I tvättsugan, del 2

“Jag är ju ohyfsad som inte har vett på att tacka för din hjälp”, viskade hon nästan och innan jag visste ordet av så hade hon slingrat armarna om min hals och tryckte sig emot mig i det att hon lät sin tunga sära på mina läppar. Jag fann mig trots överraskningen ganska snabbt och besvarade hennes underbart hetsiga kyss. Mina händer sökte sig automatiskt till hennes höfter och jag gled med händerna över det tunna glidiga tyget och kände hennes höfter, lät händerna dra sig bakåt på hennes kropp och tryckte hennes höfter emot mig. Emot mitt stånd. När jag kände att hon inte hade några trosor under klänningen så susade det i min av kåthet grumliga hjärna. Det fick bära eller brista nu!

Hon drog sig tillbaka en liten smula och tittade mig djupt i ögonen. Hennes okynniga blick hade nu fått något dolskt över sig. “Vill du ta mig?” viskade hon, knappt hörbart från maskinernas oljud. “Ja” “Ta mig då!” svarade hon rappt. Jag trodde inte det var möjligt. Här skulle jag ta denna vilt främmande kvinna mitt på blanka söndagsförmiddagen! I tvättsugan! ”Min busienss kvinna”! Som jag knullat så många gånger i min fantasi och som bönande bett mig knulla henne på alla upptänkliga sätt! I mina fantasier var jag naturligtvis den häftigaste av älskare hon haft och jag förträngde det faktum att min erfarenhet på det området kanske var en smula begränsad i jämförelse. Hon satte sig på bänken, där jag nyss vikt mina kläder och drog mig intill sig, emellan sina ben, som hon slingrade runt mina ben. Vi kysstes ivrigt och hetsigt, hennes händer drog upp min t-shirt och utforskade min mage, mitt bröst och rygg under t-shirten Mina händer gick på upptäcksfärd utanpå hennes klänning och det glidiga tyget under mina fingrar accentuerade känslan utav hennes mjuka kropp inunder. Hennes bröst var inte stora, men inte direkt små heller, utan fick lagom plats i mina händer. Med mina fingrar rullade jag hennes otroliga bröstvårtor och hon suckade ljudligt och tryckte sig om möjligt ännu hårdare mot mig. Hennes tunga for över mitt ansikte, min hals, mina öron och jag kysste mig en väg ner från hennes hals, mot brösten.

Bröstkorgen hävde sig under klänningen, när jag lät mina tänder greppa tag om den ena vårtan. Försiktigt nafsade jag i den och hon stönade ljudligt. Hon släppte taget om mig och lutade sig bakåt, stödd på sina armar. Jag drog fascinerat och med darrande händer ner axelbanden på klänningen och kom på så vis att mötas av de mest sexiga bröst jag ditintills sett. Hennes bröst hade en rund form, kanske inte så där uppåtstående och spänstig som de tjejer jag haft men hon hade mörkbruna vårtgårdar och hennes styva vårtor var som geléhallon! Brösten rymdes precis i min hand när jag kupade om dem och jag lekte fascinerat med vårtorna under hennes flämtande stön.

Det värkte av kåthet mellan benen och jag längtade efter att få släppa ut min nu enormt svullna kuk. Men jag vågade inte vara för ivrig, jag ville inte göra bort mig inför den här kvinnan med att bära mig åt som den kåta tonåring jag faktiskt var. “Slicka mig” viskade hon hetsigt. Jag hade gjort det ett par gånger och måste erkänna att jag tyckt om det. Den mjuka sexiga känslan av att känna en kvinnas kön mot sina läppar och den otroligt sexiga doften. Men jag hade aldrig fått hänge mig helt åt detta nöje, till min stora besvikelse. Jag tror att tjejerna, förutom Lina, kände sig lite blyga och hämmade inför detta intima – eller så gjorde jag det kanske inte tillräckligt bra. Jag hade slickat Lina till orgasm några gånger – men hon föredrog att suga mig, eller att knulla. Ivrigt böjde jag mig ner och lyfte på klänningsfållen och möttes utav synen av hennes fitta.

