Grannpojkarna!

Jag är en 41 år och frånskild kvinna som bor i en mellanstor stad i södra sverige. I somras låg jag ute och solade en av de få soliga dagarna i juli. Jag har en ganska kvinnlig kropp som jag försöker hålla i trim trots tidens påverkan. Mina bröst är stora med stora vårtgårdar en annars har jag relativt smal midja. I övrigt har jag kort mörkt hår och bruna ögon. Är 180 lång och väger 65 kg.Hur som helst så låg jag ute på min solsäng i min mörkblå bikini och solglasögon och halslumrade. Solen värmde och det var skönt ute. Jag låg och pressade en dryg timme och det var lugnt och skönt omkring mig på min bakgård. Helt plötsligt bröts lugnet av att jag både såg och hörde grannens 18 år gamla son Stefan och hans kompis Anders började spela boccia på deras gård mitt emot. Jag tittade lite på dem bakom mina solglasögon men lessnade snart. Även om deras kroppar var unga och muskulösa så intresserade de mig inte.

Jag somnade en stund och när jag vaknade hade grabbarna slutat spela. Jag hade omedvetet i sömnen särat lätt på mina ben och drog ihop dem genast jag vaknade. Vred mig lite och upptäckte att Stefan och Anders slutat för att de smugit närmare mig. De stod och kikade lite på mig bakom hörnet och de visste tydligen inte att jag var vaken. Upplevelsen av att ha två yngre killar som tjuvkikade på mig hetsade mig.

Jag kikade lite på dem under mina solglasögon och förde sakta isär mina ben igen. Sakta började jag smeka mina tunga bröst utanpå min bikini. Jag förde bikinin åt sidan så jag fick fram brösten. Killarna visste nog vid det här laget att jag var vaken men inte att jag upptäckt dem. Jag såg hur Stefan diskret förde ned en hand mellan sina ben och smekte sitt stånd utanpå shortsen. Jag fuktade ett finger i min mun och smörjde in mina bröstvårtor. Då såg jag hur även Anders började skruva på sig.

Nu var jag riktigt varm mellan mina ben. Jag smekte mina bröst och tog ett av dem till min mun och slickade på vårtan. De unga killarna nöp hårt om sina stånd i respektive shorts. Snart så särade jag mina ben och satte ett ben på varsin sida av solsängen. Jag kände mig enormt snuskig där jag smekte mina bröst och såg på de unga killarna som stod och kikade på mig.

Då sade jag:

- Gillar Ni det ni ser, grabbar?

Killarna ryckte till som om någon slagit en hink isvatten över dem. De stod tysta och tittade ömsom på mig och ömsom på varandra. Jag tog tag i mina bröst och satte mig upp samtidigt som jag tog av mig solglasögonen:

- Tycker ni om dessa? Frågade jag och smekte mina bröst.

- Jaaa. Sade Anders försiktigt medan Stefan bara nickade.

- Ni kanske vill se mer också? Sade jag och stack ned en hand i mina trosor. Hela tiden tittade jag dem i ögonen.

- Sätt er då i de där två stolarna, sade jag till dm och pekade på två utemöbler som stod på min altan.

Pojkarna gjorde som de blivit tillsagda och jag drog upp ryggstödet på min solsäng. Jag satt upp på sängen och såg hur det putade i deras shorts.

- Skulle ni vilja se vad jag har här? Sade jag och förde ned en hand i mina trosor.

Pojkarna bara nickade och jag började röra min hand mellan mina ben.

- Då vill jag se vad ni har, grabbar. Show me yours and I show you mine sade jag med ett leende.

Pojkarna sneglade lite på varandra men snart reste sig Anders och tog av sig sina shorts. Hans kuk sprätte fram och stod rakt fram. Den var inte så grov men ganska lång jag rörde fingret på min klitta under mina trosor och njöt av synen av den unga kuken. Stefan tog också mod till sig och klädde av sig helt. Stefan drog några runkdrag på sin lite grövre kuk. Den stod som ett spett.

