Gynekologbesöket, del 2

Nu stod han framför mig, emellan mina ben och den mera handgripliga undersökningen skulle ta sin början. Mitt hjärta slog och det bultade betänkligt i kroppsdelar som det definitivt inte skulle bulta i. Han tittade på mig och jag försökte undvika hans ögon genom att fästa min blick på någon diffus punkt på väggen mitt emot. “Då skall vi känna lite på dig också” sade han. Jag bet ihop när han lade sin ena hand på min mage och besvor mitt skenande hjärta och det pulserande blodet, som just nu tycktes samlat till en enda punkt i min kropp. Jag visste ju så väl, att när jag blev upphetsad, så blev jag väldigt blöt. Snabbt. Jag spände min slidmuskulatur, för att inte avslöja mig, för att hans finger skulle möta motstånd när han förde det in mig. Jag kunde känna hur han med oändlig försiktig- het, alldeles för försiktigt började föra in ett finger i mig. Hela jag var som en spänd fiolsträng med ett hjärta som bultade vilt. Så kom det, det omisskännliga ljudet av ett vått kön, det lite diffusa smackandet när fingret gled in. I mitt förvirrade och upphetsade tillstånd knep jag åt ännu mer om hans finger. vilket endast resulterade i en större välbehagskänsla. Jag kunde känna hans blick, medan jag envist stirrade upp i taket, kände rödfärgen stiga i ansiktet ytterligare en gång denna dag och förbannade min brist på självkontroll. “Jag kan ju konstatera att det inte är något större problem med din knipmuskulatur” sade han så, medan han pressade in sin hand i hullet i magen och genom huden mötte fingret inne i mig. Jag ville bara dö! Han måste ju för helvete märka mitt tillstånd?! Varför kunde han inte bara vara tyst och låtsas som inget, låta mig slippa att plågas, skämmas så? Jag kunde inte annat än svara ett “nähä, så bra då” medan jag panikslaget försökte låta bli att stöna och med hjälp utav önsketänkande inbilla mig att det inte fanns något finger i mig. Han kände noga över hela min mage, samtidigt som hans finger bytte vinkel i mig.

Jag kände den malplacerade kåtheten stiga i mig och började fundera på att be honom avbryta, skylla på att jag måste kissa eller vad som helst, bara jag fick hoppa ner från den här stolen och slippa detta! Jag visste ju alltför väl att han snart skulle smörja glidmedel på sina handsklädda fingrar och föra in dem i mitt anus, medan han skulle upprepa proceduren med klämmandet och kännandet på magen. Förbannande karl! Tog han inte lite väl lång tid på sig?! Jag kunde känna fingret i mig, som enligt mig rörde sig med en större försiktighet än jag var van vid, vid sådana här undersökningar. eller var det bara så att jag inbillade mig, eftersom jag just nu var ohjälpligt kåt? “Du kanske skall ta ett djupt andetag och slappna av lite?” sade han med låg stämma, under det jag kände att fingret sakta gled ur mig – med ett smackande ljud! Jag trodde jag skulle dö och kände hur det bultade i kinderna utav den hundragradiga värmen där. “Vi kan ju konstatera att dina slemhinnor är i bästa trim också” nästan viskade han, “trots den lilla irritationen på slidväggarna”. Det där sista sade han i ett tonläge som gjorde att jag vände min blick mot honom. Just då vända han bort huvudet och tog fram tuben med glidmedel. Jag studerade honom för en sekund och jag kände hur bröst- korgen hävdes på mig av ansträngn ingen att inte flämta. Mitt blottlagda kön pulserade efter hans fingrar och tycktes just nu leva sitt eget liv. Jag mer anade än såg att jag måste vara svullen, öppen, att det tydligt måste framgå att jag var kåt, att min klitoris förmodligen trängde fram genom den lilla kappan och blottade sin nakna skalle avslöjande. Jag skulle precis till att resa mig på armbågarna, för att be honom att avbryta det hela – jag kände att det här, det går inte längre – jag måste gå härifrån innan jag gör mig olycklig och skamsen för resten utav mitt liv! Vad liknade detta?! Ligga här, uppfläkt på en gynundersökning och bli kåt?! Just då så vände han sig om och förkunnade att han ämnade undersöka via den andra passagen.

