I de lugnaste vatten, del 8

Fredagskvällen blev lugn hemma hos Lars. Ann verkade lite spänd men ändå upprymd och förväntansfull, ungefär som ett barn kvällen före julafton. De satt bredvid varandra i soffan framför TV’n som skvalade ut någon lättsam fredagsunderhållning. Båda hade de just duschat och det enda plagg som skylde deras nakna kroppar var varsin badrock. TV4’s nyheter rullade igång och Lars kuk reagerade direkt då det vackra nyhetsankaret Gunni Järndal uppenbarade sig i rutan.

Ann noterade förnöjt fenomenet och log retsamt mot sin man medan hennes naglar rispade längs kukskaftet. Ollonet pekade rakt upp i taket och hon lät tummen glida över toppen, precis runt mynningen där hon så ofta sett den vita säden pumpas ut. Försats sipprade konstant ur lemmen och bildade ett perfekt glidmedel för Ann’s smekande fingrar. Hon klämde försiktigt på ollonet, lekte med ett finger precis bakom flänsen och rispade strängen på undersidan med en blodröd, lång nagel. Lars stönade av upphetsning och åter igen började hans fantasier ta form. Han drömde om Gunni’s lilla söta mun som villigt öppnade sig och tog emot hans grova lem rakt ner i halsen, hur hon vände upp sin välformade stjärt och lät honom trycka kuken i botten av en renrakad, våt fitta.

Ann runkade sin man sakta och tittade med fuktig blick på den vackra kvinnan. “Vet du Lars, jag skulle också vilja leka med henne!” viskade Ann i hans öra. Lars kände hur det ryckte till i kuken av hans fru’s oväntade bekännelse och av ren viljestyrka lyckades han märkligt nog hålla tillbaka utlösningen. Han stängde av TV’n med fjärrkontrollen och la sina armar om den fantastiska kvinnan bredvid honom. “Älskling, jag vill så gärna låta dig få uppleva något extra imorgon!” sa Lars och kysste sin underbara fru. “Mm, du är den bästa älskare man kan ha!” väste Ann hest innan de somnade i soffan.

Ann vaknade tidigt nästa dag. En underbar sensommardag slog in både värme och ljus genom sovrumsfönstret. Hon dukade upp frukost och väckte sedan sin man med en kyss och ömma smekningar.

Fortfarande med kudden i ansiktet tog sig Lars till köket, men efter första koppen kaffe blev han betydligt piggare. De diskuterade igenom dagen vid frukostbordet och kom överens om att göra några inköp inför kvällen. Lars föreslog sedan en gemensam dusch som en bra start, och Ann höll med. De nojsade lite på vägen till badrummet och då Ann klev i badkaret nöp Lars henne hårt i stjärten. “Din fuling! skrek Ann och försökte se sur ut. “Så där får man inte göra! Nu måste du få ett straff bara för det!” Hon stod under duschens heta strålar och funderade lurigt innan hon kom på en lysande idé. “Jo, nu vet jag! Som straff måste jag meddela att jag tyvärr är tvungen att raka bort ditt könshår. ” “Va!? Nä, det får du inte!” sa Lars och skrattade nonchalant. “Nähä, och varför inte då?” undrade Ann, “Jag är ju rakad, så varför inte du?” “Ja, ja, okej, men du får inte ta bort allt” sa Lars uppgivet. Han visste ju trots allt hur envis Ann kunde vara så någon längre argumentering var bara onödig.

Ann bytte plats med honom under duschen och letade fram en ny rakhyvel. Hon masserade området runt kuken och pungen vilket snart ledde till att Lars lem stod rak och styv. Försiktigt började Ann raka kukskaftet, ända in till roten, ner över pungen och in mellan benen. Lars blundade och njöt. Det var otroligt behagligt och inte förrän han tittade ner insåg han att Ann tagit bort vartenda strå av den mörka, kraftiga behåringen. Från naveln och ända ner till analen var han slät som en barnrumpa. “Herregud! Vad har du gjort?” flämtade han och kände trevande runt sitt kön. Mer hann han inte säga förrän kuken sögs in i Ann’s mun. Vilken känsla! Tungan spelade över ett slätrakat kukskaft, runt roten och den lena pungen. Att bli avsugen innebar en helt ny upplevelse och han glömde direkt hennes stygga tilltag.

