Gustav Svenssons vårbruk, del 3

Robert sköt iväg soffbordet med ett hoppande slammer, med ena foten, när han gled ner på golvet framför soffan. Berit klev grensle upp över Gustav, som Robert anvisat, med båda fötterna uppe i soffan, med ryggen vänd mot Gustav. Rejält bredbent. Robert låg där som en mycket noggrann inspektör och tittade och höll Gustavs styva kuk uppbänd lodrätt mot taket; eller rättare sagt mot Berits våta, svullna, vidöppna sköte som sakta sänkte sig ner från hennes upprättstående ställning till bredbent hukande. Tre par ögon var intensivt riktade mot samma punkt; Gustavs blötglänsande, plommonliknande ollon (‘fast det hade mer storleksgemensamt med en nektarin’ konstaterade Berit vid ett senare tillfälle). Sakta! Jag vill inte missa det här! väste Robert alldeles hes av brunst. Berits plutande blygdläppar gled ner lite över det blänkande ollonet och vidgades kring dess form. Åååh. gud! Jaah! stönade hon saligt. Behöll den nivån en stund. Vickade runt lite med skötet som en ledform över en kula. Gud. vilken härlig syn! flåsade Robert där nere. Tog ett lite brutalare grepp om Gustavs kuk och gned ollonet av och an mellan blygdläpparna så det smaskade avslöjade tydligt mellan de två ivriga könen. Åååh! Jag blir så kåt! Jag tror jag kommer med en gång! gnällde Berit nästan lite klagande. Det gör inget älsklig. vi ska göra så det går flera-flera gånger för dej. tills du är alldeles slut. och mätt på kuk. Precis som du sa den där gången; att bli rejält genomknullad en gång i livet, skrockade Robert upphetsat. Åååh. du behöver väl inte skvallra allt! pep Berit alldeles flåsande upphetsad, -åååh neej! Nu kan jag inte hålla mej längre! Knulla mej Gustav! Jag kommer redan! Åh-åh-åh. ! kved Berit och hennes sköte gled i en bestämd rörelse helt ner över Gustavs hårda kuk. Berit började snyftande av vällust glida upp och ner kring den stora blötglänsande kuken mitt framför Roberts upphetsat slukande ögon. Ååh den tog gott va!? Jajamän. ge henne en rejäl omgång Gustav! Hon gillar det!. faan, man skulle ha haft en videokamera! Nästa gång ska jag ha det. hörni! Då gör vi en egen filmrulle som slår allt! Faan. vad det ser härligt ut! Hetsade Robert på. Oh-oh-oh. ååååh! Det kommer nuu! Meraaah! kved Berit flåsande. Rörde sig i allt häftigare tag upp och ned kring Gustavs glänsande påle. Gustav bara satt där som paralyserad och glodde på det härliga som hände honom. Höll sina kraftiga händer om Berits höfter och hjälpte till att lyfta och sänka henne. Tittade ner mot Berits skälvande skinkor och sin kuk, som alldeles våtglänsande av Berits ymniga flöde, slukades och gled ut, slukades och gled ut i långa rörelser. Hårt och snabbt in, långsamt glidande ut ända tills bara ollonet var mellan de trinda svällande blygdläpparna. Berit stödde sina händer mot Gustavs knän och hennes rörelser upp och ned blev allt ivrigare och vildare, samtidigt som hennes stön och flämtningar ökade både i styrka och takt, tills hon ‘dunkade på’ som en enveten pålkran över Gustavs obändiga ‘påle’. Gustav hasade saligt allt längre fram på soffkanten, när han spände emot. Hasade ner till halvliggande mot ryggstödet. Oooh. guud! Nu kommer jag igen! Gu-ud-ars va skönt! Va gott det gör! snörvlade hon saligt, vällustigt.

