I bersån

Förra sommaren hyrde min fru och jag en sommarstuga ute i skärgården. Tack och lov lyckades vi pricka in den varma perioden av sommaren. Värmen fick oss att gå lätt klädda. T-tröja och shorts var fullt tillräckligt. Min fru, Gerda, blir smått upphetsad av att klä sig lite vågat inunder. Nu hade hon inte tagit med några sexiga underkläder utan hade bara det vanliga. Men jag tyckte att det skulle väl gå att ordna på annat vis.

Jag räckte henne mitt andra par shorts som var betydligt större och med vidare benholkar än hennes egna. Du kan väl ta av dig trosorna och sätta på dig dom här. Hon tittade frågande på mig och shortsen. Samtidigt kan du väl smörja in dig med olja så du blir ordenligt kladdig. Vad menar du? försökte hon med spelat oförstånd. Men hon kunde inte dölja en belåten min. Dom här är större och vidare än dina tajta shorts. Det blir lättare för mig att komma åt. Än du då? Jag tar också av mig kallingarna. Hon försvann in i stugan. Själv började jag knäppa upp för att avlägsna kalsongerna.

Jag hade fått på mig shortsen igen när Gerda klev ut på förstukvisten med mina shorts på sig. Jag kunde inte låta bli att möta henne med en omfamning. Vänsterhanden drog iväg neråt för att kolla resultatet och de vida benen var inte i vägen utan jag kom rakt på målet. Hennes nyrakade kön var härligt hal av både olja och egen smörjning. Pillesnoppen reste sig genast. Nä, nä stopp nu, inte så bråttom. Gerda sköt undan mig.

I den tryckande värmen låg vi mest och slöade i solen. Ibland närmade jag mig Gerda för att kolla läget och hon verkade vara halvkåt hela tiden. Hon tillät mig känna lite, pilla lite men sedan avbröt hon mig och jag fick ta ett dopp för att svalka min känslor så pungen kunde svänga fritt igen.

Gerda stod vid spisen och stekte fisk till middag. Jag lirkade fram min halvstyva lem och gick fram till henne. Hon hade en stekspade i handen, bakifrån grep jag kring de melonstora brösten utanpå tröjan. Jag knäade lite så min lem kunde komma in mellan hennes lår. Min mun sög sig fast på hennes hals. Hjälp mig lite, viskade jag i hennes öra. Med den fria handen förde hon tyget i grenen åt sidan, fångade in lemmen och styrde mig rätt. Hon var hal och skön när jag juckade sakta mellan de särade läpparna ända upp mot clittan. Hela tiden höll hon handen pressad mot mig så jag kunde glida upp och ner mellan de svullna blygläpparna. Mot clittan gnuggade jag lite extra vilket fick Gerda att reagera. Mmmm, va’ du e’ skööön! Med ett kort drag bakåt hamnade ollonet vid kärleksgrottans öppning. Sakta lirkades toppen in till hälften såpass att det spände kring kukskallen. Gerda stod orörlig och andades med öppen mun. Även hon gillar när jag tränger in så det spänner kring öppningen. Med mikroskopiska juck rörde jag fram och tillbaka för att successivt pressa mig inåt. När så hela toppen gled in och Gerdas svullna blygd slöt sig kring skaftet som en mussla och ollonet försvann, var jag nära att spruta i hennes hala grotta. Ohhh! din fitta gör mej vansinnigt kåt. Gerda drog in luft mellan tänderna. Ssssh! gu’ va’ gott det känns mellan bena! Så stod vi stilla en stund och bara njöt av varandra. Ska vi spara en stund? Gerda nickade tveksamt. Hon förstod vad jag menade. Att vi skulle vänta med att älska bara för att dra ut på akten och öka upphetsningen

Vid matbordet satt vi mitt emot varandra till synes helt oberörda av vår upphetsning. Klumpigt låtsades jag tappa gaffeln på golvet. När jag böjde mig ner för plocka upp den sneglade jag upp mot Gerdas ben. Får jag se nu! Det räckte och hon delade sig för mina lystna blickar. De rosa inre läpparna låg behagligt utlagda som blomflikar. När låren öppnade sig vidgade sig springan och det glittrade. Jag måste få smaka. Åk fram lite, bad jag under bordet. Utan svar gled hon fram på stolen. Min mun lapade i sig av hennes safter. Clittan stod rakt ut i springan och min trutande mun sög sig fast. Ohhh! va’ du gör de’ sköönt! Knoppen växte ytterligare. Aaaah! sluta nu! sluta nu, annars går det! Jag bytte till att tungknulla med hela tungan intryckt. Tungspetsen vispade omkring i det heta könet. Även nu måste Gerda be mig sluta.