- Ni kanske vill se min stjärt? Sade jag och reste mig upp.

Jag vände mig med ryggen mot dem och böjde mig sakta ned. Mina bröst hängde ned och jag tittade bak på killarna medan jag putade med stjärten. Sakta drog jag av mig trosorna som fastnade lite på i min våta skåra. Jag tittade hela tiden bak på killarna som nu hade börjat runka sina kukar.

- Gillar ni min stjärt? Frågade jag och tittade bak mot dem samtidigt som jag särade mina ben och förde in ett finger i min glänsande skåra.

- Mmm. Svarade killarna medan de runkade allt fortare. Stefan hade fått en droppe som glänste på hans kukhuvud.

Jag var enormt kåt nu och började gnida min klitta. Jag särade lite också på mina blygdläppar så de kunde se hur våt jag var.

- Ni har fina kukar, sade jag och satte mig med ansiktet mot killarna. Jag älskar att se er runka. Runka era fina kukar.

Jag förde in två fingrar i min blöta fitta. Pullade mig medan jag tittade på dem. Mina fingrar blev blöta av mina safter och jag drog ut dem och ersatte dem med två fingrar på andra handen. Jag stoppade in mina saftblöta fingrar i munnen. Tittade på hur de runkade allt snabbare medan jag gned min klitta.

- Åh guud, Stönade jag. Älskar att se er runka. Vill se er spruta era satser framför er.

Jag lutade mig mer bakåt och förde sakta in ett finger i min stjärt samtidigt som jag särade på min fitta så pojkarna kunde se. Jag började röra mitt finger in och ut ur stjärten och jag hörde hur killarna småstönade och njöt. Stefan smekte sin pung nu medan han runkade allt snabbare. Helt plötsligt reste sig Anders upp och stönade till:

- Åhhh! Stönade han medan hans kuk spottade sin sperma i långa strålar över min altan.

Jag tittade på hans sats och gned fittan och pullade min trånga stjärt allt fortare. Då sprutade Stefan medan han fortfarande satt och i en båge for strålar av sperman ner på altanen framför mig.

Jag tittade på dem där de satt med sina glänsande halvslaka kukar. Jag reste mig på alla fyra och gick fram till dem och tog tag i deras organ och började runka dem.

- Visst vill ni ha mer? Frågade jag.

- Jaa. svarade de med grumliga röster.

- Bra sade jag och tog Stefans kuk i munnen medan jag runkade Anders.

Både fick direkt kraftfulla stånd igen och jag älskade att suga Stefans spermasmakande unga kuk. Jag slutade runka Anders kuk och förde in två fingrar i min fitta. Snabbt drog jag ut dem och förde in dem i Anders mun.

- Slicka min fitta sade jag åt honom och han lade sig ned med munnen mot mitt sköte.

Jag smekte Stefans pung medan jag sög honom med långa drag. Vilken underbar kuk han hade! Anders slickade mig lite tafatt men det gick bättre sedan jag sträckte bak en hand och särade på blygdläpparna så han kom åt min klitta. Jag stönade högre och högre. Så kåt som jag var har jag aldrig varit. Jag sög Stefan fortare och runkade honom. Slickade lite på olonet och sedan tittade jag upp på honom och sade:

- Knulla mig.

Stefan bytte plats med Anders och jag slukade glupskt Anders´ kuk. Med ett stön körde Stefan in sitt stånd i min våta grotta. Jag slickade Anders unga kuk och runkade den. Snart tog jag den djupt i munnen och sög den. Upp och ned. Gud vad härligt! Stefan knullade mig med hårda stötar, djupt i mitt sköte. Underbart! Jag juckade bak mot honom så hans kuk kom ännu djupare in i mig. Jag riktigt kände hur det rann ur mitt sköte!

