I herrans tukt och förmaning, del 3

- Vad gör du din perversa hynda? frågade han ilsket, när jag närmade mig honom vid altaret. Vad fan är det där? Han tittade på tingesten jag hade i min hand. Jag sade till dig, att vakta din tunga, sade jag med lugn röst. Han stirrade på tingesten i min hand. Det påminde om en bettsele, i viss mån – men den hade en mjuk gummiboll i stället. Jag ställde mig bakom honom och började trä remmarna om hans huvud. Han kastade vilt med huvudet fram och åter och jag fann inget bättre råd än att gå tillbaka till skåpet och hämta en ordentlig piska. Det var en vacker tingest i läder, med ganska korta remmar, till det relativt korta skaftet. Med remmarna halvägs över huvudet fräste han och besvor mig med ord som inte lämpar sig för en kvinnas öron, ännu mindre i skrift. Jag kände mig i alla fall märkbart arg och skulle egentligen velat ge honom en ordentlig smäll på den glappande truten. men det hade ju inte gjort mig till en lyckligare människa och det hade definitivt reducerat mig till samma låga nivå som han befann sig på. om han hade varit lös Nu får det vara nog! röt jag med hård röst. – Nu håller du käften ditt eländiga svin, jag är förbannat trött på din sårade fåfänga och din uppfattning om att jorden kretsar runt dig! Återigen så stannade hans reaktioner av en smula, av förvåning och jag utnyttjade naturligtvis, dessa sekunder. Med ett par snabba rörelser hade jag fått ner remmarna över huvudet på honom och när han återigen öppnade munnen för att säga något, åkte bollen in i hans mun och innan han hunnit begripa det hela så var remmarna åtdragna och bollen säkert på plats. Jag trodde verkligen att han skulle explodera och var för en stund oroad över huruvida han kunde tänkas drabbas utav blodstörtning. Jag ställde mig framför honom och han formligen sköt blixtar med sina ögon under det att en massa otydliga grymtanden undslapp honom. Jag noterade dock, att den häftiga sinnesrörelsen, ilskan och frustrationen hade en god effekt på hans kön. Jag lät min blick, lite småroat vila på hans vackra, blanka stånd och när han sansat sig en smula och registrerade var jag tittade, sänkte han huvudet och tittade själv. Jag tror att han blev mycket förvånad, av att se sin lem upprest och hans ögon var näst intill förtvivlade, när han mötte min roade glimt.

Med ens så slappnade hans kropp av, ilskan och vreden tycktes rinna av honom och istället översköljdes han utav sensationen av att vara våldsamt upphetsad, men också utav skamkänslan att vara det. Han darrade i armarna utav ansträngningarna att slita sig loss, men nu sjönk han ner. I mitt inre undrade jag vad han tänkte just då. Inte ville jag plåga honom med att fördjupa sig i sin belägenhet. Jag skulle ge honom annat att tänka på!

Med långsamma rörelser hade jag fäst hans styva koppel mot den smidda järnstången, till vänster om altarets fotände. Detta för att förhindra ett plötsligt våldsamt infall när jag kopplade loss hans handleder från altarets krokar. Men han tycktes ha resignerat och lät sig villigt hjälpas till upprättstående. Han stretchade lite på sina ben, som efter en timmas knästående var en smula stela. Jag förde så stillsamt hans händer runt smidesstången och kopplade ihop armanden med varandra i varandras respektive hakar, innan jag helt lossade kopplet. Han var tyst, men andades häftigt. Jag betraktade hans rygg och såg den silkeslena huden och kunde inte låta bli, att med de handsklädda händerna känna på honom, smeksamt låta händerna fara över hans rygg och länder. Han ryckte till utav berörningen, men stod för övrigt stilla.

