FREDAG KVÄLL!

Det här skulle bli en helt vanlig dag som alla andra dagar trodde jag Jag käkade frukost och for iväg till jobbet som vanligt och sen kom man hem igen som vanligt. men just när jag hade kommit innan för dörren så ringde telefonen och det var min jobbarkompis (tjej) som ringde och ville jag skulle följa med ut och ta en öl för det va ju ändå fredag kväll och jag hade så tråkigt så jag svarade ja visst och hon skulle komma vid 19 tiden och hämta mej så jag fick bråttom att fixa lite snabb käk och in i duschen. jag satte på mej en kort kort läder kjol och en ganska så uringad blus och högklackat. sminkade mej och borsta ut håret och fixa till lite snabb käk och hade precis fått i mej käket och ställt in tallrik, glas och bestick i diskmaskinen då det ringer på dörren och där står då min jobbarkompis Carina.

Hej säjer hon och ger mej en kram som vi alltid gör. är du klar nu frågar hon.

- Ja då, svarar jag har precis käkat klart.

- Okey, säjer Carina då drar vi. Taxin väntar.

Och vi går iväg till Taxin och åker ner till stan. vi hoppar ur Taxin och går in på krogen och går raka vägen till bardisken och tar varsin öl. sätter oss ner och börjar prata om jobb och allt annat. plötligt kommer en kille fram och undrar om han får bjuda på en öl. ja visst svarar vi. och tar emot ölen. han frågar om han får slå sig ner och visst får han det och sätter sej emellan mej och Carina och vi börjar åter att börja prata och helt appropå så kom vi in på sex och på vad vi gillade och inte gillade och ju mer vi kom in på ämnet ju mer upphetsande blev det och rätt som det är så försvinner Carina. och killen som heter Roger och jag fortsatte och prata om sex och rätt som det är känner jag hans hand smeker mej på insidan av låret och smyger uppåt och ju högre han kommer desso kåtare blir jag och tar hans hand och lägger den mot min heta våta fitta och just då kommer Carina tebax och hon bara ler mot mej och sätter sej bredvid mej. och rätt som det är börjar Carina att slicka och blåsa mej i örat och Roger fortsätter att smeka sej uppåt då jag åter tar hans hand och för den upp mot min våta fitta då han säger:

- Nej inte här vi går hem till mej jag bor inte så långt härifrån

Och vi tackade inte nej till ett sånt erbjudande och vi drack upp våran öl och gick därifrån. när vi väl kom hem till Roger så sa han åt oss att gå in och sätta oss och känna oss som hemma. Roger satte på stereon lite tyst och fråga om vi ville ha en öl igen och vi svarade ja tack. han gick i väg och kom snabbt tebax med våran öl och han satte sej bredvid mej och inte i mellan Carina och mej. och vi började återigen att prata om sex och blev åter väldigt upphetsande av vad vi varit med om och vad vi gillade. helt plötsligt börjar Roger att smeka mej på innsidan av mitt lår igen och smög sej sakta uppåt då jag tog hans hand igen och förde den på min heta våta fitta och han började smeka min fitta utanför mina stringtrosor. och Carina började åter att slika och blåsa mej i örat. Roger tar tag i mej och ger mej en het tungkyss. då jag känner Carinas händer komma smygandes innanför min blus och upp mot mina bröst som hon börjar smeka och smeker mina bröstvårtor som svarar ganska fort. sen börjar Carina att knäppa upp min blus och Roger börjar knäppa upp min kjol och ber mej resa mej upp och jag reser mej upp och låter min kjol falla ner till golvet sen tar Roger tag runt min midja och drar mej mot han där han sitter och Carina är i färd att öppna hans byxor och drar ner hans gylf han drar av sej sina byxor och drar mej mot han igen och han börjar kyssa mej på magen och går sakta neråt mot linningen av mina string trosor och börjar sakta att dra av mej dom samtidigt som han smeker mina lår. Carina har då tagit fram hans hårda kuk och börjar slicka den nerefrån och upp mot hans ollon som hon nu börjar slicka runt runt. mmmmm säjer Carina du smakar gott. Roger börjar att ta sina fingrar och viker undan mina fittläppar och börjar att slika mej. ååå så härligt skönt det var. han slickar mej med långa drag genom min skåra och sen började han suga min klitta som blev mer och mer hård av hans behandling. Carina suger Rogers kuk allt djupare och djupare. och han stönar högt och njuter. rätt som det är säjer Roger att vi ska ta sovrummet istället och vi går in dit och lägger oss allihopa. nu vill jag slika dej Inger säjer Carina och lägger sej mellan mina ben och börjar att slicka mej. åååååå så härligt skönt det va. och Roger började slika Carina där hon låg. och han tog tag i Carina och drog upp hennes bak så han skulle kunna komma åt att slika hennes våta fitta. hon stönade högt och njöt. och hon fortsatte att slicka min våta fitta och hon började suga min klitta som va hård nu. ååååå så kåt jag blev. sen vill Roger att Carina flyttar på sej så han kan få köra in sin spräng hårda kuk i min våta heta fitta. hon flyttar sej upp mot mej och ger mej en ordentlig tungkyss och sen viskar hon slicka min våta fitta Inger. och lägger upp baken i ansikte på mej. och jag börjar att slika hennes våta fitta. och det va inte så hemskt som jag trodde det skulle vara. Carina stönade högt och njöt för fullt. Roger tog sin hårda kuk mot min fitta och började reta min heta fitta till vanvett med sitt ollon innan han körde in den i min fitta. jag stönade till högt. till slut försvinner Carina igen och kommer in med en dildo. Carina säjer:

