I herrans tukt och förmaning, del 4

Återigen gick jag till det lilla skåpet och denna gången återvände jag med remmar till hans vrister, utformade precis på samma sätt som handleds remmarna men också med en kromad stång, som var strax under metern lång. Han var faktiskt tyst. Förmodligen så ville han inte ha tillbaka den obekväma munkavlen igen, men mest misstänkte jag, att det berodde på att han kände sig lite nöjd, med att han trodde han överlistat mig och genom sitt beslut att inte vilja komma och det faktum att han ännu inte tycktes ha förstått stångens betydelse. Han följde bara med vaksamma ögon mina förehavanden, tog en klunk ur glaset då och då.

Den där listiga blicken hade hastigt försvunnit, när jag gjorde fast stången mellan hans ben och han nästan resignerat suckat när han insåg de begränsade möjligheter till att röra sig som den utgjorde. Han skulle omöjligt kunna övermanna mig, med mindre än att han själv möjligtvis stod på näsan. En sådan nesa ville han näppeligen utsätta sig för inför min blick

När jag var färdig, så hade han två ankelremmar, och sina ben vackert särade med hjälp utav stången, som satt ganska högt upp, strax under knäna Jag frigjorde hans händer och bjöd honom entré in i sovrummet. Han linkade ut och jag manade honom att lägga sig på mage i sängen. Jag försvann in i kammaren och återkom med fyra långa kedjor. Han låg behagfullt utsträckt på sängen, med ett ben lite lätt uppdraget, så långt stången tillät, för att inte pressa på ståndet, som fortfarande var ganska påtagligt, trots pausen. Jag sade till honom att ställa sig på knä, hasa upp en bit mot huvudgärden på sängen. Han skakade på huvudet men gjorde som jag sade, utan protester. Jag antog att han var en smula trött nu och lovade mig själv att inte trötta ut honom helt. Kedjorna gjorde jag fast i stängerna på sängens gavlar, både vid huvud och vid fotändan. De gav honom lite utrymme att sträcka på sina ben och krypa fram och åter en bit i sängen – vilket jag antog han snart skulle göra. “Ingen skall komma att säga att jag inte är omtänksam” log jag för mig själv medan jag gjorde fast honom. Så tog jag av mig min läderbeklädnad och skorna och han vände på huvudet där hans stod på alla fyra och tittade på mig. Hans ögon spärrades upp en smula, det var ju trots allt första gången hans såg mig helt naken. Tycker du om det du ser? frågade jag en smula kokett. Han nickade tyst och lät blicken svepa över min kropp och jag kunde se den där begärliga blicken tändas i hans ögon, när hans blick stannade till vid mitt kön. Jag hoppade upp i sängen bakom honom, ställde mig på alla fyra och började så utan förvarning att slicka hans stjärtskåra, som nu glipade framför mig. Han stönade till av det plötsliga skeendet och försökte dra ihop kroppen och benen för att skyla sig en smula, men förgäves. Nu insåg han till fullo stångens betydelse och jag undrade om han återigen skulle börja gapa oartikulerat och tvinga mig att täppa igen munnen på honom. Men han stönade bara och kved, nästan uppgivet.

