta, vid det här laget hade alla mina hämningar släppt och att jag, en 35 åring höll på att knulla en 18 åring och att det var straffbart var som bortblåst. Hon tog tag i sina ben och drog upp dom samtidigt som hon särade så mycket hon kunde på sina små smala lår och där låg nu hela hennes härlighet öppen för mig, inget hår på fittan endast en mindre tofs på bullen. Fittan var len som en persika och jag böjde mig ner och satte tungan i hennes sjärthål, hon ryckte till men jag höll fast och fortsatte upp över hennes vid det här laget rinnande fitta, hon riste och for med underlivet, jag ställde mig på knä och försökte träffa rätt med kuken samtidigt som hon nu började att pulla sig själv, hon kände väl att jag försökte komma in i hennes fitta och hon viskade att ingen varit där förutom den skalade bananen. Samtidigt som hon tog tag i kuken och styrde den så att jag skulle komma rätt, jag tryckte och stötte hela tiden och rätt var det var så försvann hela kuken in i ett sammetsliknande hölje, jag hade aldrig i mitt 35 åriga liv känt något så underbart men å andra sidan så hade jag aldrig knullat någon 18 åring tidigare heller. Jag kände nu att jag inte hade långt kvar till en häftig utlösning och jag knullade som en kanin innan jag tog mitt “ansvar” och drog ut kuken och sa åt Lotta att ta den i mun samtidigt som vi lade oss i en 69 ställning som för övrigt är den skönast ställning jag vet, när min utlösning kom så höll Lotta på att drunkna av all min sperma, samtidigt som även Lotta kom och även hon kom med ett sprut vilket jag aldrig varit med om, det skvätte ur hennes fitta så jag blev alldeles blöt i ansiktet. Vi somnade sen på soffan men vaknade framåt morgonen och tog ett snabbt knull innan Lisa hade vaknat, Lotta smög då in till sig och jag lade mig i min säng. På morgonen skämdes Lisa lite för kvällen innan men både Lotta och jag sa att det varit jätte trevligt och att vi ofta skulle titta på tv tillsammans.

Rösta på Jag kommer ihåg:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 röster, snitt: 3.44 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Jag kommer ihåg