Grovarbetaren

Grovarbetaren Det var fredag. Solen sken. Fåglarna kvittrade och livet lekte. Jag måste skynda mig hem för att passa och släppa in kommunens folk som skulle fixa till avloppet. När jag kom nära huset såg jag hur en karl stod vid ytterdörren och väntade. Jag tittade på klockan. Fem över ett. Nåja, bara fem minuter för sent. Vi hälsade på varandra och han förklarade sitt ärende och sedan jag gett honom nödvändiga uppgifter ang problemet gick jag in i huset. Jag klädde av mig naken och tog på en tunn, kort sommarklänning. Jag tittade i kylskåpet för att se vad det hade att erbjuda till lunch, och fann några rester. Där satt jag vid matbordet och såg hur killen börjat gräva i gräsmattan för att blottlägga avloppsrören, han var stor och stark och svetten lackade i hans ansikte i den 30-gradiga värmen. Jag studerade honom noga från min plats i köket, han hade presenterat sig som Kurt och verkade vara i 40-års åldern. Han var faktiskt riktigt snygg. Jag avslutade måltiden och kokade kaffe och det var då jag fick min idé, jag skulle leka lite med honom, bara leka. hetsa honom lite. i väntan på att min man skulle komma hem. Stående i sovrummet framför speglen höjde jag på klänningen och mitt nakna kön blottades, och jag blev upphetsad av att veta att en främmande karl fanns bara några meter ifrån mig. -Kurt, Kurt ! Kom in och drick kaffe med mig, ropade jag genom dörröppningen. Han tittade upp. -Ja tack, ropade han till svar. Jag hade dukat bordet och satt mig ner, mina ben skakade av upphetsning och jag kände hur kåtheten steg inom mig när Kurt satte sig ner. Jag bjöd honom av kaffet och vi pratade om ditt och datt. När kaffet i våra koppar började ta slut satte jag min plan i verket, gick ut i köket för en kort stund, och när ajg kom in igen stannade jag några meter från Kurt, böjde mig ner och låtsades dra till mattan under bordet samtidigt som jag skiljde litet på benen. Så kände jag Kurts händer på mina skinkor, han smekte varligt över dem en stund innan jag reste på mig. Stående mitt emot varandra förenades vi i en våldsam kyss och jag kunde känna hur hans kuk hade rest sig en smula. -Låt mig få allt du har att bjuda på, viskade jag och bet honom lätt i ör- snibben. Hans grovarbetarhänder tryckte mina gungande bröst, han smekte och masserade dem om vartannat. -Bara lugn, du ska få, viskade han innan han lät sin tunga cirkulera i min munhåla. Med darrande fingrar började jag knäppa upp hans skjorta samtidigt som han stora händer smekte mina skinkor och jag började knäppa upp hans byxor och fick för ett kort ögonblick vidröra hans kuk. Jag knuffade ner honom i en stol och nu kan jag inte behärska mig längre. Det som förut var en lek är nu fullaste allvar. -Du, ta. ta fram den, viskar Kurt och höjer på stjärten så jag kan dra av honom byxor och kalsonger, kuken sprätter fram och jag suckar av njutning när jag får se den. Den är helt enkelt jättestor ! Ofta är ju en lång stake ganska smal, eller också är en grov grej inte särskilt lång. Men Kurt kuk var nästan rekord i både längd och grovlek. Ollonet var något alldeles i hästväg, blårött och blankt. Jag tittar med ett förälskat leende på den, och jag blir torr i munnen av upphetsning när jag tänker på vilken njutning den skall ge mig, vad gott den skall göra i mig. -Kom, stönade Kurt, sätt dig på kuken nu, jag vill känna din fitta. Han förde mitt underliv allt närmare kuken men jag hejdade honom. -Vänta, jag måste få se den riktigt. jag måste få runka din stora kuk först, flämtade jag och sjönk ner på knä framför honom. Jag tog med ena handen under pungen och med den andra handen tog jag ett riktigt grabbatag kring det grova skaftet och började dra upp och ner, jag kände hur den styvnade och svällde alltmer i min hand. -Jag blir så fantastiskt upphetsad av att runka en karl. runka en stor skön ståkuk. viskade jag. Kurt stönade till och började jucka mot min hand samtidigt som jag böje mig ner och trär mina röda läppar over ollonet. Min mun glider nerför skaftet längre och längre och jag gapar så mycket jag kan. Kurt tar mig om nacken och styr mina rörelser och sugrytm och stönar efter en stund: Åh sluta. jag. jag sprutar. din mun. din sköna mun. Snabbt drog jag ut kuken, jag ville känna den här bamsen i mig. -Kom, lockade jag och reste mig upp. – Vi går bort till soffan. Framme vid soffan kröp jag upp i ena hörnet, höll mig fast i armstödet och satte ut ändan. -Snälla, flämtade jag, -ge mig kuken. Jag kände hur Kurt särade mina lår och jag svankade så att stjärten pekade rakt upp mot hans kuk. Med vana fingrar delade han blygtläpparna och stack kukhuvudet i springan. Kurt fattade om mina höfter och jag svankade allt djupare för att underlätta hans intrång. -Åh vilken trång. fitta du har. men. jag är snart. snart inne, väste han. Min fitta töjdes ut till bristningsgränsen och jag kände hur hela mitt inre fylldes ut av hans lem. -Åh. knulla mig. knulla mig. kvider jag när han pressar in kuken till roten, låter den stanna där en kort stund innan han börjar jucka, först långsamt – sedan allt fortare. Jag vrider mig som en mask i soffan och tigger om mer kuk och Kurt börjar stöta i långa, djupa tag. -Åh, åh, ååhh vad skönt, åååh. knulla mig, tigger jag och känner hur orgasmen börjar komma och märker på Kurt att även han är nära. Så dras min kropp ihop i en av de skönaste orgasmer jag nånsin haft och jag skriker rakt ut. -Åh. åh – åh. ta. ta mig. knulla mig. det går. gåååårrrrr. du. du. duuuuuuu. Kramperna vill aldrig ta slut och min fitta kramar hans kuk så att även han börjar komma. Jag känner de första tunga strålarna djupt inne i mig och skriker åt honom att dra ut den. Snabbt lyder han mig och låter resten av den varma säden spruta över min rygg. -Åh. så. så skönt, stönar han tungt och hans rörelser stannar av. Stilla känner vi båda hur vi sakta återvänder till nuet, Kurt tar min klänning och torkar bort sperman som samlats i ryggslutet och sjunker ner i soffan bredvid mig. Jag vänder mig om och ger honom en öm kyss och viskar. -Du måste gå nu, och han nickar förstående. -Det var underbart, fyllde han i, men vi vet båda två att detta inte kommer att inträffa igen, fortsatte han. Jag reste mig upp, gav honom en slängkyss och gick in i sovrummet. Jag lade mig på rygg i sängen och blundade. Snart hörde jag hur Kurt klädde på sig, hur ytterdörren öppnades och slog igen och han var borta.

Kommentera Grovarbetaren