I de lugnaste vatten, del 3

Det var onsdag morgon och Ann kvittrade som en undulat i köket. Klockan var bara halv sju men trots det hade hon redan hunnit duscha och lägga det sedvanligt perfekta sminket. Lars hasade sig ur sängen och lika sedvanligt var hans morgonstånd fullpumpat och liksom spärrat i uppfällt läge. Han gick ut i köket till Ann och fann henne lika naken som han själv. “God morgon!” sa hon glatt och vände sig om för att ge sin man en puss. Lars fick en skymt av hennes mus och såg att det buktande venusberget var nyrakat. Det hade ju inte någon dämpande effekt direkt på hans svajande kuk, men i den halvdvala han befann sig hade han inga större ambitioner att genomföra en snabbis. “Ta en kall dusch så vaknar du nog” sa Ann och kramade pålen som tryckte rakt in i hennes mage med ena handen.

Strax före halv åtta släppte hon av Lars utanför skolan och han gjorde en konstpaus för att falla in i ledet bakom en sexig tjej i 3:e ring. Ett par tajta, slitna jeans smet åt över hennes breda stjärt och de slanka låren lämnade ett perfekt mellanrum uppe vid hennes skrev. Som gjort för att föra in en hand, tänkte Lars. Då han vek av in mot lärarrummet var han dessutom ganska säker på att hon bar stringtrosor, eftersom inga “vanliga” troskanter syntes. Med en halvstyv kuk i byxorna hejade han på några kollegor innan han gick in på sitt rum.

I infacket hittade han en lapp som sa att Pernilla sjukanmält sig. Det är väl kanske bra att Britta får chansen att återhämta sig, tänkte Lars och log för sig själv. Kuken stod fortfarande smärtsamt styv i byxorna och Lars släppte ut sin hårda lem under skrivbordet just som det knackade på dörren. Britta klev in utan att vänta på svar och då hon såg Lars något förvånade min frågade hon om hon störde. “Njae, det är ingen fara” sa Lars med viss tvekan i rösten. Britta drog igen dörren bakom sig och ställde sig mitt emot Lars. “Jo, det gällde de här utvecklingssamtalen” sa hon. Britta pratade på men Lars hade lite andra tankar i huvudet. Han runkade sitt nu än kraftigare stånd och betraktade Britta med sug i blicken. Hon hade en vinröd dräkt med en knälång, ganska snäv kjol. Vit knytblus och en kort, uppknäppt kavaj. Lars undrade om hon var lika troslös idag.

Medan Britta fortfarande pratade reste han sig upp från stolen och gjorde inget för att dölja sin kåthet. Britta’s tal saktade av för att sedan tystna helt och hon stirrade ihåligt på den hårda kuken. “Jo, jag tänkte vi kunde prata om något annat” sa Lars och gick runt henne för att låsa dörren. “Va?” sa Britta. “Ja, jag har förstått att du är en väldigt sexuellt aktiv kvinna och vi kanske kunde utnyttja det tillsammans”. “Vad är det här för dumheter? Vad menar du?” stammade Britta fram. “Äh, sluta nu! Jag vet nog vad du och Pernilla har för er” röt Lars lite konstlat. “Vaddå?” försökte Britta med darr på rösten. Hennes ansiktsfärg hade gått över till röda, blossande kinder. “Jag har sett precis allting som ni haft för er” fortsatte Lars, “och jag tänkte vi kunde göra varandra några tjänster”.

Han gick fram till Britta som nu satt sig ner av den minst sagt lindriga chocken. Lars höll fram sitt stora, kladdiga ollon framför hennes mun och hon ryggade förskräckt tillbaka med huvudet. “Vi kan väl börja med att du öppnar munnen och smakar på min kuk. Du kommer nog förmodligen också att gilla det. ” “Är du inte klok! Varför skulle jag göra det?” sa Britta. “Ja, du vill väl inte att hela skolan och Pernilla’s föräldrar ska få reda på vad du förlett henne till” “Du har inga bevis på något sådant!” “En videofilm räcker mycket långt!” ljög Lars. Britta blev alldeles tyst och tittade ner i golvet. “Nå, hur blir det?” sa Lars och daskade Britta i ansiktet med kuken. Motvilligt vände hon upp ansiktet och särade de välmålade läpparna. Hon fick gapa ordentligt för att få in det svullna ollonet och Lars stönade högt då det försvann ner i hennes svalg.

