Hyrestanten

Jag hade en stark olustkänsla i min kropp när jag gick upp till hyrestanten. Det var nu andra gången jag var sen med hyran, mest beroende på mitt eget slarv. Det var inte roligt att stå framför Ingmarie och snyfta fram en påhittad historia om min uteblivna hyra. Jag ringde på hos henne och gick snabbt igenom min påhittade förklaring. Den haltade en hel del men jag hoppades att Ingmarie skulle svälja min historia. Dörren öppnades och där stod jag framför den något buttre hyrestanten. Jasså det passar nu, väste hon hotfullt. Ja jo eh det är så att, började jag trevande. Stå inte här och stamma, fortsatte hon med samma väsande. Kom in och förklara dig. Jag klev in i hennes lägenhet och följde den något övermulliga kvinnan in i hennes vardags rum. Jag log lite när jag kom att tänkte på en polares förslag om att knulla av hyran. Jag har inget i mot äldre och mulliga kvinnor men Ingmarie var ingen som jag direkt skulle stöta på. Dessutom hade hon passerat sextio för länge sedan och det var lite för gammalt för min smak. Ingmarie satte sig ner i en soffa och såg hårt på mig. Hennes blick var mycket bestämd och jag insåg att min förklaring skulle få mycket svårt att vinna mark hos henne. Jag svalde hårt och andades in för att börja med min historia. Det är ingen mening att du kommer med någon förklaring, sa Ingmarie och log hånfullt mot mig. Men det, började jag men avbröt mig när Ingmarie höll upp handen. Om den här förklaringen håller samma klass som din första så vill jag inte höra, sa hon och studerade mig ingående. Finns det en riktig anledning till att man är sen med hyran så kan jag acceptera det. Men är det som det var för dig så blir jag förbannad. Menar du att jag ljög förra gången? Ja jag inte bara menar jag påstår att du ljög. Jag insåg nu att det inte var någon mening att fortsätta. Jag suckade tungt och kapitulerade inför henne. Hon hade genomskådat mig totalt. Det ända jag nu kunde göra var att erkänna för att åtminstone ha lite av äran i behåll. Ja jag ljög då, sa jag och såg bedjande på henne. Och du tänkte ljuga nu med, sa hon snäsigt. Ja, svarade jag och såg så bedjande jag någon sin kunde på henne för att försöka tränga in i hennes hjärta. Den där blicken kan du lägga av med den biter bara på mammor. Ta hit pengarna så vi får det här överstökat. Jag sträckte fram pengarna och fick kvittot av henne. Hon såg mig djupt in i ögonen och jag mötte en hårdhet som jag aldrig sett hos en kvinna. Jag kände hur rädslan av någon anledning kom krypande. Det skulle komma mer och jag hoppades innerligt att hon inte skulle säga upp mig från min lägenhet. Det var väl inte världens bästa bostad men det var den enda jag hade. Då var det bara det sista kvar, sa hon med låg och hotfull röst. Va-vad då? Flämtade jag och kände nu hur rädslan verkligen slog rot i min kropp. Straffet, sa Ingmarie som om det vore världens mest självklara sak. Straffet? Ja jag måste ge dig ett straff för din sena hyra. Va-vad för ett straff? Ner med byxorna, sa hon hårt. Nu förstår jag inte? Sa jag i tron att Ingmarie skojade med mig. Ner med byxorna så att jag kan smiska dig för att du har varit olydig, sa hon nu med en kall röst. Men, flämtade jag och förde händerna till byxknappen. Jag vet inte vad det var som gjorde att jag knäppte upp byxorna. Det kan finnas många och långa förklaringar till det men jag knäppte i alla fall upp byxorna. Ingmarie hasade fram i soffan och fick en glasartad blick när jag drog ner gylfen. Hennes kjol hasade upp så att jag nu såg hennes grova lår. Ingmarie lutade sig fram något och tog tag i byxornas och kalsongernas linning, hon drog ner det till mina fotknölar innan jag han reagera. Kliv ur, väste hon. Utan att protestera så klev jag ur mina byxor