Fönstertittare

Den här historien utspelar sig nu på hösten i den lilla staden som jag bor i.

Nu när det blir mörkare på kvällarna och allt kallare så har man ju inget att göra så man sitter mest inne och för en kille som mig som går på gymnasiet och fortfarande är oskuld så blir man så lätt kåt hela tiden jag runkar minst 3 gånger om dan och man blir alltid kåtare om man har något att titta på medans man runkar så man bläddrar mellan tv-kanalerna i hopp om att finna ett program där några knullar eller bara tjejer med tajta kläder men för ett tag sedan kom jag på något nytt som är väldigt upphetsande men som jag bara kan göra när mina föräldrar inte är hemma. Jag tar på mig mina mjukisbyxor och en sweatshirt och går ut i grannskapet och tittar i fönster jag vet precis var det bor snygga tjejer och var man kan gömma sig och det är ett sådant tillfälle jag nu ska berätta om.

Den här kvällen skulle mina föräldrar inte komma hem fören klockan 18 och jag hade därmed ett perfekt läge ett fönstertitta.

Jag tog på mig mina mjukisbyxor utan att ha på mig boxer under och tog på mig min sweatshirt och gick ut.

Det var mörkt eftersom klockan var runt 9 så jag kunde springa runt utan att nån såg mig.

Jag smög ner till ett hus där det bor en tjej som är ett år yngre än mig och som många tycker inte är så snygg men som jag finner väldigt sexig hon har långt brunt hår hon är inte så lång och hon har väldigt små bröst men en stjärt som jag inte ens hade tvekat att knulla i anus som jag annars tycker är ganska äckligt.

Den här kvällen hade jag tur hon var hemma och hon hade persiennen uppdragen jag gömde mig på mitt vanliga gömställe i häcken i hennes trädgård det var en perfekt plats eftersom häcken var 2 meter bred kunde man gömma sig i mitten där det var ett hålrum.

Hon hade nog precis kommit hem eftersom hon hade en jacka på sig hon tog av jackan och hängde den i garderoben hon gick fram till stereon och satte på musik det var nog senaste dansskivan hon började dansa till musiken liksom testade nya danssteg och sånt eftersom det var torsdag ochd et var disko imorgon så antog jag att hon tränade på att dansa för morgondagen.

Efter ett tag började hon prata för sig själv hon låtsades att det var någon annan där i rummet hon tog upp en stor kudde och dansade tryckare med den igentligen var det ganska komiskt men just då var det väldigt upphetsande efter ännu ett tag dansande med kudden så började hon hångla med den hon tränade nog att kyssas för morgondagen också.

Hon hade på sig en tajt tröja som täckte allt och en kjol som gick ganska långt ner.

Under tiden detta hände stod jag i häcken och runkade sakta min kuk helst av allt skulle jag vilja springa fram till hennes dörr rycka upp den och springa in på henne rum och trycka ner henne i sängen och knulla henne i flera timmar men jag visste att det skulle bara ge mig problem med polisen nu började det hända saker i hennes rum hon tog av sig den tajta tröjan och fram kom hennes bröst som inte var så små som man kunde tro de var inte stora men de räckte jag tänder lika mycket på stora som små bröst hon hade en liten vit bh över dem men som hon efter ett tag tog av även den nu blottades hennes små bröst och jag blev så jävla kåt att det nästan gick för mig direkt men jag ville spara på det här ögonblicket lite längre vilket var tur att jag gjorde eftersom hon i nästa ögonblick även tog av sig kjolen och nu stod hon där i bara trosor det var ett par gula trosor inte string utan vanliga trosor hon började dansa runt lite i rummet men stannade snart framför en spegel hon hade i rummet hon började smeka sina bröst hon tog av sig sina trosor och bara stod och tittade på sig själv i spegeln hon hade en liten buske runt fittan och det var uppenbart att hon inte rakade sig men jag blir lika kåt av rakade som orakade fittor så för mig spelade det ingen roll.

Hon gick bort till sin säng och la sig ner ovanpå överkastet och smekte sina bröst och sin fitta och pullade sig och slickade av safterna i omgångar hon ställde sig på alla fyra och juckade mot sina fingrar jag kunde inte hålla mig länge utan sprutade ut all min säd rakt ner i jorden vilket slöseri med min sperma men vilken upplevelse.

Kommentera Fönstertittare