I de lugnaste vatten, del 6

Denna vecka hade verkligen inte varit någon annan lik. Lars huvud snurrade av sex, heta kvinnor och våta kön då han svängde in med bilen framför villan, och mer skulle komma. Fortfarande kände han smaken av Pernilla’s unga kön i munnen och han längtade redan till nästa tillfälle som de skulle få tillsammans.

Ann slängde sig runt halsen på honom innanför ytterdörren. “Hej älskling!” sa hon glatt och gav sin man en djup tungkyss till välkomnande. “Oh, vilken härlig kyss!” sa hon och slickade sina läppar. Jo, jo, hon skulle bara veta, tänkte Lars. “Jag har förresten bjudit hit ett par väninnor från mitt arbete i kväll”, sa Ann, “Vi tänkte jogga en runda tillsammans och sedan fixa lite mat, men du klarar dig väl själv, eller hur?” “Inga problem” sa Lars. “På tal om att bjuda hem, så kommer Britta hit på lördag kväll. Hon ser verkligen fram emot det!” “Wow! Jag menar jösses! Nä, jag blir alldeles pirrig!” flämtade Ann. “Du sa väl inget om det som vi pratade om, du vet, det där med sex?” “Nej då, hon vet inget” ljög Lars. “Men du är väl fortfarande tänd på idén?” frågade han lite försynt. “Ja, mer än någonsin! Jag trodde aldrig att jag skulle fantisera så mycket om kvinnor, men jag vet inte om jag är redo för det än i verkligheten. ” “Ingen fara, det ordnar sig nog” sa Lars självsäkert.

Någon timme senare ringde det på dörren. Lars öppnade eftersom Ann just höll på att byta om till träningskläder. Han blev minst sagt positivt överraskad över det som mötte honom i dörröppningen. “Hej, bor Ann Axelsson här?” frågade en joggingklädd kvinna i 40-årsåldern med en mjuk, sensuell stämma. Lars studerade damen framför honom och på bråkdelen av en sekund hade han registrerat en kurvig, vältrimmad kropp, ca 180 lång, ett par fylliga bröst, ett vackert och erfaret ansikte och en blick med ett varmt sexsug. “Ja, visst! Ni måste vara hennes arbetskamrater” sa Lars och presenterade sig för kvinnorna.

40-åringen visade sig heta Ulrika och då hon klev över tröskeln fick Lars en helbild av den andra kvinnan, Lena, och gjorde samma proffsiga analys av henne. Hon var yngre, 20-25 kanske, kortväxt och smal. Hennes hår var platinablont, kortsnaggat och tillsammans med en utmanande sminkning såg hon nästan lite farlig ut, eller åtminstone respektingivande. Båda var klädda i tighta cykelbyxor och då Lars följde dem in i huset fick han en perfekt vy över deras övriga företräden. Den mogna brunetten Ulrika hade breda höfter med en välformad stjärt som förenades med ett par långa, sexiga ben. Lena’s ungdomliga, smala kroppsbyggnad gick igenom även bakifrån, men tack vare de pojkaktigt smala höfterna fick stjärten en läckert inbjudande utbuktning. Genom de vita cykelbyxorna syntes dessutom ett par strintrosor tydligt och Lars var åter tvungen att brotta ner ståndet, som vanligt med ena handen i byxfickan.

Ann hade nu även hon fått på sig joggingstället och med ett unisont “Hej” sprang de tre damerna iväg nerför gatan. Lars var heltänd på de okända skönheterna som kommit på besök. En idé slog honom och i god tid innan de var tillbaka hade han placerat sig nere i källarens hobbyrum. Därifrån ledde en dörr rakt in till bastuavdelningen och duschen, och på motstående vägg fanns en andra dörr som tjejerna skulle komma från. Med dörren lite på glänt och lyset släckt i hobbyrummet kunde han i lugn och ro beskåda dessa nymfer. Han tog av sig helt naken, förutom en T-shirt, satte sig på en pall och väntade. Kroppen darrade av spänning och upphetsning. Lars kände sig nästan som den hemliga spion han ofta lekte att han var som barn. Kuken stod rakt upp, blank och kladdig, och vibrerade av kåthet.

Plötsligt slog det i en dörr på övervåningen och tjejernas fnitter hördes tydligt. Efter en stund gick de ner i källaren och in i duschrummet. Lars runkade sakta och njöt av alla synintryck som slog mot honom. Lena och Ann började dra av sig de svettdrypande träningskläderna medan Ulrika stretchade ordentligt, ytterst seriöst och kunnigt. Ann var först i duschen och Lena stod naken med armarna i kors och småpratade medan hon väntade på sin tur. Lars kom på sig själv med att flåsrunka av att se Lena’s läckra kropp. Hon var lika renrakad som hans fru och i den släta springan glimmade faktiskt en guldring som var fäst i ena blygdläppen. Brösten var små och bröstvårtorna stod stenhårda rakt ut. Hennes kropp var som ett hårt muskelpaket och i Lars ögon blev hon till ett litet sexigt vilddjur. Han var helt enkelt tvungen att släppa kuken för att inte komma direkt.