Länge lät jag min tunga, mina fingrar och min mun penetrera hans lilla förbjudna hål, händerna smeka hans svullna lem, som återigen bultade kraftigt under min behandling. Kedjorna rasslade tillslut, när han gungade fram och åter mot min mun och mina händer. Så lade jag mig på rygg, mellan hans ben och hasade mig så uppåt, under honom, med hans kropp över mig. Tillslut så låg jag i jämnhöjd med honom och mötte nu hans ögon. Han kunde inte hålla igen ett förnöjt leende och viskade så; Så nu kommer du till mig i alla fall. Hans ord var mer ett konstaterande än en fråga och jag svarade så flickaktigt jag kunde, att “ja, nu kommer jag till dig. ” Jag bad honom att lägga sig över mig, sade att jag ville känna honom över mig och han var inte sen att åtlyda min önskan. Trots min djupa koncentration på honom, där jag hade alla sinnen på helspänn, så kan jag inte förneka det faktum, trots att jag själv åtnjutit en orgasm, att jag var upphetsad. Det var inte långt ifrån att jag kunde ha avbrutit leken just här och bett honom om att ta mig med sin underbart hårda kuk, känna honom i mig. Men jag togs hastigt ur de tankarna, när han sänkte sig över mig och utan att fråga om lov, bara ta för givet att det var fritt fram, började böka sitt underliv tillrätta, för att tränga in i mig. Hade jag haft benen isär under honom, så hade han gjort det med lätthet, för jag var hal och våt. Jag spände ögonen i honom och frågade väsande vad i helvete han tog sig till. Han tittade oförstående ner på mig för en sekund, innan den där arroganta blicken åter skymde hans vackra ögon. Men. men. jag trodde, jag menar. fan vill du inte eller vad då? fräste han slutligen och fortsatte att skruva sitt underliv, för att borra sig igenom mina knipande lår. “Det var det det”, tänkte jag. Sådan tur att han väckte mig från mina vackra fantasier, så jag kom ihåg anledningen till varför denna eländiga karl låg i min säng! För en liten stund, så kunde jag tänka mig det, skall du veta – men när du borrar dig på mig, som den värsta tryffelgris, så tappade jag lusten, kan du begripa det? För bråkdelen utav en sekund, så förstod han, att genom sitt självsvådliga och icke inkännande sätt hade försuttit chansen till det, som han mest utav allt ville – att få komma in i mig och knulla tills hjärnan rann ur honom. Men istället för att gå till reträtt och kanske rädda situationen så svarade han. Men vafan, nu retas du med mig igen! Det gav mig ytterligare en anledning att avsluta det jag påbörjat och jag väste vasst åt honom att resa sig från mig omedelbart och när han lättade på trycket från min kropp, så hasade jag mig uppåt under det jag sade honom att backa undan.

I en situation där han inte var bunden till händer och fötter, så förstod jag, att i det här läget, hade han inte lystrat till en kvinna som sagt nej, för att hon plötsligt kände sig avtänd utav hans beteende. Jag hade god lust att hämta en rotting och piska honom sanslös för kung och fosterland men mest för alla kvinnor i världen som det någonsin begåtts en oförrätt emot och låta honom sota för all världens män som i egenskap utav sitt fysiska övertag tvingade sig på kvinnor, eller skrämde dem till lydnad. Men detta lät ju sig inte göras med mindre än att jag skulle ta livet av honom med piskan och därigenom göra mig olycklig och hans barn fadreslösa. Om han bara för en sekund hade låtit sig hänföras utav njutningen utav våra kroppar så tätt inpå, inte tagit för givet att blotta känslan utav hans kuk mot min kropp skulle göra mig svimfärdig av villighet, tillåtit sig att se mina reaktioner och inte vara så uppfylld utav sitt eget lystna begär, så hade jag för bara några sekunder sedan kunnat älska med honom. Men nu, nu återtog han den där positionen som överstetupp högst upp på gödselstacken.

Jag satt framför hans ansikte och mitt kön var i jämnhöjd med hans. Jag tryckte upp mitt underliv mot hans ansikte en snabb sekund innan jag drog mig tillbaka. Du kunde ha haft den här uppträdd på din kuk, om det funnits en minsta gnutta finess i dig! Han suckade uppgivet. Vafan skall en karl göra för att göra dig nöjd då? frågade han så, en smula irriterat. Du skall inse det faktum att jag är en kvinna och du är en man och att en kvinna inte är något som skall övervinnas och bemästras, belägras och nyttjas. Knulla, det är något man är två om och ingen en manshow – i så fall kan du ju lika gärna runka dig genom livet!Du skall möta mig och kvinnor i din omgivning med precis samma jävla respekt som du själv kräver. Men vet du, respekt är något man förtjänar, inget som man kan kräva! Han suckade igen och skakade på huvudet. Det bar honom emot, men han började så sakteliga inse. Jag lutade mig mot ett utav sängborden, drog ut den lilla lådan och tog fram en tingest som fick hans ögon att nästan ploppa ur. Nä. Vafan, inte mer remmar och djävulstyg nu, sade han matt. Backa! Det rasslade i kedjorna när han gjorde som jag sade. Jag placerade remmarna i läge runt mina ben och gjorde så med utstuderad långsamhet fast strap-on dildon på mig, under det jag med iskall, metallisk röst sade: Nu skall du tänka dig att du är en kvinna, du har en man framför dig, som uppvaktat dig ivrigt och som du uppfattat som en trevlig man, som tycker om kvinnor och vill både ha det skönt och göra det skönt för en kvinna. Så tänker du dig att du sitter och pratar med denna man, har trevligt och dricker champagne, som han till och med gjort sig besväret att skaffa. Mitt under samtalet missuppfattar den här mannen något du säger, och blir aggressiv, och han ger dig heller inte möjlighet att räta ut missförståndet. Så knäpper han hotfullt upp sin gylf framför dina ögon och du förstår att han ämnar tvinga dig till något, som du just nu inte är på humör att utföra. Känns det igen? Jag hade nu knäppt på mig dildon och lät mina armar falla utmed sidorna på min kropp. Det rasslade i kedjorna när han backad ytterligare en bit, så långt kedjorna för armarna räckte och tog in synen framför sig.

