Institutet, del 2

Jag befinner mig på ett institut. Egentligen är det mer en skola än ett institut. Det är en skola som är delad i två delar – en del för pojkar och en del för flickor. Själv går jag på delen för flickor. Det som gör min skola så speciell, är att det är en s. k. “sexskola”. Alla lektioner vi har lär oss hur man har sex, vilka olika ställningar det finns, hur man bäst suger av en kille och hur man har tjejsex. Och när vi går i korridorerna runtom skolan och möter en pojke eller en flicka, så måste vi stanna upp och ha sex. Vi får naturligtvis inte ha ett regelrätt samlag, det får vi inte ha förrän på vår examensdag om ett år, men vi får ha oralsex, analsex och petting. Allt utom samlag. Och vi får under inga omständigheter vara ensamma med pojkarna.

Som på många andra privatskolor har vi skoluniformer. Vi flickor har valet mellan att vara nakna eller att ha på oss stringtrosor eller några andra sexiga underkläder, men aldrig någonting som täcker brösten. Pojkarna får välja mellan att vara nakna eller att ha på sig kalsonger- men de får aldrig ha någonting som täcker bröstet de heller. Och både pojkarna och flickorna måste alltid vara rakade.

Allt som allt är det en väldigt trevlig skola jag går på.

Idag har jag privatlektion hela dagen. Rummet jag befinner mig i är halvmåneformat och längs den raka väggen sitter jag, i något som liknar en gynekologstol. Jag är helt avklädd och känner mig aningen blottad och utlämnad, eftersom mina ben är både upphöjda och särade. Vem som helst som kommer in i rummet skulle se allting.

Mina lärare kommer in. Rolf, Lena och Marianne. Framför mig, mot den rundade väggen, ligger en rundade madrass. Där slår de sig ner alla tre.

- Idag ska du titta på, säger Marianne. Vi ska visa hur det ser ut när en man och en kvinna har sex, när två kvinnor har sex och när två kvinnor och en man har sex. Vi tänkte visa olika ställningar samt oralsex. Du behöver bara sitta där så sköter vi resten. Smek gärna dig själv om du tycker att du vill det.

Jag nickade stumt.

Lena lade sig ner på rygg på madrassen. Hon andade tungt och hennes bröst svällde för varje djupt andetag hon tog. Marianne gick fram till henne och böjde sig ner mellan hennes ben, rörde sin tunga runt hennes klitoris och smakade på hennes saft. Sedan lade hon sig i 69:ans ställning så att Lena också kunde smaka på fukten mellan hennes ben. Då Marianne började närma sig en orgasm flyttade hon sig från henne till Rolf, som under tiden suttit och smekt sig själv. Marianne lade sig på rygg och Rolf grenslade henne och körde in sin kuk i henne med sådan kraft att hon inte kunde hejda ett litet skrik av njutning.

Under tiden satt jag i min stol och såg på. Jag smekte mig själv med långsamma, roterande rörelser och andades tungt. Att se på när andra har sex är bland det bästa jag vet.

Då Rolf pumpade in och ut i henne kom Lena till dem och började slicka Rolfs kuk och Mariannes fitta medan Rolfs kuk rörde sig in och ut i Mariannes heta öppning. Lena flyttade sig så att hennes mus hamnade ovanför Mariannes mun och Marianne började slicka henne. De nådde alla punkten utan återvändo och jag såg hur de fick orgasm ungefär samtidigt. Det var oerhört upphetsande, och jag onanerade och njöt av scenen framför mig.

När de hade hämtat sig från sina orgasmer lade Rolf sig ner på rygg på madrassen. Lena satte sig på hans ansikte och han började slicka henne. Hon spände ryggen i en båge och rörde höfterna runt hans mun och jag längtade efter någons tunga på min klitoris. Plötsligt kröktes Lenas rygg och jag betraktade henne då hon fick en jordskredsliknande orgasm. Ungefär samtidigt såg jag hur det ryckte i Rolfs kuk – han var redo för en omgång till. Den riktigt dunkade mot hans mage av önskan att komma in i en våt fitta.

