Gammal kärlek rostar aldrig

Både Bosse och jag tyckte att det var bäst att bryta vårt förhållande när han fick sin utlandstjänst. Jag hade inga möjligheter att följa med och med tanke på hur sexgalna vi var bägge två, var det en omöjlighet att vara trogen i över ett år. Vi bröt förlovningen som mycket goda vänner och lovade varandra att brevväxla. Det gjorde vi också och breven regnade tätt mellan kontineterna. Vi berättade allt för varandra, både om vardagen och om nya erövringar på det sexuella planet.

Jag märkte snart att Bosse gillade när jag berättade om mina sexpartners och gjorde allt för att för att berättelserna skulle bli så sexiga som möjligt. Bosse berättade också mycket detaljrikt om vad han gjorde med sina tjejer och jag märkte snart att jag blev upphetsad samtidigt som jag önskade att han gjort det med mig istället. När det var dags för Bosse att komma hem igen, kände jag hur mycket jag längtade efter honom. Jag beslöt att ordna ett välkomstparty på tu hand för att se om känslorna för varandra fortfarande fanns kvar.

Bosse tackade glatt ja till inbjudan och jag räknade dagarna som var kvar tills han skulle komma hem. Jag har aldrig varit så nervös som den dagen då han kom hem. När det rinde på dörren studsade jag till av rädsla Tänk om han inte gillade mig längre! Bosse var lite när han kom in och gav mig försiktigt en kram och det gick väldigt trögt att prata till en början. Efter en god middag med några glas vin så gick det lättare att prata och till slut kändes det som om han inte varit borta så länge trots allt. Vi satte oss i vardagsrummet med våra vinglas och fortsatte prata. Jag vågade till sist fråga honom den avgörande frågan:

- Har du nån flickvän?

- Nej, har du fast sällskap?

- Du vet att det aldrig kommer att finnas nån som tar din plats, sa jag blygt.

- Det var precis det jag ville höra, sa Bosse lättat. Jag har varit så orolig att du skulle ha hittat nån annan. Jag har hela tiden hoppats på att vi kunde börja om igen. Jag blev så glad att jag kastade mig i hans famn och överöste honom med kyssar.

- Stopp, stopp, ropade Bosse. Det där har jag varit med om förrut. Nu vill jag istället se lite av det du skrev till mig. Du hade ju lärt dig strippa sa du. Upp till bevis!

Jag satte på lite soft music och ta av mig klänningen men han bara lyfta lite på kjoldelen och avslöva att jag bara hade höfthållare på mig förrän Bosse stönade och sa:

- Strunta i vad jag sa, kom och ta mig istället. Jag har varit kåt ända sen jag klev innanför dörren hos dig ikväll. Kom och låt mig känna din tunga runt kuken istället. Han drog ner gylfen och släppte fram sin härliga ståkuk i friheten och jag kunde inte hålla mig utan kastade mig över hans härliga stånd och började suga. Bosse lutade sig bakåt i soffan och stönade av njutning.

- Härligt, mera. om du visste vad jag saknat det här. Jag lät tungan leka över ollonet och fuktade hela kuken med min saliv innan jag tog den in till roten. Bosse skakade av upphetsning och bad mig fortsätta. Det gkorde jag gärna. Jag älskade att suga hans kuk och känna hur den växte av min behandling. Plötsligt bad han mig sluta för att det inte skulle gå för tidigt för honom. Han vände mig om och började slicka och kyssa mina skinkhalvor.

När han började nafsa mig i skinkorna blev det nästan för mycket för mig. Det är bland det bästa jag vetoch jag kände hur fittsafterna flödade ur min skåra och ner mellan låren. Jag började få svårt att stå stilla så Bosse reste sig från soffan och placerade mig där istället stående på alla fyra med rumpan i vädret. Han fortsatte slicka mig och jag var så kåt att jag knappt visste vad jag gjorde till slut. Jag längtade efter att få känna hans kuk inuti mig och jag bad honom sluta slicka och istället knulla mig.

Han satte sig i soffan och drog ner mig över sig så jag kunde grensla honom. Vilken underbar känsla att å känna hans svullna kuk mot mina fittläppar igen. Jag rös av njutning och längtade efter att få bli spetsad på hans kuk. Han höll emot så jag inte kunde få hela kuken på en gång utan bara långsamt få in mer och mer. Det var så skönt att det nästan gick för mig innan han hunnit komma in helt i mig.

- Längre in stönade jag. Jag vill känna hela dig inuti mig. Då drg han sig ur helt för att sedan trycka in sin grova stake till roten. Jag tjöt av kåthet och bad honom knulla mig hårt. Jag red hans kuk som en vansinning och njöt av varje stöt. Så vänder han mig i soffan och kommer i en missionär. Han stötte hårt i mig och han sög mina bröst samtidigt som det kändes som jag svävade på rosa moln. Jag kände hur nära jag var en orgasm och talade om det för Bosse.

Då ökade han takten en smula och det var precis vad som behövdes. Hela min kropp spändes i en stram båge av orgasmen som följde och jag skrek högt av njutning. Jag kände hur min fitta pulserade runt hans stake och han fortsatte att stöta hårt i mig en stund innan det blev för mycket för honom. Med ett vrål frog han sig ut ur mig och sprutade sin varma sats på mig och sjönk ihop över mig. Vi låg och kelade en lång stund efteråt och pustade ut. Jag drog mina fingrar i sperman och stoppade sedan ett finger i munnen.

- Mmmm, det smakar lika gott som förrut, sa jag. Men varför drog du dig ut ur mig när det gick för dig?

- Gammal vana, skrattade Bosse. Jag vill inte ha några obehagliga överaskningar nio månader senare.

- Inte ens med mig?

- Jo, men vi kan väl ha en längre prövtid på vårt förhållande om vi ska försöka på nytt. Jag höll med samtidigt som jag tyckte det varit en lyckad start för mig och Bosse.

Rösta på Gammal kärlek rostar aldrig:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (3 röster, snitt: 3.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Gammal kärlek rostar aldrig