GAMLA KOMPISAR

Jag skulle åka och hälsa på en kompis till mej; Tomas, och hans tjej i Stockholm. Vi hade inte setts på länge och hans nya tjej, Anna hade jag aldrig träffat, så det skulle bli kul. Jag tog tåget upp på fredagen, mitt på dan. Dom skulle sluta tidigt så det gick bra. När jag kom fram höll Anna på med maten. Hon var verkligen snygg! Hon hade ganska långt mörkt hår, ner till axlarna. Hennes kropp precis perfekt! Inte för smal utan med former. Hon hade på sej en t-shirt och ett par slitna jeans. Vi hälsade på varandra och hon visade mej till gästrummet. Plötsligt ringer telefonen. Det är Tomas som talar om att han var tvungen att jobba över en timme eller två. När dom talat klart frågar jag Anna om jag får låna duschen. – Visst, inga problem, sa Anna. Vänta så ska jag visa dej. Följ mej!

Väl inne i duschen ropar Anna om jag vill ha nåt att dricka.

- Visst, ropar jag. Vad har ni?

- Öl eller vin? ropar Anna

- Jag tar en öl, svarar jag.

Hon kom in, ställde den utanför duschen och sen gick hon tillbaka ut. En kall öl i en varm dusch är inte fel kan jag säga. Jag drack snabbt ur den och gick ut för att torka mej. Värmen var rätt hög där inne och jag kände att en öl till skulle sitta fint. Iklädd endast handduk gick jag ut för att hämta en ny öl. När jag gick till gästrummet råkade jag kolla in i deras sovrum. Där stär Anna spritt naken! Jag står och stirrar som ett fån! Reaktionen nere under handuken kom fort. Jag känner hur kuken blir stenhård. Samtidigt vänder Anna sig om och jag försvinner fort till gästrummet. Det var nära ögat! Hoppas att hon inte märkte nåt tänkte jag! När jag skulle klä på mej hör jag en röst:

- Gillade du vad du såg, sa Anna mjukt.

Givetvis hann jag inte få på mej några kläder utan står där med ryggen åt henne med ett praktstånd!

- Vad menar du, lyckas jag få fram.

- Jag kännde hur du tittade på mej i sovrummet, sa hon, fortfarande lika mjukt.

- Blev du kåt, fortsatte hon.

Samtidigt gick hon och ställde sej framför mej. Hon var fortfarande naken.

- Som jag trodde, sa hon.

Min kuk stod fortfarande som ett spätt. Hon gick fram till mej och smekte min kuk. Hennes ögon var aldeles glansiga. Jag satte mej på sängkanten samtidigt som hon började runka min kuk lätt. Jag kunde bara sluta mina ögon och njuta. Sedan känner jag hur hon börjar att leka med tungan över ollonet samtidigt som som hon fortsätter att runka mej. Det var jätteskönt! Jag kände att jag inte skulle dröja länge innan jag skulle komma så jag bad henne att sluta. Hon lade sig ner och särade på benen. Hennes fitta var aldeles plaskvåt! Jag lade mej ner mellan benen och började med att slicka runt om fittan. Jag slickade och kysste hennes ljumskar. Hon stönade lätt. Jag fortsatte till fittan. Hon smakade undebart. Det dröjde inte länge innan hon kom. Hon spännde kroppen i en båge och jag trodde att hon skulle svimma! Men det dröjde inte länge innan hon ville fortsätta.

- Nu ska du knulla mej! sa hon kort.

Jag låg på sängen och hon satte sig gränsle över kuken och började rida mej. Hon red mej i ett lungt tempo. Jag smekte hennes bröst och lekte med hennes bröstvårtor. Dom var stenhårda! Jag leker med tungan över dom. Sen klev hon snabbt av mej och sa:

- Jag vill att du tar mej bakifrån.

Det behövde hon inte be mer än en gång om! Hon ställde sig på alla fyra och svankade så att jag hade full insyn. Jag gled in i fittan och började först lungt sedan i ett allt snabbare tempo. Hon var jätteskön! Nu skulle man kunna spräng en bomb i rummet utan att vi skulle märka nåt! När jag kände att jag inte hade långt kvar gled hon av mej och sa:

- Har du knullat en tjej mellan brösten nån gång?

Hon hon bad mej ställa mej upp och placera kuken mellan hennes bröst. Hon smörjde in kuken i massageolja så att den skulle glida lättare. Varje gång som ollonet kom fram mellan brösten slickade hon ivrigt på det. Det behövdes inte mycket till för att jag skulle komma. När hon kände det tog hon kuken i sin hand och runkade. Jag såg henne i ögonen och njöt för fullt! Stråle efter stråle sperma träffade hennes mun och ansikte! Underbart skönt! Plötsligt hör jag en röst jag känner igen:

- Vad håller ni på med?

Det var Tomas som hade kommit hem utan att vi hört nåt! Han hade kollat på oss en stund.

- Får jag vara med? fortsatte han.

- Självklart! svara Anna.

Fortsättning följer.

Rösta på GAMLA KOMPISAR:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (2 röster, snitt: 3.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera GAMLA KOMPISAR