Hämnd

Hämnd ska egentligen serveras och avnjutas kall, men den här gången kände jag för en hetare variant. En förklaring: att det var en sådan kväll, helt enkelt. Och en annan: att det varit stiljte i mitt liv en längre tid, allt sedan den där otäcka upplevelsen med Robert och Anna. Kvällen började med värmning hemma hos mig. Sedan huvudnumret: inflyttningfest hos Nina, som jag kände sedan gymnasiet. Ett av skälen till att jag hållit kontakten med Nina var att hon ofta umgicks med väldigt söta tjejer. Nina var urtypen för de sötas kamrat: rolig, pratglad, småtjock, gott om pengar, generös, inte så snygg. Själv hade jag det illa ställt ekonomiskt, och uppskattade därför desto mer allt vin och de goda pajerna. Jag ville ta hela världen i famn, och det var ömsesidigt, som det kändes. Min goda dagsform hade uppenbarligen en magnetisk effekt. Minst två nya bekantskaper, Cissi och Camilla, såg på mig med den rätta glansen i ögonen. Cissi hade mörkt, halvlångt hår och bar en grön kavaj över ett svart linne, vars glipa var tillräckligt djup för att visa ovansidan av de ganska stora brösten. Hon sa något om att man borde hitta på något efter festen, vilket jag tolkade som en försiktig invit till att själv föreslå en fortsättning. Och då möjligen, om jag spelade korten rätt, av mer intim karaktär. I samma ögonblick dök Robert upp tillsammans med Bogdan, en stor jugoslav som var känd för att kunna bete sig hur som helst. Ingen skulle komma på tanken att mucka gräl med honom. Annars var han glad och charmig. Robert och jag hade varit goda vapendragare i utelivet tills för några månader sedan, då han gjorde något mycket fult. Jag hade kärat ner mig i en tjej, Anna, som tog alltför mycket partydroger, och vid sådana tillfällen lätt kunde flippa ur. Då fanns ingen gräns för hennes självdestruktivitet. En kväll, sent, på en bar, var urflippningen långt framskriden. Något måste göras. Jag satt och tröstade en kompis vars flickvän övergivit honom på ett bestialiskt sätt, och hade inte hjärta att lämna honom. Men Anna måste hem. Lösningen blev att Robert erbjöd sig ta taxi med Anna hem till mig, med mina pengar, för att bädda ner henne och sedan komma tillbaka till baren. Han kom inte tillbaka. Två timmar senare stod jag utanför min egen dörr och skulle just ringa på – Robert hade ju nycklarna – när jag hörde omisskännliga ljud från sovrummet. Han försökte inte ens med några bortförklaringar utan dröp snabbt iväg. Anna försökte jag få tyst på, men hon var inne i ett spel och tvingade på mig berättelsen om hur han hållit om henne för att trösta men plötsligt börjat trycka sin kuk mot hennes skrev, kåtat upp henne, dragit upp henne på alla fyra och knullat hårt och bestämt tills hon kommit, varefter hon sugit av honom och svalt och kort efter gjort honom hård igen. Romansen med Anna fick ett abrupt slut, liksom vänskapen med Robert. Jag svor att på något sätt hämnas. Tillbaka till Ninas fest. Cissi fick något besvärat i blicken när hon såg Robert, som nu hade fått av sig jackan. Han log prövande mot mig och kramade om Cissi. De viskade några saker snabbt till varandra som jag inte kunde uppfatta. Sedan gick han och Bogdan in i köket efter vin, medan Cissi satt kvar med pannan i tankeveck. Jag antydde den självklara frågan, om hon och Robert hade något på gång. Hon antydde ett ja tillbaka. Hämndkänslorna fick genast en tydligare kontur än på länge. Det här var chansen. Saker och ting gick mig förvånansvärt väl i händerna. Cissi kunde efter en lov i köket konstatera att Robert alltför envetet tycktes uppvakta andra tjejer, och hon väste till mig och Camilla att det var dags att dra. Camilla nickade långsamt. Hennes långa, ljusa hår föll fram över hennes ögon, och jag anade att hon log mot oss båda två. Jag betalade taxin för oss alla tre hem till Cissi, där vi delade på två vinare, lyssnade på musik och pratade om sex. Vad vi gillade, vad vi prövat på, vad vi inte prövat men skulle vilja. Det var Camilla som drev på mest, och jag fick den bestämda känslan av att det inte var första gången hon