När jag fått min ‘efterrätt’ blandade jag varsin grogg som vi tog med oss ut i bersån som dolde oss för omgivningen och passerande båtar. Nu tyckte Gerda att även hon skulle få smaka på mig vilket jag inte hade något emot. Hennes sätt att suga kuk passade mig perfekt eller kanske var det så att hon hade lärt sig hur jag vill ha det. Hon sög på senan, spelade med tungspetsen över toppen. Drog försiktigt med tänderna över ollonkanten. Själv satt jag tillbaka lutad och njöt till hundra procent. Tyvärr måste jag be henne att avbryta om hon inte skulle få hela satsen i munnen. Hon var inte så förtjust i få sperma i munnen. Leende rest hon sig upp och tog en klunk ur groggen. Hennes leendet blev tvetydigt när hon var kåt. I så fall var hon mycket kåt nu.

- Ähum, ursäkta? Rösten kom från andra sidan bersån. Båda Gerda och jag ryckte till. Snabbt stoppade jag in den nysugna lemmen innanför shortsen. Att dölja ståndet gick inte, men berusningen fick mig att strunta i detta och gick rösten till mötes.

Det var två killar som tvingats iland med motorhaveri strax bortom vår stuga och ville veta var de hamnat. Sjökortet kom fram och problemet klarades ut. Gerda satt kvar med sin grogg och log trevligt mot våra okända gäster. Till sist såg jag mig tvungen att fråga om de ville ha varsin grogg och de tackade tyvärr ja.

Efter ytterligare en grogg kom samtalet igång och trevlighetsfaktorn ökade. Utan att tänka sig för, tror jag, satte Gerda upp ena benet på stolssitsen så glipan i shortsen ökade till att inte dölja något alls. Killen som satt närmast höll på att sätta groggen i halsen när han tittade åt Gerdas håll. Jag låtsades som ingenting och Gerda satt kvar med benet i upplyftat läge. Jag ursäktade mig med att naturen kallade. Vätska in ger alltid vätska ut. Utan att skynda lät jag vattnet gå. Ville också ge personerna i bersån lite tid. Vad det nu kunde leda till?

Tillbaka i bersån så hade de flyttat undan bordet och placerat sig så att båda killarna satt mittemot Gerda. Hon hade nu satt ner benet och höll ihop dom. Själv fick jag ta plats bredvid killarna. Samtalet fortsatte men blev plötsligt lite ryckigt, när Gerda som av en händelse särade låren för att klia på ett myggbett. Killarna höll på att krypa ur sina kläder när den våtblanka fittan glittrade i kvällssolen. Vet du om att du har en mycket eggande kvinna? sa en av killarna. Javisst, mig har hon eggat hela dagen. Gerda tittade med beslöjade blick på oss, hennes röst lät ansträngd. Nu har ni sett på mig länge nog. Nu får ni ta av er lite också.

Killarna tvekade inte utan drog ivrigt av sig alla kläderna på en gång. Båda var vältränade och solariebruna. Deras lemmar hängde halvhårda ut från kroppen. Gerda visade sin beundran, drog in luft mellan tänderna. Sssh, inte illa, inte illa. Kan ni smeka er själva lite? Raskt tog de tag och började runka framför Gerdas ansikte. Hon stirrade som förhäxat på de växande lemmarna som pekade fordrande mot henne. Nu kunde hon inte behärska sig längre utan reste sig upp och drog t-tröjan över huvudet. Knäppte raskt upp shortsen så de rasade till marken. Hon var helt naken och kåt, mycket kåt. Kättjan och behovet av kuk fick henne att skaka. Med vidöppen mun gapade hon över den närmste kuken och ollonet försvann in i munnen. Framåtlutad satte hon upp foten på stolen och särade skinkorna med den lediga handen. Knulla mig, knulla mig bakifrån, väste hon åt den andre killen innan hon fortsatte suga som besatt.

