Fönsterputsarknull

Efter som att jag är arbetslös, och har varit så under ett längre tag så har jag tagit på mig en hel del ströjobb för att få min ekonomi att gå ihop. Det har varit alla typer av jobb som jag har haft. Allt från städare till servitör på en inte allt för nogräknad restaurang. Ett tag jobbade jag som fönsterputsare åt ett företag och fick då vara med om en hel del saker. Både spännande, roliga och sköna. Jag minns en sak alldeles speciellt av en alldeles särskild anledning.

Jag skulle putsa fönstren på en villa i det finare området. Det var alltid bra att jobba i dom fina kvarteren efter som att dom oftast gav en mycket väl tilltagen dricks, något som jag var i stort behov av. Jag gav mig iväg i hopp om att få göra bra med pengar. Det var ett heldags jobb och jag förstod att det var en stor villa. Jag kom fram till villan och det var precis som jag hade trott. Villan var stor och följdaktligen så var det en hel del fönster som skulle putsas men det gav ju som sagt bra med pengar. När jag parkerat firmabilen på gatan gick jag upp för garageuppfarten och möttes av en lätt stressad herre som jag förstod ägde den stora villan. Han visade mig snabbt runt huset innan han stressade iväg till sitt jobb. Så fort jag såg bilens baklysen försvinna plockade jag fram stegen och dom andra grejerna och började mitt jobb.

Det var vackert väder och jag skulle tjäna pengar vilket gjorde mig glad. När jag jobbat några timmar och började närma mig slutet upptäckte jag att jag stod vid sovrumsfönstret. Jag hade för vana att inte titta in genom fönstren men av någon anledning så kände jag mig nyfiken på hur det såg ut i en fin familjs sovrum. Det var nu inte första gången jag kikade in genom ett fönster även fast det inte var min vanliga sysselsättning. Jag hade under den tid jag jobbat som fönsterputsare sett båda konstiga och roliga saker. Det hade även passerat många snygga kvinnor för mina ögon. Jag kikade in och hajade till när jag fick se en äldre mullig men mycket snygg kvinna, tydligen frun i huset. Hon låg på en bred dubbelsäng och jag kikade extra noga för att se vad hon höll på med. Det brände till av kåthet i min kropp när jag såg att det enda hon hade på sig var svarta stay-ups och svarta högklackade lackpumps. Jag flämtade till när jag såg att kvinnan hade en grov, kukformad massagestav i sin hand. Hon var i full färd med att köra den grova staven ut och in i sin uppenbart kåta fitta. Jag blev naturligtvis mycket intresserad och glömde snart bort att putsa sovrums fönstret. Det jag såg genom fönstret fick min kuk att snabbt styvna i min overall och jag önskade att jag varit i sängen tillsammans med kvinnan istället för den kukformade massagestaven. Jag blev kåtare och kåtare av att se kvinna ligga på sin säng och leka med sig själv. Hon vred sig av njutning på sängen och hennes härligt stora bröst flöt ut över hennes överkropp. Jag kunde svagt höra hennes kåta stön och frustningar vilket bara spädde på min kåthet. En tanke på att ta fram mun kåtbultande kuk och runka den kom i mitt huvud men jag skakade bort den tanken. Det skulle verkligen inte vara bra för mitt rykte om någon såg mig stå och runka på en stege.

Efter en stunds högljut onanerande fick kvinna syn på mig. Hon drog snabbt den grova massagestaven ur sin fitta och klev upp ur sängen. Kvinnan drog en negligé runt sin läckert mulliga kropp och kom fram mot fönstret där jag stod. Jag insåg att det inte var någon idé att fly så jag stod kvar med min kuk bultande i overallen. Hon öppnade fönstret och jag gjorde mig beredd på att få en ordentlig utskällning av henne. Jag gjorde mig beredd på att hålla ett försvars tal om det inträffade. Inte för att jag hade något att försvara men jag vägrade att ge mig utan strid. Jag tycker att du skall komma in istället för att bara stå där och kika på mig, sa kvinnan med ett brett leende på sina rödmålade läppar. Jag blev först förvånad över den uteblivna utskällningen som jag väntat mig och såg på henne som om jag vore ett fån. Men eftersom jag var så sprängkåt, fick jag snabbt tillbaka fattningen och var med på noterna. Om den fina damen inte ville leka själv så skulle jag naturligtvis ställa upp!

