GRANNFRUN

Jag hade varit ute med polarna på en pubrunda och hade kommit hem tidigt på lördagsmorgon, vaknade klockan elva med en kraftig baksmälla, drog i mig två öl för att “lindra lite”när jag stod i köket näck så kände jag att jag var lite fyllkåt kuken var halvhård så jag beslöt att göra nåt åt saken. La mig ner i soffan och började att runka sakta sakta när jag kände att det var nära så ringde det på dörren, fan också tänkte jag, tog en handuk runt kroppen och öppnade det var granntanten mittemot fru Andersson en ganska snygg kvinna ca 55-60 år mycket former o så, hon var klädd i en vit morgon- rock, hej stör jag nä ingen fara sa jag, du kom hem tidigt imorse jag såg när du stapplade in i porten, kan du hjälpa mig med ett problem, jag har fått en dator av mina barn men jag får inte igång den, ok sa jag ska bara klä på mig, Det behöver du inte för min skull sa fru andersson så jag klev på. Problemet löste jag på fem minuter, oh tack sa hon får jag bjuda på nåt som tack för hjälpen

Nä det behövs inte sa jag, jag kan massera din rygg jag är ju en gammal sjukgymnast så jag vet hur man gör.

ok det kunde ju va skönt, lägg dig på min säng och sen började hon den skönaste massage jag haft jag njöt i fulla drag, vänd dig om sa hon Oj då vad är detta hon tittade på min bula under handduken hon drog bort handduken tog tag i kuken och började att runka mig.

Sen slutade hon plötsligt nej forsätt sa jag när jag tittade upp hade hon tagit av sig morgonrocken, vilka pattar hon hade wow hon tog kuken i munnen och sög och slickade jag kände att det var nära, då ringer det på ytterdörren och sen öppnas den Hallå! är det någon hemma? göm dig i vardagsrummet viskade hon, jag rusade in dit gömde mig bakom dörren.

In kommer husvärden, jag skulle byta packningar i kökskranen sa han, fru Andersson fick precis på sig morgonrocken. Det tog 18 minuter sen var han tydligen klar.

Då hörde jag fru Andersson säga, men vad gör du Oh. Oh nej Oh ja gud va skönt nu kikade jag in i köket där låg anderssonskan på magen på köksbordet bakom stod husvärden och körde in kuken i henne det blänkte om kuken av fittsaft hon var kåt, värdens kuk är den grövsta jag någonsin sett ! lika lång som min ungefär ca 19 cm men den var så otroligt tjock nästan som en falukorv ollonet var alldeles lila.

Efter några minuter vände han på henne och körde på nytt in kuken i henne pungen daskade mot hennes skinkor varje gång han stötte in i henne, hon stönade hela tiden, synen gjorde mig störtkåt jag runkade som en tokig jag sprutade sperman i handuken nästan samtidigt gick det för husvärden han drog sig ur henne och sprutade ner magen på henne sen föll han ihop på henne, jag smög sakta ut och in till min lägenhet.

På eftermiddagen ringer fru andersson på min dörr jag ber henne stiga in, Ja du får ursäkta men det blev inte som jag tänkt imorse, det är ok sa jag, han brukar kom till mig några gånger i veckan och då knullar vi hejdlöst han får inget av sin fru tydligen.

Men jag masserar gärna din kropp när du vill sa hon, ja tack gärna sa jag.

Nu har jag besökt henne i 6 månader 1 gång i veckan ibland mer, hon är helt otrolig på sex.

Kommentera GRANNFRUN