-Nu skall du få emotta min belöning, viskade jag böjde mig framför honom och plockade till mig piskan på altaret. På hans kroppsspråk kunde jag registrera en omedelbar förändring, när han såg mig ta piskan framför honom, men innan han mentalt hunnit förbereda sig lät jag ett dussin slag, svepa över hans förut så ömma bak. Han kippade efter andan och lät den pysa ut genom näsborrarna under det att en massa gurglande läten trängde emellan bollen i hans mun. Jag lät piskan vina över precis samma ställe, ideligen, lät inte slagen sjunka in, innan jag delade ut ett nytt slag. Han vred sig på stången. Jag övergick till den andra skinkan, utan paus och delade ut min belöning med samma frenesi där. Snart blossade hans skinkor ilsket röda och han chostade på stången. Så slutade jag tvärt och jag såg att hela hans väsen förberedde sig för ytterligare slag. Det är precis så här du piskat på mig, din jävel, det är precis så det känts för mig, när du “belönat” mig med dina sarkasmer och spydigheter, väste jag tätt intill hans öra. Jag lät skaftet på piskan leka mellan hans stjärthalvor och han grymtade i bollen. Jag ställde mig framför honom och utan att behöva titta, så såg jag i ögonvrån att hans lem pekade svullen och hård, rakt ut. Jag såg också att han drägglat en aning, tack vare bollen i munnen och det faktum att han inte kunde hålla tyst, ens med en sådan munkavle. Och här står du och drägglar, sade jag kyligt. Minsann, nu förstår jag att du behandlat mig och många med mig på det viset, du gillar det här med att bli förnedrad, att bli piskad på, det är därför du beter dig så mot all andra! Jag log sarkastiskt och han skakade förtvivlat på huvudet. Njej. ör inte et, fick han så fram när han stillat sig lite. Jasså, gör du inte det? Svarade jag med spelad förvåning under det att jag teatraliskt lade pannan i djupa veck och kliade mig på hakan. Konstigt. vet du, min uppfattning är precis tvärtom. Jag menar, din kuk står ju, alltså måste du ju gilla det jag gör och eftersom du, i vardagslag “piskar” på mig och alla andra, så är det ju lätt att tro att det är så du vill bli behandlad själv. ? Han skakade vilt på huvudet. Så du menar, att jag fått det hela om bakfoten? fortsatte jag med samma teatraliska stämma och låtsad förvåning. Hmmm – kan det vara så, att DU kanske inbillar dig saker om andra människor, bestämmer orsak och anledning till deras sätt. sedan agerar du utifrån det. ? Han tittade på mig med stora förtvivlade ögon. Jag såg att han kämpade med att hänga med i min retorik och vart jag ville komma. Ja, som Irma på ekonomi. Du tycker att hon är en surkärring, att egentligen skulle hon behöva en omgång kuk för att bli som folk. Du behandlar henne som luft, för att hon sköter sitt jobb och inte sitter och tindrar med ögonen varje gång du kommer förbi. Meeen, fortsatte jag utdraget. skulle hon å andra sidan tindra med ögonen, så skulle hon i dina ögon reduceras till en frånskiljd kärring, som lägger upp sig för alla. är det inte så? Han tittade på mig med stora ögon, försökte hänga med. Eller som jag. berömmer jag dig, så tror du att jag “teasar” dig. argumenterar jag emot dig, så jävlas jag med dig. Säg mig, hur skall man egentligen vara, för att du skall betrakta oss som kolleger och jämbördiga och inte något som du kan skratta åt och göra dig lustig över som en annan jävla mansgris? Va?! Så nu har vi den situationen, att det är jag som bestämmer vad du tycker och tänker och just nu har jag bestämt, att du gillar det här med att få pisk, det är så jag bestämt mig för att uppfatta din upprättstående kuk. Återigen slängde han en snabb blick ner mot sitt kön och blev varse sitt tillstånd. Under tiden tog jag mig runt honom och påbörjade en ny omgång slag, som haglade över hans bak. Jag bad honom puta på baken, så jag kom åt lättare och när han inte gjorde det, så slog jag ännu hårdare tills han gjorde så. Jag lät slagen regna över hans mjuka känsliga skinn, strax nedanför skinkorna och jag kunde mer känna än se, att det började tåras i ögonen på honom av den sanslöst frustrerande ilskan och skammen att bli piskad på så här, smärtan som brännande ilade genom honom, brände i huden. och så den högst otroliga sensationen utav den stigande upphetsningen, blodet som pulserade i hans kön och talade om för honom och för mig att han var kåt. Vanvettigt kåt. Vanvettigt kåt mot sin vilja.

