I de lugnaste vatten, del 5

Torsdagsförmiddagens första lektion fortlöpte rent rutinmässigt, trots att Pernilla satt där längst fram i salen och verkade trycka de toppiga brösten ända upp i Lars ansikte. Åtminstone önskade han att det vore så. Klockan ringde ut och då Pernilla just skulle gå tog han henne i armen och bad att få prata med henne. “Pernilla, kan du komma in på mitt rum om fem minuter?” “Ja, det kan jag väl” svarade hon glatt och lite förvånat. Några minuter senare knackade det på Lars dörr och Pernilla klev in utan att vänta på svar. “Hej Pernilla! Du kan stänga dörren bakom dig” sa Lars som stod och bläddrade i en pärm.

Han slog ihop pärmen och ställde in den i bokhyllan. Pernilla stod helt tyst och visste inte riktigt vad som väntade, eller kanske så visste hon trots allt. Lars betraktade den unga kvinnan framför honom. Hon hade ett mycket vackert ansikte. Naturlig skönhet blandad med en väl avvägd sminkning. Den tighta toppen smet åt över brösten som man nästan kunde se växa sig större för var dag. En smal midja och platt mage flöt samman med de lika smala höfterna och vidare ner mot de långa, slanka benen. Pernilla hade inte kjol idag, men istället ett par åtsmitande och mycket sexiga, svarta jazz-pants. Lars kuk reagerade direkt på den lätta utbuktning som hennes venusberg bildade på framsidan. Han gick runt henne ett varv, fortfarande utan att säga ett ord, och stannade till med blicken några ögonblick på den söta, putande stjärten. Byxorna skar in läckert i grenen och delade skinkorna till två greppvänliga klot.

Då Lars fullföljt varvet runt, öppnade han till slut munnen. “Jaha, Pernilla. Vet du varför du är här?” “Nej. ” svarade hon lite skärrat över hans bestämda ton. “Jo, det beror på att jag gillar sex minst lika mycket som du. ” “Va!” sa hon med en förvånad min, ungefär som om hon hört fel. “Ja, visst är det väl skönt med sex?” “Hrm. jo, det är det väl” sa Pernilla med nedslagen blick och lätt rodnande kinder. “Särskilt med kvinnor, eller. ?” “Vad menar du?” sa hon utan att möta Lars blick. “Ja, du och Britta verkar ju gilla varandra” Det blev alldeles tyst några sekunder och Lars förstod att Pernilla’s hjärna måste ha kokat av alla tankar. Till sist insåg hon att han visste och vilken katastrof det skulle bli om fler visste. För att inte tala om om hennes föräldrar fick reda på vad hon varit med om tillsammans med skolans rektor. “Snälla Lars, du får inte berätta för någon!” sa hon plötsligt, snyftande och med en tårad blick som fick hans hjärta att smälta helt. “Jag gör vad som helst, precis vad som helst!” fortsatte Pernilla.

Lars ställde sig tätt bakom henne och fattade om hennes axlar. En frisk, blommig doft av hennes parfym fyllde hans näsborrar. “Nej, det är ingen fara. Ingen ska få veta något bara vi kan komma överens” sa han tröstande. “Vad menar du?” frågade hon med något lättat sinne. “Vi kanske kan leka lite tillsammans” föreslog Lars och lät händerna smeka ner över hennes bara armar. Pernilla försökte automatiskt att vrida sig ur hans grepp men Lars armar var henne övermäktig. “Slappna av och njut. Vi kan nog ha det lika skönt tillsammans som du och Britta”.

Händerna sökte sig fram till brösten och Pernilla grymtade svagt till protest då Lars fångade hennes kullar i händerna. Äntligen fick han massera de ljuvliga tonårsbrösten som retat honom så länge. De rymdes nätt och jämnt i händerna och Lars imponerades av hur välformade och fasta de var. Kuken låg nu tryckt upp mot hans mage och gneds mot Pernilla’s stjärtskåra. Hon had lugnat sig och Lars såg att hon faktiskt blundade, njöt av hans smekningar och andhämtningen var tyngre. Lika chockartat för henne som han börjat, avbröt han behandlingen. Hon tittade besviket med drömmande blick på Lars innan hon kom på vad som egentligen skedde. Hennes klassföreståndare hånglade med sin elev inne på sitt rum! Så fick man väl ändå inte göra? Men det var skönt, upphetsande, förbjudet och väldigt spännande!

-”Var det skönt?” frågade Lars helt fräckt och ställde sig framför henne. “Ja. jo, det var det” svarade Pernilla förläget. “Du har väl håltimme nu, eller hur?”. “Ja”. “Bra, då vill jag att du går hem och utför ett litet uppdrag”. Pernilla såg oförstående på honom. “I eftermiddag har jag ju din klass igen och då vill jag att du sitter på din vanliga plats i en av dina korta kjolar. Går det bra?”

