Ida

Första berättelsen om Ida Ida är, liksom sin syster Johanna, en analkåt liten rövslyna, vilket ges prov på här.

Ida hade, sedan första gången jag träffade henne, genomgått en radikal förändring. Det var till stor del på grund av mig och min flickvän Johanna, Idas syster. Då var hon en blyg och timid gymnasietjej, som långt ifrån hade upptäckt de starka lustar som fanns gömda i hennes unga flickkropp.

Sina 18 år till trots var hon redan en veritabel knullmaskin, ständigt pigg på att prova nya sexuella lekar. Redan morgonen efter att jag, under överinseende av Johanna, tagit hennes oskuld, ville hon bli påsatt i röven. Jag gjorde henne med glädje och besked till viljes. Nu hade hon även provat på den totalt uppfyllda känslan av en härlig dubbelmacka. Frågan var vad det skulle bli härnäst.

Även hennes klädstil hade förändrats radikalt. Förr hade hon mest gått i jeans och en bylsig tröja, som om hon hade skämts för sin kropp. När hon väl hade börjat få utlopp för all uppdämd kåthet, började hon även klä sig mer passande. Jag menar då i korta kjolar och klänningar, ofta utan några trosor. Kalla mig gärna gubbsjuk, men när jag ser en ung vacker flicka, i det korta ögonblick då hon precis är på väg att bli kvinna, vill jag gärna att hon har så lite på sig som möjligt.

Johanna har en kort silverfärgad lackklänning med bar rygg och när Ida fick syn på den i garderoben utbrast hon direkt: En sån skulle jag vilja ha! Naturligtvis kunde jag inte låta bli att göra henne till viljes, så vi körde in till en butik för “alternativ” klädsel inne i stan och införskaffade en guldfärgad, men i övrigt identisk klänning.

Den här gången var det bara Ida och jag, eftersom Johanna hade blivit tvungen att åka till London en vecka i affärer. Johanna är nämligen inte bara snygg, sexig, slätrakad och alltid kåt. Hon är även en intelligent affärskvinna, som sysslar med import av sexiga underkläder. Nu var Ida här för att hålla mig sällskap och samtidigt, visste både hon och jag, ytterligare öka sina erfarenheter på det sexuella planet.

Ida och jag var ute och tog en kopp eftermiddagskaffe på ett av stadens många små kaféer. Jag frågade henne om hon hade lust att ta lite sexiga bilder när vi kom hem. Visst, svarade hon och log brett. Jag hade faktiskt tänkt be dig om det. Ok, sa jag, lovar du att du gör precis som jag säger då? Jag lovar, sa hon och höll upp högerhanden.

När vi kom hem sa jag till henne att gå och sätta på sig den guldfärgade lackklänningen. Medan hon försvann in i gästrummet för att byta om, plockade jag fram en del attiraljer som behövdes för fotograferingen. Jag såg till att sängen hade rena rosa sidenlakan och lade fram en guldfärgad vibrator och en stor svart dildo.

När Ida kom tillbaka höll jag på att rigga belysningen för att på bästa sätt kunna plåta ur alla vinklar. Jag monterade även en två videokameror på stativ och riktade dem så att jag kunde filma i princip hela rummet. Dessa var kopplade till ett par små monitorer, som stod på en byrå och jag hade även fjärrkontroller för att kunna reglera deras zoomobjektiv.

- Vill du att jag ska ha trosor på mig? frågade Ida. Att hon inte skulle ha någon bh var självklart, det hade hon nästan aldrig. Ja, ta din svarta string med spetsar, svarade jag. Jag visste att de skulle passa perfekt till klänningen. Hon kilade iväg och hämtade trosorna. Sätt inte på dem riktigt än, sa jag, jag vill kolla att du är slät först. Jag visste att hon hade rakat sitt kön så sent som samma morgon, men jag kunde inte motstå frestelsen.

Hon satte sig på sängen och särade på benen så att klänningen gled upp över höfterna. Med fingrarna särade hon på sina blygdläppar och blottade sin fuktiga öppning. Ser det bra ut? frågade hon. Jag sa ingenting utan satte mig på knä framför henne, böjde mig framåt och smakade på hennes härligt våta fitta. Åh Gud, vad jag är kåt, sa hon när jag lät min tunga spela över hennes klitoris. Det är bra att du är uppvärmd när vi börjar, svarade jag och reste mig upp, sätt på dig trosorna. Jag öppnade Johannas garderob och tog fram ett par guldfärgade sandaletter med stilettklackar. Johanna satte på sig trosor och skor, drog ner klänningen och satte sig på sängen medan jag kollade att det fanns film i kameran.