Jag visste att för varje slag, så drog han ihop sin bäckenbottenmuskulatur, som gjorde att han knep på ungefär samma vis som vi kvinnor blir anmodade att knipa för att träna vår muskulatur i underlivet. Det är också i princip på samma sätt som man kniper, mer eller mindre ofrivilligt inför en kommande orgasm. Jag visste att detta var oerhört blandade känslor och förenat med så mycket tabu, att känna den stigande upphetsningen, försöka knipa för att undkomma den och mildra effekten utav slagen, samtidigt som blodet rusade runt och tycktes samlas i en stor värkande och bultande knut i underlivsregionen. Jag anade också att han hade bestämt sig för att på villkors vis inte komma, han skulle inte tillåta sig att spruta och därmed ge mig den bekräftelsen. Nå, jag visste att en orgasm under sådana omständigheter egentligen hade föga att göra med sexuell inriktning det handlade mer inre föreställningar. Han hade börjat stöna där på stången och när jag såg att hans skinkor började anta en rosaktig ton, på gränsen till att bli skadad så upphörde jag. Han andades häftigt och mumlade i bollen. Jag smekte honom sakta med handskarna över den ömmande baken och han ryckte ofrivilligt till av berörningen. Jag log. Jag skulle alldeles strax ge honom plåster på såren.

Jag ställde mig mitt framför honom och sade med silkeslen röst; Visst var det skönt så säg? Med en sådan fin belöning för ditt slickjobb? Hans ögonbryn var rynkade och jag kunde se en viss hopplöshet i hans blick. Han började förstå nu. Jag vill höra dig säga tack så mycket för den sköna behandlingen, innan jag fortsätter att uppfostra dig. Det sista försökte jag betona på ett sådant vis, så han skulle förstå att han skulle uppfatta det som en ynnest, men jag betvivlade att det nådde honom. Jag tog ett uppfordrande grepp om hans hårda lem, som så avslöjande pekade emot mig och jag kunde se att han faktiskt rodnande skamfullt! Jag förde hans förhud fram och åter i ett par lika överraskande som hårda tag och han gnydde. Jag tror att det var just då, som jag såg den där lilla distinkta trotsen tändas i hans ögon – den där han bestämde sig för att han inte för allt i världen skulle låta sig luras att spruta under sådana här omständigheter. Jag kan inte svära på det, men jag vet att någonstans i det här skedet fattade han det beslutet, för hans hållning blev en annan och hans sätt att agera en annan och det var en sådan påtaglig skillnad, så jag inte ens behövde vara lyhörd för att uppfatta det. men det tog en stund innan mina sinnen till fullo registrerat det. Kack scha icket, kom det från honom så, där bollen effektivt reducerade hans tungas möjlighet att formulera sig. Men jag förstod och jag log varmt mot honom, drog ytterligare ett par hårda tag om hans spända organ och såg honom blunda och dra efter andan genom näsan, så det nästan fladdrade i håret på mig.

Efter att de hårda slagen bränt hans mjuka skinn, så började jag smörja in honom med en läkande olja. Inte ville jag att hans hustru skulle upptäcka var hennes man varit, även om tanken föresvävade mig att han förmodligen både en och annan gång förlustat sig utanför den egna sängkammaren och äktenskapet. Jag var inte den som så drastiskt ville ingripa i någon annans liv. Tids nog skulle hans hustru nog komma på honom, om hon ville det, för tids nog skulle han bli så pass oförsiktig och nonchalant. Jag hoppades bara att hon skulle ge honom vad han tålde då.