Och den vilda ritten stannade av. Till sist satt hon bara hårt pressad över Gustavs styva kön, skälvande, vibrerande, vällustigt suckande. Hennes hala kramande sköte, ryckte och krampade kring den stora ådriga kuken. Gustav smekte och kramade hennes höfter och skinkor alldeles rusig. -’Än får det inte vara slut!’ tänkte han brunstigt. De ljuva kittlingarna i hans lite ovana kön var obetalbara. -’Att det är så jävla gott!’ tänkte han alldeles krullig i hjärnvindlingarna. Vad det gick för dej älskling!. fan va det såg härligt ut! Du såg lika vild och härlig ut som förr i tiden, skrockade Robert som inte kunde låta bli att vara där med fingrarna och smeka och känna på den våta fräcka föreningen framför hans lystna ögon. -Visst är hon härlig Gustav? Vild och hungrig med muttan! Rena vulkanen! Blöt som en vårbäck! Gustav bara nickade och uhm-ade saligt. Robert styrde upp Gustavs händer mot Berits gungande bröst. Bröstvårtorna kändes som hårda heta stenar i Gustavs handflator. Känn! Visst har hon kåta härliga bröst! hetsade han på. -Luta dej bakåt. mot Gustav. Berit, viskade han till henne medan han kysste och kelade med henne. Och han tryckte på mot hennes axlar tills hon suckande gav efter och sakta lutade sig bakåt. Gustav kramade ivrigt om hennes bröst, bakifrån. Hjälpte till att dra omkull henne tills hon låg helt ner på rygg ovanpå honom. Hon suckade och fnittrade om vart annat. Men. nu såg du härlig ut! Min älskade kåtfia! halvviskade Robert mjukt men brunstigt och halvreste sig framåtlutad. Han kysste henne på pannan, kysste hennes nästipp och kinderna och slutligen en lysten kyss på hennes flämtande mun, medan hans ena hand försiktigt men nyfiket smekte mellan hennes lår där hon var rejält förenad med Gustav. Och Roberts fingrar gjorde ingen skillnad mellan könen. Han smekte och kände ivrigt och nyfiket på allt som fanns där nere. Ni gör mej ju alldeles vild. ju! Jag kan inte behärska mej. det gick så skönt för mej. två gånger! suckade Berit. Lät belåtet imponerad. Du behöver inte behärska dej väl. ? Bara ta för dej och njut. ge dej hän! Nu när du har det så begivet, skrattade Robert och kysste vidare nerför hennes hals. Kysste hennes bröst i Gustavs kramande händer. Sög och nafsade på de styva bröstvårtorna. Vad ska vi göra med den här då? fnittrade Berit som hade sträckt fram en hand och kramade runkande om Roberts styva kuk. Hennes höfter spändes och rörde sig åter suget över Gustav. Hennes kön kramade lystet, suget kring den grova ådriga kuken.

- Lugn du, det blir sedan det. Du ska nog få smaka den också. så småningom. Det här är bara lite uppvärmning det, skrockade Robert och kysste sig vidare ner över hennes mage. Ner mot hennes kulliga sköte som slöt sig med plutande blygdläppar i en ‘ring’ kring Gustavs stake. Robert började kyssa henne allt ivrigare och hetsande kring skötet, allt närmare och närmare. Berit rörde sig förväntansfullt. Stönade till upphetsat när Roberts tunga ‘äntligen’ svepte över hennes blygdläppar och framstretande klitte. Ååååh! Whaoow! Du är inte slug! Guud. ni gör mej ju alldeles kåt och vild! flämtade hon saligt. Hon fläkte isär sina lår nästan rakt ut där hon satt över Gustav, när Robert hetsade hennes kön med kyssande läppar och fladdrande snärtande tunga. Hennes fötter som tog spjärn mot soffkanten skakade av anspänningen. Hon började åter föra sitt sköte glidande och skälvande upp och ned kring Gustavs hårda kuk i långsamma njutande rörelser medan Robert slickade och sög fräckt där nere kring de förenade könen. Herreguud! Ni gör mej galen! Det är så skönt! Jag blir så kåt så jag tror jag får nåt fel! Meraah! Fortsätt Robert. jag tror det tänker gå en gång till för mej! kved Berit alldeles flåsande. Robert låg på knä framför dem. Grensle över Gustavs utsträckta ben. Han höll med båda händerna om Berits ljumskar. Tummarna på var sida om de blodstinna blygdläpparna tryckte hennes hull utåt och uppåt så att hennes klitte stretade fram alldeles blottlagd ovanför Gustavs grova ådriga kuk. Han pressade tungan vickande över klitten så att den trycktes ned och gned mot Gustavs kuk.

