Helena på herrgården, del 1

Helena kände hur det pirrade i hela kroppen av förväntan. Lasse hade lovat något alldeles speciellt till hennes födelsedag. De hade varit tillsammans i två månader nu och Helena blev alldeles fuktig när hon tänkte på alla häftiga möten de haft. Första gången Lasse gav henne orgasm var i hissen på väg ner till parkeringshuset efter jobbet. Han hade tryckt upp henne mot väggen, lyft upp hennes högra ben med sin vänstra arm samtidigt som hans högra hand föste undan hennes trosor så att hennes välrakade fitta blev fri att smeka. Hans fingrar hittade klittan och masserade den häftigt. Hon blev alldeles andlös och kom snabbt i en otroligt häftig orgasm som skakade hela hennes slanka kropp när hissdörrarna öppnades. Lasse såg helt oberörd ut. “Jag visste att du var nära att komma redan när vi klev in i hissen, men jag trodde aldrig att du skulle komma i hissen. Jag hoppas att du har lust att fortsätta här nere en stund”, sa han. Sen hade de gått ner till hans BMW och han smekte hennes stjärt hela vägen dit. De mötte ett par bilar som var på väg att köra ut ur parkeringshuset, men i övrigt var det lugnt. När de kom fram till bilen kysstes de och Lasse tryckte försiktigt ner henne på motorhuven. Det var svalt nere i källaren men Helen blev bara hetare och hetare. Lasse kysste hennes kropp och nådde snart troskanten. “Mmmm, vilka våta trosor. dem måste vi nog ta av. Så där. Vilken vacker fitta, jag gillar rakade fittor. de är. så. läckra att slicka., ” mellan orden lät han tungspetsen spela över hela den våta, vidöppna fittan. Han lät sina fingrar vandra på upptäcktsfärd. In i fittan, ner mot stjärthålet, djupt in i fittan igen och så. “Ahh, gud., Lasse. sluta inte. Det är så skönt att bli pullad i stjärten” Hans fingrar pumpade ut i Helenas stjärthål och hon kände hur kåtheten tog över hela hennes kropp. Allt hon kunde tänka på var hans fingrar. Nu pullade han både den savande fittan och stjärten med bestämda drag. Han sög in hennes klitta mellan sina läppar och lät tungspetsen massera klittan med snabba, fjäderlätta rörelser. Helena hörde en bil komma ner i garaget och försökte resa på sig för att inte bli avslöjad, men Lasse höll fast henne. “Vad nu då, tänker du vara snål? Låt dem titta. Du ser helt underbar ut! Kjolen uppe vid midjan och benen brett isär. Nu kommer de ner på det här planet. Tänk på vad kåt föraren ska bli, han kanske vill komma över och hjälpa mig. Vad säger du, ska vi be honom komma hit med sin stora kuk. ?” Lasse fortsatte bara pulla fitthålet och masserade Helenas svällda fitta medan hon hörde bilen närma sig. Nu såg hon billyktorna komma runt hörnet. Hennes kropp skrek ut sin kåthet, fittan pumpade fittsav så att det rann ner mot hennes anus. ” Lasse. ” Då slutade han tvärt och drog upp Helena på benen och kysste henne när bilen passerade. När de åkte hem till honom var det tyst i bilen. Hemma i hans lägenhet hade han tagit henne hårt direkt inne i hallen. Först efter en lång stund hade de pratat om vad som hänt nere i garaget. Lasse menade att Helena var en exhibitionist som älskade att visa upp sig. Men Helena ville inte hålla med först. Hon kände hur fittan protesterade, den blev våtare och våtare ju mer Lasse beskrev situationen. Hur föraren av den andra bilen hade sett henne ligga där på motorhuven med fittan “i vädret” och bara väntat på att bli knullad. Nästan som att hon hade bett honom knulla henne medan Lasse tittade på. “Jag skulle aldrig. “försökte hon “Nähä, du Hur kommer det sig då att din fitta bir våtare och våtare ju mer jag berättar?” var det enda han sa. De hade fortsatt att träffas efter jobbet och de knullade på de mest udda ställen Helena varit med om. Provhytten på KappAhl tillhörde favoriterna. Han fick henne att öppna sig och berätta om sina sexfantasier. Men den bästa fantasin lät hon honom inte veta om. Sen hon var arton-arton år hade hon drömt om att bli knullad av två män. Två grova karlar som först spänt fast henne i en stor säng och sedan gjort allt