och kalsonger. Jag skämdes så att jag ville dö när jag stod där med naket underliv framför min hyrestant men kom mig aldrig för att försöka skyla min stolthet. Ingmarie log och drog snabbt ner mig i sitt knä. Hon rättade till mig så att jag låg med röven mitt på hennes knä. Så där ja nu skall du få ditt straff, flämtade Ingmarie och rörde lite på sina ben. Men vad, snyftade jag till där jag låg. Jag kände värmen från hennes mulliga lår mot mitt underliv. När hon rörde på sina ben så masserades min slappa kuk på ett behagligt sätt. I den här situationen var det förödande att vara stor älskare av nylon på kvinnoben. Trots den pinsamma situationen så njöt jag av att känna min kuk masseras av skönt nylon och mjukt kvinnolår. Jag började genast tänka på mig själv, naken vid nordpolen och andra avtändande obehagligheter. Ingmaries varma hand smekte nu mina skinkor mjukt. Jag kände hur den smekande handen försvann och ersattes med en svidande smärta. Ligg still, väste hon när jag hoppade till i hennes knä. Va-vad gör du? Stönade jag av smärta. Straffar dig för att du var sen med hyran, väste hon och slog igen. Aj det gör ont, snyftade jag men kom mig inte för att försöka komma upp från hennes knä. Ligg still sa jag, röt hon till. Det var första gången som någon smiskade mig. Det kändes förnedrande och det gjorde ont men av någon underlig anledning så låg jag nu kvar. Ingmarie fortsatte att smiska mina skinkor hårt och jag vred mig av smärta. Nu hände det som bara inte fick hände. Mitt vridande mot hennes mjuka, varma och nylonklädda lår fick min kuk att sakta börja styvna. Ingmarie märkte tydligen detta för hon började röra lite på sina ben så att min kuk masserades. Jag kände nu hur sedan och värmen från hennes slag spred sig på ett behagligt sätt ner i mitt under liv. Detta fick min kuk att styvna snabbare. Det hela kändes fortfarande förnedrande men nu på ett skönt sätt. Jag vred mig nu inte enbart på grund av smärta utan också av njutning. Ingmaries hand smekte nu mina skinkor mellan slagen. Flämtande så särade jag lite på mina ben där jag nu låg och juckade i hennes knä. Jag snyftade till av njutning när hennes fingrar mjukt nuddade min pung. Det pirrade skönt i mitt underliv och jag låg nu och väntade på nästa svidande slag. Ingmaries fingrar gled nu mjukt i min stjärtskåra ner till min pung och hon smekte pungen mjukt innan nästa slag landade på en av mina skinkor. Njutningen stegrades nu och jag kände hur säden bubblade i min kropp. Hennes finger gled nu ner mellan mina skinkor och sedan snabbt över mitt anus innan nästa slag kom. Jag kunde inte längre styra mina känslor, med ett gurglande stön så kom jag. Jag vred mig frustande mot hennes nylonklädda lår och njöt av den skönaste orgasmen jag haft på länge. Ingmarie slog hårt och kved av upphetsning när min säd pumpades ut på hennes lår. Hon fortsatte att smiska mina skinkor till dess att kuken slutat spruta och sakta började att slakna. Vad är det du gör, väste hon och föste ner mig ur sitt knä. Jag ku-kunde inte hjälpa det, snyftade jag och såg upp på henne. Det var det värsta, flämtade hon och flyttade fram på soffan så att hon satt på kanten. Du har ju grisat ner mig. Men jag kunde ju inte hjälpa, flämtade jag. Nu får du städa upp din egen skit, väste hon och tig tag i mitt nackhår. Slicka i dig ditt slabb. När Ingmarie förde mitt ansikte till sitt lår började jag att slicka i mig min egen säd. Det kom aldrig för mig att vägra, jag ville helt enkelt inte vägra. Jag hade aldrig förr blivit dominerad av en kvinna men jag kände att jag gillade det. Snyftande slickade jag hennes lår och eggades av att känna min egen spermasmak i min mun. Ingmarie snyftade av upphetsning och såg till så att jag slickade i mig allt.

