I det fria

Var och hälsade på Roger, en gammal klasskamrat som flyttat till Göteborg. Vi hade inte setts på 18 år och hade mycket att prata om. Tog tåget ner på torsdag eftermiddag, shoppade lite mat och tog bussen ut till Majorna där han bodde i en tvåa. Lägenheten var jättemysig, med valv istället för dörrar och inredd i mjuka färger. På väggarna i sovrummet satt ljusstakar i smide och allt gick i smide och fur. En stor härlig soffgrupp i ljusbrunt skinn, underbar att sitta i. Jag fixade till maten jag handlat och han dukade med levande ljus och vin. Skön musik strömmade ur högtalarna på lagom ljudnivå. Hårdrocksballader, samma som vi lyssnade till när vi gick i skolan blandat med nya. Blev lite nostalgiska ibland när en av “våra” låtar spelades. Vi var ett par i skolan, så länge sen det kändes. Trots att vi varit ett par hade vi aldrig legat med varandra. Det tog slut när vi började gymnasiet, han flyttade till Göteborg, jag blev kvar i Kalmar. Men vi hade snackats vid på telefon flera gånger under åren. Vi hade båda ett par förhållanden bakom oss och var nu singlar. Vi hade planerat att gå på bio, ta en krogrunda och bara umgås och snacka gamla minnen. Han berömde min kokonst, jag hans vinval och smak när det gällde inredning. Han rodnade och sa att det var faktiskt han själv som valt allt. Inte illa för en kille, sa jag med ett leende. Snacket gick vidare, vi pratade gamla minnen och drack vin. Hade jättetrevligt. Roger frågade mig om jag fortfarande gillade whisky. Jepp, sa jag. Vad bra, har en flaska Black velvet i kylen, lime och is. Det var så du ville ha den, va? Jag blev lite chockad av att han kom ihåg en sån detalj, men sa bara ja. Han hämtade oss varsitt glas, rejält fyllda. Jag började känna av vinet och tänkte att jag får ta det försiktigt med whiskyn och bara smutta. Vi snackade långt fram på småtimmarna, drack whisky och hade jättekul. När han märkte att jag började gäspa sa han att jag gärna fick sova i hans säng så tog han soffan. Jag protesterade högljutt men blev snart tystad. Du som är gäst ska inte sova på soffan, sa han. Jag föreslog att vi kunde sova båda två i sängen, det var ju dubbelsäng i alla fall. Kunde ta varsin sida. Visst, sa han som det var den naturligaste sak i världen. Vi gick och lade oss, på varsin sida och fortsatte snacka. Till slut somnade vi, trötta och ganska så lulliga. På morgonen vaknade han först och jag vaknade av att han låg och tittade på mig. Riktigt smekte mig med blicken. Jag kände hur värmen steg och började bli smått kåt. Jag log mot honom, kröp närmare och kramade honom. Han kysste mig lika underbart som förr. Snart hade kläderna vi sovit i åkt av och vi knullade som besatta, kunde inte få nog av varandra. Vi provade all tänkbara ställningar och det var det underbaraste jag varit med om på länge. Vi avslutade med en härlig 69:a, sög och slickade tills det gick för oss båda. Sen duschade vi, gjorde oss i ordning för en runda på stan. Vi shoppade, kollade på gatumusikanter och käkade på en indonesisk restaurang. Vilken mat! Kollade vilka filmer som gick, bestämde oss för en rysare och tog bussen hem till honom igen. Fixade till efter gårdagen och tog ett gemensamt skumbad. Knullade igen i badkaret, han tog mig bakifrån i långa, hårda stötar så vattnet skvalpade ut över hela golvet. Efteråt skrattade vi åt förödelsen, vatten överallt! Vi hjälptes åt att torka upp och torkade varandra. Sen var det dags för bion. Tog bussen ner, köpte popcorn och Cola, satte oss ganska långt bak i salongen. Under reklamen pratade vi om hur helgen skulle bli och fnittrade som besatta. Filmen var ganska bra, hoppade till ett par gånger och höll i hans hand. Efteråt tog vi en titt på nattlivet i stan, gick bara omkring hand i hand helt oplanerat. Vi beslöt att ta en promenad hem, det var en ljummen sommarkväll och stjärnklar himmel. Vi pratade om våra drömmar på vägen, både vad vi Ville göra nån gång i framtiden och dom sexuella. Min dröm är att få älska med nån på en offentlig plats, lite undanskymt men ändå med risk för upptäckt, sa han. Låter spännande, sa jag. När vi närmade oss Slottsskogen sa han: Får jag uppleva min dröm med dig? Jag rodnade svagt men visst skulle det vara spännande. Hade aldrig gjort det på en offentlig plats förut. Ja, varför inte?, sa jag. Kul att pröva nåt nytt. Vi kikade oss omkring, inte mycket folk ute här och gott om stora buskar. Vi valde ut ett buskage där det inte fanns nån bänk, och smög bakom. Han kysste mig, hetsande och krävande och jag kände kåtheten stiga. Vi hörde röster en bit ifrån och det ökade på spänningen och min kåthet enormt. Jag kände hur jag darrade och blev allt våtare. Han kysste mig hårdare och mer krävande, smekte mina bröst utanpå tröjan, mumlade när han kände hur styva mina vårtor var. Jag kände