- Ok, sa jag, vi börjar med att du kommer in genom dörren till sovrummet. Johanna ställde sig lydigt i dörren och jag började fotografera. Kör igång, uppmanade jag. Du har just kommit hem och är kåt, gör vad som känns naturligt. Hon gick sakta fram till sängen, smekte sina bröst utanpå klänningen och lät sedan ena handen glida nerför magen, över hennes venusberg och vidare till klänningsfållen. Så vände hon sig om och böjde sig framåt, så jag fick fri insyn under hennes klänning. Sedan stack hon in höger hand mellan sina ben framifrån och smekte sitt kön genom trosorna. Den vänstra handen använde hon för att långsamt dra upp klänningen där bak och blotta mer och mer av sin fasta tonårsstjärt.

Därefter lade hon händerna på sina skinkor och särade dem, så att man såg trosornas string och kunde ana hennes heta lilla rövhål där innanför. Hon fortsatte med att fukta sitt högra pekfinger med munnen, varpå hon med vänsterhanden förde trosorna åt sidan mellan sina skinkor och långsamt, med en salig min, förde in pekfingret i stjärten. Nu tackade jag min lyckliga stjärna för att jag hade kört igång videokamerorna, detta skulle bli en oförglömlig uppvisning.

Ida förde, ljudligt stönande, sitt pekfinger fram och tillbaka i sin anal några gånger och drog sedan ut det. Hon rätade på sig och rättade till klänningen. Sängen verkade se inbjudande ut, för hon fortsatte med att krypa upp i den, lägga sig på rygg och sära på benen. Hon smekte sitt våta kön ovanpå trosorna, medan hon tog den gyllene vibratorn och började slicka på dess topp. Plötsligt bestämde hon sig för att hon inte kunde vänta längre. Ivrigt påhejad av kamerans klickande och surrande, drog hon trosorna åt sidan, satte igång massagestaven och började smeka sin klitoris med den. Sitt vänstra pekfinger körde hon samtidigt in i fittan och började föra det in och ut. Hennes stönanden blev högre och högre medan hon förde in även långfingret och sedan ringfingret i sitt savande hål.

Efter en liten stund drog hon ut fingrarna, tog av sig trosorna och pressade in den surrande staven. Med ökande tempo knullade hon sig själv med den. Under tiden pressade hon in först ett, sedan två av vänsterhandens välsmorda fingrar i stjärten. Hon rullade över och lade sig med häcken pekande rakt upp, så jag fick en sagolik vy över hennes onani. Hennes stönanden växte i styrka och hon bet sig i läppen för att inte skrika när den första orgasmen skakade hennes kropp. Jag passade på att zooma med en videokamera, så att jag fick en närbild på hur hennes ringmuskel pulserade kring fingrarna och hur staven for fram och tillbaka i hennes kön när det gick för henne.

När orgasmen hade ebbat ut lugnade hon ner tempot en aning för att sedan dra vibratorn ur fittan och sätta toppen mot sin anal. Sakta, sakta gled staven in i det bakre hålet och hon började röra den fram och tillbaka. Under tiden pressade hon in tre av sina fingrar i fittan och sedan även lillfingret. Min kuk var sedan länge styv, men den ryckte till rejält när jag såg henne föra in även tummen i sitt heta, kåta kön och börja knulla sig själv med handen.

Den gyllene leksaken for in och ut i hennes röv och närmade sig klimax ännu en gång. Ida pressade in handen förbi knogarna och det fick hennes kropp att åter vibrera av en orgasm. Hon skakade kraftigt och stönade högt av ren njutning. Ida drog fingrarna ur fittan, satte sig upp på vänster knä, lyfte höger ben och tog upp den stora svarta dildon. Medan hon sakta juckade med vibratorn i häcken, förde hon in dildon i sin våta könsöppning.

Hon började dubbelknulla sig själv med de båda leksakerna, medan jag fotograferade för glatta livet. Jag hade tagit många bilder på flickor i ett flertal situationer, men aldrig förr så heta onanibilder och än mindre med en så ung flicka. Jag gjorde en minnesanteckning om att göra om det här med Johanna när hon kom hem. Ida jobbade frenetiskt med löskukarna och såg ut att vara nästan försatt i trans. Hon bytte ställning och lade sig åter på rygg. Så plötsligt drog hon ur både dildon och vibratorn, lade den senare åt sidan, lyfte på stjärten, särade lite till på benen, så att hennes anus var nästan vidöppet och tryckte på med dildon.

Det verkade ta oändlig tid, för det var ingen liten sak, men till slut hade hon fått in toppen i röven. Hon började knulla sin stjärt och varje gång förde hon in den lite längre. Hela tiden smekte hon sin klitoris med den andra handen och efter en stund hade hon fått in närmare 25 centimeter av dildon i sin trånga anal. Hon ökade tempot en aning och fick upp bra fart medan hon ännu på nytt arbetade in hela sin hand i fittan. Nu var hon så uppfylld som hon kunde bli och resultatet lät inte vänta på sig.

