Hon bjöd inte bara på te

Jag hade anammat pratet om hur viktigt det är att skaffa sig en utbildning, så efter tio år som vanlig arbetare ville jag “bli något”. Det krävdes dock några kompletteringar av ämnen, så jag sökte till Komvux. I salen jämte fanns en invandrarklass, som läste svenska. En av eleverna hette Zhu och hon utmärkte sig på många sätt. Dels var hon bara runt 20 år och därmed den klart yngst i klassen. Dels var hon otroligt vacker. Det var i maj och försommarvärmen gjorde, att man hade bytt de varma kläderna mot jeans och T-shirt. Den här dagen var Zhu klädd i ett tunt linne och shorts, så det var nog mer än slumpen som gjorde, att jag slog mig ner mitt emot henne i cafeterian. Hela tiden såg jag hur männen kastade lystna blickar på henne, men hennes ointresserade svarsblickar gjorde att ingen tog ytterligare ett steg. Vi småpratade och hon berättade på knagglig svenska, att hon var sambo med en man i 50-års åldern, som hon träffat i Thailand. Jag frågade hur det fungerade mellan dem. Han är snäll, sa hon och tittade ner i bordet. Under ett par veckors tid träffades vi och pratade på rasterna. Jag kom ofta på mig själv med att stirra på hennes bröst. Ett par små, uppnosiga saker så fick lemmen att blodfyllas bara vid tanken att få smeka dem. Jag fick till och med för mig, att hon bar trängre linnen för att riktigt framhäva dem. Hur som helst hade hon aldrig någon BH på sig för att hålla uppe de små “aptitretarna”. Nu efteråt förstår jag, att hon knappast kan ha undgått att se hur noggrant jag studerade hennes flickaktiga kropp. Jag är säker på att hon gillade det, även om blickarna dolde skamliga tankar. I alla fall, en eftermiddag, när skoldagen var slut, ösregnade det. Jag mötte Zhu i korridoren och hon frågade om jag ville skjutsa henne hem. Hennes sambo hade kört henne till skolan på morgonen och därför hade hon inte tagit med någon jacka. Självklart sa jag ja till hennes förslag. Jag hämtade bilen och stannade utanför entrén. Zhu sprang fram och hoppade in. Situationen höll på att bli ohållbar. Regnvattnet hade fått hennes T-shirt att smita åt om den späda kroppen. De små brösten avtecknade sig tydligt och vårtorna sköt ut som små knappar. För att försöka lindra den ofrånkomliga upphetsningen, intalade jag mig, att hon redan var upptagen. Zhu bodde i ett radhusområde en bit utanför staden. Jag parkerade på gatan utanför och hon frågade om jag ville följa med in på en kopp te. När hon förstod hur det kunde tolkas, så skrattade hon: För jag dricker inte kaffe. Innan vi gick ur bilen gav jag henne min jacka, så att hon hade något att skyla sig med. Huset gav en ombonad och trivsam känsla. Zhu sa till mig att sätta mig i vardagsrummet, medan hon själv gick ut i köket för att fixa teet. Jag slog mig ner i den exklusiva skinnsoffan och såg mig omkring. Zhu kom in med en bricka som hon ställde på bordet: Jag kommer snart, sa hon. Jag ska bara byta kläder först. Hon gick ut på toaletten och utan att stänga dörren tog hon av sig T-shirten och shortsen. Hon hade ryggen vänd mot mig och när jag såg hennes härligt rundade skinkor så började jag upprepa för mig själv “Hon är upptagen, hon är upptagen, hon är upptagen. ” Zhu tog på sig en elegant morgonrock och kom in till mig. Då först såg jag att hon hade gjort mackor till oss. Hon satte sig jämte mig och jag kunde inte låta bli att kika ner i urringningen. Gång på gång lutade hon sig framåt och blottade sina små och verkligt fasta bröst. Nu var det kris! Antingen fick jag göra ett försiktigt närmande eller så skulle det gå för mig i byxorna! Fryser du?, frågade jag och tryckte handflatan mot hennes ena kind. Zhu tog genast bort min hand och jag skämdes verkligen. Döm om min förvåning, när hon i stället lade den på sitt ena lår, utanpå morgonrocken. Försiktigt rörde jag handen fram och tillbaka. När hon inte