En mogens kvinnas ångande heta fitta! Jag kunde knappt andas så upphetsad var jag. En mörk trekant avtecknade sig för min ögon och när hon lutade sig tillbaka så avslöjade hon sina rakade blygdläppar. Jag svalde hårt. Sådant hade jag ditintills bara sett på bild och i porrfilmer! Det svindlade för mig och jag skakade som ett asplöv utav upphetsningen. “Tycker du om den?” frågade hon och jag svarade med att trycka mina läppar mot hennes blygdläppar. Hon lyfte upp det ena benet på bänken och lät klacken på sin sandalett kila sig emellan skarvarna, som ett stöd för benet medan hon lade det andra på min skuldra. Nu särades hennes blygdläppar och jag kunde tydligt se hur det glittrade mellan hennes krusiga, mörka inre blygdläppar. Jag snusade in hennes doft, lycksalig och berusad. Hon särade på sina blygdläppar ytterligare med den ena handens pek och långfinger och avslöjade så sin svullna klitta för mig. Med ett frustande sög jag mig fast i henne och hon ryckte till. “Lugn och fin” viskade hon och jag skämdes över min klumpighet och ovana. Så började hon dirigera min mun och tunga med anvisningar och mellan anvisningarna stönade hon “Åhhh, ja. sååå, gud så skönt. lite hårdare. jaaahhhh. såå meeer. åhhhh” Uppmuntrad av hennes njutning, föll jag snart in i en skön takt med tungan, där hon rörde sitt underliv emot mig. Snart slutade hennes anvisningar och nu suckade och stönade hon bara belåtet och jag antog att jag funnit precis rätt tryck och rytm. Lycklig med min syssla njöt jag av hennes dofter och smaken av hennes kåtsafter och glömde för en stund bort min egen pockande kåthet.

Så hävde hon sig upp en smula, tog tag i mitt hår och drog mig med milt våld upp mot sig. Hon mötte min mun i en hungrig kyss och tycktes till min förvåning inte besväras av det faktum att smaken av henne fanns kvar på mina läppar. Tvärtom och hennes uppenbara njutning satte ny fart på min kåthet. Jag kan inte riktigt minnas hur hon lyckades få av mig min t-shirt utan helt plötsligt så stod jag där med jeansen nere vid anklarna med min kuk djupt inborrad i hennes härligt blöta fitta, med bar överkropp. Hon klamrade sig fast vid mig i en mer upprättsittande ställning, där hon satt på kanten av bänken med benen om mig. Känslan var så overklig och så sexig att jag trodde jag skulle gå upp i atomer. Tänk att få stå här och knulla, en vilt främmande kvinna i tvättsugan. När som helst kunde någon komma förbi!

Hon släppte taget om mig, lade sig på bänken. Min kuk ploppade ur henne och svajade som en fjäder. Hon tittade på mig, med ögon mörka av kåthet. “Vad vacker den är!” viskade hon. Jag kunde inte låta bli att dra ett par runktag, så att mitt glänsade ollon blottades för henne. På något vis, så hade jag alltid hetsats utav tanken att stå och runka framför en kvinna – men ditintills aldrig riktigt vågat ta det steget. “Åhhh, så sexig du är! ” viskade hon och hennes ögon följde kåtgirigt min hands rörelser över kuken. Jag kände mig fruktansvärt upphetsad av hennes blickar, samtidigt som det blandades med någon annan känsla. att det var lite “förbjudet” kanske. ? Hon manade mig att komma fram till henne och hon hade lagt sig lite på sidan, stödde sig på höger arm. Det högra benet drog hon upp snett bakom sig och kilade fast det vid mitt ben, där jag stod framför henne. Det andra benet saxade hon över min vänstra skuldra och jag tog nu tag om hennes skinkor, särade på dem lite, för att finna vägen in i henne igen. Denna nya vinkel och trycket den utövade på min ömmande kåta kuk blev nästan för mycket för mig. Under hennes flämtande knullade jag henne nästan som en kanin, helt absorberad utav den oerhört sexiga situationen, men också av anblicken utav min kuk, som for in och ut i hennes våta varma grotta. “Knulla mig, jaså. åhhh, ge mig din kuk” Orden gjorde ju inte precis att självbehärskningen och omdömet var på topp.