Handskarna hade jag tagit av mig och smorde så ömt jag kunde hans blossande ömma skinkor, med lena mjuka händer. Hans hud var varm, men så oändligt mjuk och det var en fröjd att låta händerna smeka honom, känna kittlingen utav hans hud och hans hår under mina händer. Han var verkligen förvånansvärt mjuk och jag uttryckte min beundran för hans babylena hud och frågade om han kanske likt en kvinna, skrubbade sig och smorde sig och vårdade sig. Han skakade nekande på huvudet och jag skrattade inombords åt hans förnekande. Visst var han fåfäng, min lille olydige antagonist, men jag beslöt mig för att inte vidare genera honom. Personligen tycker jag det är härligt, när även män är måna om att vårda sig, både sitt yttre vad gäller hygien men även utseende och väldofter och upptäckten om att han gjorde det fick mig att känna en viss ömhet, trots att han inbillade sig ett jakande svar ifrån honom hade gjort honom mindre manlig. Jag lät oljan tränga ner emellan hans skinkor och han spände och knep för att hindra mig från att närma mig hans allra mest tabubelagda kroppsdel. Handen gled lätt utmed skåran och emellan hans ben och fattade hans stenhårda pung bakifrån, innan jag retfullt, släppte den och fortsatte min ömsinta och ingående behandling utav hans stjärt, då och då med en liten hetsig tryckning mot hans skåra och så fram med handen, där jag ömsom smekte hans pung bakifrån, ibland rev lätt med de långa naglarna innan jag lät naglarna löpa på insidan utav hans lår, strax nedanför de ömma skinkorna, utmed sidorna på hans lår och på skinkorna igen. För varje gång jag var framme med händerna på pungen, så närmade jag mig med ansiktet hans bak, blåste lite lätt. När jag masserat honom i kanske tio minuter, så började han slappna av. Då böjde jag mig fram mot hans stjärt, placerade en mjuk puss precis i hans svank, innan jag sträckte ut tungan och lät den löpa utmed hans stjärtskåra och i samma nu med den ena handen tog ett stadigt tag om hans stenhårda lem.

Det var första gången som hans lem och mina händer hade direkt hudkontakt och det var en otroligt sensuell känsla, att känna den där sidenlena hårdheten. Hade situationen varit en annan, så hade jag gladeligen kunnat ägna timmar åt att utforska hans lem med händer, mun och tunga, njutit av hans njutning, drivit honom till toppen utav berget, hållit honom där i evigheter för att sedan släppa lös hans orgasm och sedan snart igen, väckt hans lust igen med min lekfulla nyfikenhet och fascination utav en kvinnas bästa “leksak”. Men dessvärre, genom sitt sätt, så hade han missat den chansen och han skulle förmodligen aldrig få veta hur ljuvligt jag kunde tycka det var att få njuta av en mans njutning. “Tuff shit for you” tänkte jag leende, när jag lät min hand omsluta hans lem i mjuka, långa tag. Han stönade. Han hade svårt att stå still och mötte försiktigt min hands rörelser. Och varje gång hans ända tog sats, och alltså var närmare mitt ansikte, så lät jag tungan ta ett lång tag utmed hans skåra. Från den första reaktionen där han stelnade, började han nu slappna av och njuta av den sensuella känslan. Han började till och med ta ut rörelserna lite, så att han stannade till i det läget, där min tunga nådde honom bäst. Min tunga blev fräckare och fräckare, tills jag gång efter annan helt enkelt kilade in den mellan hans stjärthalvor. Med händerna smekte jag hans pung och hans hårda stånd, med en oändlig ömhet, men ändå med fasta tag. Mitt mål var inte att få honom att komma, utan just sakta ledsaga honom till gränsen, strax innan och så hålla honom där i en evighet tills han skrikande bad om utlösning

