Helgen med dig

Jag mötte dig vid tåget. Du hade rest i över fyra timmar bara för att få träffa mig. Det gladde mig – jag hade varit tvungen att vänta i två veckor på att få se dig. Vi hade träffats över Internet på en chat och nästan omedelbart funnit intresse i varandra. Bara efter några dagar hade jag slängt mig i bilen för att få träffa dig, något som visade sig vara ett lyckokast! Vi fann varandra på en gång och hade hittills börjat på något som kanske skulle utveckla sig till något bestående. Nu stod jag på stationen och väntade på tåget som var försenat en kvart. Hur kunde det komma sig att en kvart kunde kännas som ytterligare arton dagar? Äntligen kom tåget in till perrongen och du kom nerför rulltrappan! Hur underbart att få sluta dig i min famn igen! Vi stod så i flera minuter och bara kände närheten till varandra innan jag tog din väska och visade dig till parkeringen där bilen stod. Under hemfärden höll vi varandra i handen och njöt av att vara tillsammans igen. Jag hade ju planerat vissa delar av vår dyrbara helg, och nu skulle det visa sig om jag hade lyckats i mina förberedelser.

På vägen stannade vi för att köpa med varsin pizza till middag. Inte kunde vi stå och laga mat en kväll som denna! Det fick anstå till nästa dag. Väl hemma hjälpte jag dig av med jackan och kysste dig i nacken – som en försmak av vad som komma skulle. Vi satte oss ner och åt av våra pizzor och pratade om veckorna som varit.

När maten var uppäten, sade jag åt dig att ta en cigarett på balkongen. Under tiden hällde jag upp badvatten åt oss bägge och satte in ett par ljus i badrummet. Självklart hade jag hällt i badskum också.

När badkaret var fyllt, klädde jag av dig och bad dig ta plats i karet. Jag kom efter och vattnet rann över – men vad gjorde det? Vi satt där och bara njöt av det varma vattnet, bubblorna och varandra. Jag smekte dina ben och lekte med dina fötter – du vet ju att jag tänder stenhårt på det! Jag tog upp en fot och pussade dina tår och sög på en tå i taget för att få känna smaken av din hud. Du smakar ju så gott! Under tiden tog du då och då en klunk av det svala vita vinet jag hade ställt bredvid dig. Ljusens sken fladdrade stillsamt runt väggarna och i övrigt var det alldeles tyst. En tystnad vi båda hade längtat efter.

När vattnet svalnat, beslöt vi oss för att stiga upp. Jag torkade din kropp mjukt och fint och ledde sedan in dig i sovrummet. Där lade jag dig på mage på sängen. Du fick inte göra något alls! Denna stund skulle jag göra allt för dig. Jag tog fram en flaska olja, tog lite i händerna och började massera dig. Jag började i nacken, fortsatte ut på axlarna och nerför en arm i taget. Ibland kunde jag inte låta bli, utan gav dig en puss och en slick. Du rös av välbehag, men låg för övrigt alldeles stilla och bara tog emot. Jag fyllde på med olja hela tiden så din hud blev alldeles glatt och glänste. Jag fortsatte massera ner längs ena sidan, fortsatte med ditt vänstra ben och slutade inte förrän jag hade masserat alla fem tårna. Då var det dags för andra sidan. Samma sak där – till slut fick även högerfotens tår varsin puss. Sedan var det dags för ryggen. Jag smekmasserade hela ryggen. Klämde på skinkorna och kunde inte låta bli att känna efter hur de smakade. Jag smekte vidare mellan skinkorna och kände på varje millimeter. Följde efter med tungan och njöt av smaken av din kropp. Ditt lilla stängda hål fick också påhälsning av min tunga och nu var jag så kåt att jag svårligen kunde behärska mig, men ännu var det inte dags att älska.

Vände dig på rygg. Såg på ditt leende att du uppskattade vad jag gjorde för dig. Du höll ögonen slutna och koncentrerade dig på vad du kände. Jag masserade framsidan av axlarna och smekte dina bröst. Tänk vad goda de är att suga på. Jag tog en bröstvårta i taget i munnen och kände hur de växte och blev hårda. Vad härligt det är! Jag smekte vidare över din mage – hela tiden med olja på händerna så även framsidan glänste. Masserade framsidan av låren, underbenen och kunde inte låta bli dina fötter. Dom är ju så sexiga!

Sedan fortsatte jag – med ännu mera olja – att känna på insidan av dina lår och närmade mig försiktigt ditt sköte. Snart, snart var det dags att äntligen komma fram till din ljusa hårbuske och det som fanns innanför, väntande på mig. Till slut kunde jag inte hålla undan fingrarna längre, utan glatta av olja började jag smeka blygdläpparna försiktigt. Nu började det höras att du njöt – små stön kom över dina läppar. Stönen ökade när jag roterade med fingrarna runt din clitoris och blev ännu högre när jag slutligen lät först ett, sedan två fingrar sakta komma in i ditt innersta. Nu kunde jag inte längre bärga mig utan jag lät tungan vara med. Du smakar ju himmelskt gott! För första gången tog jag mod till mig och lät ett väloljat lillfinger smyga in i ditt bakre hål.

