Helena på herrgården, del 2

Helena lutade sig tillbaka i soffan, särade på benen och lät Lars smeka hennes bulliga fitta. Hon kände hur klittan svällde under hans fingrar och stönade tyst. Den ena av männen kom och satte sig i soffan bredvid henne och började smeka hennes bröst. Han tog den ena bröstvårtan mellan fingrarna och nöp och tvinnade den. Helena tittade på honom och såg att hans blick var höljd i kåthet. Han sänkte läpparna mot hennes bröst och sög in bröstvårtan i munnen. Lasse började prata med den andre mannen. -” Kom hit och titta Erik, hon har en smaskig fitta. ” -”Jag ska ta mig en whiskey först. Sen ska jag blanda de bästa dryckerna jag vet. Fittsaft och whiskey. Har du testat det någon gång?” Han hällde upp en whiskey och kom bort till soffan han också. Han satte sig på Helenas andra sida och drack lite. Sen gled han ner på golvet och studerade Lasses intensivbehandling av fittan på nära håll. Helena kände Eriks fingrar på insidan av sina lår, de började utforska hennes ben, smekte högre upp snuddade hennes blygdläppar och hjälpte Lasse. -” Nu ska du få prova på något annorlunda, Helena. ” Erik doppade två fingrar i sitt whiskeyglas och lät droppen falla ner på Helenas svällda klitta. Först kändes det kallt och Helena kände droppens väg när den rann ner från klittans högsta punkt ner över hennes inre blygdläppar och in i fittöppningen. Sen brann det som av eld i droppens spår. Känslan överväldigade Helena och hon försökte klämma ihop låren, men Erik och Lasse satt där så hon fick ingen lindring mot elden. – “Svider det?” undrade Lasse och blåste lätt i fittan. Hans kyliga andedräkt fick en annan effekt än han tänkt sig. Helena började darra i hela kroppen, fittmusklerna började nästan krampa och hon kippade efter andan. -”Oh, gud. ” kved hon när hon kände de välbekanta ilningarna av orgasmen. “-Jag tror bestämt att hon gillar whiskey” sa Erik och skrattade. “- Mer, snälla. en gång till” bad Helena. Erik gjorde om samma procedur igen. Doppade fingrarna i whiskeyn och lät droppen rinna genom fittan. När Helena kved till började han slicka henne. Det fick Lasse att flytta sig upp till soffan igen. Han ställde sig på knä och tryckte upp sin halvslaka kuk i Helenas ansikte. Hon började suga girigt på hans kuk. Hon kände hur den växte i munnen och smekte pungen med ena handen. Den andra letade sig ner till den tredje mannens byxor. Hon smekte utanpå gylfen och kände hur hård och stor hans kuk var. Hon försökte lirka upp gylfen men fick ge upp. Han tog av sig byxorna och Helena fick en skymt av en grov, ganska kort kuk. Hon tog den i handen och började runka den. Han fortsatte smeka och suga på hennes bröst medan hon runkade honom. Lasse knullade hennes mun och Erik åt hennes fitta. Helena njöt. Hon kände hur allt annat runt omkring var oviktigt. Det enda som räknades var fittans tillfredsställelse. Hon ville ha orgasm igen. Hon pressade sin fitta mot Eriks ansikte och han svarade med att börja tungknulla henne. Hon kände hans händer utforska hennes skinkor och hur ett finger letade sig in i mellan dem för att leta upp hennes stjärthål. Han tryckte in fingret ett par centimeter och började försiktigt fingerpulla hennes anus. Helena stönade av behandlingen. -”Kan ingen av er knulla mig nån gång!” stönade hon. Lasse och Erik slutade tvärt med det de höll på med. Den tredje mannen satte sig ner i soffan och lyfte upp Helena över sin svajande kuk. Hon satt med ryggen mot hans mage och Erik styrde ner hennes höfter så att hon spetsades av den grova kuken. Erik höll ner hennes höfter så att hon inte kom loss. Hon kände hur fittan uppfylldes av den grova