Känslan av hans försats nådde mina fingrar som lekte med hans kön, och jag lättade ytterligare på trycket för att inte friktionen skulle bli alldeles för skön utav den glatta vätskan. Jag bad honom svanka en smula och utan att protestera gjorde han som jag sade. Jag njöt utav hans njutning och gladdes åt att han för ett ögonblick lät sig ryckas med i den. Hans skinkor delade sig en smula, när han putade och jag kom med lätthet åt att oändligt försiktigt låta tungan glida alldeles i närheten utav hans nervfyllda lilla skrynkliga hål. Till min glädje, så smakade han rent. Han var ju inte direkt nyduschad, vi hade ju nu kommit en bit in på natten trots allt. Det smakade inte ofräscht, utan en blandning utav sälta och kön. Jag lät min tunga leka med hans känsliga hud runt anusrosetten och då och då lät jag den trycka mot öppningen under det att jag samtidigt intensifierade trycket om hans kön och snart kunde jag trycka in en bit utav tungspetsen förbi hans avslappnade muskel. Behandlingen fortfor så, med oändlig långsamhet, utdraget och han fann sig i det och bara njöt. Efter en stund slutade jag att smeka hans pung utan lät handens fingrar blötas ner utav min saliv och vara delaktiga i den hetsiga leken kring hans enda oskuld han någonsin haft. Det gladde mig oerhört att den oskulden bar mitt namn på sig.

Jag hade bett honom sno runt smidesstången, så han nu stod med händerna om den, men med ryggen riktad mot skåpet och fåtöljen i den lilla kammaren. Kuddarna hade jag placerat under mina knän och stod nu på knä framför honom och blåste lätt mot hans vackert spända kön. Det var sannerligen en underbar syn och det var med största svårighet jag behärskade mig från att omsluta honom med munnen i ett enda tag. I stället lät jag tungan spela på toppen, precis vid hans lilla snett leende mynning, där hans ljuvliga, silkiga försats trängde ut. Så blänkande, så lockande så vackert. Jag tittade upp mot hans ansikte och sökte hans blick. För en sekund så såg han mig, men ändå inte. Hans ögon var svarta av åtrå och glänste vackert i det dämpade ljuset från kristallkronan ovanför oss. Med ens så verkade det som om han blev varse vår ögonkontakt och jag kunde se den där trotsiga och till och med i viss mån segervissa blicken, som så illa passade med situationen. Det var nästan så jag kunde se hans tankar; “Ha! Nu har jag dig där du passar bäst, på knä, med min kuk i munnen” passera förbi. En kittling utav vredesmod passerade i magtrakten på mig över denna intill enfald tjockskalliga karl. Om tanken föresvävat mig att följa min känsla och hänge mig åt att njuta av att suga honom till utlösning, bara för att få se honom fortsätta att njuta så härligt, så bleknade den bort, lika fort som ånga förintas, när jag såg hans blick. Jag behärskade mig att inte låta mitt ansikte och mina ögon avslöja mig utan närmade mig leende hans uppresta lem med tungspetsen igen, lät den fladdra mjukt över det spända ollonet. Han tittade oavvänt på mig och för att inte låta mig ryckas med utav min lust att suga honom, så koncentrerade jag mig att tänka på situationen och titta på utstyrseln med bollen i hans mun, som talade om för mig att här var det andra metoder som gällde. Det var ju inte för inte, han faktiskt hade bollen i munnen – den oborstade typen!

Under lång tid, så lät jag bara min tunga smeka honom lättsamt över hans kön, ömsom med långa tag utmed hela skaftet, ömsom med fjäderlätt berörning runt flänsen och på själva huvudet. Jag registrerade noga hans reaktioner och fann snart ut var han var som känsligast för berörning och vilket tryck som passade honom i de här stadiet utav upphetsning. Därmed kunde jag också lista ut på vilket sätt jag skulle få honom till nästa platå i njutningsstegen. Så formade jag mina läppar till ett “o” och medan jag tittade honom djupt i ögonen, så närmade jag mig hans ollon och lät det oändligt sakta passera mina läppar. Han slöt ögonen och tittade igen. Den trotsiga glimten var borta nu och ögonen var åter svarta av kättja. Han höll nästan andan när jag trädde min mun runt hans kön, utan att omsluta den, han kunde bara känna värmen från min mun. Så slöt jag munnen tätt om honom och pressade läpparna hårt mot området strax nedanför hans ollon innan jag lättade på trycket och med små rörelser lät läpparna reta den känsliga ollonringen. Hans kön tycktes rycka till och ytterligare resa sig en bit upp, bli hårdare. Så lät jag tungan oändligt sakta leka, därinne inne i munnen, på toppen utav hans huvud, ner mot flänsen en bra stund innan jag med en plötslig rörelse lät honom glida helt in i min mun. Hans gnyende utav vällust var som musik för mina öron och jag slöt min ena hand om hans rot, drog förhuden tillbaka om möjligt mer, för att spänna över hans ollon, medan den andra handen letade sig mot hans pung och sakta lekte med den och runt den lilla mellangården. Han började röra sitt underliv emot mig, men varje gång han gjorde det, så drog jag undan munnen från hans kön och tittade förebrående på honom. Många män tycks tro att kvinnor har någon form utav klitoris i halsen, eller i gommen och kan ibland ganska hänsynslöst köra ner sitt kön i halsen i sin iver att komma djupt in, känna halsen omsluta dem. Själv hade jag aldrig mött en kvinna i verkliga livet, som tyckte att detta var speciellt behagligt och personligen så avskydde jag känslan utav kräkreflex som en sådan penetration framkallade hos mig. Den rimmade illa med den oändligt intima och sensuella känslan det var att ha en annan människas kön i sin mun. Snart nog så insåg han detta och försökte hålla sig i stillhet medan jag i egen takt sög honom.

