Institutet, del 3

Jag befinner mig på ett institut. Egentligen är det mer en skola än ett institut. Det är en skola som är delad i två delar – en del för pojkar och en del för flickor. Själv går jag på delen för flickor. Det som gör min skola så speciell, är att det är en s. k. “sexskola”. Alla lektioner vi har lär oss hur man har sex, vilka olika ställningar det finns, hur man bäst suger av en kille och hur man har tjejsex. Och när vi går i korridorerna runtom skolan och möter en pojke eller en flicka, så måste vi stanna upp och ha sex. Vi får naturligtvis inte ha ett regelrätt samlag, det får vi inte ha förrän på vår examensdag om ett år, men vi får ha oralsex, analsex och petting. Allt utom samlag. Och vi får under inga omständigheter vara ensamma med pojkarna.

Som på många andra privatskolor har vi skoluniformer. Vi flickor har valet mellan att vara nakna eller att ha på oss stringtrosor eller några andra sexiga underkläder, men aldrig någonting som täcker brösten. Pojkarna får välja mellan att vara nakna eller att ha på sig kalsonger- men de får aldrig ha någonting som täcker bröstet de heller. Och både pojkarna och flickorna måste alltid vara rakade.

Allt som allt är det en väldigt trevlig skola jag går på.

Idag skulle jag också ha privatlektion. Jag blundade och minndes min senaste privatlektion med ett leende. Inte hade jag något emot att få ännu en sådan upplevelse. Jag satt i samma gynekologstol, i samma halvmåneformade rum som sist. Även idag var jag naken och jag smekte sakta min varma kropp medan jag väntade på att mina lärare skulle anlända.

Äntligen kom de. Idag var det inte samma lärare som sist, och när jag såg vilka det var log jag stort. Ulrika, Ola, Peter och Sofie – fyra unga lärare. De båda männen var rikt utrustade med varsin tvättbräda och spelande muskler. Kvinnorna var vältränade och hade fasta skinkor och vackra bröst med rosenröda bröstvårtor.

- Sist du hade privatlektion tittade du på, eller hur? sa Ola och såg på mig.

- Just det, svarade jag och vred mig lite i stolen.

- Idag kommer du inte att få titta på, fortsatte Ola och tog ett steg närmare.

- Idag ska vi i stället lära dig att njuta. sa Ulrika med sexig röst och alla fyra ställde sig runt om mig i en ring.

Peter lutade sig mot mig och jag kände hans heta andedräkt mot min mus. Jag kunde inte annat än stelna av förväntan. När hans tunga snuddade vid min ömma fitta gav jag ofrivilligt ifrån mig ett litet skri av njutning. Mina ben for upp runt hans huvud, och tryckte hans ansikte ännu djupare in i min brännande heta fitta. Jag kunde inte hejda mig själv. Han stack in sin tunga i mitt hål och alldeles som om han kysste mig på munnen började han slicka min mus för allt vad han var värd. Ola kysste mig och Ulrika och Sofie kysste och smekte mina bröst. Jag fick fyra orgasmer på en gång.

- Fy fan vad du gör mig kåt, viskade Ola i mitt öra och kysste mig på halsen.

Jag rös till och började ofrivilligt rotera med underlivet. Jag blundade och helt plötsligt kände jag en mjuk hand och ett par läppar på mitt lår. Känslan fick mig att omedelbart bli blöt. Jag öppnade ögonen och såg att det var Ulrika som smekte mig. Hon blev allt ivrigare i sina smekningar och särade på benen så brett jag kunde för att hon skulle få plats med huvudet när hon kysste mina lår och smekte min fitta, som nu darrade och var blöt. Jag var just på väg att skrika, med denne retsamme kvinna mellan mina ben, när jag såg att Ola och Sofie stod bredvid och tittade på. De sa åt mig att bara slappna av och njuta och började mjukt smeka mina bröst. Peter satt på madrassen, onanerade och såg på.

Jag suckade när Ulrika först mjukt, och därefter mer intensivt började kyssa min mus. Jag började stöna, och Ola och Sofie böjde sig fram för att kyssa och nafsa på mina bröstvårtor. Jag trodde att jag befann mig i extas, men drevs ännu längre av ett finger i min grotta, som var alldeles plaskvåt av min saft. Ulrikas tunga utforskade min fitta och smekte min klitoris tills jag skrek:

- Knulla mig nu, åh, snälla, knulla mig!

Alla fyra lärarna såg frågande på varandra. Vi vet allihop att jag inte får ha samlag förrän jag tar min examen.

- Ska vi göra ett undantag? frågade Peter.

- Ja, snälla! kved jag.