Jag stod på knä, vid sängens huvudända, naken så när som på en strap-on dildo i svart latex. Den var stor, men inte grotesk. Toppen på den var relativt smal, ungefär som “buttplugg” för att sedan bli grövre längs med skaftet. Den var gjord just för sådana ändamål som jag avsåg att använda den till om ett ögonblick. Förstod du vad jag sa? Kan du tänka dig i kvinnans situation? Hon vet att hon inte kan göra något, med mindre än att mannen kan tvinga sig på henne, eller i värsta fall våldföra sig på henne. Han svalde hårt och nu såg jag faktiskt rädsla i hans ögon. För ett kort ögonblick så frestades jag utav tanken att lägga ner det hela, släppa lös honom, och med en nedlåtande klatsch på ändan kasta ut honom ur mitt hem och kläderna efter med orden “don´t call me, I call you” som avslutning. Jag kunde inte uppfostra all världens ohyfsade män och det var heller inte min mening. Mina män skulle njuta i mina armar, liksom jag ville njuta i deras, jag ville leka och hetsa, och lekas med och hetsas med. Föll det sig naturligt så kunde fantasin få vidare utlopp men det var absolut ingen nödvändighet, I vilket fall, så var själva resan i erotiken målet, inte den allenarådande utlösningen eller inträngandet.

Jag suckade uppgivet. Även om jag inte kunde “uppfostra” alla män, så måste i alla fall den här mannen, som gett sig på mig så, personligen få sig en näsbränna, få känna utav den rädsla som hans agerande och vildsinta humör kunde skapa. Jag mindes han hotfulla agerande för ett par timmar sedan, när han hotat att “torrknulla” mig och alla hans nedvärderande uttryck som han använt sig utav och det i mitt eget hem! I mitt eget sovrum! Nå? Begriper du? Ja. jag tror det, sade han så, på gränsen till insmickrande. Jag förstod att det gick upp för honom, vilken situation han befann sig i. och om han någon gång mer i livet ställde sig i en hotfull pose framför en människa som var underlägsen honom i fysisk styrka, så ville jag att han resten utav sitt liv, skulle komma ihåg den känslan, som fyllde honom nu.

Jag är av naturen ingen våldsam kvinna, utan tvärtom, vill min omgivning väl och brukar ge människor många chanser till insikt om verkan av deras agerande, vare sig det nu handlade om affärsstrategisk planering eller vardagligt oförstånd. Mitt mål, med mitt nu förestående handlande var dels att visa den här mannen den motsatta sidans känslor, se det ur mitt perspektiv och dels i det höga nöjet jag skulle ha i att se honom njuta skamfullt av det jag ämnade göra med honom. till skillnad mot hur det varit om situationen varit annorlunda

Hans insmickrande medgivande om att ha förstått var bara hans sätt att vinna tid och kanske väcka min medkänsla. En medkänsla jag är säker på att han inte visat mig om situationen varit omvänd.