Allteftersom hans njutning stegrades, så lät jag mina fingrar bli mer vågade och snart nog så tryckte mitt pekfinger mot hans anusring utan att möta några protester. Jag blötte ner fingret lite med det överflöd utav olja som fortfarande inte trängt in i hans ömma hud och lirkade och lekte med fingret i hans öppning. Han stönade nu, högt, tittade oseende rakt fram. Så, utan förvarning lät jag fingret tränga igenom hans muskel och slinka in en bit innan jag stannade upp. Han stelande till i de trots allt, små juckrörelser han gjort emot min mun, tittade ner på mig med förvånad min. Jag log så gott jag kunde, med hela munnen full utav kuk, så förtroendeingivande det någonsin gick. Det tycktes gå hem för han slappnade av och började nu, precis som mot min tunga, göra större rörelser bakåt i sina juckanden och trädde i princip sig själv över mitt finger. Han stönade och gnydde och andades stötvis både genom näsa och mun. Jag reflekterade över att han säkert måste vara ganska torr i munnen. Jag lät honom arbeta sig själv närmare gränsen men när jag så tryckte till med ytterligare ett finger mot hans anus och hans lem växte till sig om möjligt ännu mer under det att han stönade högt, så stannade han plötsligt upp. Det var nu jag till fullo förstod att han beslutat sig för att inte komma. Med lätthet hade jag kunnat intensifiera min tungas och min muns lek över hans sprängsvullna lem, låtit mina fingrar leka med hans prostata långt inne i honom och tippat honom över gränsen. Men han skulle få tro att han hade kontrollen ett tag till.

Jag slutade med min sysselsättning och reste mig upp framför honom och log. På frågan om han tyckte det var skönt så nickade han med huvudet ungefär som om han svarade “nåja, det duger väl”. Jag skrattade inom mig åt hans fåfänga försök att ge igen och var tvungen att vända bort huvudet för att inte avslöja mig Det var dags för lite paus och jag sade åt honom att jag skulle hämta vatten att dricka, lämnade rummet med dörren öppen, så att han kunde se mig gå tvärs igenom sovrummet, till badrummet på motsatt sida. Jag tog av honom hans munkavle och räckte honom glaset med vatten. Han hade ju utrymme att själv föra det till sin mun och begärligt så drack han, innan han började grimasera med käkarna för att mjuka upp dem och sade “tack så mycket, det satt fint”. Jag sade “varsågod” och förklarade att jag skulle släppa lös hans armar från stången strax och att vi skulle förflytta oss till den sköna sängen. Jag såg återigen den där listiga blicken tändas i hans ögon och jag kunde höra hur hans hjärna gick på högtryck när han såg möjligheten med fria händer. Jag flinade, faktiskt riktigt elakt, åt hans enfald, att tro att jag var så oförsiktig, när jag vände mig om.

Rösta på I herrans tukt och förmaning, del 3:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (3 röster, snitt: 3.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera I herrans tukt och förmaning, del 3