Jag var tvungen att lugna mig lite för att inte komma och böjde mig över henne för att kyssa henne. Just då skrek hon till och jag kände till min förvåning hur hennes underbara fitta kramade om min kuk. Utan förvarning så snyftade hon ut sin orgasm och jag fann till min häpnad, att jag rörde mig långsamt och utdraget i henne och att min egen sats tycktes ha kommit av sig. Jag var helt uppslukad utav hennes njutning. Så låg hon helt stilla. Hon slingrade sig ur den något obekväma ställningen och nu kom jag att ligga rakt över henne, med hennes ben knutna om mina höfter. Min kuk var fortfarande stenhård och jag rörde mig omedvetet sakta in och ut i henne, under det att jag kysste hennes svettiga ansikte. “Såja, fortsätt så” viskade hon i mitt öra. “du gör mig kåt igen” och jag kunde känna hur hon nästan omärkligt började möta mina lugna juck. Det här var ytterligare en nyhet för mig. För det första en kvinna som kommer innan killen. och sedan att hon ville ha mer! Jag hade oftast fått tillfredställa mina tjejer först med händerna eller under tiden vi älskade försöka smeka dem till orgasm. om det överhuvudtaget hade gått för dem. Undantaget var ju Lina, som tyckte om att bli knullad och smeka sig själv, antingen om jag tog henne bakifrån eller om hon låg på rygg med ett ben över mig och jag sakta knullandes från sidan

Snart hade vi ökat tempot och hon låg återigen frustande och kvidande under mig, medan jag stötte min kuk hårt i botten. Hon var verkligen fantasisk att knulla och jag kände mig som en brunsig tjur när jag rände kuken in och ut i henne. Jag hade aldrig knullat en tjej hårt och brutalt -men hon manade mig verkligen till att ta henne. Jag var nu besinningslöst kåt och lyfte båda hennes ben upp mot mina skuldror, samtidigt som jag drog henne mot kanten av bänken, för att göra det en smula bekvämare. I min iver, så ploppade min kuk återigen ut och jag föröskte utan händer att komma in i henne igen. “Lugna dig lite” viskade hon andfått “annars kommer jag igen” Han bad mig bara stryka med kuken upp och ner över hennes fitta och jag gjorde så. Jag drog mig tillbaka en smula och tog tag om kuken med handen under det att hon reste sig på armbågarna. “Runka den också” sade hon. Återigen greppade jag tag om kuken, men var tvungenatt vara ytterst försiktig. Hon stirrade fascinerat och hungrigt på min kuk och min hands rörelse och lät sin ena hand söka sig ner emellan sina ben och började sakta och försiktigt smeka sin fitta. Synen var obetalbar för en tonårig sprutfärdig yngling! Hennes klänning, som korvade sig runt hennes midja, den svettblanka kroppen med de styva bröstvårtorna, hennes otroligt kåta ögon och hetsande ord och viskningar.

