GRANNENS DOTTER VAR SEXTOKIG

Visst visste jag att grannens dotter Annelie var sexig. Det gick bara inte att undgå att upptäcka när hon under varma sommardagar gick omkring eller låg utsträckt i en solstol i trädgården. Vad jag inte visste var att hon också var sextokig. Det upptäckte jag inte förrän en sommardag när hennes föräldrar var bortresta en vecka och hon glatt vinkade till mig och frågade om jag ville ha någonting att dricka. Annelie gick framför mig och när jag såg hennes vidjeslanka midja över den fasta, putande stjärten började det dunka i både hjärtat och mellan benen. Ogenerat slog hon sig ner i soffan med särade lår så att jag såg den frestande bulan och hur underdelen skar in i fittskåran.

Det börjar väl kännas lite ensamt nu när du bott ensam i tre månader, sa hon och stirrade ogenerat och utmanade på den svullna bulan på mina jeans. Jag antog utmaningen och böjde mig fram och drog upp toppen och placerade min mun runt den ena svällande bröst vårtan.

En stund satt hon alldeles stilla och bara njöt av min slickande, sugande mun innan hon tog mig i handen och drog med mig in i ett sovrum. Vi stod tätt intill varandra och kysstes medan jag lirkade av henne trosorna och hon lite fumligt knäppte upp mina jeans så att hon kunde ta tag runt kuken och smeka den.

Jag vill ha dig, sa hon och smekte mig i nacken innan hon satte naglarna i ryggen på mig. Nuuu ! Långsamt tryckte jag henne bakåt så att hon föll på rygg med benen särade. Hennes fitta smakade friskt och salt och snart slog hon armarna runt mig och drog mig uppåt så att jag kunde köra in kuken i hennes trånga, varma hål som mjukt slöt sig runt kuken.

Hon stönade och viskade fula ord medan jag rysande av njutning knullade henne och snabbt kom hon i en hård och våldsam orgasm. Men hon ville ha mer och jag körde in kuken bakifrån sedan hon slickat den ren och hård. Hon stönade och småskrek av orgasmerna som började avlösa varandra med jämna mellanrum. Hon var helt sexgalen och kunde bara inte få nog. När hon till sist låg utpumpad under mig och långsamt gned det öppna, våta fitthålet mot min halvstyva kuk var hennes ögon dåsigt kåta och hon smekte min kuk och sin blöta fitta samtidigt. utforskade kukhuvudet och kulorna med smeksamma rörelser.

Naturligtvis hade det följder och snart var kuken i henne igen och dimman sänkte sig över hennes ansikte. Med djuriska stön och häftiga motjuck fick hon två orgasmer till innan vi äntligen stapplade in i badrummet och tog en dusch. Klockan hade hunnit bli tre på morgonen och jag vacklade hemåt som en drucken till min egen säng.

Jag vaknade på morgonen av att det knackade på rutan. Utanför stod Annelie, pigg och sprudlande glad. Och gissa vad jag gjorde?

Jo, naturligtvis släppte jag in henne och insåg att sexgalenskap var ohjälpligt smittsamt.

Rösta på GRANNENS DOTTER VAR SEXTOKIG:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 röster, snitt: 2.97 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera GRANNENS DOTTER VAR SEXTOKIG