Pungkulorna sögs in en efter en i Ann’s mun, något hon inte varit pigg på tidigare. Med tanke på hur hårigt det varit i de regionerna var det väl heller inte så konstigt, tänkte Lars. Hon gick åter över till kuken och då hon sög in den till roten och samtidigt lirkade in långfingret i hans stjärt var det på gränsen att han klarade av att hålla tillbaka. “Ahhhhh. ! Lugna dig, jag vill inte komma ännu!” stönade han, och Ann lydde otroligt nog direkt. Även hon ville verkligen att hennes man skulle vara riktigt tänd till kvällen. Lars kysste henne som tack för den sköna behandlingen och hjälpte sedan sin fru med att finputsa sitt sköte med rakhyveln. Efter duschen smörjde de in varandra med en sval hudlotion, smekte varandras kroppar och lät kladdiga händer leta sig in i varje vrå.

En timme senare befann de sig strosande mitt i vimlet bland stadens butiker. Lars ville att Ann skulle köpa något riktigt trevligt till kvällen och i en av de mer exklusiva butikerna såg hon en verkligt stiligt kreation. Tillsammans gick de in i butiken och en elegant, äldre dam hjälpte dem till rätta. Ann hittade sin storlek och tog med klänningen in i provhytten. Lars beundrade hennes vackra kropp när hon klädde av sig den tunna topen och minikjolen tills hon stod där i bara ett par stringtrosor. Bh’n hade hon lämnat hemma idag och ett par hårda vårtor stretade rakt ut från de små brösten, starkt erigerade av de retsamma smekningarna mot blusen. Hon gled i den nya blåsan och Lars var tvungen att kippa efter andan. Ann såg helt fantastisk ut! Det skira, ljusa tyget följde hennes kropp som en andra hud. Klänningens djupa urringning skylde nätt och jämt de bara brösten och satte verkligen fart på fantasin. De spetsiga, mörka vårtorna kunde anas genom tyget och verkade nästan vilja skära igenom det. Klänningen nådde ner på halva låren men en lång slits i ena sidan gjorde att blicken kunde följa benet ända upp mot höften, för att stanna precis innan troslinningen. “Gud, vad du är sexig!” viskade Lars, “Vänd på dig så jag får se ryggen också. ” Ann snurrade ett halv varv och visade upp en helt bar, brunbränd ryggtavla. Endast ett par tunna band över axlarna höll klänningen uppe och Lars såg hennes vältrimmade ryggmuskler spela under den nakna huden. Tyget följde hennes fasta, putande stjärt och sjönk in en aning i klyftan mellan skinkorna. Hade det inte varit för den paranta damen som höll ett vakande öga på dem så hade Lars lyft på klänningen och satt på Ann bakifrån på plats och ställe. Även Ann gillade klänningen och hennes ansikte var nu betydligt rosigare av stigande upphetsning. Det var väl värt pengarna, tänkte Lars, då han skrev på keditnotan på 2 675 kr.