Ann var klar i duschen och lämnade plats för Lena. Hon tvålade in sig omsorgsfullt och när hon böjde sig ner för att nå tårna fläktes den sexiga häcken upp framför Lars ögon. Han kunde bara känna och njuta av hur kuken automatiskt spydde ut sperma över källargolvet och han fick bita ihop hårt för att inte stöna högt. Att få trycka upp den satsen i Lena’s lilla stjärt hade verkligen varit en höjdare, tänkte Lars och pustade ut.

Ann var klar och försvann upp i köket. Ulrika däremot, gjorde sig ingen större brådska utan satt på en bänk, fortfarande med träningsklädrna på, och småpratade med Lena som höll på att torka sig. Lars tyckte sig nästan se att Ulrika då och då slängde en blick mot Lena’s rakade, guldsmyckade underliv och Lena gjorde inga som helst försök att dölja sina intimare delar. Snarare tvärtom.

Ulrika började så sakteliga dra av sig de fuktiga kläderna och Lena packade ihop de sista sakerna och gick så upp till Ann. Lars noterade att Ulrika drog igen dörren lite extra innan hon tog av sig naken och ställde sig i duschen. Himmel, vilken kropp! tänkte Lars.

Brösten var verkligen tunga men ändå välformade och den breda stjärten som gjord för bestigning bakifrån. Venusberget var täckt av tjock, mörkt könshår som ändå var välansat i ett band ner mot klitoris. Blygdläpparna var helt renrakade och då hon vände ryggen mot Lars kunde han se de krusiga, inre blygdläpparna i mellanrummet som bildades mellan låren. Ulrika njöt av det heta vattnet som strilade över kroppen och händerna drog sig sakta ner mot fittan. Hon vände sig mot Lars och med båda händerna särade hon så mycket det gick på blygdläpparna.

Lars kuk stod som aldrig förr och det var ytterst nära att det gått för honom igen av det som skedde inför hans ögon. Ulrika la huvudet bakåt och släppte plötsligt en guldgul stråle från fittan, rakt ner på golvet. Hon stönade lätt och masserade sin stora, utstående klitoris. Lars trodde knappt sina ögon. Aldrig tidigare hade han sett en kvinna kissa och än mindre anade han att han skulle bli upphetsad av det. Det som sedan följde var en formidabel onanishow, värdig vilken porrfilm som helst.

Ulrika’s fingrar juckade hårt i fittan, först ett, sedan två och slutligen tre. Hon stönade högt och nöp i de nu styva bröstvårtorna. Hon satte sig på golvet med ryggen mot väggen under den strilande duschen, drog upp och särade benen och fortsatte sin fingerlek.

Lars önskade att han haft en filmkamera så att han kunde få uppleva detta fler gånger, men live är ju trots allt ändå bäst. Ulrika fick tag i två schampoflaskor och den ena började hon kvidande lirka in i sin heta fitta. Flaskan var minst sagt grov och hon fick kämpa ordentligt för att kunna ta emot den, men efter en stund sjönk den in ända till botten så att bara korken stack ut mellan benen.

Det var nästan för mycket för Lars. Hans huvud bultade av spänningshuvudvärk och han vågade nästan inte röra kuken för att det inte skulle gå för honom ännu. Den andra flaskan var något mindre, men då Ulrika började pressa in den i sitt bakre hål trodde Lars att det skulle vara helt omöjligt. Trots det fortsatte hon kämpa och efter många stön och kvidanden gav ringmuskeln till slut med sig och lät föremålet fylla upp hennes anal. Hon flämtade högt av lättnad och kåthet då båda flaskorna funnit sin plats.

Ulrika ställde sig på alla fyra med stjärten mot Lars och juckade växelvis de båda kukarna. Hon blev allt vildare och stötte hårdare och djupare för varje gång. Hon snurrade runt på rygg, gick upp i brygga och skrek ut sin orgasm. Toppen på flaskorna stack ut från hennes båda hål där de satt som fastlåsta och inte förrän hon föll ihop helt utmattad på golvet gled de ut igen.

Lars kunde inte hålla sig längre utan med ett utdraget, tyst stön tömde han sin kuk över golvet igen. Att han senare på kvällen även lyckades genomföra en fulländad sexakt tillsammans med sin fru var nog en av de största bedrifterna hittills i hans liv.

Kommentera I de lugnaste vatten, del 6