FÖRFÖRD AV EN DAM

En fredag för ett år sedan var jag ledig och skulle ta tunnelbanan in till stan. Mittemot mig i min tunnelbanevagn satt en kvinna i trettiofemårsåldern. Hon bar en åtsmitande klänning, som för att visa omgivningen att hennes kropp fortfarande var spänstig och alla de rätta formerna satt kvar. Eftersom jag var mer än tio år yngre och i första hand spanade på tjejer i min egen ålder, så tittade jag inte så mycket på henne. När vi suttit mittemot varandra i ungefär fem minuter upptäckte jag i ögonvrån att hon kastade väldigt sensuella blickar mot mig. Jag började känna mig lite nervös och vid nästa station kastade jag en snabb blick mot henne och gick sedan av. När jag kommit ut på gatan såg jag hennes spegelbild i ett skyltfönster, hon var fortfarande en bra bit bakom mig, men kom närmare och närmare. Jag saktade ner för att låta henne gå förbi, men hon gick bara förbi mig ett par steg och lät mig gå precis bakom henne.

Efter arton – tjugo meter sade hon med låg och mjuk röst, utan att vända sig om:

- Du gillar allt min stjärt va?

Jag blev iskall och glödhet på samma gång och kände att kuken började växa. Jag svarade inte på hennes fråga, men tio meter senare vände hon sig om och tittade befallande på mig.

- Jag vill älska med dig. Du är kåt och det är jag med, följ med mig!

- Åh. ja. jag vet inte, stammade jag fram.

- Oj, oj, oj, ordentliga grejer, stönade hon fram sedan hon lagt handen utanpå mina byxor. Hennes kolsvarta pagefrisyr virvlade i vinden och det fanns ingen tvekan om vad hon ville ha. Hon tog min hand och ledde iväg mig till en park, en bit därifrån. Vi gick in i ett stort buskage där hon föll på knä framför mig och började knäppa upp mina byxor.

- Ska vi verkligen. Jag menar, här? sa jag.

Hon svarade mig inte och nu hade hon redan fått fram min kuk som stod i sin fulla prakt. Hon tittade på den, log mot mig och började runka den i snabba, hårda drag. Jag flämtade till och då lät hon sina röda läppar sluta sig kring ollonet i stället. Jag blundade, tog tag i hennes huvud och bara njöt medan hon runkade och sög min kuk. Jag kände att jag inte var långt ifrån att spruta, så jag tog bort hennes huvud från min kärlekspistol. Hon ställde sig på alla fyra, tittade upp på mig och sa:

- Är du redo att knulla mig nu?

Jag föll ner på knä och kände på hennes fasta stjärt. Hon drog upp klänningen och tittade på mig upphetsat.

- Dra ner trosorna och kör in den, jag vill känna den hårt och djupt!

Jag förde in den och hon kved av lusta.

- Känn på mina bröst! beordrade hon.

Jag började klämma på de underbara, runda och fasta brösten samtidigt som jag stötte hårdare och hårdare. Nu stönade hon högt och jag hoppades innerligt att ingen skulle komma förbi just nu.

- Åh, jag är så kåt. Knulla mig! Mer, mer. Det är så skönt, skrek hon mellan stönen. Jag knullade henne för allt jag var värd och till slut kände jag att jag var på väg.

- Jag kommer, skrek jag.

Då drog hon ut min kuk ur sin glänsande, blöta fitta. Hon började suga den och när jag sprutade lät hon sperman komma ömsom i ansiktet, ömsom i munnen. Hon fortsatte sedan gnida sin klitoris, tills hon skrek ut sin orgasm. Jag somnade utmattad på marken med henne bredvid mig. Jag vet inte hur länge jag sov, men när jag vaknade var hon försvunnen. Jag hade inte ens fått veta hennes namn. Det enda jag tänkte var att det nog får bli tunnelbanan imorgon också.

Rösta på FÖRFÖRD AV EN DAM:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 röster, snitt: 3.43 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera FÖRFÖRD AV EN DAM