Återigen lade han en hand på min mage och det kändes som om hans hud brände genom de tunna gummihandskarna på min mage. Så kände jag då trycket mot mitt anus och instinktivt så knep jag – jag knep för kung och fosterland. Han tittade upp på mig och jag mötte hans ögon. Jag var blossande röd, det kunde jag känna, men jag mötte hans blick trotsigt. Jag visste, att han förstod att jag var kåt och vid det här laget så skulle han, tyckte jag, som yrkesman ha avbrutit det hela, eller kanske blivit lite mer mekanisk i sin berörning utav mig, vad vet jag! Det måste ju finnas någon handbok för läkare att handskas med sådant här och inte låta mig ligga här och skämmas! Han strök mig försiktigt på magen och nästan viskade; “Slappna av. jag skall inte göra dig illa” Jag mötte hans ögon igen och kippade efter andan. Vad var det jag såg? Såg jag inte en annan glimt i hans ögon, en beslöjad dimmighet. ? Eller inbillade jag mig? Så kände jag hur han tryckte på med sitt finger, men trots glidmedlet, så ville jag inte släppa in honom och då – till min stora överraskning, så kände jag en lätt strykning över min numera hyperkänsliga klitoris! Överraskningen fick mig att kippa efter andan och i samma nu jag gjorde det, så slappnade min slutmuskel av en smula och den eländige boven pressade in sitt finger i mitt bakre hål! Stönet som kom genom mina läppar var oundvikligt. Han tittade till på mig och log. Situationen var absurd, men icke desto mindre vansinnigt upphetsande – där han visste att jag var kåt, men ändå fortsatte att agera som om inget hänt. Hans finger gled mjukt in i mig och även om känslan inte är helt igenom behaglig, så gick det inte att undgå att det i det bakre hålet fanns en och annan nervtråd som kommunicerade med lustcentrat och fick mig att andas häftigt och stötigt. Hans finger rörde sig inuti mig, inte fram och åter, utan i olika vinklar, samtidigt som han återigen kände på min mage. Nu kunde jag höra att hans andhämtning lät annorlunda än förut. kunde det vara så. att. nej, det var väl ändå inte möjligt!. Eller?

“Det känns bra här också” sade han så medan han tryckte till på vänstersidan utav magen och mötte upp med fingret på insidan, i min tarm. Jag trodde jag skulle smälla av – men bestämde mig för att kapitulera. Min kropp hade lurat mig, det var ingen idé att kämpa emot, nu fick det bära eller brista! “Mmmm. ” viskade jag lågt “det känns mycket bra. där. doktorn” Han tittade upp på mig, förvånat och jag ångrade genast min frispråkighet som nu en gång för alla avslöjat mig. Så sprack han upp i ett leende och hans ögon gnistrade till. “Gör det. ” sade han så, med låg röst, mer som ett konstaterande än en fråga. “det här också?” frågade han, under det att han sakta, oändligt sakta började röra fingret in och ut i min bak. Den glidiga friktionen utav glidmedlet och den blandade känslan när fingret trycktes mot anusrosettens insida, den kittlande och förbjudna känslan utav vad som hände och hans finger i mig fick mig att stöna högt: “ohhja. det känns underbart bra. doktorn” Han rätade på sig mellan mina ben och såg mig djupt i ögonen medan han satte sig ner på pallen, mellan mina ben, fortfarande med fingret mjukt böljande i mig. Jag reste mig på armbågarna och tittade på honom, i spänd förväntan på vad som komma skulle.

