Jag knullade min pojkvän

En regnig morgon, när jag låg i missionärsställning på sängen och gungade fram och tillbaka av min pojkväns hårda stötar, så slog det mig hur mycket roligare det skulle vara att ha sex om man var kille. I vårt sexliv är det han som bestämmer, och jag får oftast ligga på rygg eller stå på alla fyra medan hans kuk åker in och ut i mig i det tempo som behagar honom. Och de få tillfällen som jag får rida honom blir inte långvariga, för då får ju inte han bestämma takten. Ibland kan det verkligen vara tråkigt att vara tjej! Därför föreslog jag denna morgon att jag skulle få prova på att knulla honom någon gång. Han blev naturligtvis chockad och visste inte hur han skulle svara. Jag förklarade att jag var nyfiken på hur det skulle vara att ha sex som en kille, och att jag ville att han skulle få veta hur det var att ha sex som en tjej, eller rättare sagt bli knullad som en tjej. Men han var inte lika interesserad av ombytta roller som jag, och efter att ha tjatat på honom hela morgonen och förmiddagen så gav jag slutligen upp. Men bara för tillfället.

Senare på dagen tog jag en tripp till en videoaffär på Östgötagatan, som min pojkvän tagit med mig till ett par gånger. De hade hela väggen full med sexleksaker, och det fanns mycket att välja på.

En snygg brunnett i tjugofemårsåldern stod i närheten och gav mig inbjudande blickar, så inbjudande att jag nästan rös till, eftersom jag inte ens var bisexuell.

Efter lång betänketid bestämde jag mig till slut för en svart dildo med en sele som man kunde spänna runt midjan.

När jag hade betalat och gått ut från butiken stoppade brunetten mig ute på gatan och gav mig ett par komplimanger för min välformade kropp – det var första gången någonsin som en lesbisk kvinna stött på mig, och jag måste erkänna att jag blev lite upphetsad – varpå hon frågade om jag hade flickvän. Jag rodnade och svarade att jag hade pojkvän och inte ens var intresserad av tjejer. Då undrade hon vad jag i så fall skulle göra med dildon, och jag snubblade över orden innan jag sa bestämt:

“Det har du inte med att göra!”

Hon gav mig ett misstänksamt leende och sa bara:

“Whatever”.

Sedan stoppade hon ned handen i fickan på sina tighta byxor och fiskade upp en lapp med hennes telefonnummer på, och hon sa att om jag någonsin skulle byta intressen så visste jag vart hon fanns. Sedan kysste hon sin hand och lade fingrarna på mina läppar. Jag kunde inte låta bli att kolla in hennes välformade, svängande höfter när hon vände sig om och gick. Om jag verkligen ville veta hur det var att ha sex som en kille så borde jag kanske knulla en tjej. Det skulle väl inte göra mig särskilt lesbisk om jag bara stack in en löskuk i en annan kvinna? Jag avfärdade snabbt tanken och skyndade mig hemåt.

Senare på kvällen, efter middagen, smög jag in på toaletten och tog på mig selen med den svarta dildon varefter jag drog på mig jeansen och försökte täcka bulan med skjortan. Jag gick ut till min pojkvän och kysste honom ömt på munnen medan jag förföriskt började smeka hans kropp. Han förstod vinken och lade händerna på mina skinkor. De gled långsamt uppför min smala midja och hittade de fasta brösten, som han varsamt började klämma på. Jag drog av honom tröjan och kysste hans bröstvårtor, sög på dem som han brukade göra med mina.

“Mmmm, det där var något nytt” sa han och log.

Jag tog hans hand och drog in honom i sovrummet där jag försiktigt tryckte ned honom på sängen och lade mig ovanpå honom. Jag kysste honom och lät tungan glida ned över halsen, över bröstet och magen och ned till kuken, som nu tryckte mot byxtyget. Jag knäppte upp knapparna i gylfen och drog av honom byxorna. Sedan ställde jag mig på knä mellan hans ben och knäppte upp knapparna i min egen gylf.

“Försök låta bli att få en hjärtattack nu” sa jag och lät jeansen falla så att dildon kunde titta fram.

Min pojkvän gapade som om han sett ett spöke.

Jag log åt honom och sa: “Nu ska du få känna på hur det är att bli knullad som en tjej. ”

Han bara skrattade och skakade på huvudet. “Aldrig” sa han bestämt.

Jag tog hans kuk i handen och började dra förhuden upp och ned. “Snälla” sa jag och försökte se så söt ut som möjligt. “För min skull. ”

“Nej, varför det?” frågade han.

“Varför inte?” sa jag och log. “Du kommer att tycka om det. Du har ju haft analsex med mig flera gånger. ”

“Det är ju inte samma sak!” sa han.

“Jag har fantiserat om att få ha sex som en kille jättelänge” sa jag.

“Vi kan ha trekant” sa han. “Då kan du få göra det på en tjej i stället!”

“Nej, jag vill att du ska ha sex som en tjej också” sa jag. “Det är en del av fantasin. ”

Han började bli riktigt kåt av att jag runkade honom, och när man är tillräckligt kåt så kan man ibland göra saker som man annars aldrig ens skulle fundera på att göra.

“Snälla” bad jag. “Vänd dig om nu. Du kommer att tycka att det är skönt. ”

Han tvekade länge innan han motvilligt gjorde som jag sa och ställde sig på alla fyra med häcken mot mig. Jag log segervisst och lade händerna på hans skinkor.