Han ställde sig bakom hennes särade stjärt och drog med ollonet i skåran några gånger. Men även han var kåt, kåt på fitta. Väl inriktad, tryckte han till med höften. Hela ollonet försvann i Gerdas våta öppning. Av bara farten fortsatte han och hon fick ta emot hela lemmen i ett drag. Gerda slängde med huvudet när den heta ungkuken spände i henne. Hennes rop ekade. AAOOOH! GU’ VA’ SKÖÖNT! äntligen kuk! äntligen! knulla mig, knulla mig!

Med långa markerade drag juckade han så brösten gungade under henne. Gerda gapade hungrigt över lemmen igen och fortsatte sugandet och slickandet. Båda killarna jobbade mot sin utlösning och spände sina vältränade kroppar mot den upphetsade kvinnan. De suckade och väste när jobbade sig uppför utlösningens platåer. Det smaskade ur Gerda mun när hon sög. Varje gång hon blev fylld av den hårda lemmen bakifrån plaskade det till och pungen gungade till mot clittan som svullnat ytterligare och stod rakt ut i springan. Gerda skälvde till av den stötvisa beröringen.

Tempot ökade, alla tre stönade och pustade. Gerda var blanksvettig över hela kroppen. Han som blev avsugen stelnade till och vred huvudet uppåt med ett hest skrik. Aaiiihh! Med ett knyck med höften mot Gerdas mun kom han. Hon sög lika intensivt, först när hon fick satsen i munnen reagerade hon och ryckte undan huvudet. Nästa sats fick hon i ansiktet innan hon flyttade sig så resten av utlösningen flög iväg för att plaska ner på Gerdas svankande rygg. Med hela handen runkade hon den knyckande lemmen med snabba drag. Killen stönade taktfast. Ohh!. Ahh!. jaa!. nnh!. ohhh!

Den snabbjuckande killen bakom Gerdas stjärt fick något frånvarande i blicken, stelnade till, för att sedan böja sig över Gerdas kladdiga rygg och greppa hennes svängande bröst. Samtidigt tryckte han kuken i botten. Gerda satt fast som i ett skruvstäd och höll krampaktigt fast i den halvsega lemmen. Med vidöppen mun flåsade han Gerda i nacken. Jaa!. Jaaa!. de’ går!. de’ går!. de’ går i fittan! Med några korta höftknyckar kom han. Ja kom i mig! jaaa, kom! kom i mig! Gerda vred sig mot den hårda skällvande kuken. Fortsätt!. forsätt med din hårda. ! Det e’ så bra. aa! Gerda skakade med i killens orgasmryckningar när kuken spände och knyckte i henne, det blev varmt och kladdigt av de pulserande sädestömmningarna. Åhh! de’ går!. de’ går inne i mig! rör på dig!. rör dig inne i mig! Sakta juckade han ut det sista ur sin hårda pung. Gerda kom utan smek på clittan. Kukens rörelser mot g-punkten räckte. Jaa!. ohh va’ skönt!. kuken smeker g-punkten. va’ skönt de’ går! som en domning. mmmm!. rör dig. mm!. lite till. mmmm! Gerda skälvde med stjärten för varje våg. Skinkorna gnuggades mot killens spända lår och Gerda suckade tyst.