Filten på min mage drog han bort och medan hans gummiklädda finger rörde sig ut och in i mig, viskade han; “Vi kanske skall göra en visuell undersökning utav brösten. till att börja med?” Jag fattade galoppen med en gång och drog upp min topp, under hakan och drog ner bh:n så att brösten kom ut i det fria och vilade som på en balkong. “Mmm. det ser bra ut. brukar du undersöka dina bröst?” Hans ögon vilade på mina bröst, och hans röst var grötig. men fingret rörde sig oförtrutet vidare in och ut i mitt anus. Nu hade jag vant mig vid känslan och friktionen från fingret började sända obeskrivliga vällustkänslor igenom mig, framförallt som han nästan lät fingret glida ut helt, innan han tryckte på igen. Jag ville så gärna röra mig emot hans fingrar, men mina upphissade ben begränsade mig, så jag fick snällt ligga där, och ta emot. “Ja, jag har undersökt dem, någon gång. ” svarade jag med blicken fästad i hans. “Kan du visa mig hur du gör, så skall jagtala om för dig om du gör rätt. ? Nu viskade han nästan. “Ja. jag skall visa doktorn hur jag gör”

Jag kunde stödja mig på armbågarna så pass att jag kom åt att smeka mina bröst. Jag lät fingrarna glida på den knottriga huden, lät händerna greppa tag ordentligt, innan jag återigen lättsamt smekte runt vårtgårdarna, lät pekfinger och tumme på vardera handen nypa och dra i de svullna vårtorna. Hans rörelser med fingret i min bak blev en smula hetsigare och han andades tungt när han sa “Det ser bra ut. mmm. mycket bra ut” Jag fortsatte med min hetsiga lek och hängav mig nu totalt, till denna något absurda situation. men åhh så upphetsande! Jag kunde se så pass emellan mina ben, att jag såg hans handsklädda handrygg, när hans finger åkte in och ut i min bak. Den där ovana känslan, när fingret gled ut, som signalerade avföringskänslan, som sedan förbyttes i den där sexigt förbjudna, kittlande känslan när fingret gled in igen, så intimt, så nära. Han tittade mig djupt i ögonen innan han riktade sin blick mot mitt underliv igen. Jag kunde se hur han vred handen, så handflatan kom uppåt och så såg jag hur han sträckte fram sin tumme, mot mina blygdläppar. Fingret vilade i mig medan han lät tummen göra ett par hetsiga strykningar över mitt kåtsvullna kön! Det var nästan för mycket. Jag kippade efter andan och stönade. “Du har en mycket vacker fitta” viskade han. Jag blev enormt kåt utav hans ord. “Ja, du om någon är ju en kännare på det området” log jag. Även om han ljög så spelade det ingen roll just nu, det var enormt upphetsande att höra det. Han skrattade till och lät så tummen träffa min klitoris. Jag ryckte till utav den intensiva berörningen. Så drog han plötsligt ut fingret helt och hållet ur min rumpa och jag kände en våg utav besvikelse – men den kompenserades snabbt utav lite mer regelbundna smekningar med tummen på området runt min svullna knopp. “Jag tror att jag måste smaka av din vackra fitta” viskade han så. “Precis som doktorn behagar” viskade jag andäktigt medan jag åsåg hans ansikte närma sig mitt pulserande kön.