Jag klev in genom fönstret och ställde mig framför den eggande kvinnan. Jag såg uppskattande på hennes härligt mulliga kropp och hennes härligt stora bröst som jag såg genom negligéns tunna och genomskinliga tyg. Med ett stort leende på sina röda och fylliga läppar började hon att smeka min styva kuk genom overallens tyg. Jag frustade till av njutning när jag kände hennes skönt smekande hand. Min kropp började nu att skaka av kåthet och upphetsning. Jag kan gissa att du nog får se en hel del saker i ditt jobb, log hon inbjudande och började att runka min styva kuk genom overallens tyg. J-ja det blir ett och annat, flämtade jag och började att smeka hennes stora och härliga bröst under den tunna och mycket sexiga negligén. Kvinnan släppte min kuk och började att sakta knäppa upp knapparna i min overall. Hon tog av mig den och smekte lekande mina bröstvårtor som styvnat av min upphetsning och kåthet. Jag stönade av njutning när hennes varma och lena händer sakta gled ner över min mage. Hon tog tag om min styva kuk genom kalsongernas tyg och började att sakta runka mig. Det ilade skönt i min kropp när hon samtidigt började att smeka och nypa lätt i mina styva bröstvårtor. Leende lät hon sin varma hand glida in i mina kalsonger och hon tog ett lätt grepp om min styva kuk. Det gick nu en rysning av välbefinnande genom min kropp när hennes varma hand runkade mig. Det kändes som om det här var den skönaste runk jag någonsin fått, det slog i alla fall att stå på stegen och runka själv. De-det var länge sedan jag höll i en så hård och styv kuk, suckade hon. Me-men din man? snyftade jag av njutning. Min man, fnös hon med förakt i sin röst. Ja kan inte han ge dig det du behöver? flämtade jag. Nej han är bara sugen på unga fittor, sa hon med sur röst, min fitta duger inte längre. Då vet han inte vad han går miste om, log jag mot den kåta och härligt mulliga kvinnan. Du smickrar mig, viskade hon sensuellt.

Jag flämtade av njutning och lät min hand sakta glida ner till hennes fitta som var alldeles blöt och kladdig av hennes fittsås. Jag smekte hennes mjuka, varma fittläppar och lät ett finger glida in mellan hennes fittsåsblöta fittläppar. Med ett nöjt leende på mina läppar började jag att mjukt massera hennes kåtångande fitthål med mitt pekfinger samtidigt som jag smekte hennes svullna clitoris med min tumme. Den mulliga kvinnan snyftade högt av njutning och vred lätt på sin härliga kropp. Vi går till sängen log jag mot henne. Ja gud ja, snyftade hon av kåthet och drog snabbt av mig kalsongerna. Hon tog ett stadigt tag om min styva och darrande kuk och ledde mig fram till den breda dubbelsängen. Jag fick känslan av att hon inte ville ta någon chans att tappa bort mig på väg fram mot sängen. Väl framme vid den breda sängen lade jag ner henne på rygg och ställde mig mellan hennes nylonklädda ben. Jag smekte hennes mulliga lår och njöt av att känna det lite sträva nylonet mot min kåtdarrande hand. Jag log mjukt mot henne och plockade upp den kukformade massagestaven som låg på sängen. Jag startade den och lät den vibrerande staven sakta glida på insidan av hennes härligt nylonklädda och mulliga lår. Kvinnan flämtade och gnydde av njutning när jag kom i närheten av hennes inbjudande fitta. Hon snyftade till när jag lät det grova latexollonet vibrera mot hennes fittsåsfuktiga fittläppar. Försiktigt lät jag den grova staven glida in mellan hennes fittläppar samtidigt som jag lutade mig fram över hennes underliv. Jag njöt när hennes lite fräna fittdoft kittlade mina näsborrar. Det här var en doft som alltid eggade mig och gjorde mig kåt. Jag log lite för mig själv och började sedan att slicka hennes hårda och känsliga clitoris. Hon gnydde lätt av njutning när jag lät det grova latexollonet smeka hennes kåtångande fitthål innan jag sakta lät den kukformade massagestaven sakta glida in i hennes kåta och blöta fitta. Oh ja oooohhhjjjjaaaahhhhaaa ja ja gud ja, kved hon när jag sakta började att knulla henne med massagestaven samtidigt som jag sög på hennes känsliga clitoris. Jag njöt av att känna hur hennes lite syrliga fittsmak spred sig i min mun. Kvinnan började att kvida högt samtidigt som hon kastade av och an med överkroppen. Det var eggande att se hur hennes stora bröst rörde sig guppande när hon vred sig av kåthet och njutning. Jag förstod att hon nu inte hade långt kvar till sin orgasm. Hon tog tag i sina knäveck och drog upp sina mulliga ben så att hennes anus blottades för mig. Snä-snälla slicka mitt anus, snyftade hon av kåthet, jag blir så kåt av att bli slickad i röven.