- Du tror det? Nå, jag skall verkligen övertyga mig om att du gör det och jag skall göra det grundligt! väste jag med hes röst. Jag kröp närmare inpå hans ansikte, med den utstående dildon gungande. Sug min kuk! sade jag så med hård röst. Han tittade på mig som om han inte trodde sina öron och den där trotsiga minen sköljde för bråkdelen utav en sekund genom hans anletsdrag. Det är väl onödi. jag menar. den står ju redan, försökte han med halvt skämtsam ton. Jag skiter i vad du tycker! Sug min kuk, så den blir riktigt stor och blöt, så jag kan ge dig en omgång du sent skall glömma, ditt lilla luder! Jag pressade toppen av latexollonet mot hans läppar och han knep motvilligt. Jag stötte med höfterna, tills det började smärta i hans läppar. Vet du, sade jag, jag har en annan sorts munkavle skall du veta, en sådan som inte täpper igen käften på dig, utan tvärtom, öppnar den! Vill du jag skall hämta den? I så fall kan jag köra ner den här kuken som det mig behagar i din hals, fila fram och tillbaka tills du spyr, vill du det?! Han öppnade omedelbart munnen och jag tryckte in dildon i halsen på honom. Han spottade och fräste och ryggade tillbaka utav den ovana känslan. Såja, sug nu fint, sug så inlevelsefullt och skönt som jag gjorde, mitt eget lilla fnask. Prövande sträckte han fram tungan och jag måste erkänna att jag var förvånad, med tanke på hans skräckslagna min, att han inte använde sitt stoppord. Kanske hade han glömt den möjligheten? Jag ämnade då inte påminna honom! Kanske var det här fortfarande en prestigelek för honom, där han på något vis trodde att han skulle “visa mig”, på ett eller annat sätt. ? Jag vet inte och jag kan i ärlighetens namn erkänna att jag i det läget inte spekulerade så mycket i hans tankar. Eller, för att var helt ärlig; jag brydde mig inte.

Han hade sugit en bra stund och jag hade juckat med underlivet och plastkuken in och ut i hans mun. Så drog jag mig undan, flyttade mig bakåt i sängen. Hans armkedjor var långt sträckta och jag knuffade honom framåt, bryskt under det jag väste åt honom att han skulle lyfta upp sin bak emot mig, att han skulle ställa sig i böneposition. Snälla, nej, viskade han och han vände på huvudet och sökte mina ögon. Nej? Vaddå nej? Det är inget ord jag känner igen, sade jag hårt. Jag lät mina händer omilt söka sig till hans lem. Det faktum att han ännu inte fått någon utlösning, pendlat så mellan de olika känslostämningarna och platåerna gjorde att hans lem fortfarande var hård. Inte så kraftigt hård som förut, men tillräckligt. Jag drog omilt hans förhud, fram och tillbaka medan jag med den andra handens fingrar tryckte mot hans anus. Han försökte förtvivlat krypa undan, men benkedjorna lämnade honom bara ett visst utrymme och när han försökte finna ett sätt att slå ihop benen, för att minska min möjlighet att komma åt hans isär spända skinkor, så märkte han också effektiviteten utav benspridaren. Det var lönlöst. Jag hade kunnat göra det här så skönt för dig, du hade njutit utav att få möjligheten att njuta på det här viset, kunnat hänge dig åt det, fastbunden och skenbart utan ansvar för det jag gjorde, men nu, viskade jag hest under det jag omilt förde upp ett finger förbi hans slutmuskel och fortsatte att runka hans nu hårda lem, – nu skall jag knulla dig ordentligt, vare sig du vill eller inte. Han hade ansiktet nedborrat i kuddarna och jag kunde omöjligt höra vad han sade. Jag fortsatte att runka honom, ivrigare, hetsigare, tills mina fingrar blöttes utav hans försats. Då bytte jag hand och lät hans egna safter smörja hans bakre hål. Han lyfte huvudet från kudden och bad mig med pipig röst att sluta Snälla förlåt, hulkade han, jag skall aldrig mer. jag menade verkligen inte! Jag är ingen skitstövel. Nä, det är du inte, för just nu är du min hora! replikerade jag snabbt Och horor och luder skall man knulla inte sant? Är det inte det du sade innan? Jo. men jag menade inte så. Då kanske du skall lära dig att säga det du menar, eller hålla käften med det du menar och tycker, det vore en välgärning för oss alla!

Kommentera I herrans tukt och förmaning, del 4