I syrrans lägenhet

Det hela hände sommaren 99. Det var när vi skulle åka iväg på vår årliga familjeresa. Den här gången bar det av mot Maldiverna. Fast jag ville inte åka dit, jag hade mina studier att tänka på. Hur tråkigt det än kan låta så stannade jag hemma den sommaren. Min syster, som precis fått jobb inne i stan, var också tvungen att stanna hemma. Vi bestämde oss för att vi lika gärna kunde bo ihop, så jag flyttade mina viktigaste grejer till hennes lägenhet.

Det hade gått ungefär 3-4 dagar då det blev Fredag. Jag brukade komma hem sent varje dag, fast den här dagen kom jag hem vid halv fyra tiden. Jag blev förvånad när jag hörde att tv’n var på, eftersom min syrra skulle infinna sig på sitt arbete vid den här tiden, hon slutade inte förrän klockan halv sex. Jag blev än mer förvånad när jag hörde knystanden, inte höga alls, precis så man hörde dem. Jag smög fram till syrrans sovrum och kikade in. Jag blev helt paff av vad jag såg. Mitt framför mig låg min syrra utfläkt, naken, över hela hennes säng. Hon tittade på tv’n, där ljudet var alldeles för högt.

Hon hade ena handen nere vid sitt sköte, och den andra handen masserade hon sina bröstvårtor med. Jag hade, tro det eller ej, aldrig sett min syster naken förut. När jag sänkte blicken såg jag hur välrakad hon var, och hennes bröst var stora som meloner. Det var halvrunda och fasta, och bröstvårtorna stod utåtputande. Jag fick naturligtvis en chock, en chock som också väckte hingsten där nere, om du förstår vad jag menar.

Jag stod helt orörlig och försökte komma på vad jag skulle ta mig till. Syrran hade inte sett mig ännu men jag kunde inte gärna gå in i rummet. Jag kunde inte komma på något som gjorde att syrran fortsatte sin onani utan att veta att jag tittat på. Då hände det som räddade mig. Syrran hade tyligen hållit på ett bra tag, för jag såg hur hela hennes kropp böjde sig och hon skrek ut sin orgasm. Sedan föll hon ihop och somnade.

Jag stängde till syrrans dörr och sprang ut till ytterdörren. Öppnade den och slog igen den med en duns, så att syrran skulle vakna. Efter mindre än 18 sekunder mötte syrran mig i hallen, iklädd en badrock. Hon talade om för mig att hon inte mått så bra på jobbet, så hon gick hem tidigare. Jag bestämde då att jag kunde göra en middag för stackars henne. Hon gav mig en förtjusande blick och började gå mot sitt sovrum.

Jag vände mot dörren och sprang ner till Konsum, där jag inhandlade räkor och annat smått och gott. Jag köpte även en ganska dyr flaska vin. När jag kom tillbaka till lägenheten märkte jag att syrran duschat, eftersom det kom starka dofter från badrummet. Jag satte igång med att göra maten. Klockan nio ropade jag ut henne från hennes rum.

Vi satt oss ner och åt av de magnifika räkorna och drack det goda vinet. När vi tömt hela flaskan vin, hämtade syrran en ny flaska, fast innehållet den här gången var Whisky. Både jag och syrran drack oss stupfulla. Vi satte oss ner i soffan framför tv’n. Vi tittade först på några komediserier på kanal 5, sedan bytte jag kanal till Tv1000. då blev både jag och syrran helt paffa. Det visades en porrfilm där. Vi tittade på varandra, och jag visste inte hur jag skulle reagera. Syrran var tydligen fullare än vad jag var, för hon sa att en sådan stake som visades på tv’n hade det varit länge sedan hon fått smaka på. Hon gav mig ännu en förförisk blick och jag började förstå vad hon menat med vad hon sagt. Jag kunde endast ge i replik att hans stake på tv’n var inget jämfört med min egen. Då var det syrrans tur att bli förvånad, fast sedan log hon, hon kröp ner på golvet. Hon vände och vred på hela sin kropp, där hon satt på knä på golvet, sedan vände hon sitt ansikte mot mig och frågade:

“Vill du knulla mig?”

Jag hade aldrig tänkt mig in i den situationen förut, fast nu när jag kom att tänka på det skulle jag gärna göra det. Jag log tillbaka mot henne och sa:

“Ja, fast jag vill bli avsugen först”

Här trodde jag att syrran skulle ge med sig och bara gå och lägga sig, men till min stora förvåning kröp hon fram mot mig. Hon knäppte upp gylfen på mina jeans, drog ner mina boxershorts och tog tag i min styva lem. Hon verkade kunna sina saker, än så länge runkade hon bara mig. Jag trodde jag skulle explodera på en gång, fast syrran lugnade ner tempot och tog in staken i sin mun.

Tänk er, syrran sög av mig i hennes lägenhet. jag ställde mig upp fast benen gav nästan vika, så jag stod med mina knän halvböjda och drog undan syrrans mun från min kuk och sedan runkade jag fram en av de största spruten jag någonsin upplevt. Hon blev alldeles kladdig i ansiktet, en del svalde hon fast inte allt, då hade hon spytt. Jag gick och hämtade lite papper som hon fick torka ögonen med.

Därefter sög hon mitt ollon helt skinande rent, sedan började hon suga igen. När jag fått upp ett nytt praktstånd ställde hon sig grensle framför mig och började jucka upp och ner. Efter ca. 5 minuter bytte vi ställning då jag körde syrran bakifrån. När hon kände att hon fått nog av kuk i fittan bad hon mig köra in den i hennes analhål. Jag blev lite skeptisk till detta, fast när jag såg min syrras bedjande ögon kunde jag inte låta bli.

Hon bad mig ta det lugnt, för annars skulle det göra jätteont. Jag satte ollonet mot anal-öppningen och tryckte sakta, sakta in kuken, bit för bit. Syrran kved till och jag tror hon började gråta. Fast efter någon minuts knullande i röven, var hon igång att skrika som tidigare igen. Jag började nu köra ett högre tempo, plus att jag stack in två fingrar i syrrans fitta. Så här juckade jag i ca. 5 minuter till, då syrran helt plötsligt vek sig, precis som jag sett henne göra tidigare den dagen. Hon snubblade till och ramlade ihop framför mig på golvet. Jag lyfte upp syrran och bar henne till duschen. Där väckte jag henne med lite vatten i ansiktet, sedan gick vi in och duschade varandra. Det blev dock inga fler sexuella upplevelser den kvällen, men vi vet var vi har varandra. Så vill den ena ha sex så gör vi affär av saken.

Rösta på I syrrans lägenhet:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 röster, snitt: 2.31 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera I syrrans lägenhet