Efter som att jag är en hängiven älskare av analsex så tvekade jag inte en sekund på att ge henne det hon önskade. Jag fortsatte att knulla hennes blöta fitta med den vibrerande och surrande latexkuken samtidigt som jag lät min tunga slicka hennes tajta och inbjudande anus. Kvinna började nu att kvida och snyfta högre av njutning och kåthet. Jag började att knulla hennes kåta fitta snabbare med den vibrerande staven samtidigt som jag borrade in min tunga i hennes trånga anal. Jag kände hennes syrliga smak och vickade på tungan för att göra det så skönt som möjligt för henne. Gu-gud- så – skönt- det- är- så- skönt, snyftade hon högt, jag kommer jag kkkkkooooommmmmmeeeeerrrrreeeeehhhhhhhh, kved hon högt när orgasmen skakade hennes härligt mulliga kropp.

Jag fortsatte att slicka hennes anal och knulla hennes kåta fitta med den vibrerande massagestaven till dess att hon med ett utdraget stön slappnade av. Jag log mot henne och drog sakta ut den kukformade staven ur hennes fitta. Kvinnan var nu snabbt över mig och vräkte ner mig på rygg. Hon frustade av kåthet samtidigt som hon började att suga och munknulla min styva kuk. Med min kåta kuk fortfarande i sin mun vände hon sig om och ställde sig med sina nylonklädda ben på var sida om mitt huvud. Snyftande av kåthet sänkte hon ner sin fittsås och salivblöta fitta till mitt ansikte. Det var underbart att känna hennes varma och sugande mun runt min styva kuk. Det eggade mig mycket att ligga med en främmande kvinna i en säng och njuta av hennes kropp. Leende över den här spännande upplevelsen började jag att slicka hennes fittsåsblöta fitta. Hon kved med min kuk i sin mun när jag långsamt pressade in ett finger i hennes trånga och varma anal. Hon började att gny av njutning när jag sakta pullade hennes trånga och salivblöta rövhål. Jag kände hur det började att strama skönt av en orgasm i mitt underliv. Snyftande drog sig den kåta och mulliga kvinnan från min slickande tunga. Jag drog då sakta ut mitt finger ur hennes trånga anal. Kvinnan satte sig nu grensle över min styva kuk och placerade mitt hårda ollon mot sitt kåtångande fitthål. Med en lätt snyftning av njutning sjönk hon sakta ner på min styva och kåta kuk. Det var underbart att känna hur hennes varma och fittsåsblöta fitta omslöt min kåtbultande kuk. Kvinna lade sig flämtande ner över mig och började att snabbt knulla mig. För att vara en äldre kvinna som säkert fött barn så var hennes varma fitta mycket trång och skön. Jag njöt av att känna hur hennes elastiska slidväggar kramade varje millimeter av min styva och kåta kuk. Det tillsammans med tyngden från hennes varma och mulliga kropp gjorde att jag njöt till hundra procent. Oh ja ja gud ja, kved jag av njutning och förde in ett finger i hennes trånga rövhål. Ja gud ja röven oh gud ja i röven, kved hon av njutning och knullade mig snabbt. Jag kände hur det började att strama skönt i mitt underliv. Snyftande pullade jag hennes trånga anal och vred mig under den härligt kåta kvinnan. Jag kände att jag inte skulle kunna hålla emot min orgasm hur mycket jag än ville, det var bara att slappna av och släppa iväg det jag hade i min pung. Snyftande försökte jag att jucka med kuken i hennes härliga fitta utan att lyckas speciellt bra. Min orgasm kom bara närmare och närmare, jag snyftade och släppte på allt. Oh ja vilken fitta vilken fitta det nu nu ja det oh gud kvinna det jjjjjjaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaa, kved jag av njutning när min kuk exploderade i en härlig orgasm.

