GODA GRANNAR

Jag hade länge märkt att karln i grannlägenheten kastat sina låta blickar på mig. Inte för att jag var det minsta intresserad av honom förstås; han var ju minst femtio år och jag var bara tjugo. Men det fanns ändå något eggande i de där öppet kåta blickarna han gav mig, och mot min vilja började jag fantisera om hurdan han skulle vara i sängen. Eftersom Jonas nyligen gjort slut, kände jag mig sexuellt otillfredsställd och onanerade så ofta jag kom åt. Jag visste ju att den där karln var gift – jag hade träffat hans fru i trapphuset flera gånger. Hon var också i medelåldern men en stilig kvinna och snart var även hon med i mina fantasier. Ett gift par i medelåldern erfarna, sexuellt kunniga, kapabla att driva en ung tjej som jag själv till oanade höjder

Jag besvarade nu granngubbens inviter och gav honom öppna blickar. Så fort jag kom åt lät jag honom se ner i min urringning och in under min korta kjol och allt oftare noterade jag att bulan i hans byxor växte sig stor och kraftfull. Och så en dag förverkligats mina drömmar. Jag hade just duschat och bara svept om mig en handduk när det ringde på dörren. Jag kände hur fittan savade till när jag öppnade dörren och stirrade rakt in i grannens kåta ögon.

Hej, sa han lugnt. Får vi komma in?

Nu först upptäckte jag att han hade sin fru med sig också och att hon inte var klädd i något annat än en fotsid kappa! Under den skymtade jag strumpklädda lår och ett spetsprytt raffset och jag drog efter andan.

Vi har sett dig i trappan, fortsatte karln och steg över tröskeln. Du ser så kåt och otillfredsställd att ut att vi tänkte hjälpa dig lite.

Hans ord gjorde mig så het att jag inte kunde låta bli att föra ner en and till muttan. Mmm, vad vått där var! Bara tanken på att bli rejält uppplöjd av en erfaren mans kuk gjorde mig ännu hetare och jag slickade mig om munnen.

Vi heter Erik och Vera, presenterade nu kvinnan. Och du heter Jaana, eller hur? Nå, Kom nu Jaana, så ska vi ha det riktigt skönt tillsammans.

Hon var fyllig och kraftig och tog genast kommandot. Mjukt men bestämt förde hon mig mot mitt sovrum och lade mig ner på sängen. Handduken jag dolt min kropp med tog Erik hand om, och snart låg jag där naken och skälvande av kåthet.

Vilken vacker kropp du har, lilla kåta Jaana, sa Vera smeksamt. Och vilken härligt våt fitta.

Hon förde in sin hand mellan mina lår, lät fingrarna leka med min sprängkåta kittlare. Jag stönade högt och vred mig på sängen.

Åh, vad kåt du är, fortsatte hon med sin smekande röst. Stackars lilla kåta Jaana som inte fått kuk på så länge. Vill du ha Eriks hårda stake inne i din vidöppna lilla mutta?

Ja! Ja! skrek jag högt och skrevade med benen. Ge mig kuk!

Vera log och tog av sig kappan. Hennes bröst var enorma och fittan prydd med svart, strävt hår. Jag kunde se att hon var lika kåt som jag och anblicken av hennes fitta höll på att göra mig galen av åtrå. Medan Vera kunnigt smekte mitt knullhål började jag försiktigt smeka hennes. Hon stönade högt och snart låg vi förenade i en sextionia som tog andan ur mig.

När vi kom till sans efter en jätteorgasm stod Erik vid sängen, helt naken och med den jättelika kuken i vädret. Åh, vad han var stor. Trots att jag fått en orgasm som saknade motstycke blev jag kåt på nytt vid åsynen av hans lem och jag grep häftigt tag i den med bägge händerna.

Så ja, sa han, smek den, sug den, slicka den, slicka ollonet, slicka pungen

Jag gjorde honom till viljes. Tog hans kuk mellan mina läppar, slickade, sög, smakade. Så pungen. Så lent håret kändes mot min tunga, så mjuk och varm han var.