och Cissi satt så här med en man. Så la Camilla handen i mitt skrev och kände att jag var hård. Hon gjorde mig påmind om den fantasi jag nyss delat med mig av; klassikern, att se två tjejer med varandra. Och så sa hon att jag skulle få vad jag längtade efter. Camilla flyttade sig till platsen i soffan bredvid Cissi och kysste henne lätt på munnen. Cissis tunga mötte, och deras andhämtning blev tyngre. Camilla drog upp Cissi på golvet och drog av henne kavajen. De höll om varandra och började långsamt dansa. Camilla drog av sig tröjan, sedan sin svarta top och sina jeans. Cissi smekte hennes bröst medan den långsamma, nästan stillastående dansen fortsatte. De gned sina sköten mot varandra, och Camilla masserade Cissis skinkor under kjolen. De viskade högt hur kåta de var. Jag satt blickstill i en fåtölj och var hårdare än jag kunde minnas att jag varit någon gång tidigare. Så gick Cissi ner i knästående och drog trosorna av Camilla, som nu bara hade en svart behå på sig. Camilla tryckte henne mot sin fitta och Cissi började smeka och fukta med tungan, samtidigt som hon smekte sig själv, först utanpå kjolen, sedan med handen innanför trosorna. Camilla juckade allt hårdare mot Cissis ansikte och sträckte ner armarna för att massera Cissis bröst under linnet. Camilla sa åt mig att visa hur hård jag var, och jag drog fram kuken och fingrade på den, försiktigt, för att inte komma. Hon gick hastigt fram till mig och kysste kukspetsen, för att sedan tvinga in mitt ansikte mot sin fitta, som var blöt av kåtsafter och Cissis slickande. Detta var uppenbarligen bara för att egga mig ytterligare, för hon lämnade mig och gick fram till Cissi, som nu satt på golvet och smekte sig själv. Bryskt drog hon med sig Cissi tillbaka till soffan och såg till att Cissi ställde sig på alla fyra. Så drog hon upp Cissis kjol över hennes rygg och lirkade av henne trosorna och började slicka hennes stjärt. Då och då daskade hon till helt lätt. Cissi stönade tungt och vibrerade i sidled. Camilla viskade att det snart var min tur, att Cissi först bara skulle bli ännu lite blötare, att min stake då ännu lättare skulle fylla henne. Och jag njöt av att min hämnd skulle bli varm, så varm. Camilla la sig på rygg och Cissi vände sig hundraåttio grader, fortfarande på alla fyra. Nu slickade de varandra och tryckte näsorna allt djupare in i den andras fitta. Tunga andetag och ett plaskande ljud var det enda som hördes. Jag hade fri insyn i Camillas uppkåtade skrev. Hon nästan skrek att hon längtade efter att bli knullad av samma kuk som strax skulle få knulla Cissis sköna fitta. Plötsligt stelnade Cissi till, och jag förstod strax varför. Mansröster utanför dörren och strax därpå en nyckel i låset. Jag tyckte mig uppfatta Roberts bullrande skratt. En mycket stressad Cissi kommenderade mig snabbt till det enda tänkbara gömstället, en enorm klädgarderob med spjäldörr, som jag lydigt klev in i. Och bara sekunden efter att garderobsdörren stängts om mig, klev Robert och Bogdan in i rummet. Tjejerna gjorde inte ens några försök att dölja vad de höll på med. De skulle i alla fall inte hunnit få på sig kläderna. Och de var berusat och lyckligt upphetsade. Jag tittade vanmäktigt ut mellan spjälorna under maximal koncentration för att inte röja mig. Robert och Bogdan såg för ett ögonblick något konfunderade ut. Det var Camilla som bröt isen. Hon förklarade för alla i rummet att hon var så kåt på Cissi att hon bara måste slicka henne. Robert skratatde till och sa något uppskattande om att han fått låna dubblettnyckel. Cissi låg nu på rygg och lät Camillas tunga tränga allt djupare in i hennes fitta, samtidigt som hon stönade med slutna ögon. Som på en given signal tog Bogdan och Robert fram sina kukar. Robert stack in sin i Cissis njutningsfyllt öppna mun, Bogdan började pumpa bakifrån i Camilla. Jag var förkrossad, men fortfarande lika hård. Med stram mun och spända ögonlock drog jag en varm sats ur kuken. Sedan ville jag därifrån. Och det gick bra. Fast först fyra timmar senare, när de andra hade somnat.

Kommentera Hämnd