Berit gnällde och gnydde av kåthet. Manade på både Robert och Gustav att göra det skönt för henne. -Meraaah! Jaah. det är så härligt! Det gör så gott! Men. nu ser du för härlig ut! Med din goa bullfitta uppträdd kring Gustavs ‘hingstkuk’! Fan va det ser ‘gött’ ut. Smakar gott gör det också av kåtfittan! Nu mår hon fint tror jag, skrockade Robert belåtet medan han lutade sig lite ifrån och tittade brunstigt mot de knullande könen. Är det så konstigt då. som ni håller på?! Kåtbockar! Slicka mera Robert. det är så skönt! Håll mej under arschlet Gustav. och hjälp till! Det kommer mera för mej snart! Ni får inte sluta. inte förrän jag tigger om det! hetsade Berit brunstigt vild. Gustav flyttade lydigt ner händerna under hennes skinkor och lyfte henne. Spände hälarna i golvet och sköt kuken i långa kittlande tag in och ut i den heta, hala, kramande fittan. Robert slickade och sög fräckt och hetsande var han kom åt. Han var inte så noga med mun eller händer vilket kön som blev bearbetat. Han tyckte allt var lika upphetsande härligt. För Gustav började det bli väl mycke kittlande känslor kring pung och stake, när Robert försökte pilla in sin tunga på samma ställe som ollonet gled in. Kände att det var stora saker på gång. Då först kom han att tänka på att han var oskyddad där inne. Fan. jag skulle haft ett gummi! grymtade han flåsande, – akta så jag inte sprutar! He! Beirut är försedd med spiral, så det är bara att blåsa på! Spruta henne full du Gustav! Hon tål det. och dessutom gillar hon det, skrockade Robert belåtet. Berit blev helt ohämmat vild. Både med kroppen och talet. Åååh. jaah! Ta mej hårt! Knulla mej! Spruta i mej! Nu kommer det för mej igen. sluta aldrig! Mera – mera- hårdare! Det är så jävla skönt! Ni får göra allt fräckt ni vill med mej! Ni är ju så härliga! Ååh jaah. knulla mej. knulla mej. ta mej hårt. länge! Sug mej på fittan! Slicka och sug! Ååååh Robert! Gustav! Det här är bättre än porrfilm det. guud! Gustav lyfte hennes skälvande skinkor i sina starka händer och med hälarna i spjärntag mot mattan på golvet dunkade han upp sin grova lem i hennes flödande, smaskande kön med långa tag som blev allt intensivare och snabbare. Roberts tunga kittlade och hetsade fräckt. Berit flåsade saligt allt mer upphetsat.

Robert lutade sig lite ifrån så att han fick bästa fokus på de intensivt arbetande könen. Fan. det här vill jag inte missa för alla pengar i världen! Gud vad det ser härligt ut! Så härligt uppkåtande! Det här slår allt jag sett. fan om man haft en videokamera nu. ‘önskereprisen’ när man ville. Ja! Ta i nu! Ge henne vad hon tål. En rejäl omgång som hon aldrig glömmer, Gustav. Det där kan du. det går hem rejält! Kom igen då Berit. ge dej hän bara! Ta för dej! Robert hetsade på dem som om det varit fråga om en sport; att heja fram sitt lag. Från Gustav hördes ett djupt pulserande stön växa fram allt ljudligare nerifrån magtrakten. Han var knappast medveten om det själv. Ett djuriskt, brunstigt, gutturalt stön som annonserade klimax ankomst. Gustavs hjärna kokade av brunst. Där fanns inga förnuftiga tankar eller hämningar längre, bara de ivriga signaler som fick hans spända darrande kön att jucka än våldsammare för att uppnå det efterlängtade salighetstillståndet. Han brölade som en tjur när slutligen alla spärrar lossade och hans kuk pumpade och sprutade som en fontän där inne i Berits heta kramande inre. Och det våldsamma knullet stillnade efterhand. Gustav flåsade och skrockade helt okontrollerat. Berit stönade, suckade, flämtade och snyftade totalt saligt.