Alla tre rasade ihop på varsin stol. Killarna med kladdiga lemmar som sakta slaknade. Gerda tungt tillbakalutad med särade lår. Hon sneglade slött mot mig med sperma kvar i ansiktet och håret. Blev du utan stackarn’. Jag får säkert mitt också, svarade jag. Gerdas halvöppna kön flödade av egna safter och killens utlösning. Vätskorna glittrade i den nedgående solens strålar. Nu eller på en gång? Jag klappade på träbänken bredvid mig. Genast, kom och lägg dig på rygg. Sakta reste hon sig för att lägga sig ner på den hårda träbänken. Bänken saknade ryggstöd så hon lade sig med benen på vardera sidan. Själv hade jag slitit av mig kläder och gick naken fram mot den nakna kvinnokroppen. Belåtet nyknullad och avslappnad låg hon och blottade sig för oss alla. Nu skulle jag äntligen få knulla en alldeles färskknullad fitta, där en kuk just sprutat och stöt sig in i för att fylla den med sin säd.

Med fingrarna vek jag ner pillen och siktade in toppen. Snabbt stötte jag till. Gerda ryckte till. Ohhh! Jag gled in utan något motstånd men ändå kändes det himmelskt skönt. Kring kanterna pressades kvarvarande sperma ut när jag tryckte på. Jag gled obehindrat in och ut, smörjmedel fanns det gott om. Jag juckade och njöt. Killarna återhämtade sig och ställde sig på varsin sida om oss. Vårt älskog fick killarnas lemmar att öka i omfattning och de reste sig sakta. Gerda suckade och gnydde i en ökande upphetsning.

Med en hand kring vardera mandomen smekte hon sakta de erigerade organen. Hon verkade gilla när de svällde i hennes grepp. Hon ökande takten och gav deras mörka ollon extra behandling. Clittan växte. Med tummen tog jag lite klet från kukskaftet. Försiktigt smekte jag över den växande känselknoppen. Jaa! såå! smek försiktigt. jaa! Hon rörde underlivet mot tummen.

Som på en given signal ställde sig båda killarna på knä så deras kukar hamnade framför Gerdas mun. Växelvis sög hon in de hårda lemmarna i munnen. Den som hon inte sög runkade hon, eller så gned hon sina bröstvårtor med ollonet.

Tummens framfart över clittan fick avsedd effekt, högljudda stön och suckar välde upp ur Gerdas strupe så fort hon inte hade en kuk i vägen. Åååh! va’ skönt det e’! Hon tog kuken i munnen och sög. Va’ skönt!, slurp, slurp! Hon bytte kuk, sög igen. mmmh! smack, smack! Skiftade igen och slickade. nnnh!. slick slick. JAA!. slick slick. JAA! Hon runkade, slickade och sög allt för vad hon var värd. Jag juckade snabbare med långa drag så det plaskade i den välknullade fittan. Ökade trycket på clittan lite, vilket fick Gerda att öka sina yvigare rörelser. Nu kunde jag inte hålla mig längre, utlösningen vällde fram som en lavin. Oh! älskling jag kommer, jag kommer! Jaa! kom!. kom!. kom i mig! Gerda mötte mig med underlivet. Hon sög och runkade, runkade och sög. Plötsligt började en av killarna stöna. Den tilltagande styvnaden fick Gerda att ropa. Jaaa! låt det gå igen! låt det gååå! Hon sög sig fast under det blåsvarta ollonet. Det första sprutet kom direkt. Hon riktade strålen mot sina bröst. Det stänkte sperma om bröstvårtorna när laddningarna avfyrades. Min utlösning var nästan smärtsam. Det var ett långt uppbyggt kåttryck som släppte, det var så himla skönt. Jag bara sprutade och sprutade, det ville aldrig ta slut. Ordentligt intryckt i Gerdas skälvande grotta ryckte och knyckte det i kuken. Med ett litet stön strax innan, förvarnade den andre killen, sedan sprutmålade även han Gerdas bröst och mage med sin varma vita sås. För att göra bilden av en genomknullad och vulgärt blottad kvinnokropp komplett, backade jag och mina sista satserna hamnade över Gerdas redan kladdiga blygdläppar och clitta. Helt nedsprutad, det rann från brösten och fittan, log hon belåtet. En hand smekte ett kladdigt bröst. Gerda suckade till, högt och tydligt. OOOH! va’ härligt! ni kan väl stanna tills i morgon, killar? Vad tror ni grabbarna svarade?

Rösta på I bersån:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 röster, snitt: 2.75 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera I bersån