Färgstarkt

Målning av huset var ju inget drömjobb precis! Åtminstone tyckte inte Lasse det, men det var ju ändå något som måste göras. Efter många diskussioner med sin fru, Lena, hade de i alla fall enats om vilka färger och nyanser som skulle användas. De hade själva byggt huset i sin ungdoms dagar då bildandet av familj och en fast punkt i till- varon hägrade. Barnen var nu utflugna sedan några år och både Lasse och hans fru hade precis passerat femtio-strecket. Men han hade verkligen inte mycket att klaga på!En toppjobb på ett stort företag, hus strax utanför stadens centrum, härliga vänner och en vacker fru. Till och med sexlivet var på topp, vilket var något som Lasse förstått att inte alla män i hans ålder kunde instämma i.

Lena var helt underbar både som livskamrat och älskarinna. För Lasse´s del passade det honom perfekt, för hans sexlust var nog mer än väl tilltagen. Även om de så knullade dagligen behövdes nästan alltid en stunds skön onani för att stilla driften något. Ibland på jobbet, ibland i bilen på stormarknadens parkeringsplats, ja, kort sagt, när lusten trängde på alltför mycket. Lasse var också tämligen välutrustad och det var nog en av orsakerna till att Lena mer än gärna tillbringade en halv dag i sängen med honom. Hon verkade nästintill avguda hans tjugotvå centimeter av grov, hård manslem. Ingen kunde suga som hon! Lasse älskade att se på då hon öppnade sin lilla söta, välmålade mun så mycket det bara gick och hur hon på ett närapå mirakulöst sätt lyckades svälja hans stora ollon långt ner i svalget. Ofta sög hon sin man tills han fyllde hennes strupe med sperma. Lasse visste också hur mycket hon gillade att bli tagen bakifrån och då hon vände upp sin söta stjärt och visade upp de välrakade blygdläpparna kunde det få den allra mest impotenta kuk att vakna till liv.

Just den synen satt på Lasse´s näthinnor då han klev in i färgbutiken. Kuken var redan halvsvullen i de rymliga shortsen och den hade gott om spelrum eftersom han oftast struntade i kalsonger. Med handen i ena fickan kunde han ändå hålla den något sånär i styr. Lasse tittade runt lite bland färgburkar, penslar, tapeter och kakel. Han verkade vara enda kunden och ingen personal syntes till heller. “Jaha, kan jag hjälpa till med något?” sa en kvinnoröst bakom honom. Lasse vände sig hastigt om och stirrade in i ett par glittrande ögon. “Ja, jag skulle ha färg till huset” sa han lätt frånvarande. Kvinnan var en blond, skön skapelse, strax under trettio och med en kropp som gjorde att handens grepp runt kuken hårdnade för att den inte skulle sprätta iväg okontrollerat. “Vilken typ hade du tänkt dig?” frågade kvinnan. Lasse läste på hennes namnbricka och konstaterade att hon hette Linda Olsson. Han förklarade vad han önskade och Linda visade honom in bland hyllorna. Gud, vilken bakdel!

Hon hade ett par mörkblå, väl åtsmitande jeans och de följde hennes former perfekt. Linda´s ben var långa och låren var tränat fylliga. Stjärten var även den av det fylligare slaget, men oerhört sexigt putande. Höfterna var bara lätt utsvängda och gav henne en härligt sexig gång. Midjan var smal och under den gula toppen anades ett par mindre bröst i en söt push-up bh. Linda hade en kort, smålockig page-frisyr och det blonda håret stod i härlig kontrast mot hennes solbrända hud. Lasse kunde inte slita blicken från henne då hon böjde sig ner bland färgburkarna. Hon pratade försäljarmässigt om alla färger med sina för och nackdelar. Det glipade mellan jeansen och toppen när hon hukade sig ner och Lasse konstaterade av den troslinning han såg att Linda hade svarta trosor. Tydligen jobbade Linda ensam i butiken för han kunde varken se eller höra någon mer därinne.

Kuken stod nu fullhård i byxorna och efter någon sekunds övervägande släppte Lasse den helt fri. Den reste sig majestätiskt under det tunna tyget och Linda skulle direkt se hur det stod till om hon bara tittade upp mot honom. “. ja. och så beror det ju på hur mycket träet suger” sa hon och reste sig upp. Hon tittade Lasse i ögonen och sedan på hans utspända shorts. Linda flämtade till av förvåning och tog ett steg bakåt samtidigt som hon stirrade med vidöppen mun. “M. Men. vad. gör du?” sa hon med darrig röst. Lasse sa inget utan lirkade bara ut kuken ur shortsen. Ollonet var helt naket och blänkte av försats. Linda stod som förstenad och bara glodde på mannen framför henne. Lasse log nöjt och runkade lugnt kuken. “Du gillar vad du ser! Erkänn det, Linda. Visst blir du bra sugen, va?” sa Lasse utmanande och log.