Hans tunga träffade så oändligt mjukt precis bredvid knoppen och det kändes som blöt sammet som smekte mig. Känslan var himmelsk och jag stirrade fascinerat på hur han gjorde sin tunga bred och lät den svepa runt knoppen, för att då och då bara lite lätt ge den hyperkänsliga ärtan en liten slick med tungan. Samtidigt så kände jag hur han oändligt retfullt lät två fingrar bana sig in i min våta slidgång. Det smaskade ljudligt och jag kunde inte annat än att stöna utav välbehag. Fingrarna banade sig väg hela vägen in, innan han lät dem nästan glida ut, med en sista vinkande rörelse i passagens främre vägg. En ny, för mig okänd känsla infann sig och lades till de övriga sensationerna i min kropp. Han lekte med mitt kön på ett oöverträffat vis. Vad annars? Han var ju trots allt en yrkesman med god kännedom om en kvinnas anatomi! Jag fnissade för mig själv. Hans tunga sände sensationer i mig och hans fingrars lek gjorde mig galen utav habegär efter mer! “Åhh – doktorn, ni undersöker så grundligt. men var ni färdig med det föregående momentet?” Han förstod genast min begäran genom att låta den andra handen vara med vid hans tungas lek och föra med sig mina safter, som sakta rann ner utmed min stjärt. Han lät fingrarna trycka på och innan jag visste ordet av, så hade han återigen fingrar inne i min bak. Denna gången så spände det betydligt mer än förut och jag stönade högt av den lustfyllda smärtan när min slut-muskel töjdes ut utav två fingrar som lekfullt gled in i mig. Det var nästan för mycket. Att ligga här, med benen upphissade i en gynekologstol och ha självaste gynekologens vilt arbetande tunga i min fitta och hans fingrar arbetande i min stjärt och fitta! “Doktorn. “pep jag ynkligt. “jag tror inte att jag klarar av mer undersökning snart. ” Hans tunga blev ivrigare och jag lade mig ner på stolen, lät min ena hand fatta tag om hans hår medan den andra nöp i ömsom det ena ömsom det andra bröstet. Min hand kände hans rörelser med huvudet, när han for runt med sin tunga i mitt slaskande kön, hans båda händers fingrar arbetade växelvis i min rumpa och i min fitta och gled nästan friktionsfritt utav allt det våta.

“Snälla doktorn. jag tror att det behövs lite större instrument. ” Hans tunga slutade cirkla runt min klitoris och han tittade upp på mig över min mage. Så kände jag hur hans fingrar gled ur mina båda hål med ett ljudligt smackande och jag reste mig återigen på armbågarna och tittade på honom när han reste sig upp och knäppte upp de sista knapparna i sin läkarrock. “Jag skall se vad jag kan åstadkomma för instrument” viskade han och min ögon mötte en fullkomligt betagande blick i hans ögon! De hade fullständigt ändrat färg från varmt chokladbruna till svarta och hans blick var inte retfullt skrattig längre utan kåt. Bara härligt kåt och jag jublade inombords. Det putade betydligt i hans byxor och när han knäppte upp sina vita byxor, lät dem glida ner, så kunde jag se en liten fläck utav väta, där hans ollon pressades så obarmhärtigt mot kalsongtyget. Oändligt sakta vek han ner linningen på sina kalsonger, vek in dem under pungen som gjorde att hans underbart uppresta kuk framträdde i all sin skönhet. “Åhhh vilket vackert instrument doktorn har”, viskade jag andäktigt. “kanske behövs det sköljas av en smula?” fortsatte jag så, medan jag mödosamt fick ner mina ben från ställningen och i ett huj lutade mig fram mot det uppresta könet. Besviket konstaterade jag att stolen var för hög för att munnen skulle komma åt att smaka på honom, men han fann snart på råd. Han drog fram den lilla pallen nedanför stolen, som jag ställt mig på för att komma upp i gynekologstolen. Perfekt!

