Jag hann in bakvägen

Det var fredagskväll och jag hade varit i skolan och jobbat med en labbrapport som skulle vara inne senast fredag. Efter att ha suttit och kämpat hela dagen och inte ätit något kändes det skönt att hoppa in i bilen och svänga förbi en snabbmats restaurang. Med inte alltför vackert bordsskick åt jag min hamburgare och drack en stor läsk. Jag kände att huvudet bankade, hade inte fått någon frisk luft på hela dagen. Jag anade att polarna ville ut på stan ikväll men jag kände inte för det. Då ringde mobilen, det var en av grabbarna och mycket riktigt, de skulle gå ut. Hur skall du då få någon fitta i kväll?” Det bryr jag mig inte om sa jag och skyllde på min huvudvärk. Ha det kul ikväll och glöm inte kådis. ”

Jag la på och åkte mot videobutiken. Klockan var fem i elva, fem minuter till stängning, jag skyndade mig. Precis när tjejen som jobbade i butiken skulle stänga han jag öppna dörren.

Hinner jag hyra en film? Det gör du väl, sa hon.

Hon var vacker. Jag hade sett henne flera gånger förut. Svart ganska kort hår blå ögon och ganska solbränd. Hon hade svarta byxor och ett svart linne, över linnet hade hon en jeansskjorta.

Jag gick bort till hyllan med nyheter, ganska snar så jag att Daylight var utlånad. Du har inget ex av Daylight kvar frågade jag Nej tyvärr, det är en poppis film och klockan är mycket Kan tro det sa jag, jag skall skynda mig att hitta en annan så du hinner hem till ditt. Jag har ingen brådska sa hon, det är ingen som väntar på mig sa hon. Tråkigt sa jag, du kanske vill följa med hem till mig och se en film då? Vilken då, jag har nästan sett alla, men jag har faktiskt ett ex av Daylight som jag lagt undan för att se själv. Ta med den då så åker vi hem till mig och kollar, sa jag

Hon stängde butiken och hoppade in i min bil. Väl hemma slog vi oss ner i soffan och började titta. Jag heter Cornelis förresten sa jag Jag heter Sofia, och är väldigt hungrig. Vill du ha Te och mackor? Ja tack, sa hon. Jag gick ut i köket och gjorde i ordning te och en bricka med mackor ost och kex.

Filmen var slut och vi var överens om att den inte var speciellt bra. Jag skall gå nu sa hon. Kan du inte stanna sa jag. Du är väldigt vacker och jag gillar att prata med dig. Med jag vill mer än prata sa hon och slängde sig på mig.

Vi rasade ihop i soffan och kysstes. Jag började smeka hennes rumpa och händerna rörde sig upp under hennes linne. Hon satte sig upp och tog av sig på överkroppen. Brösten var små, men härliga och jag började suga och kyssa dem. Jag vill ha din kuk sa hon. Hon gled ner och drog ner mina byxor, här skall sugas sa hon och började suga. Hon sög i sig hela kuken ända in till roten och jag kände hur tungan virvlade runt i munnen. Han sög som en gudinna och jagfick kämpa för att inte komma på en gång. Jag vred på henne så att vi hamnade i en 69a. Hon sög och jag knäppte upp hennes byxor, jag slet av henne hennes trosor och började slika hennes sköte. Hon började stöna och åla. Plötsligt kände jag en fontän av sperma skjuta ur kuken rakt ner i halsen på Sofia, Hon skrek mera mera mera. Jag slickade klittan febrilt och ände hennes fitta dra ihop sig i en väldig orgasm. Hon vände sig mot mig och började runka min kuk, Den hade tappat lite styrka men var snart på fötter igen. Nu vill jag rida sa hon och satte sig gränsle över mig. Jag höll mina händer på hennes höfter och tittade på henne. hon var så vacker, brösten gungade av hennes ritt och jag förde händerna dit. Mina händer gled över hennes kropp och stannade på hennes rumpa. Jag smekte hennes skinkor och jag såg att hon njöt. Ett finger sökte sig försiktigt mot anus. Det gled in och Sofia gav ifrån sig ett litet ljud, Förlåt sa jag och drog undan fingret. Sofia fortsatte att rida och ganska snart kom vi i en gemensam orgasm. Vi låg utmattade på soffan ett tag innan jag fick ork att börja städa upp lite, jag gick ut i köket och Sofia kom efter. Vi pratade lite om allt möjligt. Båda var fortfarande nakna. Varför slutade du, sa Sofia. Med vadå? sa jag. Varför tog du ut fingret ur röven för? Jag trodde inte att du ville sa jag. Jag var nog lite rädd jag har aldrig testat analsex, men om du vill, vill jag, sa Sofia. Jag kände hur kuken vaknade till liv, jag tog fram en flaska olja ur kylen och hällde ett par droppar i handen. Ställ di på alla fyra sa jag. Sofie gjorde som jag sa och jag började olja in kuken. Sofies röv pekade upp mot taket, ta mig sa hon. Jag ställde mig på knä bakom henne och stoppade in ett finger i hennes anus hon stönade dovt. Jag stoppade in ett finger till, det är trångt sa jag, Det är väl bara skönt sa Sofie, både för dig och mig. Jag drog ur fingrarna och stoppade dit kuken Ollonet kämpade och kom till sist in, försiktigt arbetade jag mig längre och längre in. Knulla mig skrek Sofie. Jag knullade henne snabbare och snabbare. Hennes skinkor slog mot mina lår och det lät som om någon applåderade. Jag ökade takten och Sofia stönade högre och högre. Spruta mig i ansiktet sa hon och strax innan jag kom drog jag mig ut ur henne och vände på henne. Satsen blev inte så stor som jag hoppats men jag skulle få fler chanser.

Rösta på Jag hann in bakvägen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 3.87 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Jag hann in bakvägen