Stefan ökade tempot ytterligare och knullade hårdare. Det var underbart! Jag sög på Anders pungkulor och runkade hans kuk fortare. Då slutade jag suga Anders och sade åt honom:

- Lägg dig ned.

Han gjorde som jag sa och jag drog ur Stefans kuk ur mig. Jag ställde mig grensle över Anders och sänkte mig sakta ner över hans stånd.

- Aaaaaah! Stönade jag när mina blygdläppar särade sig över hans ollon och jag sakta sjönk ned på kuken. J

Jag tog tag i Stefans kuk och började åter suga honom samtidigt som jag red Anders. Jag kände hur Stefans kuk bultade i min mun och jag studsade upp och ned på Anders. Jag var i himmelriket och det tror jag även de två pojkarna tyckte att de var! Mina bröst gungade upp och ned och jag placerade Anders händer på dem. Han böjde sig upp lite och slickade på mina känsliga vårtor. Efter ett tag i den ställningen reste jag mig från Anders kuk och vände mig om så jag hamnade med ryggen mot honom. Sakta grenslade jag honom igen och sjönk ned men denna gång tryckte jag hans ollon mot mitt anus.

- Åhhhh! Skrek vi tillsammans när hans hårda kuk trängde in i min trånga stjärt.

Jag satt ett tag stilla med kuken djupt inne i min stjärt och sög vilt på Stefans stånd. Riktigt blötte ned hans hårda kuk med min saliv.

Snart började jag rida Anders kuk. Sakta upp och ned i min trånga stjärt. Det var så skönt att jag höll på att storkna! Jag särade brett på benen medan jag red Anders och så drog jag ut Stefans kuk ur min mun.

- Knulla mig nu Stefan.

Stefan tittade frågande på mig men jag särade på blygdläpparna och Stefan kröp över mig och förde in sin kuk i min öppna fitta.

- Jaaaa. Stönade jag när jag kände båda kukarna i mig. Det var underbart!

Stefan började knulla min fitta medan jag satt stilla på Anders kuk. Stefan knullade mig fortare och hårdare och jag även Anders rörde sig sakta in och ut med sin kuk. Jag kände hur min orgasm närmade sig och Stefan knullade mig fortare och hårdare medan Anders knullade min stjärt och smekte mina gungande bröst.

- Oooooohhh! Stönade jag genom min orgasm. Så skööönt! Det svartnade för ögonen och jag märkte att killarna var nära också. Det rann ur min fitta ner på Anders kuk som sakta gick in och ut ur mig.

Då reste jag mig upp, och ställde mig på knä.

- Jag vill suga av er, stönade jag.

Killarna ställde sig på varsin sida om mig och jag började runka Anders kuk medan jag sög Stefan med långa drag och runkade honom. Båda killarna stönade högre ju fortare jag runkade. Snart bytte jag och stoppade Anders kuk i min mun. Jag sög den allt fortare och runkade Stefan.

- Ååhhh! Stönade Anders och släppte sin sats i min mun. Jag sög och svalde men det kändes som om det mesta rann nerför hakan och droppade ner på mina stora bröst.

- Jaaaa! Skrek Stefan och han sköt sin sperma i långa strålar i mitt ansikte.

Jag slickade i mig en del men det mesta låg glansigt i mitt ansikte och rann sakta ned mot hakan. Jag gillar inte att bli sprutad över ansiktet i vanliga fall men i det här fallet var det ganska upphetsande. Jag lyfte upp mitt ena bröst mot min mun och slickade upp en spermaklick som hamnat på vårtan. Jag tittade leende på killarna som stod där med sina slaka glänsande kukar och sade:

- Tack ska ni ha. Stick hem och lek nu.

De tog på sig shortsen och lommade iväg och vi har aldrig gjort om det. Men det är ett minne som jag vårdar ömt och säkerligen Stefan och Anders också!

Kommentera Grannpojkarna!