Jag lät tungspetsen försiktigt glida över det blanka svullna ollonet under det att jag snusade in hans underbart manliga doft. Hans händer sökte sig till mitt hår och han trasslade mjukt in sina fingrar i lockarna och fattade tag om min hårbotten och stönade när min tunga gick på upptäcktsfärd. Jag förlorade mig helt i den lustfyllda leken med hans kuk, runt ollonet, bakom, ner på skaftets undersida. uppehöll mig så en stund vid strängen innan jag lät tungan cirkla runt flänsen och sedan mot hans kropp på översidan utav skaftet. Han fattade tag med handen om roten på kuken och sköt fram underlivet mot min mun, bjöd mig sin kuk att smaka. “Vi kanske skall göra en lite djupare sköljning innan det är dags att pröva instrumentet” flämtade han och i samma nu så lät jag mina läppar omsluta honom och med min blick fästad i hans ögon lät jag hans kuk komma så djupt in i min hals som jag förmådde innan jag kände att det tog emot och kräkreflexerna aktiverades. Så lät jag den glida ut, sakta, hämtade andan innan jag lät den glida in igen. Han började röra sitt underliv mot mig, hans grepp om mitt hår hårdnande och vi fann en skön takt där han munknullade mig sakta. Han sade inte så mycket, men hans vällustljud var desto mer talande och jag njöt i fulla drag utav att känna hans lena, men hårda mandom smeka min gom och tunga. Så lossade greppet om mitt hår och han drog sig ur min mun. tryckte mig milt bakåt i stolen och jag lade mig tillrätta på armbågarna. Han lyfte upp mina ben i de två ställningarna så att mina vader kom att vila emot dem och passade på att ge vardera benet en mjuk kyss, medan han smekte det glatta strumpbeklädda benet. nerifrån anklarna och upp emot ljumskarna.

Jag var nästan svimfärdig av kåthet. Jaghade för länge sedan glömt just det faktum att vi befann oss på ett sjukhus och att det faktiskt, när som helst, kunde kliva in någon genom dörren. Det ilade till i mig vid den tanken – men samtidigt så höjde det temperaturen på min kåthet ytterligare ett par grader. Han böjde sig fram över mig och jag kunde känna hans kuk trycka mot min fitta medan han lutade sig över mig och utdelade den första kyssen oss emellan. En underbart härligt våt och kåt kyss, med en tunga som nyligen hade lekt så underbart i min fitta men nu lekte minst lika ljuvligt i min mun med min tunga och jag hängav mig helt åt kyssen medan jag försökte att skruva med mitt underliv för att möta hans hårda kuk Vi kippade efter andan och han lät sin mun njutningsfullt söka sig till mina blottlagda bröst, där han ägnade dem en stunds ljuvlig uppmärksamhet och jag kunde inte annat än att luta mig tillbaka och bara njuta utav denne skicklige mans lek med min kropp. Så kände jag hur han smekte mig med sin kuk i min skåra och sensationen utav hans lena, men hårda lem, uppblött utav min saliv och mina safter, som gled upp och ner mellan mina kåtsvullna läppar gjorde mig nästan vansinnig.