-Och det var inte lite du fick heller! fnissade Robert som närgånget inspekterat deras klimax. Det är så det flödar över! Nu blev du väl rejält uppvärmd och smord i muttan? fnissade han upphetsat. Det är inte klokt! Att det kan vara så härligt! Ååh. Gustav! Det bara gick och gick för mej så skönt. hela tiden! Vilken kuk du har! suck-fnittrade Berit och ‘gosade’ sig mot Gustavs famn. Gustav kramade saligt om hennes flämtande bröst. Kysste henne ivrigt tacksamt på halsen där han kom åt. Herregud. det här kommer jag att leva länge på! Jag hade nästan glömt bort hur härligt det kan vara. Milde himmel. vilken dag! suckade Gustav matt. Berit vred på huvudet och makade till sig så att hon kom åt att kyssa honom riktigt. En lång innerlig tungkyss som fick Gustav att börja stöna igen. Berit fnittrade till lekfullt och började sätta sig upp över Gustav igen allt eftersom hans händer släppte till. Jaha. ?! Ska jag ta hand om din nu då? flinade hon fräckt uppspelt mot Robert. Orkar du mer då? log Robert. Jaha. du vet väl att en kvinna alltid orkar mer än en man när det kommer till kritan, retades Berit fräckt, – nog ska jag klara av er två, tills ni är nöjda, innan jag börjar tigga om nåd, fortsatte hon utmanande. Det låter nåt det, flinade Robert roat. -Du låter kaxig nu, men vi får väl se. Det där var bara lite varmkörning det. Jojo., vi får väl se som sagt. När det inte fungerar längre; så inte brukar det vara oss kvinnor det hänger på i alla fall, munhögg Berit fräckt utmanande. Hörru. kåtfia, res dej sakta ifrån Gustavs glädjespridare. så ska du få mera kuk, skrockade Robert. Sakta? fnittrade Berit, -måste du ha tid på dej att få upp den? Nä du! Han står som ett järnspett. men jag vill inte missa den synen; när din nypippade mutta glider av den där staken. Fan. om jag åtminstone haft kameran!

Berit som roades av hans upphetsade nyfikenhet, fnittrade förtjust och lyfte sakta sitt kön kring Gustavs ännu halvstyva kuk. Gjorde det långsamt och omständligt inför Roberts upphetsade ögon. Vilken laddning du fick va!? Det bara flödar om musen! Vänd dej med baken häråt så ska du få en rejäl bakfösare tills du gnäller, grymtade Robert och pekade anvisande, när Berit rest sig från Gustavs smetiga, såsiga kuk. Berit ställde sig framstupa längs soffan, med ena foten i golvet och den andra i soffan. Stödde sig på armarna vänd åt Gustavs håll, putade lockande fräckt med ändan åt Roberts håll. Tittade saligt beundrande mot Gustavs alltjämt ryckande kuk som gjort det så skönt för henne. Robert ställde sig bakom Berits ända och sköt in sin styva kuk i henne, fick henne att stöna till upphetsat igen. Åååh. det känns inte fel, suckade Berit pillskt. Men nu var hon hal och go’. så här skulle man ha det ofta; nån som varmkör och smörjer upp’na. innan man ska dit. Faan va skön hon känns nu. Så här kåt tror jag det var länge sen man var, grymtade Robert suckande och började sin kur. -Hör bara va hon smackar gott när hon får smaka kuk, skrockade han. Kom igen då din bock! Jag är mera kåt! stönade Berit brunstigt tjockt. Sug Gustav på kuken samtidigt. så han är beredd sedan att ta över igen, flåsade Robert hest. Den. har nog gjort sitt för det här halvåret. det är nog inte lönt. Jag är så nöjd ändå, suckade Gustav lite förläget. Prat! Du vet inte vad Berit kan åstadkomma med sin mun. Du är ju en viril karl Gustav, stor och stark. bara lite otränad. Berit gillar att suga kuk. och hon kan det verkligen. Slappna av bara och låt henne ta hand om saken, nu måste vi hjälpas åt att göra henne riktigt tillfredsställd. Hon ska få kuk tills hon är riktigt slak. flera meter kuk. så hon storknar.

-Vi får väl se. vilka som blir slaka först, fnissade Berit fräckt och lutade sig fram och började kela med Gustavs blöta kuk. Kramade den med ena handen, slickade och kysste den för att slutligen börja suga fräckt och effektivt medan handen runkade sakta. Gustav gav ifrån sig ett långdraget överrumplat stön. Den varianten hade han aldrig upplevt, bara hört talas om. Han kände saligt förvånat hur kåtheten omedelbart väcktes i hans kropp och hjärna; att hennes fräcka sköna lek nästan direkt fick hans slaknande stånd att åter börja svälla och resa sig. Känslan var enorm, oemotståndlig. Han försökte att bara slappna av och ta emot. Slöt ögonen först, men nyfikenheten fick honom att åter öppna dem lite halvt så att han kunde se Berits fräcka lek och även se hur Roberts styva glänsande kuk knullade hennes plutande, svällande fitta alldeles vitskummig kring blygdläpparna. Han såg det fräcka intensiva knullet nästan ur grodperspektiv. Berit gnydde och stönade genom näsan medan hon ivrigt behandlade Gustavs kuk med munnen och tog emot Roberts bakifrån i sin spermaflödande mutta. Hon såg ut att må gott alldeles ‘in i h-vitte’, tänkte Gustav förundrad men hade inget som helst emot situationen. Det kändes lite drömlikt, fast det var verklighet. ‘Att det fanns såna kvinnor. som inte hymlade. som vågade visa rakt ut att dom tyckte om det. att dom var kåta!’, tänkte han förundrad. Han var mest van att höra fnysande, föraktfulla kommentarer om sex i från kvinnor. Kanske inte så mycket Märta, utan mer hennes väninnor och bekanta. och kvinnor under hans barndom och ungdom. Han hade bara en gång i sitt liv förut hört en kvinna säga “att hon ville knulla” och då hade hon dömts ut som knäpp, nymfoman, sexgalning och farlig.

