Hårdträning

Min kille och jag brukar träna bodybuilding flera gånger i veckan. Efter ett pass är vi så kåta att vi knappt hinner innanför dörren hemma. På gymet tränar många snygga killar med underbart muskulösa kroppar. Det är bara ett fåtal tjejer där. Vi har tränat där ett tag och känner en del av killarna.

Det är speciellt en kille (förutom min egen) som jag är tänd på. Min kille vet om att jag är kåt på honom och han ser roat på då jag vid tillfälle försöker få honom intresserad.

Senaste gången hade jag på mig ett par åtsmitande shorts där fitthåren lyste svagt igenom samt en tröja som formade sig om mina stora fasta bröst och min smala markerade midja.

Jag märkte hur Mattias som han heter intresserat tittade på mig då jag körde mina bröstövningar. Jag särade på mina ben så han kunde ana min fitta. Hans blick följde mina lår och han satte sig strax framför mig och körde sina biceps vid en bänk.

Vid vila låtsades jag som om det kliade på insidan av låren. Jag smekte mitt ena lår. Jag fick ögonkontakt med Mattias och jag märkte hur intresserad han var. Sedan fortsatte jag mina andra övningar. Jag tyckte det kändes härligt att Mattias hade visat intresse.

Efteråt satt jag i bastun och hade det skönt. Jag tänkte på både min kille och Mattias och deras sexiga kroppar.

Som vanligt var jag klar tidigare än min pojkvän Kent, så jag satte mig ner och väntade på honom. Kent och Mattias kom samtidigt ut genom herrarnas omklädningsrum. De pratade och skrattade. Mattias frågade om vi ville följa med hem till honom och hans tjej Annika.

Vi var med på noterna och följde med. Väl framme öppnade Annika. Hon hade blivit förvarnad om att vi skulle komma, så hon hade fixat ihop en god räksallad och dukat mysigt i vardagsrummet.

Hon såg väldigt bra ut och hade en fin kropp. Hon jobbade som sjukgymnast och på fritiden ledde hon grupper i heavy hands.

Killarna tog hand om disken och Annika visade mig omkring i deras trea. Vi stannade till i sovrummet som verkligen var mysigt inrett. De hade en härlig dubbelsäng i rosa, många gröna växter och en hel del speglar.

- Jag har hört att du gjorde min kille tänd på gymet, sa Annika. Lite paff blev jag, men fann mig snart och svarade ärligt:

- Jaa, jag är så kåt på Mattias.

- Kul att höra, svarade Annika. Mattias och jag har länge drömt om att ha sex ihop med ett annat par. Ska vi tända våra killar?

Jag nickade till svar.

- Du verkar likna mig i kroppen, så du kan låna några sexiga underkläder.

Hon plockade fram en hel drös med underkläder och högklackade skor. Jag provade och fann vita spetstrosor som framhävde min fitta och formade sig fint runt baken. Hennes behå var för liten men jag lånade strumpor och strumpeband och till det ett par skyhöga vita skor. Annika hade ett rött raffset på sig och det såg verkligen sexigt.

Hon satte på en platta på stereon med Rod Stewart och ropade sedan på killarna.

Vi började sakta att dansa och smeka oss själva framför dom, och dom gillade verkligen vad dom såg. Jag smekte mina bröst så att vårtorna blev styva. Det kändes härligt att se Annika smeka sina lår och att se hennes fingrar smeka fittan.

Killarna satte sig i sängen och tog av sig på överkroppen och drog ner gylfarna. Dom tog fram sina kukar och började runka. Jag kände hur fuktig jag blev i min fitthåla.

Annika tog av sig sin behå och gick fram till mig. Hon började kyssa mig på halsen och fortsatte mot brösten. Där stannade hon och började leka med mina vårtor. Hon sög skönt på dem och de blev styva av upphetsning. Jag började trevande smeka henne längs med ryggraden och kände mig verkligen tänd. Killarna satt nu nakna i sängen och följde oss med kåta blickar. Båda två hade fått stånd och de runkade skönt.

Vi stannade upp, tog av oss våra trosor och ställde oss framför en spegel. Annika satte sig ner på knäna framför mig. Hon började smeka mina lår och sedan fingerpulla min klitoris som svullnade vid hennes beröring. Jag blev så kåt att jag blev tvungen att lägga mig ner på golvet.

Liggande på rygg särade jag på mina ben. Annika lade sig grensle över mig så att jag hade hennes fitta ovanför mig medan hon började slicka min fitta. Hennes tunga slickade min klitoris underbart skönt och jag var alldeles dyblöt i fittan.

Killarna var nu så tända att de satte sig runt oss för att se bättre. Jag kände hur det rann ur min sprängkåta fitta. Vad jag längtade efter ett svullet kukhuvud.

Jag fingerpullade Annikas fitta och körde in tre fingrar i hennes våta grotta. Hon rörde sig rytmiskt och stönade högt och snart kände jag hur hennes fittmuskler drog sig samman och hon kom i en skön orgasm. Jag var vild av upphetsning.

Vi flyttade på oss och jag ställde mig på alla fyra med ändan i vädret och särade på mina ben. Det rann ur min fitta och jag skrek efter kuk. Jag såg att Mattias närmade sig med sin stora kuk. Han smekte min ända och mina lår och pullade min blöta fitta. Jag vände mig om och tog tag i hans stora lem och började suga.

Jag lät hans stora lem komma in och ut i min mun. Hans kuk reste på sig ytterligare och den var härligt grov. Samtidigt höll Annika och Kent på att smeka varandra. Jag såg min kille sakta tränga in i Annika och hur de juckade allt häftigare och skönare. Jag sög i takt på Mattias sköna kuk. Jag stannade upp, lade mig ner och särade på mina ben. Fittsaften bara rann mellan benen.

Samtidigt bytte Annika och Kent ställning. Kent trängde in i Annika bakifrån och juckade hårt. Annika stönade härligt. Jag längtade efter att få känna Mattias härliga kuk. Han förde in lite av sin kukspets i min fitta för att retas. Jag drog upp benen högre upp för att han skulle kunna tränga in djupare i mig. Jag fingrade på min svällda klitoris och äntligen trängde han in i min blöta mus. Han juckade långsamt in och ut och jag knipte ihop mina slidmuskler varje gång han försökte dra ut den.

Då började vi knulla allt häftigare och han nådde botten av min fitthåla. Jag kände hur min orgasm närmade sig och han stönade och sprutade sin varma sats in i mig och vi kom i en gemensam orgasm.

Vilken känsla! Att få älska med en annan kille för första gången på nära två år och få orgasm första gången ihop. Det var upphetsande att se min kille ha skönt med en annan tjej. Vi har bestämt att vi ska träffas snart igen och ha det härligt ihop.

Kickan

Kommentera Hårdträning