-”Ja, det kan jag väl göra” svarade Pernilla. “Ok, men du ska göra ett par saker till. Du får inte ha några trosor på dig och din söta lilla fitta ska vara helt nyrakad”. ” Men, jag kan inte raka mig! Vad ska mina kompisar säga?” “Det är nog inga problem. Tänk på vad dom kommer att säga om din lilla rektorhistoria. ” Lars ställde sig bakom Pernilla igen och innan hon fattade vad som hände hade han stuckit ner ena handen innanför hennes byxor. Han smekte utanpå trosorna och pressade handen lätt mot det mjuka, buktande venusberget. Pernilla var kåt! Kåt av Lars händer som hittade exakt rätt beröringspunkter, kåt av de skamliga och snuskiga förslag han kom med och kåt av den förbjudna leken som hon mer eller mindre själv dragit in sig i. Hon gnydde njutningsfullt av hans känsliga fingrar. Lars fortsatte neråt och kände hur våta trosorna var. Han drog upp handen igen och lite besviken över den avbrutna massagen lovade Pernilla nästan i kåtdesperation att utföra sitt lilla uppdrag. “Men du får absolut inte nämna det här för Britta!” sa Lars bestämt. “Aldrig i livet!” sa Pernilla innan hon lämnade hans rum.

Lars kunde knappt få ner en bit av lunchen. Allt han kunde tänka på var om Pernilla verkligen skulle gå med på hans krav. Tänk om hon satt där framför honom i klassrummet och blottade en slätrakad fitta. Hans kollegor i lunchrummet tyckte nog att han verkade lite frånvarande, minst sagt. Lars var i god tid i lektionssalen innan eleverna strömmade in. Klockan ringde och hans klass ramlade in, en efter en. Pernilla dök upp bland de sista och Lars fick nästan hjärtat i

halsgropen. Nog hade hon bytt till en av sina korta kjolar! Hon slog sig ner på sin vanliga plats och Lars vågade knappt se henne i ögonen. Deras blickar möttes och en lätt rodnad spred sig över Pernilla’s kinder samtidigt som hon log blygt. Lektionen rullade på och Lars försökte få bekräftat om Pernilla också utfört de andra uppgifterna. Hon höll dock benen tätt samman ända tills Lars satte sig bakom katedern. Därifrån, förstod Pernilla, hade han en perfekt insyn under hennes bänk.

Lars såg hur de vältrimmade låren oändligt långsamt särades. Pernilla såg honom djupt i ögonen och exponerade en helt slät, nyrakad tonårsfitta. Hon sjönk ner lite djupare på stolen så att kjolen åkte upp och Lars kunde bara svälja hårt då hela hennes våta sköte var blottlagd. Resten av lektionen tillbringade Lars sittande vid katedern. Hans bultande stånd kunde ha fått honom inspärrad under en ansenlig tid och den risken tyckte han inte var värd att ta. Klockan ringde åter igen och salen tömdes fort. Pernilla dröjde sig kvar och gick fram till Lars. “Nå, gillade du vad du såg?” frågade hon med blossande kinder. “Om!” sa Lars. Pernilla log tillbaka. “Nej, nu måste jag skynda mig till gymnastiken” sa hon och försvann.

Det var ett allvarligt akutläge i Lars byxor. Han drog igen dörren och släppte samtidigt ut kuken. Ollonet var redan glansigt och kladdigt av försats. Han blundade och såg Pernilla’s särade ben för sitt inre. Mer behövdes inte förrän sperman sköljde ur honom och ner i papperskorgen bredvid katedern. Som tur var stod han med ryggen mot dörren då den öppnades av Margareta som skulle ha lektion i salen om fem minuter. Lars fumlade med kuken innan den låg på plats i byxorna igen och hejade hastigt på sin förundrade kollega innan han snabbt försvann ut i korridoren.

Han sjönk ner med en kaffekopp i fikarummet och strax efter kom även Britta. “Har du träffat Pernilla nyligen då?” undrade Lars. “Nej, tyvärr har inte tiden räckt till” sa Britta. Det blev tyst en stund innan Britta tog till orda: “Du må tro att jag blev kåt igår av att vara helt naken under dräkten!”. “Vad trevligt!” sa Lars och sken upp. “Jag har inga trosor idag heller!” fortsatte Britta. “Härligt!” sa Lars. Lars kom att tänka på Ann och deras samtal om Britta. Kanske det var rätt tillfälle nu. “Jag vill att du kommer hem till Ann och mig på middag på lördag?” sa han. “Jaså?” sa Britta lite förvånat. “Jo, det är så att Ann länge har fantiserat om att få älska med en annan kvinna och jag tycker du skulle vara den perfekta förförerskan”. Britta tittade ner i kaffekoppen och begrundade vad Lars just sagt. Hon hade träffat Ann vid ett par tillfällen tidigare och faktiskt attraherats av hennes sexiga stil och tilltalande utseende. “Visst, jag kommer gärna!” sa Britta hest och slog upp blicken igen. Lars kunde ana den där kåta dimman i hennes ögon.