Utanför butiken bestämde de sig för att ta en hamburgare på Mc Donalds och på vägen dit passerade de en tatuerarverkstad. “Kom, vi går in och kikar” sa Lars i stundens ingivelse och drog med sin fru. Dörrklockan pinglade och en kraftigt tatuerad och piercad kvinna i Ann’s ålder dök upp bakom disken. “Hej, vad kan jag hjälpa till med?” sa hon vänligt och log. “Ja, jag vet inte. ” stammade Ann, och undrade varför Lars dragit med henne dit. “Vi tänkte nog bara titta lite” sa Lars och log tillbaka. “Kanske något trevligt smycke till damen” sa expediten och gick fram till en glasmonter. Det var inte direkt några vanliga “Guldfyndssmycken” noterade både Lars och Ann, men kvinnan visade tjänstvilligt upp olika modeller och hur de var tänkta att användas. Ann blev på något sätt upprymd av att få se och känna på för henne så udda saker. Expediten tog fram ett par små, fjädrande guldringar och förklarade att de skulle fästas på bröstvårtorna. “De är väldigt populära, och jag kan intyga att de inte bara är vackra utan mycket funktionella också” sa hon. Lars såg att Ann rodnade kraftigt och hon log generat mot kvinnan.

-”Du kanske vill prova?” sa hon och höll fram ringarna.

-”Tja, jag vet inte. ” stammade Ann. “Jo, det är klart du ska prova dem!” sa Lars exalterat. “Men, här. ?” sa Ann tvekande. “Ja, det går bra. Vi är ju ensamma här” sa expediten leende. Ann tog ett djupt andetag och drog topen över huvudet. “Mm, vad fina!” sa kvinnan uppskattande om Ann’s små kullar. “Så här gör du” sa hon sedan och fattade om den ena ringen. Hon klämde ihop fjäderändarna så att öppningen vidgades och med andra handen nöp hon lätt runt ena bröstvårtan. Ann kände hur det plötsligt rann till mellan benen. Det var första gången som en kvinna tog på hennes bröst och hon njöt otroligt av det. Expediten trädde med van hand på guldringen och släppte sedan fjädern. Ringen drogs åt, ganska hårt, och nöp fast vårtan i ett ändå behagligt retsamt grepp.

Lars tittade på med stora ögon och öppen, flämtande mun. Han såg hur bröstvårtan stretade än mer utåt, lång, hård och som gjord för ett par nafsande läppar. “Det blev ju jättefint!” sa expediten och betraktade Anns utsmyckade behag. “Mm, jag håller med!” sa Ann med kåthes röst. Också hennes andra bröst dekorerades med en likadan ring och Lars tyckte att även dessa 650 kronor var mer än väl investerade. Ann var helt salig i sitt kåtrus. “Det finns även en helt underbar sak för de mer intimare delarna” fortsatte kvinnan, och log menande mot Ann. “Ja, vi kan väl titta” sa Ann som nu var mycket nyfiken. Ur en ask tog expediten fram något som påminde om ett hårspänne i guld och i det satt en några centimeter lång guldkedja fäst i en slinga. “Jo förstår du, det här sätter man på klitoris” förklarade hon och spände smycket runt sin fingertopp för att demonstrera. “Jag kan lova att du kommer att känna saker du aldrig upplevt förut” fortsatte hon och blinkade mot Lars. “Kan man, jag menar. kanske. prova?” mumlade Ann. “Ja, det kan väl gå bra” sa kvinnan. “Följ med!” Ann och Lars blev visade in bakom butikslokalen. “Ta av dig så ska jag visa” sa kvinnan åt Ann som genast drog upp kjolen och klev ur de nu våta trosorna. “Oj, så vackert!” sa expediten när hon fick se den nyrakade fittan. Ann ställde sig bredbent och kvinnan hukade ner sig framför henne, särade på blygdläpparna med ena handen och frilade Ann’s svullna klitoris. Hon rös, darrade och svettades om vartannat. En mer upphetsande och kåtare känsla hade hon aldrig tidigare känt.

Det kalla spännet nöp till runt klitoris och Ann pep till av det första intrycket av smärta, men kunde sedan bara stöna tungt av den nya, ovanliga och otroligt stimulerande känslan. “Så, vad bra det blev!” sa kvinnan. “Visst är det vackert?” sa hon och vände sig mot Lars. Han kunde bara nicka till svar och försökte samtidigt hålla kuken i styr. Ann såg sig i spegeln. I hennes nakna springa glimmade smycket runt klitoris och guldkedjan hängde elegant ner mellan blygdläpparna. Det pirrade så konstigt, nästan smärtsamt men ändå inte. Det var bara underbart och upphetsande. “Får jag se dig bakifrån” väste Lars, och Ann gjorde honom mer än gärna till viljes.