Du lade upp benen kring min nacke och snart kunde jag känna skakningarna som förebådade det jag visste skulle komma. Jag fortsatte slicka, suga smeka i allt hetsigare tempo och du svarade med starkare ljud och skakningar ända till orgasmen genomfor dig och du bara skrek rakt ut! Du rev med naglarna i min rygg, pressade mitt huvud mot ditt sköte och du ville aldrig att det skulle ta slut! Till sist sköt du med milt våld bort mitt huvud och vi lade oss – svettiga och oljiga bredvid varandra för att pusta ut en stund. Du tog en klunk vin och bara tittade på mig. Då kände jag att jag hade lyckats med första delen av kvällen och att natten troligen skulle bli lång.

När vi hade pustat ut en stund i varandras famn kunde du inte hålla fingrarna stilla. De började sin vandring över min bröstkorg, pillade lite på mina bröstvårtor – något som ingen före dig hade gjort och som jag inte tidigare visste var så skönt – och fortsatte ner över min mage. Samtidigt började dina läppar överösa mig med kyssar på munnen, i öronen och överallt. Dina händer blev ivrigare och till slut vände du dig runt och började bearbeta min kropp med din tunga. Den for runt över mig och till slut omslöts min kuk av dina läppar. Äntligen! Jag kände tungan cirkla runt ollonet och smeksamt följa kanten. Himmelskt!

Dina fingrar smekte mig vidare och gav mig obegränsad njutning. Detta fick aldrig ta slut! Med dig vill jag bara fortsätta älska och aldrig gå ur sängen! Din tunga fortsatte ner, du tog in hela min påse i munnen och lekte med kulorna. Fortsatte neråt – din tunga killade runt och in i mitt hål – vad skulle komma? Du tog lite olja på fingret och plötsligt var det som om du knullade mig! Jag trodde jag skulle dö av njutning! Du kände att du var på rätt väg och blev modigare. Tunga, läppar, fingrar, ja hela din kropp samspelade i konsten att få mig att njuta och att vilja att detta skulle fortsätta för evigt. Jag vände på dig så att du låg över mig, för nu kunde jag inte längre hålla mig utan kände att jag var tvungen att dricka av dina safter. Jag placerade ditt sköte över min mun och njöt av smaken av dig. Det är det godaste jag vet. Till slut gick det inte längre! Jag var tvungen att äntligen få komma in i hela min längd i dig, så jag vände dig åter så att du kunde sänka dig ner över min mandom samtidigt som jag smekte din slanka kropp. Mitt ansikte var blött av dina safter och du kom ner över det och slickade mig ren med välbehag. Visst är du god! Min upphetsning kände nu inga gränser och nu kunde jag inte hålla mig längre utan kom inne i dig. Jag kände satsen forsa ur mig och in i ditt sköte. När det hela var över, flyttade du dig så att ditt sköte kom över min mun och jag fick förmånen att dricka blandningen av våra safter. Slutligen klev du av mig och kysste mig innerligt och vi kände alla smaker blandas i den avslutande kyssen som beseglade vårt första kärleksmöte för helgen.

Lördag morgon vaknade jag av att du kom med en bricka på vilken det stod ett par doftande muggar starkt kaffe och på en assiett låg några smörgåsar. “God morgon! Här får min älskling att börja dagen med!” sade du och placerade brickan på min mage. Du lät morgonrocken falla och gled ner under täcket där min morgonvarma kropp väntade på att känna beröringen av din hud. Vi låg och myste länge och åt frukost. När kaffet var urdrucket, gled vi ner ett steg och jag lät ditt huvud ligga på min bröstkorg. Du pillade i håret på mitt bröst. Efter en stund började dina mjuka fingrar gå neråt på upptäcktsfärd. Min mandom började sträcka på sig för att hälsa besökaren välkommen. Din hand smekte kuken lätt och drog skinnet varligt upp och ner. Din mun kunde inte låta bli, utan var tvungen att smaka också.

“Ligg nu still” sade du och jag sträckte ut mig på sängen och slöt ögonen. Plötsligt kände jag något kallt mot anus. Du hade tagit en skvätt glidmedel på fingertoppen och masserade nu in det. Så skönt! Snart hade du lirkat in ett finger och sedan ett till och masserade min prostata inifrån samtidigt som du sög min kuk alltmer ihärdigt. Den kom längre och längre in i din mun samtidigt som dina rörelser i mitt inre blev häftigare och häftigare. Med en sådan behandling gick det inte att hålla sig, och med ett stön lät jag din mun fyllas av min varma säd. Du bara log och satte dina läppar mot mina, lirkade upp munnen och lät min saft delas mellan oss.

Så ska en lördagsmorgon inledas!

Kommentera Helgen med dig