Den härligt mulliga kvinna kramade mig hårt och kved ut sin orgasm. Det var underbart att känna hur hennes sköna fitta pulserade av orgasm runt min sperma sprutande kuk. Hon började nu att snyftande vrida på sitt underliv och hennes sköna fitta mjölkade min kuk på all säd. Kvinnan låg sedan gnyende kvar på mig och roterade snyftande med sitt underliv. Jag stönade av njutning och kände hur min kuk sakta slaknade i hennes fitta som småryckte av sköna efterorgasmer. Hon frustade till när min kuk slaknat helt och sakta gled ur hennes sköna fitthål. Oh gud vilken kuk gud vilken skön kuk du har, snyftade hon och rullade av mig. Är du sugen på att känna min styva kuk i röven? frågade jag flämtande och smekte mjukt hennes sperma och fittsåsblöta fitta. Ja ja gud ja snälla, snyftade hon och såg på mig med kåtglittrande ögon, gud ja knulla mig i röven. Då måste du se till så att min kuk blir styv och hård igen, viskade jag. Jag vet ett sätt som kan få vilken kuk som helst att styvna, log hon lite hemlighetsfullt mot mig, speciellt unga och sköna kukar. Bra då provar vi det, viskade jag och förde mina kladdiga fingrar till hennes mun.

Jag log mot henne när hon gnyende och begärligt sög mina fingrar rena från sperma och fittsås. Jag flämtade till av njutning när jag kände hur hennes varma och lena hand började att smeka min slappa kuk. Jag drog ut mina fingrar ur den kåta kvinnans mun och kysste hennes djupt. Hon snyftade och besvarade min djupa och blöta kyss. Nu vill jag känna din trånga röv runt min kuk, viskade jag, använd nu ditt sätt att få unga kukar styva. Ställ dig på alla fyra med särade ben, viskade hon med kåthes röst. Va-vad tänker du göra? flämtade jag och såg på henne. Det kommer du snart att märka min kåta fönsterputsare, log hon. Både spänd, nyfiken och med en liten aning om vad hon skulle göra med mig lydde jag henne villigt. Kvinnan började att lätt kittla min pung med sina långa naglar samtidigt som hon slickade och kysste mina skinkor. Jag frustade av njutning när jag kände hur hennes sköna tunga sakta gled in mellan mina skinkor. Hon började att sakta och mjukt runka min slappa kuk med sin lena hand samtidigt som hon borrade in sin tunga i min anal. Det här hade jag varit med om en gång förr och jag njöt lika mycket nu som jag gjorde den gången. Det ilade skönt i min kåta kropp när jag kände hur hon vickade med sin tunga djupt i min trånga anal. Hennes sköna tunga gled nu sakta ur min anal och ner till min pung som hon mjukt började att slicka. Till min stora njutning kände jag hur kvinnan sakta pressade in ett finger i mitt trånga rövhål. Jag stönade högt och gnydde av njutning när hon började att sakta pulla min anal. Det var så skönt att känna hennes pullande finger samtidigt som min kuk styvnade i hennes mjuka och varma hand. Hennes finger gjorde gott i min röv och jag kände ett sting av besvikelse när hon sakta drog ut det. Jag behövde inte vara besviken länge efter som att jag förstod att det snart skulle komma mer njutning. Jag hoppades att det skulle bli mer skön analstimulans. Den mulliga kvinnan tog en kudde och lade den mellan mina ben, precis under min kuk. Hon lade sig ner och drog ner mig så att mitt ollon nådde hennes härligt sköna mun. Nu hände något som jag aldrig hade varit med om förr. Jag hörde hur den kukformade massagestaven startades och jag flämtade till av njutning när hon lät latexollonet smekande glida över mitt anus. Vibrationerna från staven spred sig härligt via mitt anus, kuk och pung vidare ut i min kropp. Kvinna sög mitt ollon hårt och jag snyftade högt av njutning när jag kände hur den grova och vibrerande staven sakta pressades mot mitt tajta anus. Trycket mot mitt rövhål ökades och jag snyftade till när det grova ollonet gled in i min anal. Jag kände hur den grova latexstaven sakta pressades in i min anal. Det spände först lite obehagligt men det övergick till njutning ju längre in den grova staven gled in i min trånga anal. Hon började att sakta knulla min anal med den skönt vibrerande staven samtidigt som hon hårt sög mitt ollon. Det var en ny och fantastiskt skön känsla som spred sig i min kropp när jag kände hur den kukformade staven vibrerade djupt i mitt rövhål. Jag kved högt av njutning när hon sakta förde in hela staven i min röv och lät den vibrera djupt i min anal. Jag hade aldrig förr känt en så obeskrivlig kåthet som jag kände nu. En främmande kvinna sög min kuk samtidigt som hon knullade min röv med en grov, vibrerande och kukformad massagestav. Min kuk styvnade nu snabbt i hennes sköna mun och var snart klar för hennes trånga anal. jag vred mig av njutning och kände att jag ville att hon skulle fortsätta en stund till.