Ola såg på mig och nickade. Han var otroligt kåt, det syntes. Vilken känsla det gav mig, att veta att han så gärna ville ha mig. Jag klev ner från stolen och ställde mig framför Ola. Jag högg tag om hans skinkor, kramade och knådade dem och kysste honom passionerat. Jag försökte dra honom närmare mig. Plötsligt lyfte han upp mig och lade ner mig på madrassen. Mjukt och kärleksfullt började han smeka och kyssa min kåta kropp och viskade ömma kärleksord i mitt öra. Med största försiktighet trängde han in i mig. Jag var oskuld och det gjorde hemskt ont, men det var också otroligt skönt. Efter en stund hade jag vant mig och jag älskade det!

- Knulla mig hårdare! skrek jag.

Mina ben var fullkomligt okontrollerbara, mina händer rörde sig hela tiden, mina fingrar trasslade in sig i hans hår när jag rev honom på axlarna och våra munnar var hungrigt hoplimmade. När det gick för oss samtidigt slöt sig mitt inre om hans kuk medan jag sög satsen ur honom. Vi höll om varandra hårt tills vi hämtat andan. Därefter föste jag över honom på rygg. Som tack för det knull han just gett mig började jag suga honom, och slickade mjukt bort resterna av våra blandade safter. Av omtänksamhet och plikt gjorde Ola detsamma för mig.

- Nu är det min tur! utbrast Peter och hans kåthet gjorde att han såg alldeles vild ut.

Han hukade sig mellan mina ben och fattade tag om mina skinkor med båda händerna, lyfte upp mig och placerade sin mun över min fuktiga mus. Ålande och skrikande av upphetsning vred jag mig så häftigt att han nästan tappade taget. Men han höll kvar och tvingade in sin tunga djupt in i min varma grotta. Jag tryckte mig mot honom och hans tunga utforskade min insida, hans tungspets lekte med min klitoris och slickade snabbt över hela de yttre blygdläpparna.

Åh, herregud, det här är alldeles för mycket, det skulle kunna gå för mig när som helst, men han slutade innan jag kommer.

- Snälla, låt mig komma, tiggde jag.

Jag ville känna hans kuk, hans långa, hårda lem i mig. Han tryckte sig mot mig, kysste mig vilt på munnen, men fortsatte att plåga mig. Ulrika och Sofie hjälpte honom att binda fast mina handleder och jag kved av kåthet. Ola band en sjal om mina ögon så att jag inte skulle kunna se nånting. Sedan kände jag något pocka på min drypande våta fitta. Föremålet trängde sakta in i mig och fick mig att stöna. Det kändes inte riktigt som en snopp. Jag flämtade till och självde, för föremålet började rotera i min mus. Långsamt och obönhörligt kördes det in i mig. Min kropp började åter krökas. Mitt upphetsade tillstånd välkomnade detta intrång, oavsett vad föremålet var. Peters förberedelser med tungan hade gjort mig så hal att föremålet gled in utan minsta motstånd. Det passade mig så perfekt, min orgasm väntade alldeles runt hörnet. Föremålet slutar att röra sig inåt och Peter frågade om han gjorde mig illa. Jag kunde knappt få fram orden för att be honom fortsätta.

- Sluta inte, bad jag. Snälla, sluta inte.

Han drog ut föremålet en aning, men körde sedan snabbt in det i min fitta igen. Än en gång kröktes min rygg som om den höll på att brytas av. Jag skrek i extas och min kropp skakade av spasmer. Nu juckade han med det som en penis. Han lät det glida in och ut med bestämda tag. Vid ett tillfälle drog han ut det och lekte med dess topp över hela min klitoris och de yttre blygdläpparna. När jag skrek att det gick för mig lämnade han kvar hela föremålet i min fitta, lade sig ovanpå mig och höll om mig så hårt han kunde. Han red ut stormen och smekte min kropp när jag efteråt låg darrande i hans armar.

Men han befriade mig inte ännu. I stället lät han sina fingrar börja leka med mig igen, och drog ut föremålet ur min fitta. Till och med känslan av hur det drogs ut räckte för att jag skulle börja gnissla tänder. Jag kunde känna hur åtrån än en gång steg i mig. Peter märkte hur jag reagerade och pressade båda händerna mot min värkande fitta. Jag kände hur hans klibbiga fingrar smetade ut min saft över mina bröst. Han slickade girigt på min mus och bet mig nästan i sin iver att smaka påmig – han flämtade att han ville dricka upp mina safter.

Nu var Peter också redo – hans kuk, hans riktiga kuk trängde in i mig. Han lindade sina ben runt mig och började stöna tungt i mitt öra. Med en sista stöt och ett hest skrik gick det för honom länge, länge. Hans armar låste sig runt mig i samma ögonblick som han fick orgasm och det gick för mig också. Jag var så hes att jag inte längre kunde skrika, bara snyfta hjälplöst. Hans flod av spermier verkar aldrig ta slut, men så småningom avtar den långsamt. Madrassen är fläckad av svett och safter och allt är underbart.

Rösta på Institutet, del 3:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 röster, snitt: 3.78 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Institutet, del 3