Jag var så nära, så nära och bad honom snyftande; “Snälla doktorn, undersök mig nu. ni måste undersöka mig nu. ” “Såja, lugn lilla fröken” mumlade han flåsande i mitt öra. “jag lovar att ni skall bli grundligt undersökt i er vackra fitta” Hans ord ökade min kättja ytterligare ett par grader och jag kände att om han inte skulle ta mig nu, så skulle jag komma ändå. Det ville jag inte. att får orgasm, när man varit sådär vansinnigt kåt, utan någon form utav friktion eller berörning, där den så att säga bara rullade över en av sig själv, kunde vara nog så skönt, men var mest frustrerande. Det hade hänt mig många gånger i sömnen, att jag kommit i våldsamma orgasmer, utan att röra vid mig själv och där jag vaknat utav att mitt underliv pulserat hungrigt och tomt i efterdyningarna. Han reste sig upp, ställde sig upprätt mellan mina ben igen. Han hade fortfarande handskarna på och jag såg hur han tog fram tuben med glidmedel, sträckte fram den kalla glidiga tuben mot mitt kön och lät en ordentlig klick flyta ut. Jag kippade efter andan av kontrasten mellan min heta hud och den kalla slibbiga gelén. Jag var nästan gråtfärdig. “Du måste knulla mig nu” bönade jag. men han smetade ut glidmedlet över min fitta, som om den inte var nog hal! Fortsatte ner mot mitt anus. Jag vred mig som en mask under hans händer. han var då sannerligen en djävul på att fresta min kropp! Utan förvarning så lät han så återigen två fingrar glida in i min bak. Numera var det lite uttänjt men fortfarande så stramade det och jag frustade av kåthet. “Vill du att jag skall knulla dig. ?” frågade han och jag mötte hans ögon. som lyste utav okynne. “Ja. snälla det vill jag” “Be mig om det” “Snälla knulla mig” bad jag. “Med vad? “replikerade han snabbt. Jag samlade mig, medan jag kände hur hans fingrar arbetade djupt inne i mitt anus och den andra handens fingrar återupptog smekandet utav min klitoris. “Åhh. jag kan inte mer. ” kved jag. “snälla knulla mig. snälla doktorn knulla mig med ert instrument!” pep jag ynkligt och kände att jag var halvägs på väg in genom himlaporten “Nä, nu vill jag inte höra mer om instrument. VAD skall jag knulla dig med och VAR skall jag knulla dig?” I mitt omtöcknade tillstånd så förstod jagatt han ville höra mig säga alla det där kåtorden och jag uppbringade det sista jag kunde utav mina krafter medan jag var högst medveten om hans fingrars arbete i min bak och på min fitta. “Knulla min fitta” fräste jag nästan. :”knulla min fitta med din härliga kuk! Jag vill du skall köra kuken i mig djupt. ta mig. NU!” Hans fingrar var obarmhärtiga i mig och jagkände sammandragningarna när han nästan furiöst for runt med hela handen över mitt kåtsvullna kön och lät fingrarna fara in och ut i min bak. jag kände hur det spändes ytterligare och förstod att han tryckt in ytterligare ett finger i min rumpa innan orgasmen började rulla över mig. “Ta mig. knulla mig. jag kommer. åhhhnej. jag kommer. ” jag nästan vrålade. Och precis när orgasmen rullat i gång, så släppte han taget om min klitoris och handen i min bak vilade. Så kände jag hur hans kuk nosade mot min mynning och innan jag hunnit att lyfta huvudet för att se detta efterlängtade inträngande så hade han stött sin kuk i botten på mig med en våldsam stöt. Samtidigt som han började knulla mig med djupa, hetsiga kraftfulla tag, så återtog hans fingrar sitt glidande in och ut i min stjärt, min orgasm tog en annan vändning och jag kunde känna hur mina muskler krampade om hans underbara kuk.

En lila-aktig dimma omslöt mig som skingrades utav en explosion någonstans i mitt huvud. eller om det var min fitta som exploderade, jag vet inte. men genom dimman hörde jag honom. “Nu skall jag knulla dig. åhhh så skönt din fitta kramar. din vackra fitta. omsluter min kuk så skönt. kom över min kuk. kom över min kuk. för nu kommer jag. och jag skall spruta din härliga fitta full. ” Han stelnade till, hans fingrar i mig stelnade till innan han började röra sig våldsamt med både kuk och händer i mig och i efterdyningarna utav min egen explosiva orgasm kände jag hur det byggdes upp ytterligare en explosion i mig och så kom jag igen!. Och igen. och igen. ! Så kände jag att hans fingrar slant ur min bak, han lade sig tungt över mig, sög sig fast med munnen om min ursnibb. viskade en massa obegripligheter. medan jag bara ryckte under honom. hejdlöst oförmögen att stoppa konvulsionerna.