- Nu har du smakat säd, väste hon. Då skall du få smaka fitta. Hon pressade mitt ansikte mot sitt nylonklädda underliv. Jag märkte nu att min hyrestant inte hade några trosor på sig under sina strumpbyxor. Hennes strumpbyxor var alldeles genomblöta av fittsås och jag började genast slicka henne. Ingmarie kved av njutning när jag slickade hennes fittläppar genom strumpbyxorna. Fittsmaken och svedan från mina skinkor kåtade upp mig igen. Jag smekte hennes nylonklädda lår och kände hur min kuk åter började styvna. Ingmarie öppnade nu sin blus och började smeka sina stora bröst utanpå behån. Jag försökte borra in min tunga mellan hennes fittläppar men det elastiska nylonet hindrade mig. Hon lyfte nu ut sina bröst yr behån och smekte sina styva bröstvårtor. Eggad av det jag såg så började jag suga på hennes fitta. Ingmarie juckade med sitt underliv och jag slickade och sög hennes fitta. Jag hade aldrig varit med om något så eggande och skönt i hela mitt liv. Oh ja gud slicka mig gud ja slicka mig, kved Ingmarie och juckade med sitt underliv. De-det går för mig oh gud ja slicka mig ooohhhh mmmhhmmmmaaahhhhhh. Ingmaries kropp stelnade och hon började skaka när det gick för henne. Jag fortsatte att slicka henne till dess att hennes kropp slappnade av. Hon satt stilla en stund med mitt ansikte pressat mot sin fitta. Jag fortsatte att slicka henne och njöt av den perversa situationen. Fan vilken fittslickare, snyftade hon och släppte mitt nackhår. Res dig upp. När jag stod upp framför henne tog hon snabbt av sig blusen och behån. Jag log och njöt när jag såg hennes stora och hängiga bröst. Med ett lite snett leende på sina läppar började hon smeka min halvstyva kuk. Hennes händer var varma och mjuka vilket fick min kuk att snabbt resa sig. Jag kände nu att jag var helt i hennes våld och att jag inte kunde göra något innan hon sa till. Det här besöket hos min hyrestant hade fört med sig nya och sköna upplevelser och jag tänkte låta det fortsätta så. Ingmarie kramade mjukt min pung samtidigt som hon smekte mitt hala ollon med tummen. Det ilade skönt i min kropp när hennes tumme gled över mitt kuköga. Sära på benen, kommenderade hon. När mina ben var särade gled hennes hand in mellan dom. Hon lät tungan mjukt leka med min kuksträng samtidigt som ett finger gled in mellan mina skinkor. Hennes finger lekte mjukt med mitt anus. Jag snyftade till av njutning och njöt av den nya men sköna känslan. Samtidigt som Ingmarie tog mitt ollon i sin mun så lät hon fingret glida in en liten bit i mitt rövhål. Grymtande av njutning började jag att jucka min kuk i hennes sköna mun. Ingmarie sög mig hårt samtidigt som hon mjukt pullade min röv och smekte min pung. Det var en ny värld av njutning som öppnade sig för mig när jag kände hur hennes finger trängde djupare in i mig. Det började strama skönt i mitt underliv och jag började munknulla henne. Med ett grymtande lät Ingmarie kuken glida ur munnen. Nej snälla nej, snyftade jag och såg ner på henne. Så roligt skall vi inte ha ännu, sa hon väsande och drog ut sitt finger ur min anal. De-det var så skönt, snyftade jag bedjande. Det är jag som bestämmer här, log hon och började att mjukt runka min styva kuk. Ja det är du som bestämmer, snyftade jag underlägset. Sug mina bröst, blev hennes nästa kommando.

Jag satte mig ner bred vid henne i soffan och smekte mjukt hennes härliga bröst. Ingmarie stönade till när jag mjuk smekte hennes mörka vårtgårdar och styva bröstvårtor. Jag lät nu handen mjukt smeka hennes härliga lår samtidigt som kysste hennes bröst. Min hand gled sakta upp till hennes fitta och jag smekte den mjukt utanpå hennes strumpbyxor. Ingmarie snyftade av njutning och vred sig lite när jag började suga och slicka hennes styva bröstvårtor. Min tunga lekte med dom hårda vårtorna och jag nafsade lätt i dom. Ingmaries varma och mjuka hand omslöt min styva kuk. Jag snyftade till av njutning när hon mjukt började att runka mig. Kåtheten rasade nu i min kropp och jag ville inget annat än sticka kuken i Ingmaries fitta. Jag anade dock att det skulle dröja en stund till innan hon lät mig komma in i henne. Nu räcker det, sa hon och släppte min kuk. Res dig upp. När jag stod upp reste sig Ingmarie. Hon tog snabbt av sig sin kjol och ställde sig framför mig. Jag såg på henne och kunde för mitt liv inte fatta hur jag kunnat tycka att strumpbyxor av avtändande. Ingmarie log lite överlägset mot mig och smekte undersidan på min styva kuk. Är du sugen på