Lena började hasa sig ner längs Rolfs kropp tills hennes läppar nådde hans trånande kuk och hon tog honom helt i sin mun. Upp och ner förde hon huvudet och jag kunde se på Rolfs ansiktsuttryck att han älskade varje sekund av det här knullet. Just när han skulle spruta sin säd ner i hennes hals lyfte hon på huvudet och lät honom spruta över hennes ansikte och bröst. Plötsligt satte hon sig på hans kuk och vid det här laget hade jag själv ett finger i min egen våta fitta. Nu började hon rida honom, han drog henne i brösten och nöp henne i bröstvårtorna.

Då stod inte Marianne ut längre. Hon sprang fram till madrassen och innan Rolf och Lena hann fatta nånting satte hon sin nakna fitta över hans mun. När hans tunga rörde sig in i hennes hål och runt hennes blodfyllda klitoris kunde hon inte hålla sig utan kom i lustfyllda spasmer, samtidigt som Rolf fick utlösning inne i flickan.

- Vi tänkte bjuda på en bonus idag, sa Lena plötsligt och öppnade dörren.

In kom Torsten, en av skolans yngsta och sexigaste lärare. Han var väldigt välutrustad och muskulös och jag log förnöjt när han gick fram till Lena. Utan ett ord lyfte han upp henne och gick mot madrassen. Rolf och Marianne gick undan och satte sig på varsin stol som stod bredvid min sittplats. Torsten kastade ner Lena på madrassen och med en snabb rörelse stack han sitt ansikte i Lenas våta skrev och började slicka hennes klitoris. Med varje smekning över hennes hål blev hon hetare, ända tills hon vred sig i extas.

Sedan såg jag att Rolfs ställt sig bredvid madrassen och tittade på och jag såg att han hade ett enormt stånd. Han ställde sig på knä bredvid Lenas huvud och förde in kuken i hennes mun. Medan hon började suga av honom grep hon tag i Torstens kuk och började runka den. Jag såg hur förvånad Lena såg ut när Rolf plötsligt spruta het sperma ner i hennes svalg, men hon fann sig snart och började svälja Rolfs sats. Torsten, som fortfarande slickade hennes blöta mus, fick henne att komma i vågor en gång till, medan han tömde sin laddning över hennes lår och skrev.

Marianne satt på sin stol och onanerade. Så fort Torsten fick syn på henne fick han stånd igen. Lena knuffade till honom och sa åt honom att ta för sig om han ville. Lena bara låg där och lät Rolf stoppa fingrarna in i henne medan hon betraktade hur Torsten började suga på Mariannes bröst. När han hade slickat brösten tills de svullnat upp flyttade han sina kyssar allt längre ner tills hans ansikte var i jämnhöjd med hennes blottade sköte. Med två långsamma drag av sin tunga fick han henne att komma. Jag såg dem lägga sig ner på madrassen och Torsten särade på Mariannes ben och öppnade hennes blygdläppar så mycket att han fick in sin stenhårda kuk. Då han började knulla henne häftigt började jag vrida mig av längtan efter att känna honom i mig.

Lenas höfter rörde sig i takt med Rolfs tre fingrar och började långsamt närma sig klimax. Innan hennes orgasm var över kände hon hur Rolfs fingrar lämnade hennes mus och utan att vilja att det ska ta slut kände hon efter något att stoppa i den. När hennes hand slöt sig om Rolfs penis förde hon den till sitt hål och började knulla. Då Rolf kommer i henne slöt hon ögonen och drabbades stönande av ännu en orgasm.

Precis då når jag själv kulmen och flämtar ut min orgasm.

Rösta på Institutet, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 röster, snitt: 3.71 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Institutet, del 2