Det var en höst när han var inkallad på repövning. Han var väl 23 år då. Han och fem andra ‘repgubbar’ låg och hade telefonväxel i sitt tält ganska avsides i norra inlandet vid en gård där man hade nästan 4 mil till närmaste samhälle med affär, skola och liknande. Kvinnan i huset tyckte väl att det var lite roligt med folk i närheten som lite sällskap och hon var mycket gästfri och generös. Kom till tältet med kaffe och smörgåsar och annat gott på dagen när hennes barn var i skolan och gubben var nån stans miltals iväg och körde traktor i skogen åt något bolag. Han var tydligen bara hemma på helgerna. Fem unga män, anonyma i militärkläder, skämtade ju ganska friskt och grabbigt med kvinnan som ändå faktiskt tycktes roas av deras fräcka snack eftersom hon ofta kom till tältet med fika eller något gott när barnen åkt med skolbussen och hon var klar med sina ladugårdssysslor. Och ändå var dom där nästan en hel vecka. Någon hade undrat om hon inte kunde åka och handla ut något på systemet åt dem, men hon förklarade att det var sju mil till närmaste systembolag och hon hade ingen bil. Den hade gubben. Och förresten så hade hon inget körkort heller. Så det var inte att tänka på.

Nästa förmiddag, när skolbussen hade gått och hon hade fått ut korna efter mjölkningen, kom hon gående till tältet, lite uppsnofsad, med sin korg. Och hon ville gå in i tältet och öppna den. När hon väl satt sig där inne mellan två som låg och vilade, tog hon upp ur korgen en skärbräda och kniv och några rökta renkorvar, samt en spritflaska med mycket nött etikett. -Det är hembränt. men det är mycket bra, försäkrade hon rosig om kinderna. Och det var väl bara turen att inget befäl hade vägen förbi den dagen, för ingen ‘ville avstå ifrån supen. och i morgon åker vi ju härifrån’. Alla lät sig väl smaka. Även kvinnan själv (i morgon kväll kommer gubben hem, men till dess är jag väl nykter. och barna skvallrar int’). Det blev flera supar och korven gick åt och det var väldigt lugnt i telefonväxeln, så de grabbiga skämten blev allt grabbigare och fräckare. Och kvinnan bara skrattade åt det och var fräck tillbaka i munnen. Det var högljutt och ‘tjosan’ i tältet, ända tills kvinnan, som kanske var i 40-årsåldern, la sig rak lång på rygg på sovsäcken och drog upp sin kjol och sa: “Nu vill jag knulla!”. Då blev det knäpptyst i tältet och alla bara stirrade mot henne. Hon hade inga trosor eller strumpor under kjolen och hon drog upp sina knän utvikta och blottade allt; ett svullet, glipande, blötglänsande kön, som ett lystet hungrigt gap. Alla nyss så kaxiga ungherrar, var alldeles tysta. Ingen vågade. Alla trodde nånting, utom på det hon sagt. ‘Det kan ju komma nån, ett befäl!’. ‘Bilarna hörs på långt håll, sa hon’. ‘Du kan bli med barn’. ‘Jag blir inte med barn, jag har p-spiral, sa hon’. ‘Du känner oss ju inte’. ‘Ni verkar så snälla, sa hon’. ‘Du tänker hitta på nåt sattyg’. ‘Nej jag är bara så kåt. och uttråkad här. Ni blev rena inspirationen. så här trevlig har jag inte haft på åratal, sa hon’. Ifrågasättandet och invändningarna avlöste varandra i en jämn ström, kvinnan besvarade dem lugnt och allvarligt, samtidigt som hon börjat smeka sig själv mellan benen med fingrarna, men det var som att ingen ville tro riktigt på henne. Det var något skumt med det hela. Hon kanske var tokig. Ingen vågade ta henne på allvar fast hon låg där och bjöd ut sig. Ingen ville börja fast alla satt där och stirrade lystet och hänfört på hur hon hetsade sitt våta stinna kön med fingrarna. ‘Men herregud. det är väl inget farligt heller. Jag vill bara en gång i livet uppleva det; att få riktigt mycket så jag blir alldeles nöjd. och ni som snackat så mycket om ‘att ni varit utan så länge’. det har jag också. Ta fram kukarna nu! Jag ser nog att dom står!’ sa hon med ett upphetsat skratt. Och sen blev det av. En efter en hade dom tagit henne och.