Hon vände utan minsta tvekan upp sin stjärt framför sina båda åskådare, våtare och kåtare än någonsin. Spännet satt perfekt runt klitoris och särade samtidigt på blygdläpparna en aning. Lars var tvungen att känna på sin fru och lät ett finger glida i skåran. “Underbart!” sa han och expediten nickade medhållande. Ann flämtade högt och då Lars stannade till och pressade fingret mot hennes styva klitoris gick det för henne. Hon skrek till och lät sin överfulla damm av uppdämd kåthet tömmas i en våldsam orgasm. Både Lars och expediten andades tungt och upphetsat av det de fick vara med om. “Mmhh. jag vet hur det känns. Det var likadant för mig första gången. ” sa kvinnan mjukt och strök Ann nästan tröstande över ryggen. Andfådd reste hon på sig och började klä på sig igen. “Oj, det var häftigt!” sa hon och log mot sin man. “Mm, verkligen!” intygade han. De gjorde upp affären som slutade på 1800 kr jämnt och lämnade butiken med en minst sagt nytänd gnista. Ann kände sig sexigare än någonsin! Hon tittade ner med jämna mellanrum mot sina bröst och under den tighta topen såg hon hur vårtorna avtecknade sig hårda och stora som aldrig förr. Varenda människa de mötte verkade lägga märke till hennes sexiga bröst, men kanske var det bara inbillning. Mellan benen retade det ovanliga smycket klitoris för varje steg hon tog och trosorna var vid det här laget allt annat än torra.

De satte sig inne på hamburgerrestaurangen för en välbehövlig paus. Ann skruvade lite oroligt på sig. “Nej, det här går inte längre!” sa hon och började kränga på stolsitsen. Lars undrade vad hon höll på med men efter en stund fick han svaret. “Här, ta de här!” sa hon och la upp trosorna på bordet. “Det är ingen mening att ha dem på sig om de ska vara så här sjöblöta hela tiden. ” Lars såg sig lite förskräckt omkring i fall någon sett vad som försiggick vid deras bord, men ingen verkade reagera över den kåta kvinna som slängde upp trosorna till allmän beskådning. “Jag är så himla kåt, Lars!” kved Ann och grimaserade lidande. Ena handen nöp och drog i en av bröstvårtorna utanpå topen, samtidigt som hon gned stjärten hårt mot bänken. “Jag vill knulla!” flämtade hon. “Nu!” Lars stånd värkte konstant i byxorna och han visste inte om han själv skulle stå ut till kvällen. “Du måste hålla dig till senare, älskling!” sa han och försökte lugna ner sin desperata fru. Ann satte upp ena foten på bänken och särade sina bruna, smäckra lår. “Titta, ser du hur våt jag är?” viskade hon nästan snyftande och särade blygdläpparna med fingrarna.

Lars såg. Hela underlivet glänste av safter och klitorisspännet formade hennes kittlare till en hård, stor avtryckare, redo att avfyra ännu en kanonorgasm, vilken sekund som helst. Hon lekte med ett finger i slidspringan och sträckte sedan över det till Lars. Han öppnade munnen och smakade hennes underbara safter. Ann blev lika kåt av att se Lars njuta hennes kön som han blev av den utsökta smaken. “Ann, vi kan inte fortsätta så här!” sa Lars. “Jag blir tokig snart! Du är den mest sexiga och härliga kvinna jag vet och jag vill verkligen att den här kvällen ska bli något väldigt speciellt. ” “Jag vet, Lars. Kom!” sa Ann och räckte honom handen. Tillsammans gick de sedan hemåt, hand i hand och såg med stor spänning fram emot vad som kunde hända lite senare.

Kommentera I de lugnaste vatten, del 8