Ida stönade högt, skrek av njutning och kastade med huvudet när hon nådde sitt tredje klimax. Denna orgasm varade mycket längre och var mycket mer intensiv än de föregående. Hennes kön och anus klämde om hennes hand och dildon medan vågorna av njutning sköljde över hennes kropp. När känslan väl ebbade ut fortsatte hon förstrött att dubbelknulla sig långsamt en stund till innan hon drog handen och löskuken och slickade båda rena.

Jag knäppte några avslutande bilder och stängde sedan av videokamerorna. Nu återstod bara ett problem, min kuk. Jag ville inte förolämpa henne med att runka av den, men hon verkade ha den perfekta lösningen på det problemet. Jag ser att du inte är helt opåverkad, sade hon. Jag har också ett litet problem. Vad menar du? frågade jag. Du har ju just haft tre härliga orgasmer. Det saknas något, tillade hon. Jag har fortfarande inte fått någon sats i mig trots att jag har varit här i flera timmar. Kom hit så ska jag suga av dig. Jag var inte sen att bifalla hennes önskan. Snabbare än blixten var jag framme och hade fått av mig byxorna.

Hon böjde sig fram mot min styva påle och slickade på ollonet. Mmm, det här är precis vad jag behöver, sa hon. Jag också, tillade jag. Ida slickade lätt på skaftet från roten upp mot ollonet och tog det i munnen. Hennes tunga spelade över min lem och hon började sakta suga. Långt in i munnen tog hon min stake och det var på vippen att det gick för mig direkt, men hon tog ut den och tittade fundersamt på mig. Vad är det? undrade jag. Jag är kåt igen, svarade hon. Din kuk är så vacker och så god att suga på att jag inte kan tänka på annat än att bli rejält påsatt.

Ida ställde sig på alla fyra på sängen och jag ställde mig på knä bakom henne. Eftersom hon redan hade kommit tre gånger var hon rejält våt, så utan förvarning körde jag in min påle till roten i hennes heta fitta. Hon gav till ett litet skri av förvåning. Trots att hon hade haft hela handen där inne var hon sagolikt trång. Jag började knulla henne med långa snabba drag och pressade samtidigt in min tumme i hennes heta välsmorda anus. Kör in din härliga kuk i mitt trånga arsle, stönade hon. Så jag drog ut kuken och satte ollonet mot hennes analöppning. Hon tryckte sig mot mig och min lem åkte sakta in i hennes bakre hål.

Hon kramade försiktigt min kuk med sitt anus medan jag sakta började jucka. Ah, det finns inget som den riktiga varan, flämtade hon. Jag förstod att hon snart skulle komma en fjärde gång, så jag ökade tempot rejält och började knulla som en vansinnig. Ida hade fått tag på den svarta dildon igen och tryckte in den i sitt kön och började köra den in och ut. I en rasande fart knullade vi och Ida nådde snabbt klimax igen. Hennes stjärt klämde åt hårt om min stake och jag kände att jag själv skulle spruta alldeles strax.

Ida märkte det också, så hon uppmanade mig att byta ställning. Hon började suga min kuk igen, men hade inte mer än precis fått ollonet innanför sina röda läppar förrän jag kom. Jag sköt kaskad efter kaskad med het sperma i Idas mun. Så mycket kom det att hon inte han med att svälja utan det började rinna ganska rejält från hennes mungipa. När hon tog kuken från sina läppar för att försöka hinna svälja sköt jag ytterligare flera kaskader rakt i hennes söta ansikte. Det hela utgjorde en sagolik syn. Här satt en av de vackraste flickor jag sett med ansiktet fullt av min säd samtidigt som hon försökte svälja det som inte fick plats i munnen.

Jag slutade spruta, men kuken var fortfarande styv som ett spett, så jag fick Ida att lägga sig på rygg, fortfarande med dildon i sin fitta och lyfte upp hennes stjärt. Jag satte ollonet mot hennes rövhål och pressade in min påle igen. Hon tog tag i dildon och började knulla sin fitta med den, medan jag satte på henne analt. Jag ökade hastigheten och knullade henne hårt och djupt. Det dröjde inte länge förrän jag kände att det ryckte i staken och jag gjorde mig redo att fylla hennes anal med säd.

Ida hade inte heller långt kvar och samtidigt som det gick för henne en femte gång och hennes anus kramade om min lem, tömde jag en laddning långt upp i hennes ändtarm. Nu gav min kuk med sig och började slakna, medan jag sakta drog ner på tempot i hennes hala, varma stjärt. Vi låg och kelade en stund efteråt innan vi gick upp ur sängen. Jag tappade upp ett bad och sedan tillbringade vi en bra stund i badkaret, småpratade och kelade innan det var dags för middag.

Kommentera Ida