Heta semesterminnen

Sommaren -96 var jag och fem killkompisar på semester på Kos. Vi hade tänkt få två veckor av party, sol, bad och naturligtvis_. tjejer. Lite dykning tänkte vi också försöka hinna med. Första kvällen (torsdag) ägnade vi åt att slappa i lägenheten vi bodde i alla sex.

Dag 1 (fredag)

Strålande sol, och vi begav oss till stranden. Insmorda med alla sorters sololja glänste våra vältränade kroppar i solljuset. Väl framme vid stranden fick vi oss solstolar i vad som verkade vara “metropolen” på stranden. Var man än vände huvudet såg man fräscha tjejer. Till vår lycka slog sig ett tjejgäng med fem tjejer ner i solstols-gruppen bredvid oss. Vilka brudar_. Inte en av dom såg dålig ut. Fasta bröst, välsvarvade former och snygga bikinis. Vi hade varit här en dag, och redan kommit till paradiset. Jag och Johan låg närmast tjejerna och vi började snacka med dom. Det visade sig att de var norskor, och de hade kommit i förrgår. Vi var inte sena med att bjuda hem dom till vår lägenhet för lite förfest och snack innan vi skulle gå ut. De tackade ja, och saken var klar. Dagen tillbringade vi på det vanliga sättet; sola, bada, sova, läsa, dricka en och annan öl, och spana. I och för sig räckte de tjejer vi hade bredvid oss. Snyggare brudar hade jag inte sett på länge. När vi kände att solen tagit tillrä kligt drog vi oss hemmåt. När vi kom fram till lägenhets hotellet, la vi oss vid poolen och relaxade med några drinkar var. Happy Hour är underbart.

Nåväl, några av oss gick in för att duscha, medan jag och Andreas gick iväg till affären för att köpa inför kvällen. Tre liter vodka, tio starköl, samt en kvarting ouzo borde räcka för oss sex tyckte vi.

Efter en snabb middag på nån restaurang satte vi igång och kröka lite soft. När det väl knackade på dörren var vi lagom glada. Tjejerna kom in och bjlds genast på drinkar utav oss. Eftersom det inte fanns stolar för alla, satte jag och en av tjejerna oss på sängen inne i mitt och Johans sovrum. Vi började snacka. Hon hette Jennie, och var 19. Lovley tänkte jag, då jag var 20. Hon hade ljust hår till axlarna, och en vältränad kropp. Den tighta mag tröja hon hade på passade alldeles perfekt, och hennes bröst var sådär fasta och runda att man bara vill ta på dom. Vi satte på lite musik från CD- spelaren vi hade med oss, och rätt efter ytterligare två drinkar satt vi och kysstes. Härligt. När man känner spänningen i rummet, är det helt otroligt_ Vi fortsatte inte, utan gick tillbaka ut på balkongen, där resten av gänget satt/stod. Vi drack upp det sista ur vodka flaskorna och gick ut. Vi hittade en klubb med massor av människor och bra musik. Jag och Jennie gav varandra blickar hela kvällen. När vi dansade tryck e hon sig mot mig och sa; Jag vill vara med dig sen_ Jag var inte sen att hålla med, och plötsligt tog hon sin hand och tryckte den mot min kuk, som började växa i byxorna. Runt tre tiden sa jag till Johan att jag nog skulle komma hem rätt sent. Han tittade på mig och skrattade muntert.

-Ja ja_. Kör så det ryker, sa han, och gick iväg till Erika, en annan av norskorna.

Jag frågade Jennie om vi inte skulle ta en promenad. Hon nappade direkt, och förstod nog undermeningen med frågan. Vi gick ner mot stranden, och efter långa kyssar slutade vi tillslut på en solstol. Vi bestämde oss för att bada. Sagt och gjort. Av med kläderna och ner i vattnet, som kändes skönt svalt emot våra heta kroppar. Vi höll om varandra och kysstes nere i vattnet. När vi kom upp på solstolen började vi kyssas och smekas. Jennie låg på rygg, och jag kysste hennes bröst. Jag slickade hennes bröstvårtor, som var styva utav både vattnet och av upphetsning. Jag fortsatte ner mot hennes navel, och ner mot hennes fitta. Till min glädje såg jag att hon var rakad överallt utom en liten tuss längst upp. Jag började slicka hennes blygdläppar, och fortsatte ner mot hennes rövhål. När jag kom till rövhålet ryste hon belåtet, medan jag slickade det rent och fint. Jag fortsatte tillbaka, och började jobba med hennes klitta. Jag slickade och hon började åma sig utav välbehag.

- Vänta, sa hon plötsligt. Vi gör så här

Hon vände på sig och började sakta suga på min redan hårda kuk medan jag fortsatte massera och slicka hennes klitoris. Nu var hon plaskvåt, och jag kände ett stort behov av att få knulla denna underbart snygga och trevliga varelse. Jag reste mig upp, och Jennie la sig på rygg med spretande ben.

- Knulla mig nu, bad hon. Jag började massera mitt kukhuvud mot hennes klitoris, och efter ett tag körde jag in den i hennes varma fitta. Hon njöt. Vi började röra oss rytmiskt tillsammans, och det tog inte lång stund innan hon kom. Det här var helt underbart tänkte jag. En dag på Kos, och redan det här. Vi bytte ställning och Jennie började rida mig. Jag såg hennes härliga bröst guppande framför mig, och det var en underbar syn. Medan jag masserade hennes klitta med ena handen använde jag den andra till att smeka hennes arsle, som hade börjat bli vått utav safterna från Jennies fitta. Försiktigt stack jag in ett pekfinger i röven undertiden vi red.

-Ahhh_. Ja, stoppa in ett finger i min röv, kved hon. Jag fingerknull de hennes arsle, och det hann gå två gånger för henne, innan vi avbröt denna position. Utan att jag hann säga något lade sig Jennie på alla fyra och sa

- Kom i mig bakifrån nu. Sagt och gjort, jag stack in kuken i henne och knullade hennes ljuva tonårsfitta samtidigt som jag nu stoppade in långfingret i röven. Jag var osäker på om hon hade haft en kuk där bak, men hon kändes rätt avslappnad. Åh. Ja, kom det från Jennie, det är skönt både i röven och i fittan. När det hade gått för henne sa hon.

- Ta den där bak nu.

- Är du säker sa jag.

- Ja, knulla mig i röven. Jag tog handen vid hennes fitta, och samlade upp lite av hennes fittsafter som jag jag smörjde in i hennes röv. Så placerade jag mitt ollon vid hennes analöppning, och pressade försiktigt. Hon skrek av njutning.

- Ahh_ vad skönt i min röv. Efter ett tag hade jag hela min kuk inne i henne, och jag ökade tempot, i takt med att hon lät, och njöt. Jag kände min egen orgasm börja ta fart, och hon sa

- Kom i mig, jag käkar P-piller, kom i min röv med d n stora kuk. Det tog bara sekunder så kom jg i en härlig orgasm, och fyllde hennes kanal med sperma. Vi rasade båda ihop i en svettig hör på solbädden. Efter ett avsvalkande bad, sprang vi upp till en av restaurangerna som låg efter strandkanten och snodde två bordsdukar, som vi använde som täcken. Där somnade vi i armarna på varandra. En bra start på semestern.

Givetvis finns det fler minnen från de två veckorna, men de kommer sen om ni vill_.

1 svar to “Heta semesterminnen”

  1. hunka:

    “- Kom i mig, jag käkar P-piller, kom i min röv med d n stora kuk”

    skulle de fått skitungar om hon inte hade käkat p-piller och han kommit hennes röv?

Kommentera Heta semesterminnen