protesterade, så lät jag den glida in under morgonrocken. Hon böjde huvudet bakåt, slöt ögonen och flämtade till. Hennes hud kändes nästan overkligt mjuk och len. Jag vände mig om och lät den andra handen gå på upptäcktsfärd över hennes mage. Hon tittade på mig med sina vackra bruna ögon. Jag kupade händerna om hennes bröst. Bröstvårtorna såg ut som små, mörka knoppar och jag masserade dem lätt med tummarna. Mina ena hand föll ner mellan hennes ben och smekte lårens insidor och upp på magen. Zhu protesterade inte, när tummen började gnida hennes blygdläppar. Så lät jag i stället långfingret glida upp och ner i den eftertraktade skåran, medan tummen knådade hennes klitoris. Hon blev allt fuktigare och efter några små bestämda tryckningar med långfingret gled det in i henne. När Zhu kände hur knogen pressades mot blygdläpparna slog hon armarna runt min nacke och överöste mig med djupa tungkyssar. När jag märkte att alla barriärer var borta, bad jag henne att lägga sig ner på rygg i soffan. Zhu lydde direkt och lade det ena benet över ryggstödet. Det andra vinklade hon rakt ut, så att jag fick fritt tillträde till hennes kärleksgrotta. Jag lade mig raklång på mage i soffan och började försiktigt slicka henne. Zhu stönade lite och ville att jag skulle knulla henne direkt. Jag protesterade: Snälla Zhu, låt mig fortsätta, sa jag. Jag älskar att slicka fitta! Hon sa ingenting, utan slöt bara ögonen. Hon smakade salt och gott och jag fladdrade runt med tungan mellan blygdläpparna. Tack och lov låg jag med låren mot armstödet, vilket gjorde det möjligt för kuken att växa “fritt”. Och den svällde rejält, när Zhu började gny och åla med underlivet. Hon försökte hela tiden lyfta bort mitt huvud från sitt sköte. Kom nu, knulla mig! Men jag spjärnade emot och fortsatte att lapa i mig av hennes flödande safter. Ååååh! Jag kommer, flåsade Zhu. Hon försökte saxa benen runt min nacke, men jag pressade emot med armarna för att få fortsatt fritt spelrum för tungan. Uuuaaah, tjöt Zhu och hela hennes späda kropp skälvde till. Jag körde in långfingret i henne och kände hur fittmusklerna kramade inkräktaren i kraftiga kramper. Jag kysste försiktigt hennes uppsvällda klitoris, innan jag förslog att vi skulle lägga oss på golvet. Zhu lade sig på rygg och utbrast: Gud, va skönt. Men lova att vara försiktig för jag har aldrig blivit knullad av en så stor kuk tidigare! Jag grabbade tag om skaftet och lät ollonet glida upp och ner i skåran. Hennes härliga mussla hade slutit sig helt, så jag lade mig raklång mellan hennes utspärrade ben. Jag särade på blygdläpparna och försökte försiktigt “bända upp” henne. Då och då hävde jag mig framåt, placerade ollonet i öppningen och pressade på. Men det tog ett par minuter, innan hennes fitta hade öppnat sig tillräckligt mycket. Zhu låg hela tiden och tittade förväntansfullt på mig med sina bruna, vackra ögon. När ollonet försvann in i henne blundade hon och gapade som om hon skrek utan ljud. Då uppstod ett problem. Väntan att få tränga in i henne hade gjort trycket i kukstången alldeles för högt. Jag förklarade det för Zhu och frågade blygt, om hon ville suga av mig. Hon nickade, så jag drog mig ur henne och placerade ollonet mellan hennes mjuka läppar. Jag hävde mitt underliv upp och ner över hennes ansikte. Det behövdes inte många juck, innan jag kände hur satsen var på väg. Jag ställde mig på knä över Zhus bröst och runkade sakta. Hon blundade och gapade stort för att visa var hon ville, att jag skulle tömma kuksåsen. Sekunderna innan jag kom, försökte jag sikta in ollonet mot hennes gap. Aaahh! Med några kraftiga strålar sprutade jag säden in i Zhus mun och hon svalde varenda droppe. Jag vältrade över på rygg och hon var snart över mig i en 69:a och sög in min slaka lem i sin mun. Framför ögonen hade jag hennes härligt trånga kärleksgrotta och jag längtade så att