hans stånd mot mitt ben och kunde inte låta bli att smeka det utanpå jeansen. Han stönade, förde upp sin hand innanför tröjan och bh:n, smekte och nöp i mina känsliga vårtor. Nu var jag rejält kåt, riktigt savade mellan benen. Röster kom närmare och försvann, vi fnittrade när dom kom riktigt nära och stod alldeles stilla. Spänningen ökade för varje gång, och våran kåthet. Han drog av mig tröjan och knäppte upp bh:n, slickade och sög på mina vårtor, kramade mina bröst. Han kysste mig neråt magen, knäppte upp mina jeans, följde efter med tungan neråt min lilla buske, drog ner jeansen en bit och stack in tungan så långt han kom åt. Jag stönade av njutning och spänning, det var underbart. Snart hörde vi röster riktigt nära, slutade och bara stod och väntade på att bli upptäckta. Spänningen ökade våran kåthet ännu mer, så fort dom försvunnit la vi oss ner och tog av oss kläderna. Vi låg och kysstes och smektes en bra stund, la oss i en 69:a och han slickade mig till en underbar orgasm. Jag hade all möda i världen att hålla mig från att skrika rakt ut. Strax efteråt kom han i min mun med ett högljutt stönande. Jag fortsatte att suga honom, djupt och hårt och snart var han redo igen. Jag ställde mig på alla fyra och han stötte den i mig i en enda, djup stöt. Gud vad härligt, mycket skönare än inomhus i en säng eller soffa. Spänningen ökade verkligen njutningen. Han knullade mig som besatt, smekte min klitta samtidigt och jag kom gång på gång. Lika svårt varje gång att inte skrika rakt ut. Röster som närmade sig hördes igen och vi var blick stilla, och tysta. Dom som pratade stannade alldeles utanför buskaget vi krupit in i och snackade om nåt, hörde inte riktigt vad. Vi önskade att dom skulle gå sin väg så vi kunde fortsätta, men icke. Såg genom grenarna att dom satt sig bara några meter från oss och tänkte tydligen sitta kvar en stund för dom plockade fram öl ur en påse. Roger började stöta försiktigt igen, och jag var mer kåt än rädd för upptäckt så jag stötte tillbaka. Det var svårt för mig att hålla tyst, jag som är rätt så högljudd i vanliga fall. Ett och annat kvidande kom dock över mina läppar, jag njöt av att känna honom stöta i mig samtidigt som jag hörde dom snacka ett par meter från oss. Han blev tydligen lika upphetsad som jag för han stötte fortare och hårdare. Och ju mer njöt jag. var tvungen att stoppa tröjan i munnen när det gick fört mig, orgasmen sköljde över mig som stormvågor och verkade aldrig ebba ut. Vi lade oss ner på mattan av löv och han tog mig bakifrån i liggande läge. Nu kommer jag åt bättre viskade han och smekte mina bröst och nöp i vårtorna. Han hade märkt att jag gillade det tydligen. Hans hand vandrade neråt och han började smeka min hårda klitta. Kände att jag var på väg att komma igen, bet ett rejält tag i tröjan för att tysta mig själv. Tydligen märkte han det för han började stöta hårdare och fortare och smekte min klitta ännu intensivare samtidigt som han flåsade och nafsade mig i nacken. Denna gången hade jag stora problem med volymen, kunde inte riktigt hålla tillbaka ett litet skrik. Märkte hur snacket från “besökarna” tystnade, kände hur stel jag blev, men samtidigt kåt, igen. Roger stannade upp och lyssnade spänt. Vi låg alldeles stilla en bra stund, lyssnade och undrade om dom hört varifrån det kom. Tydligen struntade dom i det, för snacket kom igång igen och nu hörde jag att dom diskuterade vad det var dom hört och varifrån det kom. En av dom sa: Vem vet, det kanske ligger ett par i busken bakom och knullar? Till svar fick han ett asgarv från dom andra, jag och Roger blev ganskas så skraja och började fnittra. Dom skulle bara veta att så är fallet, sa han. Han började stöta försiktigt igen och jag stötte emot. Han kysste och nafsade i min nacke och smekte min klitta. Oh, så underbart det var. Vi knullade snabbare och hårdare, kände at han var på väg samtidigt som jag. Jag stötte emot hårdare, för allt jag var värd och kom igen, skrek rakt in i tröjan. Sekunden efter kom han, stönade högt mot min nacke, kände hur han sprutade mig full, stråle efter stråle, djupt in i min fitta. Nu tystnade dom igen, frågade varandra om dom hört det och varifrån det kom. Fnittrande reste vi oss och tog på kläderna och försökte smyga ut, vilket inte var så lätt. Buskaget var tätt och fullt av torra grenar. Vi fnittrade som besatta när vi trasslade ut oss ur grenarna och kom ut vid sidan av gänget som satt där. Dom stirrade storögt på oss med gapande munnar. Dom trodde nog inte sina ögon. Vi skrattade och gick därifrån, hand i hand i ekot av deras asgarv. Resten av helgen var fylld av god mat och massor av sex.

Rösta på I det fria:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (2 röster, snitt: 2.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera I det fria