Den kåta kvinna sög mitt ollon och lät tunga smekande leka med mitt kuköga samtidigt som hon började att knulla min röv med den härliga staven. Jag vred mig snyftande av njutning när jag kände hur det grova och vibrerande latexollonet sakta gled i min trånga röv. Det började att pirra och kittla intensivt i min kropp som nu ville knulla hennes trånga röv. Den mulliga kvinnan lät nu min hårda och pulserande kuk glida ur munnen och hon kröp fram från mig. Hade jag inte rätt min kåta fönsterputsare? flämtade hon och knullade min röv med staven. J-jo gud jo, snyftade jag av njutning. Nu är din kuk härligt styv så att den kan tränga in i min kåta röv, snyftade hon och kittlade undersidan på min kuk med sina härligt långa naglar. Njutningen var så stor att jag inte fick fram ett ord. Det kändes lite förnedrande att stå på alla fyra i hennes säng och få röven knullad av henne. Förnedringen kändes dock skön och det skulle inte ha varit lika skönt om den inte funnits där. Jag vred snyftande på mitt underliv för att känna den skönt vibrerande staven bättre i min trånga anal. Är det skönt med en vibrerande kuk i röven? frågade hon flämtande. J-ja gud ja det är underbart, snyftade jag av en njutning som jag aldrig känt dess like av förr. Är du sugen på att knulla mig i röven nu? flämtade hon och började att knulla mitt rövhål snabbare med den vibrerande staven. Ja ja gud ja, snyftade jag av njutning, ja-jag vill knulla din trånga röv. Då skall du få göra det, snyftade hon och drog sakta ut den sköna staven ur min röv.