det gjorde ont att få komma in i den igen. Jag drog hennes sköte närmare mitt ansikte och började virvla runt med tungan i skåren. Jag kände hur Zhu gång på gång slukade kuken och hur den mjuka tungan fjärilslätt fladdrade upp och ner längt stången. Zhus lilla mus var återigen blöt och när kuken åter vajade sprängfylld, så klev hon av mig och ställde sig på alla fyra. Jag var snabbt uppe bakom henne, tryckte ollonet mot blygdläpparna och med ett stadigt tag om de slanka höfterna trängde jag in i henne. Zhu flämtade häftigt, när hon kände hur den styva kuken gled allt djupare in i kärleksgrottan. Försiktigt pressade jag ner henne, så att hon till slut låg på magen. Hon var med på noterna och lyfte underlivet tillräckligt mycket, för att jag återigen skulle kunna komma in i henne. Eftersom jag ville köra in den till roten lade jag mig på sidan, bakom Zhu, och pressade henne mot mig. Efter en stunds bökande letade sig kuken allt djupare in i henne. Jag fortsatte att pressa tills jag kände blygdläpparna mot kukroten. Zhu gungade fram och tillbaka, när jag med all min kraft började jucka ut och in. Min vänstra hand lyfte upp hennes ena ben, medan jag med den andra knådade hennes klitoris. Zhu flämtade högt och nöp i sina bröstvårtor. Jag viskade att jag ville att hon skulle rida mig och vi lyckades byta ställning utan att jag gled ur henne. Zhu tog spjärn med händerna mot golvet och satte av i en våldsam ritt. Upp och ner, fram och tillbaka, upp och ner. När jag började knåda hennes klitoris, nöjde hon sig med att studsa upp och ner för att jag skulle komma åt ordentligt. Hon gnydde som en liten hundvalp, medan hon pressade ihop brösten. Då reste hon sig plötsligt och ställde sig på alla fyra. Kom igen! Jag älskar att bli tagen bakifrån! Du ska verkligen få din önskan uppfylld, sa jag och ställde mig på knä bakom henne. Jag grabbade tag i kuken och lirkade in ollonet mellan de vidöppna blygdläpparna. Händerna smekte Zhus slanka flickkropp, innan jag tog ett rejält grepp och spände på henne. Jag gungade häftigt fram och tillbaka för att möta mina egna stötar. Det var härligt att se, hur min glansiga stake for ut och in i den späda kroppen. Och det smaskande ljudet gav mig nya krafter att gång på gång spetsa henne på min grova påle. Oh Gud! Aaah! Oooh! Gud, vad stor den är! Zhus kommenterade hela tiden min insats. Jag drog ut kuken helt för att ögonblicket därpå tränga in i henne igen. Efter några sådana övningar kände jag att satsen var på väg. Så gjorde jag några rejäla juck, innan jag tömde säden djupt inne i henne med ett bröl. Jaa! Spruta! Fyll mig med din kuksås! Jag drog ut staken och med några runktag mjölkade jag fram de sista dropparna. Dessa strök jag ut över Zhus sköte med hjälp av ollonet. Kom igen! Fixa mig också! Jag vill komma en gång till, skrek Zhu. Jag satte mig på golvet bakom henne. Zhu visade sig otålighet genom att jucka upp och ner med rumpan. Jag grabbade tag om hennes höfter och begravde ansiktet i det smetiga skötet. Zhu runkade min slaka lem, men det dröjde inte länge förrän hon tjöt rakt ut. Utpumpad dråsade hon ner över mina ben. Inte ens i duschen efteråt kunde jag låta henne vara i fred. Jag föll ner på knä och slickade henne till ännu en orgasm. Plötsligt hörde vi hur en bil körde upp framför huset. Zhu stannade i duschen, medan jag klädde på mig i rekordfart och satte mig i vardagsrummet. Hennes sambo kom in och hälsade. En stund senare kom Zhu in till oss med bara ett badlakan runt sig. Hon förklarade för sin sambo, att jag erbjudit att skjutsa hem henne i ösregnet. Sambon erbjöd mig pengar, men jag avböjde. Och jag gör gärna om det, sa jag och tittade på Zhu. Hon hade handduken över munnen för att kväva fnisset. Nu är terminen snart slut och jag är nog den ende på skolan, som går omkring och längtar efter regn.

Kommentera Hon bjöd inte bara på te