Lemmen var utsträckt i sin fulla längd och längs det grova skaftet ringlade tjocka, ormliknande ådror. Lasse var alltid noga med “frisyren” och runt hans kuk växte bara en tunn, kortsnaggad matta av könshår. Pungen var helt renrakad och hängde tung och välfylld under det imponerande organet. “Så, känn på den!” sa Lasse och närmade sig lugnt Linda. Instinktivt ryggade hon tillbaka men hindrades snart att komma längre av en varuhylla. Lasse fattade hennes hand och förde den sakta mot kuken och med en blandning av skräck och fasci- nation i ansiktet fick Linda känna lemmen mot handflatan. “Mmmm. Så skönt! Du är duktig, Linda!” berömde Lasse. Han formade hennes hand så att den slöts runt skaftet och även fast fingrarna inte på långt när nådde runt var det en obeskrivligt skön känsla att bli runkad av den härliga kvinnan. Linda tittade på som i trans då Lasse förde hennes hand upp och ner över kuken. Förmodligen trodde hon att hon drömde. Med den fria handen smekte Lasse hennes små uppnosiga bröst genom toppen och först då vaknade Linda till. “N. Nej! Vad gör du?” pep hon ynkligt och drog sig undan. “Såja. Du vill ju gå längre, eller hur?” sa Lasse lugnt och log. Han drog Linda intill sig och ståndet pressades hårt upp efter hennes mage. “Mmmm. Du är jätteläcker, Linda!” väste Lasse och knådade hennes spänstiga stjärtklot hårt genom jeanstyget. Linda jämrade sig svagt och gjorde ett milt motstånd. Lasse körde fräckt ner handen innaför byxlinningen och kupade den över Linda´s venusberg. Hon kippade efter andan av överraskningen. Genom trosan kände tydligt den bulliga musen och då fingrarna sökte sig längre ner avslöjade det fuktiga tyget i grenen hur väl Linda fann sig i situationen. “Oj! Jaså du, din lilla hynda, du blir kåt av det här minsann!” skrockade Lasse. Linda gnydde svagt och andades tungt.

Han tryckte fingret mot trosan och pressade in tyget i skåran mellan blygdläpparna. Linda gnydde då han hittade hennes klitoris och tyget blev än fuktigare. Lasse såg samtidigt hur hennes bröstvårtor hårdnat och verkade vilja tränga ut både genom bh och topp. Han fortsatte dock att koncentrera sig på hennes nedre region och med flinka fingrar knäppte han upp jeansen. Linda hade mycket riktigt ett par svarta trosor på sig och Lasse lät även dem följa med då han drog av byxorna. “Mmmm. Vilken söt liten sak!” sa han och betraktade Linda mus. Hon var helt rakad förutom en smal sträng av mörkt hår som löpte över venusberget och slutade precis där blygdläpparna förenades. Lasse lyfte upp Linda på ett stort tapetbord och hon landade tungt med den nakna stjärten på en bunt tapetprover. Linda lutade sig bakåt och Lasse satte händerna i hennes knäveck. Han särade hennes ben och dök in med ansiktet mellan de mjuka låren. Bara ett ljudligt smackande hördes då hans läppar mötte Linda´s fitta. “Aaahhh. !” stönade hon svagt. “Mmm. Perfekt!” grymtade Lasse mellan hennes ben. Linda´s fitta savade konstant och dränkte Lasse i safter, något som han mer än gärna slickade i sig.

Plötsligt avbröt han sitt ivriga slickande. “Nej! Jag måste få knulla dig!” väste han. Lasse drog upp Linda från bordet och slet i samma stund av både topp och bh. Hennes små bröst var svullna och hårda och Lasse kramade dem hårt och krävande. Han böjde Linda framåt över bordet och ställde sig själv bakom henne. Med ena handen i ett fast grepp runt hennes nacke tryckte han ner överkroppen så att hon automatiskt svankade med stjärten mot honom. Han sparkade isär hennes ben med fötterna och såg hur en perfekt bakmus lyste inbjudande mellan de runda stjärthalvorna. Lasse grymtade av kåthet och lät kuken glida upp och ner i stjärtskåran. Linda gnydde till svar och skruvade oroligt på stjärten. Kuken såg faktiskt nästan för stor ut för att den sexiga kvinnan skulle klara av att ta emot den, men Lasse tänkte ändå göra ett tappert försök.

Fortfarande med handen i ett hårt grepp om Linda´s nacke lät han ollonet nosa på de våtblanka blygdläpparna. Kuken delade dem som två fina kronblad och som av automatik sökte sig ollonet mot slidmynningen. De första millimetrarna gled in och då Lasse kände att kuken var på rätt väg satte han båda händerna på Linda´s höfter. “Mmm. Ooaahhh. Försiktigt! Mmmm. Den. är. så. stoooor!” pep Linda. Lasse visste minsann att den var stor, men nu kunde inget hålla honom tillbaka. Han såg ner på Linda´s stjärt, på den lilla, trånga anusringen, på blygdläpparna som slöt sig som en tät o-ring runt ollonet. Han såg hur våt och redo hon var! Lasse tog ett djupt andetag och med en bestämd rörelse framåt fyllde han Linda bakifrån. Hela kuklängden pressades i en enda rörelse in i hennes slida och inte förrän Lasse stod tryckt med hennes skinkor mot kroppen andades han ut. “Aaaarrggghhhhh. !” stönade Linda.

