Institutet, del 1

Jag befinner mig på ett institut. Egentligen är det mer en skola än ett institut. Det är en skola som är delad i två delar – en del för pojkar och en del för flickor. Själv går jag på delen för flickor. Det som gör min skola så speciell, är att det är en s. k. “sexskola”. Alla lektioner vi har lär oss hur man har sex, vilka olika ställningar det finns, hur man bäst suger av en kille och hur man har tjejsex. Och när vi går i korridorerna runtom skolan och möter en pojke eller en flicka, så måste vi stanna upp och ha sex. Vi får naturligtvis inte ha ett regelrätt samlag, det får vi inte ha förrän på vår examensdag om ett år, men vi får ha oralsex, analsex och petting. Allt utom samlag. Och vi får under inga omständigheter vara ensamma med pojkarna.

Som på många andra privatskolor har vi skoluniformer. Vi flickor har valet mellan att vara nakna eller att ha på oss stringtrosor eller några andra sexiga underkläder, men aldrig någonting som täcker brösten. Pojkarna får välja mellan att vara nakna eller att ha på sig kalsonger- men de får aldrig ha någonting som täcker bröstet de heller. Och både pojkarna och flickorna måste alltid vara rakade. Allt som allt är det en väldigt trevlig skola jag går på. Dagens första lektion är en gemensam lektion för båda delarna av skolan. Det är bara denna lektionen vi har tillsammans med pojkarna, och vi flickor är alltid väldigt uppspelta inför den lektionen. Det är spännande att titta på pojkarna. Se hur de uppför sig och hur de ser ut. Vi har alltid två lärare på den här lektionen – Rolf och Lena. Längst fram i klassrummet står en stor säng i stället för kateder, men för övrigt ser klassrummet ut som vilket annat som helst – med bänkar och stolar och så vi elever förstås. Idag ska vi gå igenom oralsex, berättade Rolf. Jag vet att flera av er har försökt er på det ute i korridorerna, men vi tycker det är på tiden att vi lär er ordentligt. Vi börjar med att lära er hur man ger oralsex till en kvinna. Lena lade sig ner på rygg på sängen och särade på benen så att alla hade full insyn över hennes rakade, rosa fitta. Jag såg mig om i klassrummet och såg att bulan växte mellan flera av pojkarnas ben. Jag log lite och vände åter blicken mot Rolf och Lena. Rolf knäböjde vid sängens fotända. Han särade på Lenas blygdläppar och slickade från anus till klitoris i ett enda långt drag. Lena stönade lågt och började vrida sina höfter under Rolfs tunga. Han fortsatte med att trycka in sin tunga i Lenas mus, som en miniatyrkuk, och juckade med den ut och in. När han för ett ögonblick drog sig undan så kunde alla se hur hennes fittsafter rann ur henne. Rolf var inte sen med att slicka i sig alltihop. Bredvid sängen låg en banan. Rolf tog den i handen, skalade den och körde in den i Lenas fitta. Hon bet sig i läppen för att inte skrika till av njutning. Han började köra den ut och in ur hennes fitta och vi såg hur hon vred sig och åmade sig. Rolf sänkte sitt huvud mot hennes sköte och började äta bananen. Detta gjorde Lena helvild. När han ätit upp bananen började han slicka henne. Han höll fast om hennes bak medan hon juckade med höfterna upp från sängen och pressade hans ansikte längre in i hennes fitta. Han sög hårt på klitoris och smekte hennes bröst med händerna. Orgasmen var så häftig och Lena skrek som vi aldrig hört henne skrika förut. Sådär ska det alltså gå till, förklarade Lena och var lite darrig på rösten efter orgasmen. Ni behöver naturligtvis ingen banan för att ha oralsex. Klassen skrattade till. i stället för en banan går det bra att använda ett par fingrar. Nu ska ni då få lära er hur man ger oralsex till en man, och sedan får ni själva prova på varandra, sa Rolf och satte sig ner på sängkanten. Lena tog hans styva stake i sina händer och det syntes verkligen att hon såg fram emot det ögonblick då hon skulle ta hans kuk i sin villiga mun. Hon lyfte upp sitt ansikte mot Rolfs och gav