Jag lät kuken glida upp och ner utmed hela hennes skåra och hon blundade och lutade huvudet tillbaka. Med ollonet gled jag sakta över hennes svullna fittläppar, neråt, förbi hennes våta hala hål, mot anus. Jag ville dra ut på det här så länge det någonsin gick och hålla kvar den här drömmen – för det måste det ju vara? Hennse safter hade runnit ner och gjorde det glidigt och behagligt även där. Jag fascinerades utav den speciella känslan det var att vara så nära det “förbjudna hålet”, känslan av mitt ollon som tryckte lite lätt mot hennes anus. Hon flämtade och hennes fingrar for ivrigare över hennes svullna fitta. Jag blev modigare och tryckte på lite. Jag hade aldrig tagit en tjej i baken förut och allt det nya och fantastiska som hade hänt denna morgon, gjorde mig nog en smula omtumlad och berusad av kåthet. Möjligeheten till att få uppleva ytterligare något nytt gjorde mig helt oemottaglig för något annat. Hon viskade att det var sexigt att känna mig där. när jag tryckte lite lätt. I mitt omtöcknade tillstånd tolkade jag det som att hon ville ha mer och när hon bad mig knulla henne med ett par fingrar, så tog jag för givet, att hon ville jag skulle ta henne där bak, efter som hennes fitta nu var upptagen. Jag lät två fingrar glida in i hennes plaskvåta fitta och hon ålade sig under mig och smekte ferbrilt sin kåtsvullna klitta Jag juckade sakta mot hennes anus och när hon slutade att smeka sig själv och hetsigt bad mig att knulla henne, så tog jag för givet att hon menade i anus och tryckte på med kraft.

Jag vaknade ur mitt kåtrus utav ett illvrål som nådde mina öron och när jag slog upp ögonen möttes jag utav hennes, nästan rödglödgade utav ilska. Mitt ollon hade trängt in en bit innanför hennes trånga slutmuskel men kom inte längre och jag var så kåt och så nära att jag var nästan svimmfärdig av den upphetsande känslan och det trånga lockande hålet. I ett slag var nu stämningen helt annorlunda och på samma gång som hon lösgjorde sig och kröp uppåt på bänken så väste hon ilsket; “Vad i helvete tar du dig till!” Fortfarande omtöcknad och fruktansvärt kåt stammade jag bara förvirrat och ofördtående. “Jag bad dig knulla mig, men jag sade aldrig där! Är du helt från vettet?!” Jag glodde storögt på henne medan mina sinnen försökte begripa ”Hade du tänkt att spräcka mig eller!” skrek hon vidare. Till min förtvivlan insåg jag att jag begått ett fruktansvärt misstag och började sakta komma till insikt och förstå innebörden utav hennes ord! Nu först insåg jag, att jag varit alldeles för ivrig och inte uppmärksammat hennes tillrättavisanden med kroppen och slutligen när hon tagit bort handen från sitt kön. Jag skämdes så jag önskade mig osynlig och vad som var ännu värre var att jag fortfarande stod där med kuken rätt ut, pulserande av kåthet och byxorna vid anklarna. Hur kunde jag ha inbilat mig, tagit för givet, att man bara sådär, utan vidare kunde tränga in analen på en annan människa på värsta porrfilmsmané r? Jag hade ju både läst och hört tillräckligt att man skulle förbereda sig noga inför en sådan akt och det var ju definitivt inget man gjorde första gången man låg med någon. Jag kände mig som en buse, som varit så nära att göra denna kvinna illa, i mitt oförstånd och kåtiver.

