Hårtorken

Anna kom ut ur duschen med endast en handduk virad kring sitt våta hår: I sovrummet böjde hon sig fram framför spegeln och började gnugga håret torrt. När hon skulle ta hårtorken och avsluta det hela låg den inte längre där den brukade på byrån. ’Mamma!’ tänkte Anna och gick ner för trappan till bottenvåningen för att hämta torken i föräldrarnas sovrum. När hon klev in genom dörren, fortfarande helt naken, hörde hon röster genom sovrummets öppna altandörr. ’Dom har gäster! Dan och Kerstin från tvärs över gatan låter det som. ’ Anna smög försiktigt fram till altandörren och kikade ut. Helt riktigt; där satt grannarna i utemöblernas lilla soffa och hennes båda föräldrar med ryggen åt Anna i de båda bekväma stolarna. Plötsligt tittade Dan upp och fick syn på henne.

“Nämen Anna, är du hemma? Roligt att se dig! Kom hit och var en duktig flicka och hälsa!” Dan log när han sa detta men det fanns något mycket befallande i hans sätt att tala, så till sin förfäran märkte Anna hur hon tog ett första barfotasteg ut på den solheta altanen. “Men ta på dig nåt flicka lilla!” manade mamma när hon förfärad såg sin dotter trippa mot dem i bara mässingen.

“Det behövs inte. ” konstaterade Dan strax innan Anna var framme vid de fyra vuxna människorna. Hon sneglade på sina föräldrar som båda satt förstummade och bara stirrade på sin nakna artonåriga dotter. I synnerhet pappa som aldrig sett henne helt utan kläder. Sedan räckte hon fram handen, först till Kerstin och sen till Dan och neg ’God dag!’ till dem båda.

“Ska du inte sitta med oss?” frågade Kerstin. “Det finns bullar och kaka så det räcker till dig också!”

Anna såg sig om efter något att sitta på men inget fanns inom synhåll. Varken hon eller hennes föräldrar fick ur sig ett ord eller för den delen gjorde något för att skyla flickans nakenhet.

“Du må tro att jag blev glad att se dig, Anna!” sa Dan. “Känn här!”

Han tog flickans hand och förde den till sina byxor. Under det varma tyget kände Anna hans långa hårda kuk avteckna sig som en kraftig lunchkorv mot handen. Dan släppte hennes hand, som alltjämt låg kvar över ståndet och knäppte upp sina byxor.

“Sådär, det var bättre!” sa han samtidigt som han lirkade ut sin erigerade kuk ur shortsen. “Du kan ju sitta i mitt knä. ” fortsatte han och vände Anna om så att hon stod med rumpan vänd mot honom. Och med ett ’Ååh-hej!’ lyfte han upp henne så att hon hängde i hans armar några decimeter över knät, och ’Å-håååååå. ’ sänkte han ner henne långsamt nog för att kunna styra sin kuk upp i granndotterns fitta. Anna kunde inte annat än att ge ifrån sig ett utdraget stön när hon fylldes av det långa skaftet.

“Sådär ja! Det gick ju bra! ’Finns det hjärterum, så finns det stjärterum!’ brukade alltid min mamma säga. ”

Anna var helt uppfylld av Dans enorma kuk. Hon kunde inte röra sig en centimeter vare sig hon ville eller inte. Hon kände hur kuken pulserade i henne, och märkte att minsta rörelse från hennes eller Dans sida fick kraftiga stötar att sprida sig från underlivet och ut i kroppen.

“Sitter du bra gumman?” frågade Kerstin och strök med handen över insidan på Annas lår. För varje uppåtstrykning kom hon lite närmare tills fingrarna strök över flickans könshår. Dan släppte hennes midja och sträckte sig efter sin kaffekopp.

“Var var vi? Jo just det Mallorca resan! Jo den var som sagt mycket trevlig. Vi bodde på hotell Traviata bara tvåhundra meter från en jättelång sandstrand, som vi låg på mesta av tiden. Ni har väl sett hur bruna vi är?” Dan sträckte ut en hand och drog upp sin frus mörkblå linne och blottade det ena solbrända bröstet. Kerstin ställde ner bullen hon höll i handen och drog med båda händerna linnet över huvudet.

“Jag har inte solat med bikini sen slutet på åttitalet!” konstaterade hon och förde händerna ett par gånger över sina lätt hängiga C-kupor. “Ska du inte ha någon kaka, älskling?” sa hon sedan till Anna och pekade mot fatet mitt på altanbordet.

Anna stäckte sig efter fatet och insåg att hon inte skulle nå det om hon inte ställde sig upp. Försiktigt satte hon ner sina bara fötter på altanplankorna och lyfte rumpan ur Dans knä. Mer än tio centimeter behövde hon inte resa sig för att nå en mandelbiskvi, och satte sig ner igen, ganska fort.

“Ååh!” stönade hon när Dans kuk åter trycktes in till roten i hennes unga fitta. Samtidigt som Anna tog ett bett i biskvin, satte Dan åter händerna kring hennes midja

“Jaså du vill rida!” konstaterade han i det att han lyfte den unga flickan nästan hela vägen av kuken och lät henne sedan av sin egen tyngd falla tillbaka med ett gnyende läte. Händerna lyfte åter och släppte, lyfte och släppte, men nästa sekvens kontrollerade Anna helt själv med fötterna mot golvet.

“Mmf. mmf. ååh. åhh. mmm-mf. ååh!” lät flickan när hon red Dans kuk. Händerna lämnade midjan och kramade istället de guppande tonårsbrösten strax ovanför. Mellan tummar och pekfingrar tog han de båda bröstvårtorna och nöp, vred och drog i dem om vartannat. Anna red allt snabbare den enorma kuken.

Kerstin som dittills suttit och tittat på, sträckte nu sin ena hand in mellan Annas aningen särade ben och smekte klitorisen. Då och då lät hon fingrarna omsluta sin mans kuk, och till och med lirka in ett par fingrar tillsammans med kuken upp i granndotterns plaskvåta fitta.

Nu kände Dan att det inte var långt kvar tills att han skulle komma. Resolut grep han tag i undersidan av Annas lår strax nedanför knäna, och lyfte hennes fötter från marken. Händerna drog upp och isär knäna, vilket tvingade henne att sitta ner hårt på kuken, och luta sig tillbaka för att inte trilla av. Annas fitta med kuken långt uppkörd i sig låg nu blottad för de båda förstummade föräldrarna. Hjälplöst såg de hur deras dotter åter började sluka den stora kuken i sin plaskvåta, nyöppnade fitta. Dan och Anna närmade sig båda orgasm, och la därför i ytterligare ett par växlar i sina knullrörelser. Kerstins hand omväxlande smekte, omväxlande daskade den vidöppna fittan. Med ett intensivt tryck av pekfingret mot klittan sände hon den lilla artonåringen över tröskeln till en våldsam orgasm och strax därefter tömde Dan sin sats djupt inne i Annas kön. Fittmusklerna mjölkade hungrigt ut varenda droppe som fanns att tillgå av den varma tjocka sperman.

Flämtande föll de båda älskande ihop i utesoffan.

Med ett ryck vaknade Anna ur sina drömmar. Människorna på altanen hade fortfarande inte sett henne. Med hårtorken i handen smög hon tyst ut ur föräldrarnas sovrum och upp för trappan. Hon kände safterna rinna ner för insidan av hennes lår och hoppades att hon inte skulle hinna kladda på övervåningens heltäckningsmatta.

Rösta på Hårtorken:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (24 röster, snitt: 2.71 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Hårtorken