HEMMA

Vi sitter i en soffa (var vet jag inte, hemma i ett framtida hem?) och tittar på TV. Programmet är, tycker du, vansinnigt tråkigt, men jag vill titta på det ändå. Du vill retas lite och för att protestera mot mitt kanalval sätter du dig i mitt knä så att du skymmer TV-n. När du sitter där och ler mot mig känner jag hur min lem vaknar till liv och sträcker på sig. Tydligen känner du det också, eftersom du ler skälmskt mot mig och flyttar din hand neråt mot den. Jag blir lite förvånad över att du är så ivrig, men självklart kan jag inte annat än njuta när du sakta smeker längs med den. Du fortsätter att retsamt smeka mig tills jag nästan inte kan hålla mig längre, då du abrupt slutar. Jag ser lite undrande på dig, och du leder mig in i ett närbeläget sovrum, där du sakta börjar knäppa upp mina skjortknappar. min gylf.

Snart står jag där helt naken och tittar undrande på dig. Jag vet ju att du gillar att överraska folk, och jag njuter av att helt vara i ditt våld. Du trycker ett anklagande pekfinger i bröstet på mig och får mig att falla baklänges ner på sängen. Under hela denna tid har du inte sagt någonting alls, bara gett mig blickar och leenden. Du håller fast vid detta.

Du börjar sakta ta av dig, uppifrån och ner. Tröjan åker sakta över huvudet, du väntar ett litet tag för att reta mig med synen av dina bröst, så nära men ändå så långt ifrån. Jag försöker resa mig från sängen, men genast sträcker du upp ett varnande pekfinger i luften och övertygar mig om att jag nog ska ligga stilla, även fast det är en oerhörd frestelse för mig att bara slänga mig framåt och ta dig precis där du är.

Du fortsätter med BH:n, och nu flämtar jag till. Så. perfekta, på något sätt. En rysning löper längs ryggraden när jag fantiserar om vad man skulle kunna göra med dem om man hade haft dem på närmare håll. Nu har det blivit jeansens tur. de åker sakta av, under retsamt kokett vickande på höfterna, nästan som om du ironiserar över någon supermodell. Du står där i bara trosor och strumpor och ler åt mig, där jag ligger på sängen, helt naken, med stora ögon helt uppfyllda av dig. Jag har blivit rejält upphetsad av denna långsamma avklädningsritual, och ingen del av mig är slak, om jag uttrycker mig så.

Du låtsas som om du just upptäckt detta faktum, fnissar till lite och går sen sakta fram mot sängen, och kryper upp intill mig, samtidigt som du knuffar och buffar lite på mig för att få mer plats. Jag är helt förtrollad och gör precis allt vad du skulle kunna befalla mig att göra. Du reser dig upp på armbågen, vänder dig mot ett nattduksbord och plockar ur en låda fram ett slitstarkt rep, som du binder mina armar och ben med. Till slut fullbordar du verket med en svart ögonbindel, som gör att jag inte ser ett skvatt i det redan något nertonade ljuset.

Plötsligt känner jag något varmt och blött som sakta rör sig över mitt ansikte. Jag stelnar till, men inser att det måste vara din tunga, och slappnar av. Tungan är mjuk, men rör sig distinkt och målmedvetet, undersöker varje tum av mitt ansikte. Den stannar speciellt upp vid mina läppar, löper över dem, penetrerar dem, trycker sig djupt in i min mun. Jag besvarar kyssen, och den verkar vara i evighet. När vi skiljer våra tungor åt drar jag ett djupt andetag, och känner plötsligt doften av kvinnokön. Det gör mig inte precis mindre angelägen om att andas, och jag flåsar och stönar som den värsta blåval. Doften försvinner sakta igen, och jag förstår att det är du som hållit ett par specialpreparerade fingrar ovanför mitt ansikte.

Bara tanken på var fingrarna fått doften ifrån får mig att rysa till. Känslan av kyla försvinner dock, när jag åter känner din tunga, nu cirkulerande runt mina bröstvårtor. Jag ryser åter till, men denna gång är det ett slags skönt pirr, som sprider sig i hela kroppen och på nåt sätt gör mig varm. Jag kan inte precis påstå att det gör mig mindre upphetsad. Din tunga fortsätter att vandra nerför min kropp, nästan som om du vill smaka på allt vad jag är och har. Den vandrar längs min mage, tar en liten paus för att rota runt i min navel. Den fortsätter neråt, passerar mina ljumskar, fortsätter ner längs med benen men tvärvänder ungefär halvvägs till knäna och rör sig sakta, sakta uppåt längs med insidan av låren. Jag har hela tiden under denna behandling växelvis stönat, gnytt och skakat av välbehag.