kuken. Hon trodde nästan att hon skulle spricka, så kraftig var den. Mannen började jucka inne i hennes fitta och för varje juck gneds hans ollon mot g-punkten och Helena försökte jucka emot för att öka den otroliga känslan. Hon ville snabbt nå orgasm, men Erik höll henne i ett järngrepp så hon fick nöja sig med den takt som de bestämde. Lasse sträckte sig ner och masserade hennes nu så ömma klitta. Helenas kropp började skälva av orgasmen som närmde sig. Hon kved allt högre. Det var en sanslös känsla att vara så utlämnad åt tre män. Hon tappade kontrollen över sin kropp och lät orgasmen ta över. Varje muskel i kroppen spändes och hon närmade sig toppen av resan mot målet. Lasses fingrar slutade massera men bara för att låta mer whiskey droppa ner på klittan. När elden från den brände till på klittan försvann tid och rum för Helena. Allt gungade och det enda hon var medveten om var sin fitta. Den krampade om den grova kuken som bara fortsatte sitt monotona juckande och Helena svimmade av njutningen. När hon kom tillbaka igen kände hon hur det rann fittsaft och sperma ur fittan. Hon log mot Lasse som satt och tittade på henne. Erik började knäppa upp sina byxor och Helena blev medveten om den största kuk hon någonsin sett. Hon svalde kraftigt och bara stirrade. Den var otroligt grov och ådrig men hon förstod att det inte var allt för den började växa när Erik runkade den. -”Vill du ha mera?”undrade Erik och log mot henne. Helena förmådde inte svara. Hon fortsatte att stirra på den stora kuken. Kukhuvudet glänste blålila och hon försökte resa sig ur soffan för att kunna känna på den. Hon ställde sig på knä framför Erik och lät sin tunga försiktigt slicka kukroten. Hon lät tungan leta sig upp mot ollonet, vätte läpparna med tungan och gapade så mycket att hela ollonet försvann in i hennes mun. Lasse stönade bakom henne och sa åt Erik att sätta sig ner. Helena hamnade på alla fyra mellan Eriks ben med fittan öppen mot de båda andra männen. Hon sög allt hon orkade på Eriks härliga kuk och kände att den växte lite mer. Det gick inte att få ner den i svalget, den var för stor. Helena kände en kuk mot sina skinkor och svankade lite till för att låta fittan bli uppfylld igen. Hon kände Lasses kuk trycka sig in millimeter för millimeter i hennes plaskvåta fitthål. Det räckte för att ännu en orgasm skulle vibrera fittan. Hon njöt så otroligt av att bli använd av flera kukar samtidigt. Det var som att få alla drömmar uppfyllda på samma gång. En jättekuk i munnen och en stor i fittan och båda två pumpade hennes kropp från varsitt håll. Helena kände sig övertygad om att deras ollon stötte ihop mitt inne i henne. Hon försökte möta bådas juck men kom i otakt hela tiden och försökte i stället känna efter hur det påverkade hennes kropp. Fittan hade en välkänd kuk i sig, en kuk som visste hur hon skulle knullas för att hållas kvar uppe på orgasmplatån en liten stund. Munnen var helt uppfylld av en stor kuk, hennes tunga slingrade sig runt den. Lasses kuk började rycka och han drog ut den ur henne till hennes stora besvikelse. Han lät sperman hamna på hennes skinkor istället. Erik flyttade bort Helenas mun och reste sig upp. Han tog Helenas hand och drog upp henne i stående ställning. Han lyfte upp henne genom att hålla henne om låret så att hennes ben särades så mycket det bara gick. Han sänkte ner hennes underliv mot sin kuk och lät ollonet nosa runt på klittan. Det närmade sig fitthålet och han tryckte försiktigt in kuken i hennes fitta. Han lyfte henne sakta upp och ner över sitt ollon och blundade. Helena kände hur fittan fylldes av kuk.

Kommentera Helena på herrgården, del 2