Hon halvsatt nu på bänken och började lirka upp sin klänning, för att trä på sig den. Jag stod handfallen, med byxorna nere vid anklarna och en bultande kuk och visste inte till mig hur jag skulle be om ursäkt. Jag kände att det brände besvärande bakom ögonlocken och var nära till tårarna. Borta var den självsäkra hingsten, som jag utmålat mig själv som i min fantasi. “Snälla förlåt mig!” prövade jag desperat. Jag måste på något vis ställa allt till rätta eller i alla fall försöka! Jag hasplade ur mig hur jag sett henne på gården och ofta fantiserat om henne, och hur lycklig jag känt mig över att träffa henne i dag och att jag verkligen inte är någon buse och att jag var så fruktasvärt kåt att jag inte hade kontroll på mig själv. Hon stannade upp i sina förehavanden och tittade forskande på mig. Jag böjde mig ner, tillintetgjord i min egen nakenhet och det faktum att min kuk fortfarande stod. Jag drog upp mina byxor och försökte förtvivlat trycka in den ovilliga lemmen. “Hur gammal är du egentligen?” frågade hon. “Jag fyller 19 i sommar”, svarade jag och mötte hennes blick. Hennes ögon spärrades upp under det att ett “herregud” undslapp henne. Jag hade nog aldrig reflekterat riktigt över hennes ålder – mer än att jag av naturliga skäl såg henne som äldre. Men skulle jag tippa så tippade jag allt emmellan 27 – 30 år. Hon såg ut som om hon överlade med sig själv och kämpade en inre strid. ”Herregud” sade hon så igen, ”jag är ju i princip dubbelt så gammal som du! “Hur gammal är du?” frågade jag med darrande röst. ”37” svarde hon och det svindlade för mina ögon. 18 år äldre! Det hade jag aldrig kunnat tro! ”Min mamma är bara fem år äldre än du” fortsatte jag vidare – men tystnade lika fort och önskade att jag kunnat bita av mig tungan! Ett leende spred sig på hennes läppar och vidgades till ett pärlande skratt. Hon skrattade så hjärtligt och jag rycktes med utan förstå vad hon skrattade åt och vi stod där båda två och skrattade så att tårarna rann tillslut.

“Du är för söt, sade hon så slutligen, när attackerna hade lagt sig. “Då var det väl en pojkdröm som gick i uppfyllelse idag då? frågade hon vidare. Jag nickade förläget. “Okej, jag trodde faktiskt att du var äldre. och kanske mer. hmmm, erfaren, men nu förstår jag ju att det kanske blev lite för mycket på en gång för dig. ” Hon kom fram och strök mig över kinden och log varmt emot mig. “Du, det är snart lunchdags” sade hon “så medan tvätten torkar här nere, så kanske jag kan få bjuda dig på lite lunch och så kunde vi göra sällskap till någon badvik sedan? ”Jag trodde knappt mina öron. Det som så nyligen hade varit en näst intill omöjligt hanterbar situation och där jag inte visste till mig hur jag skulle bära mig åt för att be om ursäkt. Nu öppnades en möjlighet för mig att återställa hennes uppfattning om mig. i alla fall lite, om man bortsåg från åldern. Jag nickade ivrigt till hennes förslag och erbjöd mig att handla det som behövdes. Hon nekade och sade att hon skulle stå för lunchen om jag stod för fikakorg på stranden.

Det här utspelade sig för nio år sedan och jag och Maria hade ett förhållande i nästan två år, innan hon genom sitt jobb träffade sin blivande man och flyttade. Jag hade flickvänner under tiden jag träffade henne och hon uppmuntrade mig faktiskt till det. Så jag kunde vara tillsammans med henne och ”öva” och praktisera mina kunskaper med tjejer i min egen ålder. När vi möttes så kunde jag fråga henne om det var något jag stött på, eller undrade över eller så kunde vi upphetsat fnissa tillsammans åt mina upplevelser. Det uppstod en mycket varm känsla mellan oss och om det inte var kärlek, så var det i alla fall en förälskelse på ett vis – men främst så lärde mig Maria respekt och lyhördhet inför varann. Jag fick också sedermera pröva på och även utöva analsex under väl förberedda former med denna ljuvliga sexiga lärarinna. Med hennes ömsinta ledning lärde jag mig mycket annat också – om mig själv och andra dolda känslor i en människas sexuella fantasier – men det är en annan historia. Jag skulle dock önska att alla unga män fick träffa en ”Maria” i sitt liv.

Rösta på I tvättsugan, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 3.47 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera I tvättsugan, del 2