möjligt och omöjligt med henne. Det gjorde henne så upphetsad att fantisera om det att hon sällan hann så långt in i fantasin innan det gick för henne. Nu var hon på väg att träffa Lasse igen. Han hade gett henne en vägbeskrivning och hon hade kört ute på landet i en lång stund innan hon kom fram till vägskylten där hon skulle svänga av. Huset visade sig vara en gammal herrgård och det lyste stearinljus i fönstren. Dörren knarrade lite lätt när Helena öppnade den. Där inne var det dukat på ett stort bord som en galamiddag för två. Lasse mötte henne med ett glas champange. De åt och drack och njöt av tillvaron. Lasse satte på musik och de dansade inne i salongen. När de kom tillbaka in i matsalen var bordet avdukat. De slog sig ner i den slitna skinnsoffan vid brasan och Lasse satte på TV:n. “Titta här ska du få se” TV rutan fylldes av två nakna kroppar som älskade. Det var Lasse och hon! När första förvåningen lagt sig insåg Helena att det inte var en kamera utan flera som filmat dem. Det var snudd på professionellt gjort med zoomning på rätta ställena. Hon kunde inte låta bli att känna sig smickrad. Den som skötte kameran filmade hennes kropp som om kameralinsen smekte henne från topp till tå. ” Men vem har?”undrade hon. _ ” Jag har en kompis som jobbar med reklamfilm, det är han som har fixat utrustningen och sen har han klippt det tillsammans med en annan kille. Visst är det läckert att se på! De var heltända på dig båda två. ” De gick sakta upp för Helena att det var åtminstone två andra män som tittat på filmen. Hon visste inte hur hon skulle reagera. Först blev hon stött, sen lite rädd. Vem är han egentligen? Lasse verkade inte märka hennes reaktion utan hällde upp mer champange i hennes glas och skålade. Han började smeka henne samtidigt som han tittade på hennes nakna upphetsade kropp i TVn. “Nästan som att ha två tjejer på samma gång” Han smekte upp klänningen över stjärten på henne och hon njöt av att känna sig åtråvärd och läcker. Hans händer smekte av henne plagg för plagg medan de båda två tittade på sig själva på TVn. Det var upphetsande att se Lasse slicka fitta på TVn samtidigt som hon fick samma behandling i soffan. Helena gled ner ur soffan och satte sig på knä mellan Lasses ben. Hon började smeka hans styva kuk genom byxorna, lirkade fram den och började slicka runt kukhuvudet. Hon smekte pungen och runkade kuken med sina händer samtidigt som hon sög in ollonet långt ner i svalget. “Kom” Lasse drog upp henne i soffan och hon sjönk sakta ner med fittan över hans stora kraftiga kuk. Lasse stönade. Helena började röra sig upp och ner, hon använde fittmusklerna och kramade hans underbara kuk. Hon lutade sig så långt bakåt hon kunde och lät Lasse beskåda den härliga synen: en vakad fitta som är helt uppfylld av kuk. Helena kände att hon närmade sig orgasm och ville njuta lite mer. Hon förde fingrarna ner mot fittan och började massera sin svullna klitta. Hon visste att Lasse älskade att titta på när hon onanerade och att få se det när hon hade en kuk djupt inne i sig blev nästan för mycket. Medan orgasmen svepte genom Helenas kropp vräkte Lasse ner henne på alla fyra och körde in sin kuk bakifrån i fittan och knullade henne medan de stönade högt båda två. Helena kände en kall vind mot kroppen och tittade upp bara för att få se två män stående bakaom soffan. De tittade på henne med ohöljd lust i blicken, båda två. Helena drog efter andan och stelnade till. “-Hej, Lasse. behöver du hjälp?” undrade den ene av männen. “-Ja, hon har bara kommit en gång” svarade Lasse och drog ur kuken ur Helenas fitta. “Varsågoda, ta för er” Lasse lyfte upp Helena i soffan igen och smekte hennes fitta. Han såg frågande på henne medan hans fingrar sakta men bestämt började massera henne ömma klitta. Helena särade på benen och suckade lyckligt.

Rösta på Helena på herrgården, del 1:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 röster, snitt: 3.75 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Helena på herrgården, del 1