Efter vad som för mig verkade vara en evighet så blev jag medveten om hans mjuka läppar som kysste mitt ansikte medan hans händer omslöt mitt huvud. Det susade i mina öron och jag kunde höra min spruckna röst “Det var i sanning en grundlig undersökning, doktorn” “Ja. jag har faktiskt aldrig gjort en sådan här genomgripande undersökning förut” viskade han i mitt öra. “Inte jag heller” Han började skratta och reste sitt ansikte mitt framför mig. “Nä. jag tror knappas doktor Sköldén inbjudit till sådana undersökningar” Vi började skratta hejdlöst och befriat och när vi hämtat oss lite, så reste han sig upp. Jag kände hur han sakta lät sin lem glida ur mig med ett plaskande ljud. det kändes tomt när han lämnade min kropp. “Ojdå. här var det ordentligt blött, log han ” Som sagt, inget fel på frökens slem- hinnor” Jag reste mig mödosamt upp och satte mig tillrätta med benen på den lilla pallen, medan han rev av en bit utav det trasiga papperet som täckte gynstolen och med blicken fästad i mina ögon, torkade han upp överflödet utav glidmedel, och våra safter som sipprade ur mig, medan han kysste min panna. “Tack” viskade han. “Du har nog upp- fyllt mången läkares fantasi. i varje fall min”. viskade han. “Och du många kvinnors. antar jag. ” log jag.

Han tog av sig gummihandskarna och började så att lägga tillrätta sin slaknande skönhet i kalsongerna. den blänkte fortfarande utav våra safter och han vände sig om mot tvättfatet medan jag lade tillrätta mina bröst i bh:n och drog ner toppen. Precis då, så slets dörren till undersökningsrummet upp och in tågade den skinntorra systern! Jag stelnade till utav skräck och främst när jag såg hur hennes näsborrar vidgades. Den omisskännliga doften utav sex måste ju ligga som Lützendimman i rummet! Han vände sitt huvud mot henne från handfatet och med en röst, som definitivt inte avslöjade att han just minuten innan gett sin patient en grundlig “rundsmörjning” sade han: “Men se där! Är syster redan klar?” “Njae. egentligen inte. men jag skulle bara se om doktorn behövde någon hjälp och ta med instrumenten till steriliseringen” Hennes blick flackade mellan honom och mig och jag försökte så oberörd som möjligt att glida ner från stolen och medan systern gick mot baljan med instrument, snappade jag åt mig den lilla filten på golvet och lindade den om mig. “Det var rart utav syster, men det hade jag kunnat göra så du slapp att jäkta” Med blicken riktad till mig sade han; “Om ni tar på er, så kan vi prata inne i mottagningen strax?” Jag nickade och slank tacksamt ut ur rummet. Jag kunde höra mumlet utav deras röster innan jag hörde dörren slås igen och jag antog att systern lämnat rummet.

Efter att ha vaskat av mig en smula i ansiktet, kammat mig och sköljt av mitt ömmande underliv och torkat det som ännu rann ur mig, så tog jag på mig kjol, skor och kavaj. och förbannade för en gångs skull min vana att inte ha några trosor.

Han satt vid skrivbordet, tillbaka lutad och hans blick var återigen så där retfull. “Ja. ” började han när jag satt mig ner. “som du kanske vet så skall ju doktor Sköldén gå i pension. ” Detta visste jag inte! “. så vi har blivit ombedda att upplysa hennes patienter om det och att be er tänka igenom vem ni fortsättningsvis vill ha som er läkare. ” Det där sista sade han med ett syftande tonläge. Jag log brett. “Jag kommer gärna på återbesök en gång om året hos er, doktorn. man behöver en rejäl undersökning som den här, åtminstone en gång om året. ” log jag. “Ja, det är nog klok tänkt” svarade han. “och jag kan tillse att er besökstid är den sista på dagen, så att ni inte behöver jäkta, eller att ni känner er pressad. ” “Jatack, det vore omtänksamt av er. ” Han reste sig upp från stolen, gick runt bordet och ställde sig bakom mig. Jag kunde känna hans heta andedräkt när han böjde sig ner mot mitt öra och viskade; “Sååå, gillade du överraskningen. var det som du drömt om?” Jag rodnade och viskade; “Ja tack älsklingen min. men nu vill jag att vi åker hem. barnen väntar och någon måste laga maten för i kväll. ” Han kramade mig hårt, bakifrån: “Då åker vi då, jag duschar hemma. “

Kommentera Gynekologbesöket, del 2