honom en kyss. Därefter ställde hon sig över honom, såg först in i hans ögon med tunga ögonlock och därefter på hans kuk som så ivrigt tittade upp mot henne. Hon slickade sig om läpparna och knäböjde bredvid honom. Hon tog hans brinnande stake i sina händer igen och masserade varligt hans pungkulor. Säg det, Rolf. Säg vad du vill att jag ska göra! bad hon. Rolf högg tag i hennes hår och drog hennes hungriga mun mot sin. Därefter kysste han henne och Lena började runka hans påle. Hon slet sig från hans mun och började kyssa sig nerför hans kropp. Hon kysste ollonet och såg upp i hans ögon. Säg det, Rolf. Sug mig, Lena, sug mig, slicka mig. Ta mig i din heta lilla mun! Med dessa ord lät hon hans ollon glida in mellan hennes läppar. Hon behandlade hans kuk som om den var en sällsynt juvel att pyssla om och beundra. Hon gned sin tunga fram och tillbaka över ollonet och Rolf flämtade till. Några av pojkarna vred sig rastlöst i sina bänkar och gned sig upphetsat över kuken. Lenas tunga fladdrade runt kanten av ollonet och lät tungan glida upp och ner längs skåran. Därefter tog hon nästan hela hans kuk i sin mun och smekte hans pungkulor med ena handen. Med tunga och läppar masserade hon hans kukskaft och ollon, och avlägsnade sedan sin mun från hans bultande påle för att kunna kyssa och slicka hans pungkulor. Hennes läppar omfamnade än en gång hans kuk och hon började suga av honom. Till en början var hon försiktig men gradvis började hon öka takten. Rolfs rygg krökte sig plötsligt och det såg ut som om Lena skulle kvävas. Men hon släppte inte taget om honom än utan fortsatte suga och slicka. Vi såg hur det började rycka i Rolfs kropp och vi visste alla vad som var på väg. Lena fortsatte massera kuken med sin hand och drog ur den ur hennes mun så att vi skulle kunna se hur strålar av varm sperma sprutade mot hennes mun. Lena slickade i sig alltihop och fortsatte suga Rolf tills hans kuk började slakna. Några av killarna i klassen applåderade och Lena såg lite generad ut när hon log mot klassen. Sådärja, sa Rolf och reste sig upp. Nu är det dags för er att prova. Välj ut en partner och sätt igång. Alla såg sig osäkert om. De populäraste flickorna hade redan börjat med varsin kille och klassen började sakta men säkert dela upp sig två och två. En lång pojke med breda axlar och en ansenlig kuk kom fram till mig. Ska vi. prova? frågade han lite osäkert och jag log. Gärna. Jag kan börja. Pojken presenterade sig själv som Isak och jag sa åt honom att sätta sig på min stol. Sedan ställde jag mig på knä och lutade mig fram och tog hans ljuvliga, hårt pulserande kuk i mina händer och slickade överallt på den. När jag började suga honom på allvar började han stöna högt och jag blev enormt upphetsad. Jag sög Isaks kuk för allt vad jag var värd och när han började närma sig sin orgasm blev jag ännu kåtare. Isak började fylla min strupe med sin härliga sats och jag tog ett hårt tag om hans ben och svalde så mycket jag kunde. När han var färdig smekte han mitt hår och såg på mig med värme i blicken. Tack, viskade han. Nu är det din tur, sa jag ställde mig upp. Isak föll på knä och kröp fram mot mig. Långsamt drog han av mig mina vita stringtrosor och började nosa längs mina lår och upp till min fitta. Hans blöta tunga slickade sakta mina yttre blygdläppar. Jag kunde tydligt höra hur han sniffade i sig min fittdoft. Därefter lät han tungan glida in mellan mina blygdläppar och slickade mig ytterst långsamt. Detta fick mig att tappa andan. Därefter lät han tungan glida in i min slida. Plötsligt flyttade han munnen och sög på mina inre blygdläppar och min ryckande klitoris i taktfast rytm. Emellanåt stack han in tungan i min fitta igen. Medan hans tunga masserade mig intensivt gav han mig en omtumlande orgasm.

Rösta på Institutet, del 1:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 3.55 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Institutet, del 1