Sista timmen satt han på sitt rum och försökte få någonting vettigt gjort. Det knackade på dörren och Pernilla klev in, nyduschad efter gymnastiken och det långa håret var fortfarande vått och stripigt. “Hej!” sa hon. “Hej!” sa Lars. “Vad vacker du är, Pernilla!” “Tycker du?” sa hon generat. “Har du träffat Britta nyligen?” frågade han. “Nej, hon har inte haft tid. ” “Brukar ni alltid träffas på vinden?” “Ja, fast jag vet att Britta också brukar göra det själv på sitt rum ibland. ”

-”Jaså!” sa Lars intresserat, “Berätta mer!” “Ja, hon har en stor löskuk, en svart, i ena skrivbordslådan” sa Pernilla. “Har du provat den?” undrade Lars nyfiket. “Gud nej! Den är alldeles för stor! Jag kan nästan inte fatta att hon får in den själv. ” Lars blev av någon konstig anledning så där allvarligt störtkåt igen. Han reste på sig och gick fram till henne. “Gick gymastiken bra då?” frågade han. “Jadå, fast vår lärare är en riktig snuskgubbe. ” “Jaså, hur då?” “Han försöker bara tafsa och klämma på alla tjejer. ” “Vilken typ!” sa Lars och smekte med ena handen upp över Pernilla’s lår. “Ja, visst är han!” sa Pernilla. “Brukar han göra så här?” frågade Lars och smög in handen under kjolfållen. “Mm. ” sa Pernilla med darr på rösten. Hon blundade och Lars drog upp den minimala kjolen runt midjan. Han ställde sig på knä framför henne och beundrade den släta musen. Pernilla särade lite mer på benen och väntade på att få känna Lars beröra henne. “Brukar han göra så här också?” sa han och knådade hennes små skinkor hårt. “Mmm. !” flämtade Pernilla med slutna ögon. Lars drog isär de mjuka, muskulösa kloten och lekte med fingrarna i stjärtskåran. “Vad sa de andra tjejerna om din vackra fitta då?” undrade han nyfiket och sniffade med nästippen alldeles framför det släta venusberget. “Inget särskilt. De tittade lite extra kanske, fast. Susanne frågade. faktiskt hur. det kändes att. vara rakad. ” Pernilla pratade nu stötvis och flämtande. “Vad sa du då?” “Jag sa att. det är jättehäftigt, för. det är det!” “Jaha” sa Lars och sträckte ut tungspetsen mot Pernilla’s springa. “Oohhh!” flämtade hon och försökte trycka hans huvud hårdare mot sig. Han lät tungan rispa mellan de släta, våta blygdläpparna, bakifrån och framåt. Den stannade på en hård, liten klitoris och Pernilla pep till av kåthet. Hon smakade helt underbart! Lars lyfte upp henne, la henne på skrivbordet och Pernilla kände hur hela fittan försvann in i Lars vidöppna mun. Tungan spelade i skåran, slidmynningen och på klitoris. Hon stönade högt och ville bara ha mer. Lars provade med att lirka in pekfingret i det oljiga hålet. Väggarna kramade hårt och pulserande. “Försiktigt, jag är oskuld!” pep hon mitt i upphetsningen. “Mm, vad härligt!” myste Lars, “Den ska vi nog spara på ett tag till!” Han satte åter munnen mot hennes kön och slickade klitoris målmedvetet tills extasen tog flickkroppen i besittning. Pernilla skrek rakt ut och Lars var tvungen att dämpa hennes skrik med ena handen över munnen. Orgasmen avtog men hon bad ändå om mer. Om Lars någonsin funderat på vad en nymfoman var så visste han det nu i alla fall. Pernilla juckade hårt mot hans ansikte och då Lars tryckte in hela sitt långfinger i det lilla väloljade stjärthålet kom hon igen. Hennes safter fyllde hans mun och han ville bara smaka mer av denna underbara kvinna. Innan Pernilla lämnade hans rum hade hans tunga framkallat ytterligare två orgasmer och han hade varit tvungen att lova henne fler inom en snar framtid. Värre saker hade han ju varit tvungen till!

1 svar to “I de lugnaste vatten, del 5”

  1. Martin:

    skitbra

Kommentera I de lugnaste vatten, del 5