“Det här är ju inte klokt!” sa han och såg riktigt orolig ut.

“Kanske inte” sa jag och skrattade medan jag smekte hans rumpa med dildon.

“Om det gör ont så får du sluta på en gång. ”

“Nej, det kommer att göra lite ont i början” sa jag. “Men sen blir det skönt, jag lovar. ”

Det var riktigt upphetsande att smeka honom med dildon. Jag förde den till hans anushål och tryckte försiktigt på. Han gnällde lite men gjorde sitt bästa för att inte låta när jag långsamt pressade in det i hans rumpa. Mina bröstvårtor stod rakt ut av kåthet och tryckte mot skjorttyget. När dildon var halvvägs inne började jag knulla honom försiktigt med långa, mjuka drag.

“Är det skönt?” frågade jag medan dildon gled in och ut i honom.

“Nej” stönade han.

Jag log och sa: “Försök att jucka emot lite. ”

Han gjorde som jag sa, och snart kom vi in i en stadig rytm. Det var ingen liten kuk som jag knullade honom med. Den var säkert 20 centimeter lång och något tjockare än hans egen.

“Har du lånat någon av mina dildos nån gång?” undrade jag.

“Nej?” stönade han.

Jag var förvånad över att det gick så lätt att knulla honom, eftersom att det var första gången han hade analsex. Jag misstänkte att han hade provat köra med någon av mina dildos eller något annat ett par gånger tidigare.

Snart gled dildon ända in till botten och jag kunde börja knulla honom lite fortare. Han stönade högt och gungade fram och tillbaka på sängen av mina stötar och jag tror aldrig att jag varit så kåt förut. Det bästa av allt var att han också verkade njuta av det.

“Vill du byta ställning?” frågade jag efter en stund.

“Okej” sa han.

Jag drog ut kuken ur hans rumpa och bad honom vända på sig. Äntligen skulle jag få knulla honom som en tjej.

“Lyft upp benen lite” sa jag, och han gjorde lydigt som jag sa. Han såg verkligen kåt ut där han låg på rygg och väntade på att jag skulle köra in kuken i honom igen.

Jag förde dildon till hans anushål och tryckte på så att den gled in hela vägen, och fortsatte att knulla honom. Han tog sin egen kuk i handen och började runka medan dildon åkte in och ut i hans rumpa i ett härligt tempo. Det var så häftigt att knulla honom, och jag avundas alla bögar.

Efter en stund bytte vi ställning igen, och den här gången fick jag ligga på rygg på sängen medan han red mig. Han satte sig villigt på kuken och lät den glida upp långt i sin stjärt. Jag placerade händerna under hans lår och följde med i den takt som han knullade sig själv. Han stönade högt och såg verkligen ut att njuta. Jag började runka hans kuk så att han skulle få det ännu skönare, och snart såg jag på honom att han var på väg att få utlösning. Jag ville inte att det skulle ta slut, men samtidigt ville jag inte hindra honom från att komma.

“Kom hit med kuken” sa jag och drog upp skjortan över brösten.

Han klev av dildon och placerade sin kuk i dalen mellan mina kullar.

“Åh, jag vill komma nu” stönade han och började bröstknulla mig.

Jag pressade tuttarna hårt mot hans kuk och det dröjde inte länge innan han fick utlösning. Jag lät honom komma i mitt ansikte och gapade med utsträckt tunga så att sperman kunde spruta in i min mun, något som jag vanligtvis inte brukar vara så förtjust i.

Han stoppade in kuken i min mun och jag slickade ren den från all sperma.

“Det där var väl skönt?” undrade jag med ett leende på mina spermaglänsande läppar.

“Nej, men det var skönt att spruta” sa han.

“Äh, du bara ljuger” sa jag. “Jag vet att du tyckte om det. ”

Vi är olyckligtvis inte tillsammans längre, men det var inte sista gången jag fick knulla honom med den svarta dildon. Ibland var jag orolig för att jag gjort honom bisexuell. Men å andra sidan så har jag haft mina egna äventyr med andra tjejer. Och vad som hände mellan mig och brunetten från porrbutiken är en annan berättelse.

Rösta på Jag knullade min pojkvän:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (164 röster, snitt: 3.87 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

11 svar to “Jag knullade min pojkvän”

 1. The Dildo Is In The Wardrobe:

  Härlig novell..:)

 2. emma:

  hmm trevlig med novell med jag tycker inte det är så upphetsande med killar och dildosar (A) :)

 3. aa:

  myket härlig

 4. chajsa:

  asså jag tänder inte när killar blir knullade, med dildos, inte så naijs. :S så denna va inte så bra

 5. nellie:

  Mmmm vilken härlig novell!!! Mycket upphetsande :D

 6. -Hemlig-:

  Tyckte denna var jättebra :) Fortsätt så ;)

 7. Erik:

  Mycket bra sexnovell. Om ändå min flickvän kunde överraska mig så…

 8. acid:

  Bra novell! Kul med ombytta roller!

 9. Tobbe:

  Härligt Önskar att jag själv får uppleva detta

 10. Anonymous:

  Härlig novell, läser gärna fortsättning med brunetten. Skulle gärna testa själv, är lite sugen på en strap-on. Tyvärr är inte killen lika förtjust i idén.

 11. Acirton:

  Om alla tjejer var som du=)

Kommentera Jag knullade min pojkvän