Tungan upprör att röra vid mig, men plötsligt känner jag den på toppen av min lem, i färd med att sakta undersöka den. Jag hade ingen aning om att det ens fanns något som kunde komma i närheten av den njutning jag känner, men just nu är jag i paradiset, och tänker inte på nånting förutom de känslor som rusar längs mina nervbanor. Upphetsningen stiger till oanade höjder när du omsluter mig med munnen, och sakta börjar föra den in och ut i din mun. Jag stönar och kvider, och känner att jag nog inte klarar mer än en, kanske två minuter av denna behandling. Du märker också detta, och avslutar behandlingen med en liten kyss på toppen. Jag är helt uppskruvad, och darrar av ren vällust.

Jag har ingen aning om vad du kommer att göra härnäst, men i det tillstånd jag befinner mig bryr jag mig inte om vad helst du skulle kunna tänkas göra. Jag vet att jag är i goda händer.

Där ligger jag nu, flämtande, med blodet rusande i mina ådror, och försöker att få någon som helst kontroll över mig själv. Det tar ett tag, men till slut har jag lyckats få ner pulsen och andningen så mycket så att jag kan koncentrera mig på mina sinnesintryck. Återigen känner jag doften av kvinnokön, men denna gång känner jag också en värme som strålar ut från en punkt några centimeter ovanför mitt ansikte. Jag räcker ut tungan, och.

Smaken överväldigar mig. Jag kan bara inte låta bli att slicka, suga och göra vad som helst för att få i mig mer av saften. Jag hör hur du gnyr till lite ibland, när min tunga har rört vid någon speciellt känslig punkt. Jag tänker att du förtjänar detta, efter allt du gjort mig, och försöker att ännu ivrigare använda min tunga på de sätt som ger dig mest njutning. Du börjar bli rejält upphetsad, men lyckas ändå lyfta dig iväg från min tunga. Du vill tydligen inte att det ska gå för dig än. Jag misstänker att du har fler och större planer för fortsättningen.

Jag känner din hand på min lem. Sakta smeker du mig, från roten och upp till toppen. Om och om igen. Växelvis med hela handen eller bara ett eller ett par fingrar. Jag blir återigen rejält upphetsad, men denna gång vill du ta vara på upphetsningen. Jag känner hur du sätter dig så att min topp precis kommer innanför de yttre blygdläpparna. Sakta, sakta för du den längs med springan, tills toppen badar i dina safter. Då låter du ollonet glida in. sakta in och ut, men bara själva ollonet. Du har inte förlorat din retsamhet.

Plötsligt trycker du den långt, långt in i dig, och jag stönar till. Du är plaskvåt, trång och varm, och rör dig målmedvetet upp och ner, utstötande små suckar, stön och odefinierbara ljud. Jag känner att jag inte kommer att klara av många minuter av denna intensiva stimulation.

Sakta böjer du dig framåt, tag om min nacke och för mitt huvud upp mot ditt ena bröst. En bröstvårta rör vid mina läppar och jag tar instinktivt in den i munnen och börjar slicka och suga på den. Du andas fortare och fortare, och jag känner musklerna bearbeta min lem. Visst hade jag haft bra sex innan, men motsvarigheten till det här går nog inte att finna i jordiska sammanhang.

Rörelserna blir häftigare och häftigare, och plötsligt känner jag hur du stelnar till och dina muskler tar ett stenhårt grepp om min lem. Retningen blir mig övermäktig, och jag stöter den så långt upp i dig jag kan och känner hur min säd börjar bubbla upp från roten. I det ögonblick du skriker ut av vällust börjar jag spruta ett oräkneligt antal gånger, djupt in i dig.

När min lem slutat pulsera och sakta krymper ligger vi där, flämtande, njuter av den sista akten i den pjäs vi just spelat för varandra. Du lutar dig återigen ner mot mig, tar av bindeln och repen, och vi förenas i en lång, tillfredsställd kyss.

Kommentera HEMMA