Det märktes att hon sugit kuk förut och Lars njöt av denna kunniga och magnifika kvinna. Britta gav sig verkligen hän åt den grova pålen och nu gjorde hon det inte på grund av hans lilla utpressningsförsök, utan för att hon älskade att få en styv stake ner i halsen. Kuken glänste av försats och saliv när den gled ut och in med ett ljudligt smackande i Britta’s mun. Hon gnydde svagt och skruvade oroligt på sig då hon själv blev kåtare och kåtare. Lars juckade hennes huvud hårt mot kuken några gånger innan han tömde sig långt ner i Britta’s svalg. Hon hulkade till av spermafloden som snabbt fyllde munnen men svalde sedan kåtgnyende varje droppe av Lars säd. Han drog ut kuken och Britta såg besviket på hur han stoppade in den i byxorna och drog igen gylfen. “M. men jag då?” stammade hon fram och såg ut som en ledsen hund. Lars såg att Britta var vansinnigt upphetsad och hon ville förmodligen inget hellre än att få känna en rejäl påle i fittan. “Ja, du ska nog få ditt, men inte riktigt än” sa Lars och smekte henne över kinden. “Ställ dig upp och ta av dig kläderna” fortsatte han.

Britta såg genast lite mer förhoppningsfull ut och fick snabbt av sig kläderna tills hon stod i bh, trosor och stay-ups framför Lars. Han blev nog lite besviken över att hon trots allt inte var troslös, men de svarta, sidenblanka stringtrosorna framhävde samtidigt hennes vackra figur. “Ta av bh’n också” sa Lars. Britta lydde nu minsta vink, bara hon fick känna en enda liten ynka smekning över fittan. De tunga brösten hade fortfarande en god form och spänst och förmodligen var hennes barnlöshet en starkt bidragande orsak. Hon hade dessutom inte haft något fast sällskap under senaste tio åren, i alla fall inte vad Lars visste, så nog kunde han förstå att hon var desperat efter kuk. För honom var det ju dessutom ytterligare en liten pjäs i det spel han dragit igång.

-”Vänd på dig så jag får se din stjärt” sa Lars. Britta snurrade runt ett halvt varv och Lars njöt av denna eminenta kvinnokropp. “Böj dig fram och sära på skinkorna” fortsatte han. Britta särade en aning på benen, la händerna på skinkorna och böjde sig fram på raka ben. De fylliga stjärtkloten delade sig och trosan skar upp i grenen så att Lars kunde ana hennes svullna blygdläppar under det tunna, glatta tyget. Utan att röra vid henne utforskade han ingående varje skrymlse och Britta flämtade högt av upphetsning. Hon blev faktiskt ännu kåtare av att bli så utnyttjad, nästintill förödmjukad.

-”Ta av trosorna” sa Lars och satte sig vid skrivbordet. Britta stod på andra sidan och drog av trosorna. Hennes fitta glänste av sekret och en svullen, stor klitoris skymtade längst fram mellan de slätrakade blygdläpparna. “Sätt dig på stolen och smek dig själv” sa Lars och såg hur skolans rektor, en så ordentlig och redfull kvinna, satte sig på stolen med fötterna på skrivbordet så att hennes åskådare fick perfekt insyn mellan de skrevande benen. Britta vågade inte se Lars i ögonen utan blundade samtidigt som ena handen öppnade det allra heligaste mellan benen. Den andra handen gled i skåran, över klitoris och då och då juckade ett finger i den savande slidmynningen. Britta stönade högt och hon behövde inte hålla på någon längre stund förrän det gick för henne, äntligen! Hon skrek till och slängde med huvudet, stötte tre fingrar djupt i fittan och med andra handen nöp hon hårt i sin klitoris tills hon sjönk ihop halvt avdomnad i stolen.

Lars tittade fascinerat på skådespelet framför honom och längtade efter att få ta denna underbara kvinna i ett häftigt knull. I hans spel var dock tiden inte riktigt mogen ännu och han ville verkligen förvissa sig om att hon skulle tigga om att få hans kuk i sig. “Du kan klä på dig igen, men underkläderna och blusen tar jag hand om så länge” sa han och räckte över kjolen och kavajen till Britta. Hon tittade lite förvånat på Lars men samtidigt lyste en stegrande upphetsning igenom hennes ögon. “Och så inte ljud om detta till Pernilla!” sa Lars bestämt och lät Britta förstå att han menade allvar. Då hon gick ut genom dörren var hon helt naken under kjolen och de bara brösten gneds skönt mot kavajens glatta insida. Vårtorna var hårdare än någonsin och avtecknade sig tydligt genom tyget så att vem som helst kunde förstå att hon var naken under. Kavajens låga knäppning gjorde också att klyftan mellan de mogna

behagen kunde anas på ett elegant sätt.

Under dagen såg Lars hur flera av kollegorna noterade något besynnerligt med Britta’s klädsel, och var hon inte lite rosigare om kinderna än vanligt?

Kommentera I de lugnaste vatten, del 3