Jag knullar din morsa Johan

Det här var på den tiden som man var ung och gjorde saker man inte riktigt fattade, utan bara följde med i strömmen av ungdomlig kåthet. Jag var 18 år och hade fått jobb som tidningsförsäljare, då DN fortfarande tyckte att det var värt att ha ungdomar som sålde tidningen på söndagar. Jag hade min runda som jag alltid tog och allt som oftast avslutade jag den hos min polare Johan vars föräldrar alltid gav mig en massa härlig dricks vilken jag och Johan sedan brukade gå och spendera på flipperspel.

Den här söndagen var inte olik de andra utan jag hamnade utanför deras dörr och ringde på som vanligt.

- Pling plong, surrade deras ringklocka och jag väntade efter ett svar.

- Kom in, hördes ifrån nåt av de andra rummen, så jag gick in och ropade:

- Hallå!

- Härinne, hördes det från Johans föräldrars sovrum.

Jag tog av mig skorna och gick fram till sovrumsdörren som stod lite på glänt och kikade försiktigt in. Där låg Marie i sin prakt, som vanligt iförd en tunn t-shirt och endast ett par enkla bomullstrosor. Hon lade ifrån sig boken som hon läst och sa leende mot mig:

- Är det tidningen Tomas?

- Ja, lite nervöst trots att hon alltid var klädd så söndagsmorgonar när jag kom.

- Kan du ge mig min plånbok, den ligger på bänken i hallen. Jag gick ut och hämtade den, kunde inte undgå att lägga märke till att huset verkade tomt och tänkte en snabb tanke att det var ovanligt innan jag kom tillbaka till sovrummet.

Jag gav henne den och hon tog ut pengar och gav mig ovanligt mycket dricks mot vad jag brukade få. Jag log och tackade. Hon förklarde att Johan och hans far hade åkt ner på stan för att storhandla och skulle nog inte vara tillbaka tidigast inom två timmar. Jag vände mig om och tänkte att då var det väl lika bra att gå då.

- Skulle du kunna massera mig, sa Marie lite tveksamt bakom mig. Tusen tankar for igenom mitt huvud, men en fastnade, jag sittandes på Johans otroligt snygga mammas rygg och massera henne. “i must be dreaming”

- Ja det kan jag, sa jag väldigt entusiastiskt.

Hennes fylliga bh-lösa kropp vände sig i den tunna t-shirten och hon la sina mjuka bröst mot lakanen och den vackra kvinnomagen likaså.

- Kom då!

Jag slängde de få tidningar jag hade kvar på golvet och hoppade upp i sängen bredvid henne och la händerna på hennes rygg. Min blick vandrade över hennes vackra kropp, de fylliga benen som övergick i den välformade stjärten som doldes av de vita och lätt slitna bomullstrosorna. Man kunde se den mörka stjärtskåran genom trostyget. Ryggslutet som blottades medan jag mm för mm drog t-shirten uppåt. Det ljusa blonda håret vars rufs hängde ner över axlarna och ner över ryggen drog jag sakta undan så jag kom åt nacken. Hon rös när jag drog händerna genom hennes hår.

- Vänta, sa hon och böjde sig över sängkanten och sträckte sig mot nattduksbordet och tog fram en liten plastflaska med olja i. Hon tog av sig t-shirten och gav mig flaska med oljan.

- Här, häll en liten klick av det här när du masserar.

Hon la sig på mage igen och jag kunde inte fatta att det var sant. Vilka snygga pattar, 37 år och så perfekta, något stora bröst som kunde sitta på en 20 – åring. Jag blev helt till mig men smetade ut oljan i svanken och började smeka runt den över rygggen. Det luktade som en blomsteräng.

- Sätt dig på mig så kommer du åt bättre, sa hon väldigt avslappnat.

Jag grenslade hennes stjärt och fortsatte mitt kladdande. Hon stönade att det var skönt och det tyckte jag med för min kuk började spänna besvärande.

Mina händer vandrade ner på sidorna och snuddade brösten så mycket jag bara vågade. Hennes stön ökade i både intensitet och frekvens. Oljan gjorde hennes kropp så mjuk och lättbearbetad. Efter många vändor från nacken ner till svanken via sidorna började min kåthet ta över, jag vill ta på hennes bröst och jag började vinna mark. Centimeter på centimeter övervann jag i min tävlan mot mitt sunda förnuft. Det började blir svårt att komma åt och det var då det hände.

Plöstligt satte hon ner båda arbågarna i sängen och lyfter på överkroppen. Sekundsnabbt och reflexartat greppar mina båda händer hennes välvda tuttar, samtidigt som jag böjer mig något framåt för att nå bättre och min kuk som vid det här laget spänt ut shortstyget till bristningsgränsen lägger sig makligt i stjärtskåran. Jag juckar några småjuck och med händerna stadigt om hennes fasta bröst rycker jag till och sprutar i mina kalsonger. Jag kommer till sans och skäms lite, undrar kort om hon märkte något, men fortsätter min massage av hennes tuttar.

