Frukostknull

Det var en sommar för två år sedan och jag jobbade som frukostvärd på ett hotell i Mellansverige. En morgon så knackade jag på ett rum, varpå en lite äldre kvinna öppnade endast iförd en minimal nästan genomskinlig morgonrock. Trots att hon var lite äldre, så tyckte jag att hennes kropp var bland det sexigaste jag sett. Stora, fylliga bröst och en midja som gick utanpå det mesta jag tidigare upplevt. Jag försökte låtsas som ingenting och gick in och ställde frukostbrickan på bordet, varpå jag ursäktade mig och försökte smita iväg.

- Nej, nej, inte så fort, sade kvinnan uppfordrande.

- Men jag måste iväg till mina beställningar, sade jag (vilket i och för sig var sant).

- Men då måste du lova att du hämtar min bricka sist sedan. Man var och är för den delen, inte mer än en människa, så jag lovade henne detta och hastade sedan iväg. När jag tre kvart senare stod utanför kvinnans rum igen så var det som om jag hade tusen fjärilar i magen och ett stånd som nästan värkte i byxorna.

-Kom in, hörde jag en smeksam röst säga.

När jag kom in i rummet så hade hon redan förberett sig för vad som komma skulle. Hon hade dragit ned persiennerna och det var lite “soft” belysning i rummet. Hon själv låg på sängen och sade med nästan befallande ton: Ta av dig kläderna och lägg dig här bredvid mig ! Jag gjorde som hon sade och lade mig ner. När jag gjort detta så gick det snabbt. Hon kastade sig över mig som en vildkatt, och började begärligt att suga på min nu stenhårda kuk. jag var dock inte sen att replikera, utan jag började ivrigt fingerpulla henne rosa sköte.

Vi njöt av varandras behandling och efter ett tag så skrek hon ut sin första orgasm. Hon ställde sig nu på alla fyra och bad mig att komma in i henne. Det behövde hon inte be om två gånger. Jag sjönk in i hennes varma trånga fitta på första jucket, och började med långa djupa stötar bearbeta det mjölkande hålet. Hon stönade och skrek att jag skulle knulla henne fortare, vilket jag också gjorde. Det lät nästan som när man klafsar i lera när jag knullade henne, så blöt var hon. Plötsligt drog hon sig ur mig och böjde sig bort mot nattduksbordet och plockade ut något ur lådan.

-Jag vill att du knullar mig med den här en stund, sade hon och jag såg nu att det var en jättelik dildo som hon plockat ut ur lådan. (en kär gammal vän kanske) Jag kan inte påstå att jag varit med om något liknande, men i situationen så verkade hennes önskan inte alls orimlig. Hon ställde sig på alla fyra igen och jag satte igång den brummande dildon och förde upp den i hennes fitta. Om hon stönade mycket förut, så var det ingenting mot nu.

Hon lät nästan som om hon skulle gå i bitar. Jag blev givetvis också kåt av att se denna kvinna så totalt gå upp i sin egen upphetsning. Ännu en gång skälvde hennes kropp av orgasmens dyningar och hon vände sig om, tog dildon ur min hand och började suga på min kuk igen. Nu tog det inte lång tid innan ilningarna började längs ryggraden och jag kom i en kaskad av sperma i hennes mun och ansikte. Hon såg onekligen väldigt lycklig ut när hon lade sig ner igen.

-Kommer du tillbaka i morgon ?

-DET VET DU !

Låt mig till denna historia tillägga att hon bodde på hotellet två veckor till vilket innebar att vi träffades även på helgerna när jag var ledig. Jag har nog aldrig knullat så mycket i hela mitt liv. Jag såg henne aldrig efter det, men vilket sommarminne.

Kommentera Frukostknull