- Inger nu ska du få två st kukar i dej, , och lägger sej mellan Roger ben

Och börjar gnida in dildon i mina fittsafter och kör in den i baken på mej sakta. ååååååå vad jag stönade högt. och Roger blev mer och mer kåt jag känne hur han kuk blev bara större och större i mej. och Carina körde in den djupare och djupare i min bak. mmmmm så härligt det var. sen säjer Roger att han vill byta hål med dildon och Carina tar ut den ur min bak och sen lägger hon sej bredvid mej och leker med dildon i hennes fitta medans Roger tar tag om mej och vänder mej om. jag vill ta dej bakifrån Inger säjer han. och jag snurrar runt och hamnar på mage och då tar han tag om min midja och lyfter mej ner på hans hårda kuk han tar den i sin hand och styr in den i min bak sakta sakta. jag stönar högt. sen får jag en kyss igen av Carina och hon börjar smeka mina bröst och jag smeker hennes. nu är jag i en extas av kåt het så jag kan gå åt. och viskar till Carina att jag kan slika henne igen. jaaa säjer hon och stönar lite. och lägger sina ben emellan mitt huvud. jag tar då hennes dildo ifrån henne och kör upp den i hennes bak sakta och hon stönar högt. medans jag börjar att slika hennes fitta alltfortare som Roger knullar mej hårt i baken. jag för hennes dildo allt snabbare och hon skriker att hon kommer snart, och det gör jag åxå för Roger smeker min klitta samtidigt som han knullar mej i baken och även Roger är på väg att komma då han drar ut sin kuk och kör in den i fittan på Carina och knullar henne som besatt och hon riktigt skriker ut sin orgasm. och sen kör han in kuken igen i min fitta och knullar som en galning och jag känner hur min fittmuskel börjar att krama hans stora kuk mer och mer och jag känner en ilning som rusar igenom hela kroppen på mej och jag kommer i en ohygglig orgasm som jag stönar högt för och jag känner åxå Rogers kuk börjar att pulsera allt häftigare och kraftigare och han kommer åxå i en explotion av sin sats i min fitta. han stönar högt och kysser mej hett och viskar att jag är helt otrollig skön att knulla din fitta är så ohyggligt trång och skön.

Efter vi tagit igen oss så går vi alla ut och in i duschen och duschar av oss och Carina ler mot mej och kommer fram mot mej och säjer att jag är en skön älskare och sen ger hon mej en kyss och jag kramar om henne och viskar att det va inte som jag trode det skulle vara. det här va det bästa jag gjort nångån och sen ger Roger både mej och Carina varsinna heta kyssar av han.

Rösta på FREDAG KVÄLL!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (4 röster, snitt: 2.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “FREDAG KVÄLL!”

  1. maria:

    RIKTIGT värdelös!
    Och man märker att det är en kille som skrivit detta! Han vet uppenbarligen INGET om vad tjejer gillar!

    /MN

Kommentera FREDAG KVÄLL!