-Visst är hon bra?! flåsade Robert brunstigt hest och väckte Gustav ur det märkliga minne som han hade förträngt i så många år. Eh. uuhm. jaa. jaah! Herregud. vilken kvinna! Jag är alldeles. alldeles. överväldigad. Du är så härlig Berit. jag tror knappt det är sant! suckade Gustav alldeles rusig av brunst och vällust medan han såg hur Berit ivrigt försökte få in allt mer av hans kuk i sin mun med jämna mellanrum. Som om hon gett sig den på att kunna ta emot hela hans längd i munnen. Ibland slet hon sin mun ifrån hans kuk. Kastade med huvudet, snyftade och flåsade. Oh jaah! Det är så skönt för mej! Det är så skönt! Mera! Vilka härliga kukar jag har! Älska mej länge-länge. tills jag svimmar! frustade hon brunstigt innan hon åter kastade sig över Gustavs stånd som hon envetet försökte svälja helt. Och när hon till slut lyckades med konststycket, måste den ju ha varit långt ner i hennes hals. (Som i den där filmen Gustav hört berättas om). Och då såg hon belåten ut, nästan mallig när hennes ögon sökte kontakt med Gustavs. Hennes läppar och tandraderna var ända nere kring hans kukrot; vid fästet. Och hon höll den så en god stund innan hon sakta, sugande lät den glida ut igen. Hon smackade. Tittade på den väldige och flinade fräckt belåtet. Det var inte dåligt! Du hade fan hela kuken inne! grymtade Robert upphetsat till Berit och daskade henne kärvänligt på skinkorna. – Visst sa jag att hon kan va?! flinade han mot Gustav och såg belåtet stolt ut han också. -Visst har du det härligt nu? Med två hårda kukar samtidigt, va?! Min kåtfia! halvviskade Robert och smekte henne kärvänligt över ryggen och skinkorna medan han ‘vilade’.

-Gissa om! Tänk om jag blir bortskämd! fnittrade Berit och lutade sig åter fram och började suga fräckt och lystet på Gustavs kuk. Hon övergick till att föra munnen upp och ned kring hans styva lem i lite snabba tag. Som om hon knullade hans kuk med munnen. Omväxlade med att låta den tränga helt in i henne för att sakta sugande låta den glida ut helt igen. Robert började dunka på henne häftigt. Snabbt, hårt juckade han i Berits våta smackande kön tills han rosslande och stönande ropade ut sin orgasm. Stod där frustande, nästan snyftande och gav ord till sin känsla av salighet. Berit släppte Gustavs kuk och rätade upp sig. Tog emot Roberts kramar och smekningar. Vred överkroppen för att kunna kyssa hans flämtande mun utan att de gled isär. Gustav blev alldeles varm när han såg dem. Det fanns mycket kärlek i deras fräcka lek, det gick inte att ta miste på. Är ni nöjda nu? fnittrade Berit lite respektlöst. Nöjda? Knappast! Titta på den, bara! sa Robert och pekade mot Gustavs kuk som vajade styvt och uppkäftigt ur blåbyxornas gylf. -Är du nöjd då? Nää, så länge ni kan nåt så nog vill jag ha mer! flinade Berit roat, fräckt. Hörde du Gustav! Ta av dej blåbyxorna! Nu måste vi hjälpas åt här; att knulla musten ur ‘Beirut’. Hon kan inte få låta så där kaxig och fräck så länge heller. Kom nu och hjälp till! skrockade Robert som gled ur Berit. Och han gled ur sin öppna morgonrock och drog Berit med sig bort mot matsalsmöbeln.

Rösta på Gustav Svenssons vårbruk, del 3:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 3.76 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Gustav Svenssons vårbruk, del 3