- Massera min stjärt, säger hon utan någon förändring i rösten, det är samma lite småkåta röst som förut.

Jag flyttar ner för att komma åt. Jag börjar med låren. Oljan börjar ta slut så jag fyller på. Sakta för jag upp händerna under trosorna, upp på skinkorna. Jag tittar snabbt på mina short där kuken fortfarande står, men en blöt fläck har bildats vid toppen. Det luktar sperma och fuktigt kvinnokön. Jag för upp händerna högre upp för att trosorna skall följa med och tränga in i skåran mellan hennes ben. Hon stönar kraftfullare, så börjar jag att göra det om och om igen och man hör på hennes stön att hon gillar det.

- Ja, just så fortsätt. Aahhhhhh, sluta inte. du måste fortsätta.

Mina händer masserar febrilt skinkorna upp och ner medans trosorna gnids mot hennes nu rikligt blöta fitta. Jag begraver mitt ansikte i hennes stjärtskåra. Det luktar kön, anus och svett. Näsan trycker jag mot stjärthålet och slickar de blöta trosorna och trycker tungan mot fittan, hennes orgasm låter inte vänta på sig. Hon frustar högjutt:

- Jaaaaaa, ahhhhh, gud vad skönt.

Hon rycker i spasmer och jag glufsar, smakar det blöta trostyget och doppar näsan mellan de trosbeprydda stjärthalvorna.

- Du måste knulla mig Tomas, säger hon upphetsat med ansiktet begravt i kudden. Nu är jag bortom alla gränser och tvekar inte en sekund när jag hör de orden.

Hon ligger kvar på mage, så jag sliter av henne trosorna och mina shorts försvinner lika fort. Kuken står som ett tvåhandssvärd och jag spetsar henne.

Min 18-åriga ungkuk är så jävla hård när jag spetsar hennes 37 åriga mjuka och blöta vulva. Hon rycker till av känsligheten efter orgasmen. Bakifrån med händerna på brösten och nafsande i nacken knullar jag henne aggresivt men ändå oerfaret, mina instinkter hade tagit överhanden, jag var ett offer för en sexualdrift som blommade. Hennes mjuka stjärt dämpade de hårda stötar jag gav henne. Vi båda skrek ut varje juck.

Intesivt och aggresivt, då kände jag det börja, det som inte går att hejda. Hela jag började rycka, jag kunde knappt hålla mig kvar i henne så stark var orgasmen, men jag lyckades. Det vällde ur sperma i hennes hål och orgasmen tycktes aldrig ta slut. Min kropp var i uppror, men jag höll fast vid brösten och lyckades på så sätt att vara kvar i Marie hela orgasmen som till slut ebbade ut. Jag sjönk ner där mellan hennes ben och låg kvar. Kuken trängde in längre. Hennes fitta började krampa och hon fick ytterliggare en orgasm. Jag bara låg kvar i henne och tog emot.

- Tack, sa hon och vände sig på sidan så jag gled av henne. Vi låg mitt emot varandra nu och jag kunde se hennes tårade ögon, hon log och såg rätt lycklig ut.

Jag öppnade mun för att säga något men hon var snabbt där och stoppade mig med sin mun, vi möttes i en kyss. Jag hade bara haft en riktig tjej så jag visste inte riktigt hur man gjorde, men härmade bara efter henne så det löste sig ganska fort. Hon började smeka min taniga pojkkropp och jag hennes fylliga kvinnokropp. Vi liknade mest ett par kåta tonåringar där vi låg och tafsade på varandra. Jag kände efter i hennes fitta där min sperma väl fyllde upp. Det var kladdigt och varmt. Hon runkade min kuk och smekte mitt stjärthål, sen började hon kyssa min bringa och puttade försiktigt över mig på rygg. Hon fortsatte neråt och jag förstod vart det barkade hän. Jag hade aldrig blivit avsugen så jag kände pirret komma. Hon slickade mina svettiga pungkulor, tittande snabbt upp mot mitt kåta begrundande ansikte. Jag ville att hon skulle ta in kuken i munnen, men hon arbetade bara runt den.

Tillslut öppnade hon munnen och tittade upp mot mig och log klurigt. Jag log tillbaka ivrigt och nickade försiktigt att hon skulle göra det. Min kropp höll på att explodera, gud vad jag ville att hon skulle sänka huvudet och smaka min kuk. Hon snuddade ollonet med tungan och jag ryckte till som jag fått en stöt. Hon tittade mig ögonen hela tiden. En gång till, samma reaktion. Jag tittade allt mer tiggande på henne, men hon fortsatte sin behandling. Små snabba slick över mitt nu gigantiska ollon. Å så tillslut tar hon in min pojkkuk i sin varma mun. 4 sekunderbart är kort. Jag exploderar i munnen på henne. Greppar hennes huvud och kör ner kuken i halsen på henne och hon tar in hela utan problem. Kaskader av sperma ner i halsen och Marie kan inte göra annat än svälja. Hon fortsätter att suga trots att orgasmen lagt sig. Jag rycker till då och då. Hennes huvud går upp och ner över min kuk. Hon håller på i några minuter sen slutar hon och kryper upp bredvid mig.