Vad du är duktig Jaana, sa Vera och började massera mina bröst. Du kan verkligen konsten att knulla fastän du är så ung. Men jag har förstås alltid gillat unga flickor bäst. Ni har så vackra kroppar och så trånga, härliga små fittor. Får jag knulla dig med mina fingrar medan du suger Erik? Vill du det, min lilla kåtis?

Ja! skrek jag och skälvde till när Vera stoppade in två fingrar i min lilla fitta. Två, sedan tre, sedan fyra och jag juckade vilt medan Erik sprutade hela sin sats i min hungriga mun. Ännu hade jag inte fått kuk i min lilla kåta fitta och jag skrek av upphetsning och längtan.

Kuk! Jag vill ha kuk! Snälla ni, ge mig kuk innan jag blir galen.

Då får du suga Erik hård igen, befallde Vera medan hon knullade mig vilt med sina fingrar. Sug kuken nu och slicka i dig vad han har.

Och jag tog kuken mellan mina läppar igen, kände hur den styvnade i min mun. Snart var den lika stor och hård som förut och jag lade mig förväntansfullt på rygg.

Nej inte så sa Erik bestämt. Jag vill ta dig bakifrån så jag kan se din lilla stjärt. Och när fittan har fått kuk så den är nöjd ska jag knulla din stjärt tills du skriker. Han vände mig om så jag stod på alla fyra och så rände han in sin kuk i mitt hål. Fittan kändes helt uppborrad på hans stora kuk och njutningen var total. Ett par hårda stötar sedan kom jag i en orgasm som fick mig att darra som ett asplöv.

Nu började Vera smörja in min stjärt med något och jag drog mig undan lite. Jag hade fått kuk nu, jag ville inte. Inte i stjärten.

Jo, i stjärten! röt Erik Nu gör du som jag säger, lilla flicka!

Nej snälla inte så, inte i stjärten, jag vill inte.

Men så började Eriks kuk nosa i min anal och mina sinnen vaknade på nytt. Vera tog itu med min redan genomknullade fitta och fick även den att känna kåthet igen. Erik öppnade mina skinkor så att min stjärt stod vidöppen. Jag skrek av smärtblandad njutning när hans stake banade väg in i det hål som aldrig fått ta emot en riktig kuk.

Så ja, stönade Erik upphetsat. Fläk upp dig, flicka. Visa stjärten för oss nu, ta emot kuken till roten.

Jag kved och stönade men bad honom att fortsätta. Jag böjde upp stjärten ännu mer för att riktigt kunna känna hur stor han var. Veras fingrar lekte vant med min klitta och jag tappade allt begrepp om tid. När jag till slut kom, på samma gång som Erik sprutade min lilla stjärt full, svartnade det för mina ögon och jag föll ihop i en hög på sängen.

Nu är hon genomknullad, sa Vera där hon satt bredvid mig i sängen. Titta på henne Erik så tillfredsställd hon är. Den lilla fittan har fått sitt och stjärten har fått smak för kuk den också, eller hur min lilla flicka?

Jaa sa jag. Ja, det var underbart.

Då skall vi snart göra om det, min lilla kåtis. Du vet var vi bor

4 svar to “GODA GRANNAR”

 1. Ni är ju sjuka för fan:

  Helt sjukt.. orka ha cp sex med 50 åringar då

 2. sexnoveller:

  Det var ett hårt dom. Tänk på att fantasier är individuella. Du utan tvekan har fantasier om sex som andra finner konstiga.

  Sex är knappast något som är begränsat till 18-30 åringar. Många menar tvärt om att sex blir bättre och härligare för varje år som man blir äldre.

  Att kalla ovanstående för “cp sex” är, om något, ett tecken på att du är ung, oerfaren och kanske frustrerad över att vara oskuld?

  Kaxighet kan ta dig långt, men ödmjukhet längre.

 3. oskuld:

  jag tycker de är upphetsande att inte bara ha vanlig sex.
  jag är oskuld & tror jag just fick min första orgasm ! :)

 4. Buu!:

  Grattis till dina grannar, som hjäper dig när du är kåt.

Kommentera GODA GRANNAR