Lasse stod helt stilla och bara njöt av hur hennes slidmuskler masserade hans hårda kuk. Hon var trång!Faktiskt mycket trängre än han först trott att hon skulle vara. “Jaaahhh. Knulla mig!” kved Linda. Lasse började röra sig ut och in i hennes fitta. Massagen var obeskrivligt skön och han kände att det inte skulle hålla länge. Han juckade hårdare och djupare för varje stöt och han kände hur ollonet bottnade hårt i Linda´s kön. “Mm. Aahhh. Jaaahhh. Ta mig i stjärten!” bönade Linda. Lasse trodde knappt sin öron! “Vaaa. ?” sa han flämtande. “Ta mig. i stjärten!” stönade Linda. Det här var ändå mer än vad Lasse någonsin vågat drömma om!Han hade tjatat otaliga gånger på Lena att åtminstone bara få nosa med ollonet i hennes stjärt, men även om hon var mycket sexuellt fri- gjord så gick gränsen där. Nu bönade den här underbara kvinnan om att få bli knullad i baken! “Ooooh. Jag har alltid drömt om det. Ta mig i analen!” snyftade Linda.

Lasse drog sig snabbt ur hennes våta fitta och i en handvändning hade han slängt upp henne på rygg på tapetbordet. Linda särade självmant på benen så mycket det gick och Lasse drog fram hennes stjärt till bordskanten. Han förde in långfingret i Linda´s anus och hon höll andan medan Lasse mjukade upp hennes ring- muskel. De rikliga könssafterna smorde effektivt den trånga passagen och Lasse kunde utan problem tränga in med ytterligare ett finger. “Ohhh. Guuuud!” flämtade Linda. Hon svarade med att spänna kroppen i en båge för varje gång Lasse´s fingrar trängde in i stjärten. “Vill du smaka min kuk nu?” flämtade han upphetsat. “Mmmm. Knulla mig i häcken!” pep Linda. Lasse var så kåt att han knappt visste vad han hette. Här låg världens läckraste stjärt helt öppen och skrek efter hans kuk!Han la upp Linda´s ben över axlarna och riktade in ollonet mot den trånga ingången. Linda blundade och höll andan.

Lasse höll händerna under hennes stjärt och delade skinkorna med tummarna så att hennes anus öppnades en aning. Ollonet pressades in och under ett utdraget jämrande från Linda försvann det in i hennes anal. Lasse flämtade. Det var varmt, fruktansvärt trångt och än mer upphetsande. Den läckra baken var spetsad på hans grova lem och nu låg vägen öppen!Långsamt fylldes Linda´s anal med kuk och trots det ihärdiga motståndet pressade Lasse obönhörligt in allt mer av pålen. “Aaaiiiiihhhh. Mmmmm. Meeer!” skrek Linda och kastade med huvudet. Lasse lydde mer än gärna och med korta, intensiva juck drev han kuken ända in till roten. “Ååååhhh. !” grymtade han. Han började pumpa sin lem i Linda´s stjärt och för varje juck blev hon allt vildare. Fittan flödade över av safter och de rann sakta ner över Lasse´s grova kukskaft. Samtidigt som han knullade Linda´s häck särade han blygdläpparna med ena handen.

Klitorisknoppen var hård och svullen och Lasse smekte över den med fingrarna. “Mmm. Jaaaa. Det går snart!” skrek Linda. Lasse fyllde hennes fitta med tre fingrar och han kände verkligen hur fullmatad hon var. Växelvis pumpade han kuken i stjärten och fingrarna i fittan och han var nu lika nära som Linda. Hon skrek till och kuken liksom sögs fast i hennes stjärt då det gick för henne. Fittan pulserade runt fingrarna och med en vilja av stål lyckades Lasse dra sig ur. Linda skrek ut sin orgasm och samtidigt gick det för Lasse. Han tog kuken i ett fast grepp, drog tillbaka förhuden så långt det gick och i tjocka, vita kaskader sköts sperman ut över Linda´s kropp. Det våldsamma trycket gjorde att flera strålar landade långt upp i Linda´s hår och hon försökte fånga upp så mycket som möjligt med vidöppen mun. Lasse kramade ur de sista dropparna över hennes våta sköte och han såg hur det nyknullade stjärthålet gapade tomt. Långt om länge fick han så sina färgburkar, dessutom med en bra rabatt, och Linda lovade att göra lika bra priser nästa gång.

Rösta på Färgstarkt:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (10 röster, snitt: 2.90 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Färgstarkt