I de lugnaste vatten, del 4

Lars slutade lite tidigare än vanligt eftersom det planerade veckomötet blev inställt. Hemma var det alldeles tyst i huset, även fast Ann redan borde vara hemma då det var hennes korta dag på jobbet. Genom vardagsrumsfönstret fick han se sin fru sitta på baksidan av huset i den heta eftermiddagssolen. Halvliggande i en vilstol var hon i full färd med att smörja in sig med solkräm.

Lars reagerade på att hon solade i bikinin som hon köpt på deras senaste resa till Mallorca och inte vågat använda sedan dess. Den var nämligen mycket avslöjande med högt skuren stringtrosa och en bh som mest tycktes bestod av snören. Inte för att Ann var så särskilt pryd av sig, men att exponera sig alltför mycket i offentliga miljöer hade aldrig legat för henne.

Ann’s små hårda bröstvårtor lyste genom det ljusa tyget och Lars blev riktigt kåt på sin fru. Han klädde av sig helt naken utan att slita blicken från henne och ställde sig vid fönstret med kuken i ett stadigt grepp. Det rörde sig på grannens tomt och då förstod han varför Ann låg där och nästintill bjöd ut sig. Den nyinflyttade grannens son, Micke, höll på att meka med sin motorcykel och hade från sin position en perfekt uppsikt över Lars pilska fru. Han log för sig själv över hennes tilltag. Det verkade som om hon blivit alldeles förbytt efter hans avslöjande om Britta och Pernilla.

Lars blev på mycket gott humör och hoppet om att få se sin fru i en intim lek med en annan kvinna tändes på nytt. Han förstod att hon måste vara otroligt tänd och kåt. Ann sneglade hela tiden bort mot Micke. Han var 18 år och i hennes ögon en riktig läckerbit. Hon hade avslöjat för Lars redan första veckan de bodde där hur sexig hon tyckte att Micke var.

Ann låg lugnt tillbakalutad i stolen och sög i sig Micke’s förstulna ögonkast. Hennes bikinitrosa stramade åtsmitande över venusberget, knappt tillräckligt bred för att skyla hela fittan. Det var nära på ett måste att åtminstone raka håret till en smal sträng för att kunna ta på sig ett sådant plagg med gott samvete.

Lars såg att Ann sträckte sig efter någonting från bordet bredvid henne för att sedan smyga ner det mellan benen. Herregud, hon lekte i smyg med sitt vibrerande ägg mitt framför grannens ögon! Hon tryckte det utanpå trosan mot sin klitoris och Lars såg hur hon skruvade oroligt på sig av upphetsning. Han fick en idé då han såg telefonen ligga bredvid henne. Lars letade fram sin mobiltelefon och ringde upp sin fru på hemnumret.

Hon ryckte till av signalen och lyfte luren, fortfarande med ägget tryckt mot fittan. “Hej älskling!” sa Lars glatt. “Hej!” svarade Ann, trevligt överraskad. “Du är fin idag, älskling” fortsatte Lars. “Va?” sa Ann och Lars såg hur hennes panna rynkades en aning. “Ja, jag står här inne och njuter av min vackra fru i solen”. “Din fuling! Står du där och smygtittar på värnlösa kvinnor” sa Ann, spelat uppretad. “Är det inte det du vill då? Stackars grabb som måste stå ut med en så sexig och pilsk granntant. ” “Tycker du synd om honom?” fnittrade Ann, -” Att döma av bulan i shortsen så tror jag inte att han lider så mycket”. “Du själv då, hur känns det?” frågade Lars nyfiket. “Jag tror inte att jag varit så här kåt tidigare” svarade Ann med tjock röst. Lars såg att hon gned ägget intensivt mot venusberget nu och blundade drömmande. “Vet du, sedan du berättade om rektorn och din elev har jag bara haft det i huvudet. ” fortsatte hon, nästan viskande. “Jag blir nog minst lika upphetsad av det som du, älskling” sa Lars, “Vill du fortfarande att vi bjuder hem Britta?”. “Ja, mer än någonsin! Varför inte nu till helgen?” “Jag kan väl försöka” sa Lars och kände hur kuken svällde ytterligare en dimension. “Ann, jag vill att du för in ägget i din härligt våta mus”. “Men. det kan jag väl inte. inte här?” “Jodå, gör det lugnt och försiktigt. Kanske blir du avslöjad, kanske inte. men det är väl tjusningen, eller hur?” “Mmmm” svarade Ann, helt kåtrusig. Lars såg hur hon lyfte på troslinningen och smög ner handen med ägget. Hon bet sig i underläppen samtidigt som hon sköt fram underkroppen en aning. I luren hördes ett tungt flämtande ljud och Lars förstod att föremålet var på plats då Ann’s andhämtning övergick till ett svagt gnyende. “Är det skönt älskling?” frågade Lars. “Mm. underbart!” “Ställ in den på en riktigt skön hastighet och njut av massagen”. Ann justerade fjärrkontrollen som hon höll i handen och Lars hörde att hon andades snabbare nu. Micke skruvade verkligen ingående på hojen, och kanske anade han att något pågick några meter från honom. “Ann, res på dig nu och gå bort och prata med vår trevlige granne” sa Lars. “Nej! Det går inte, inte så här! Han kommer ju att se. !” “Nej då, gör nu som jag säger bara, res på dig och gå bort till honom. ”