fitta? Flinade hon. Ja snälla låt mig knulla dig, snyftade jag av kåthet och njutning. Jag tror att du är lite het på gröten, sa Ingmarie och ställde sig bakom mig. Ja-jag är kåt, snyftade jag. Mhm, hörde jag Ingmarie grymta samtidigt som hon smekte mina smiskade skinkor. Dom blir så vackra när man smiskar dom. De-det ahaj, stönade jag till när hon gav mig en dask. Jag tror att du gillade det, viskade hon och daskade till min andra skinka. Ja, snyftade jag. har du blivit smiskad förr? Nej aldrig. Oh jag har fört in dig på ett nytt område när det gäller njutning, sa hon och slog. Ja, grymtade jag av njutning. Jag kände hur hennes finger gled in mellan mina skinkor och till mitt anus. Det ilade skönt i min kropp när hon smekte mitt anus samtidigt som hon åter började att runka min styva kuk. Jag märkte att du gillar nylon, flinade Ingmarie. Ja-jag gillar nylon, flämtade jag. Lägg dig ner på soffan, kommenderade hon. Snabbt var jag på plats och såg på Ingmarie när hon ställde sig gränsle över min styva och kåtbultande kuk. Hon sänkte ner sitt underliv till min kuk och gned sig mot den. Jag vred mig snyftande av kåthet när min kuk masserades av hennes nylonklädda underliv. Hon såg överlägset på mig och lyfte lite på sig när hon märkte att det höll på att gå för mig. När jag lugnat ner mig lite så fortsatte hon sin sköna kuk massage. Jag vred mig och juckade mot hennes sköna underliv, nu var jag så kåt att det enda som hägrade för mig var en utlösning. Så fort som Ingmarie märkte var det var på väg så lättade hon på sitt underliv. Snälla låt mig få komma, snyftade jag och smekte hennes härligt nylonklädda lår. Är du nära nu? Frågade hon överlägset. Ja gud jag klarar inget mer. Kom då, viskade hon och reste sig upp. När jag reste mig upp ur soffan drog Ingmarie ner sina strumpbyxor till knäna och ställde sig på knä i soffan. Hon lutade sig mot ryggstödet och såg på mig över axeln. Jag ställde mig bakom henne och smekte mjukt hennes härligt mjuka skinkor. Nå skall du knulla eller leka? Väste Ingmarie. Knu-knulla, snyftade jag. Sätt igång då annars kanske det inte blir något. Inför det hotet vågade jag inte vänta en sekund. Jag placerade mitt hårda ollon mellan hennes mjuka och blöta fittläppar och lät kuken sakta glida in i henne. Det var underbart att känna hur hennes varma fitta omslöt min styva och kåta kuk. Sakta började jag knulla henne. Ingmarie vred sig mjukt där hon stod och snyftade av njutning. Jag smekte mjukt hennes härliga bröst samtidigt som jag började att knulla henne lite snabbare. Oh gud ja knulla mig ja gud knulla mig med din styva kuk, snyftade hon av njutning. Oh ja gud ja, flämtade jag av njutning och nöp lätt i hennes styva bröstvårtor. Snabbare knulla mig snabbare och hårdare, kved Ingmarie. Snabbare ja ja snabbare, frustade jag och ökade takten. Det var en underbar känsla som spred sig i min kropp när min kuk masserades av hennes elastiska slidväggar. Ingmarie började att vrida sig häftigare och jag kände att jag nu inte hade långt kvar till min efterlängtade orgasm. Oh ja ja gud ja det nu nu nnnuuhhhuuuuhhhh, kved Ingmarie ut sin orgasm. När jag kände hur hennes sköna fitta började att pulsera runt min styva kuk gick det för mig. Jag pressade in hela kuken i hennes härliga fitta och grymtade av njutning. Det var underbart att känna hur kuken ryckande tömde sig djupt i hennes orgasmkrampande fitta. När min kuk släppte ifrån sig det sista av min säd slappnade Ingmarie av och började rotera med sitt underliv. Snyftande började jag att knulla henne igen. Jag fortsatte att knulla henne till dess att min kuk slaknade och sakta gled ur hennes fitta. Ingmarie reste sig upp och ställde sig leende framför mig. Jag njöt när jag kände hur hon mjukt smekte min slappa och kladdiga kuk. Nu har du fått ditt straff, log hon mot mig. Ja, suckade jag av tillfredställelse. Du kan inte neka till att du gillade det. Jag gillade det, svarade jag henne. Jag har ett litet förslag, flinade Ingmarie. Låt höra flämtade jag. Den 25:e varje månad så kommer du upp och betalar hyran på det här sättet, log hon. Vad tycker du om det? Det låter alldeles utmärkt, svarade jag henne. Bra då säger vi så, sa Ingmarie och kysste mig lätt. Jag besvarade hennes kyss och log lite när jag tänkte på att min polare fick rätt tillslut i alla fall.

Rösta på Hyrestanten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 röster, snitt: 3.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Hyrestanten