Jag stod kvar på alla fyra och flämtade av njutning när jag kände hur mitt anus sakta slöt sig efter det underbart sköna besöket. Kvinnan lade sig leende ner på rygg med sina nylonklädda ben uppdragna mot sitt ansikte. Hon såg på mig med kåtglittrande ögon och sög på den vibrerande staven som nyss knullat min trånga röv. Jag ställde mig flämtande upp på knä och riktade in min styva kuk mot hennes inbjudande anal. Min kropp darrade av upphetsning när jag pressade mitt hårda ollon mot hennes tajta anus. Jag ökade trycket samtidigt som jag eggades att se hur hon knullade sin mun med den kukformade massagestaven. Kvinnans anus gav mjukt vika för min styva och kåta kuk. Hon snyftade och stönade av njutning när jag sakta begravde min styva kuk i hennes härligt trånga och varma anal. Med en suck tog hon ut massagestaven ur sin mun och lät den smekande glida över dom styva bröstvårtorna. Oh ja ja oh ja gud knulla mig knulla mig med din härliga kuk, snyftade hon av njutning när hela min kuk var begravd i hennes härligt trånga anal. Jag lade mig frustande ner över den kåta kvinnan och började att sakta knulla hennes underbara anal. Jag flämtade av njutning när jag kände hur hon letade efter mitt rövhål med den vibrerande massagestaven. Jag snyftade till av njutning när jag kände hur det grova ollonet mjukt pressades mot mitt anus. Jag förstod vad hon var ute efter så jag stannade upp i mitt rövknullande. Kvinnan log mot mig och jag grymtade högt av njutning när den grova och vibrerande latexkuken sakta gled in i min nu utträngda anal. Det här var det absolut skönaste jag hade varit med om. Det var som om min kuk blev ännu styvare när den skönt vibrerande staven fyllde min anal. Jag kände hur hennes trånga anal hårt kramade min styva kuk samtidigt som den sköna stavens vibrationer spred sig ut i min kåta kropp och styva kuk. Jag vred mig snyftande och njöt av allt det sköna som jag nu fick vara med om. Knulla mig knulla min skita, snyftade hon och började knulla mitt rövhål med den skönt vibrerande staven

Snyftande började jag att knulla hennes härliga anal. Jag behövde inte hålla på länge innan jag kände hur en skön orgasm var på väg. Jag frustade högt av njutning och ökade knulltakten. Kvinnan snyftade högt och vred sig under mig av kåthet och njutning. Hennes trånga anal- massage av min kuk och den knullande massagestaven skapade en obeskrivlig känsla i min kropp. Det var som om hela min kropp blev känslig för varje beröring. Den snyftande kvinnan lät sina nylonklädda ben smeka min kropp vilket ökade min njutning ytterligare. Hon blev nu vildare under mig och jag kände hur den vibrerande latexkuken började att knulla min kåta röv snabbare. Oh ja jag kommer det går för mig snälla ja det går för mig det ggggggguuuuuuuuuuudddddddeeeeeeeehhhhhhhhhheeeeeeeee, kved hon ut sin orgasm samtidigt som hon pressade i hela staven i min anal. När jag kände hur staven vibrerade djupt i mig och hur hennes trånga anal pulserade runt min styva kuk kunde jag inte hålla mig längre. Jag skrek ut min orgasm som exploderade i min kropp. Min kuk började att pumpa in säd i hennes orgasm pulserande rövhål. Det var så underbart skönt och jag trodde att det aldrig skulle sluta gå för mig. Min kuk sprutade stötvis ut sin sperma och min trånga anal pulserade runt den underbara massagestaven. Jag behöll min kuk begravd i hennes sköna anal till dess att den slutat att pumpa ut sperma. Jag kände hur hennes anal småryckte av efterorgasmer. Frustande av njutning föll jag ihop över henne med den sköna staven fortfarande begravd i min anal. Jag låg helt stilla och njöt tills min kuk slaknade i hennes rövhål och sakta gled ur henne. Hon log lyckligt mot mig och drog sakta ut staven ur min röv. Jag lade mig flämtande bredvid henne och såg på när hon stängde av staven och lade den på sängen. Hon kysste mig djupt och smekte mjukt min slappa och kladdiga kuk. Jag flämtade av tillfredställelse och kände hur min anal sakta slöt sig. De-det var underbart, flämtade hon. De-det var det otroligaste jag någonsin varit med om, stönade jag. Jo, log hon mot mig, jag vet hur man skall få fart på unga män. Kvinnan kröp sakta ner till min kuk och började att mjukt suga min kuk ren. Jag låg helt utslagen och flämtade av njutning när hennes varma mun sög mig. Det ilade till i min kropp när jag kände hur hennes finger mjukt smekte mitt anus. I den sekunden bestämde jag mig för att jag skulle puts deras fönster veckan därpå.

Kommentera Fönsterputsarknull