- Wow, kunde aldrig tro att det kunde vara så skönt hasplar jag ur mig.

- Bra, säger hon och pussar mig på munnen.

- Vad händer nu? frågar jag lite osäkert.

- Vet inte, säger hon och ler.

- Jag måste dricka lite vatten, säger jag och reser mig och går ut mot köket.

Jag går genom hallen och ett annat rum innan jag kommer till köket, där jag stelnar till. Vid köksbordet sitter Karin, Johans 18- åriga syster och äter nåt mellanmål. Hon tittar på mig eller rättare sagt stirrar på min kuk, för jag står ju helt naken. Överrumplad finner jag mig i situationen och säger kaxigt:

- Du kanske vill smaka på den här klubban istället.

Karin har varit kär i mig enda sedan vi var små och har alltid kramat och pussat på mig, men nån sån här grej har aldrig kommit upp. Iallafall tittar hon oskuldsfull på mig och nickar, lägger ifrån sig skeden och kommer fram till mig. Hon ger mig en puss på munnen innan hon går ner på knä framför mig, men stannar där. Hon gör inget utan bara sitter där och väntar.

- Gapa, säger jag myndigt och för kuken mot hennes mun. Då börjar hon, hon gapar stort och kuken glider sakta in i munnen. Den har blivit hård igen och pumpar bra mellan Karins fina oförstörda läppar. Jag tar ut kuken och smetar ut kladdet i hennes lena fina ansikte, trycker kuken i ansiktet på henne.

Så böjer jag mig ner och tar tag i hennes armar och lyfter upp henne, vänder henne och drar upp hennes kortkorta kjol, omfamnar henne och stoppar ner fingrarna i trosorna. Pressar sen ner trosorna av stjärten ner till knävecken. Hennes söta lilla flickstjärt blottas och kåtheten kommer fram igen. Jag för kuken mot fittan och tvingar den mot skåran, sakta vidgar sig hennes trånga gång.

- Aaaaaaaj, kvider hon, när hon för första gången får kuk i fittan.

Det är trångt som fan och varje stöt är svår att fullborda. Men ändå börjar jag våldsknulla Karins späda fitta. Jag stöter på hårt och ivarje stöt småskriker Karin. Plötsligt känner jag ett ansikte mot min nakna röv och vänder ansiktet om och ser till min förvåning storasystern Emma nyss fyllda 19 lapandes i min röv. Bilcken fortsätter ut mot dörröppningen där Marie står med sin svarta massagestav och pumpar sin fitta. Jag tar vid där jag för stunden avbröt mitt våldsknullande av Karin och för samtidigt upp händerna under babydolllinnet, upp på hennes underbara flickbröst. Hon skriker och jag fortsätter att dunka på medan Emma övergår till mina pungkulor, sen känner jag hennes fuktiga tunga leta sig ini min stjärt. Det blir bara för mycket så jag pressar upp hela min längd i Karin och sprutar min sats i Karins rödsvullna flickfitta. Emma makar på mig för att komma fram till sin systers spermafyllda grotta och börjar lapa min sperma blandat med Karins kåtsafter. Själv går jag ut till Marie och hånglar med henne, tar sedan över stavknullandet en stund för att tillslut sno den och återgå till systrarna som nu övergått till en härlig 69:a. Karin ligger unders och lapar så jag ställer mig bakom Emma och lägger kuken i Karins mun och pressar försiktigt in staven i stjärten på Emma, hon kvider lite. Karin suger snabbt upp ett stånd varpå jag trycker in kuken i Emmas trånande fitta.

Emma har härliga stora bröst som man vill och ofta får klämma på. Jag ränner ut och in i Emmas fitta och emma slickar karins smultronfitta som i sin tur slickar min pung.

Jag tittar ut mot marie som har tagit ut en gurka ur kylen och börjat köra med. Själv känner jag satsen börja komma. Emma spänner sin sexiga kropp och stönar ut en orgasm varpå jag sprutar ut i fittan på emma och Karins lapande tunga slurpar snabbt i sig det som kommer ut ur fittan. Karin spasmar och emma slickar frenetiskt hennes fitta.

Efter en stund ställer jag mig upp och alla de tre vackra flickorna ställer sig på knä framför och turas om att suga rent min kuk.

Rösta på Jag knullar din morsa Johan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (33 röster, snitt: 3.61 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Jag knullar din morsa Johan