På kåtdarriga ben och med den vibrerande, masserande leksaken i fittan reste sig Ann från stolen. Hon höll händerna med fjärrkontrollen bakom ryggen och gick sakta bort mot Micke. Lars kunde bara se henne bakifrån, men vilken syn! Hennes rygg och stjärt var helt bara, endast täckt av de tunna banden till bh’n och trosan.

Hon började prata med Micke, om vad hade Lars ingen aning, men han såg att hon kastade menande blickar på motorcykeln. Micke’s ansikte var högrött, och det berodde förmodligen inte på solen.

Ann verkade ha svårt att stå still och hennes muskulösa skinkor spändes orytmiskt av och till, precis som då Lars brukade smeka henne mellan benen.

Micke verkade vara den blyga typen eftersom han knappt vågade möta Ann’s kåta blick och konversationen tycktes så småningom avta. Ann vände sig om för att gå tillbaka. Lars såg hur Micke’s ögon genast vändes upp mot henne där han satt på huk bakom hojen, och hon gjorde då något som till och med överraskade hennes man.

Ann tycktes hitta något på gräsmattan och med ryggen mot Micke böjde hon sig ner på raka ben och lät honom få en ordentlig titt på hennes stjärt. Innan hon var tillbaka i solstolen igen hade Micke försvunnit in i huset. Lars kunde bara gissa varför, men vissa organ pockade förmodligen på uppmärksamhet, tänkte han och log.

Ann tog upp telefonen igen. “Åhh, det går snart för mig!” stönade hon med benen skrevande på var sida om sitsen. I den andra handen höll hon fjärkontrollen och den var förmodligen inställd på maxhastighet. “Älskling, du var jätteduktig!” sa Lars “Mmm. det var så upphetsande! Jag blev så kåt, Lars!” “Ååhhh. vad skönt!” flämtade Ann och juckade med stjärten mot sitsen. “Det vibrerar så skönt i fittan, Lars, och jag är alldeles genomvåt!” Hon blundade, fjärren hade ramlat ner på golvet och hon drog upp trosan så att den skar in djupt mellan hennes släta, våta blygdläppar. “Mmm. ååhh, Lars, nu kommer jaaag. !” Ann spände kroppen i en båge och juckade hårt med underlivet. “Aahhh. ” stönade hon högt och utdraget.

Lars runkade energiskt ända fram till den befriande utlösningen. Ljudet och synen av hans vackra fru mitt i en hård orgasm gjorde att ryckningarna i kuken sköt sperman långt ut över ekparketten i vardagsrummet. Han vrålade rakt ut och fick till och med de sista dropparna att hamna uppe bland krukväxterna. “Var det lika skönt för dig, älskling?” hörde han i telefonen då han vaknade till sans igen. “Mmmm. det här måste vi göra om någon gång!” svarade Lars helt utmattad. “Ja, det måste vi!”

Kommentera I de lugnaste vatten, del 4