Beachparty

Där jag bor rinner en älv genom samhället. Varje år samlas vi ett gäng som hållt ihop större delen av tonåren för att återuppliva gamla minnen och ha kul tillsammans. Det är alltid stor planering och litet av ett detektivjobb innan man får fatt på alla som flyttat, blivit sambo, särbo osv. I somras var det min tur att sköta utskicken till samtliga. Jag fick efter många om och men tag på de flesta och anmälningarna började trilla in. Speciellt hoppades jag att Markus, som tagit min oskuld vid 18- års ålder skulle dyka upp. Han hade haft förhinder de sista åren och vi hade inte setts på ca. 10 år. På hans lapp hade jag skrivit med blyerts längst ner “Vore verkligen kul att du kunde komma i år, vi saknar dig, hälsningar Åsa”. När dagen för sista anmälan kom, hade Markus fortfarande inte hört av sig och jag kände ett litet sting av besvikelse. Jag hade hoppats få återse min ungdomskärlek som jag så ofta tänkt på de sista åren. Samma kväll ringde min telefon och en ljuvlig stämma hördes i andra änden “Hej Åsa, det är Markus!” Mina ben nästan vek sig under mig. Vi pratade en stund och han talade om att han skulle komma på vår återträff. När vi lagt på kunde jag inte släppa tankarna på honom. Jag såg honom framför mig och tänkte på hans kropp. Lagomt mycket muskler och en underbar häck. Jag försökte föreställa mig hans lem, men hur mycket jag än försökte kunde jag inte komma ihåg hur den var. Det var ju trots allt 18 år sedan jag såg den sist. Kvällen för partyt kom och jag klädde mig i tajta jeansshorts och en tajt top. Smuttade på lite vin och väntade in tjejligan. Dom kom och vi cyklade iväg till stranden. Att Markus skulle komma visste allihop och dom retades hela tiden. Jag försökte förtränga att jag verkligen ville att det skulle finnas nån form av spänning kvar mellan oss. När vi kom fram hade grabbarna redan kommit och lägerelden var tänd. Jag spanade efter Markus men kunde inte se honom nånstans. Som vanligt blev det en massa kramande och pussande innan vi slog oss ner runt elden. Öl och vin flödade mellan skratten och allt var hur bra som helst. Att Markus inte kommit kändes lite tråkigt, men både Peter och Jalle tävlade om min gunst så det gick ingen nöd på mig. Peter flyttade sig närmare och plötsligt kysste han mig på halsen. En ilning gick igenom min kropp och jag kände hur det pirrade välbekant i min mus. Han lade armen om min midja och drog mig intill sig och sökte mina läppar. Vi kysstes hett och det låg kåthet i luften. Då kände jag två händer för mina ögon. Jag försökte vrida mig loss och hörde hur folk omkring mig fnissade. Greppet lossnade och jag snurrade runt. Där stod han. min första kärlek. Alla ville heja och prata med Markus som inte varit med på alla år, så jag öppnade en ny öl och och satt tyst och betraktade honom. Peter försökte hela tiden smeka och kyssa mig, men jag var inte helt koncenterad längre. Det var Markus jag vill ha. Jag lät trots allt Peter hållas, men jag kysste honom inte men nog njöt jag av hans trevande händer som i smyg smekte min kropp. “Men Åsa, jag vill ju ha dig, jag vill knulla dig, jag vill slicka din fitta”, viskade Peter. När han viskade dessa ord i mitt öra blev jag oerhört kåt. Jag hade min blick fastnaglad på Markus och han måste ha känt mina blickar för han vände sig om och såg mig rakt i ögonen. Med några kliv var han framme hos mig och slog sig ned på min andra sida. “Du delar väl med dig av godsakerna Peter?” sa Markus och log. “Nja. ” flinade Peter tillbaka. “Åjo, sa Markus. “Endera delar du med dig eller också blir du utan” sa Markus och kysste mig med ena armen om mig. Där satt jag alltså med två killar som båda verkade vilja ha mig. “Kom”, sa Markus och reste sig. “Vi går ner till vattnet”. Jag tog hans utsträckta hand och reste mig. Peter reste sig också och alla tre började gå ner mot stranden. Deras händer var överallt på min kropp och jag fnissade snurrig av vinet. Plötsligt tvärstannade Peter på stigen framför mig och Markus greppade min höfter och drog ner mig i gräset. Jag kämpade emot, men Peter var snabbt på plats vid mina fötter och höll mig fast. Markus satte sig grensle över mig och kysste mig djupt. Samtidigt lät han ena handen glida in innanför min top och mina bröstvårtor styvnade genast. “Slappna av Åsa, vi ska ge dig det skönaste knull du upplevt”. Peters händer började smeka upp över mina vader, nådde mina knän och insidan av låren. Jag kände Markus händer på mina bröst och såg in i hans ögon som var dimmiga av kåthet. “Visst är du kåt Åsa? Vill du att vi ska sluta?” I samma ögonblick la Peter sin hand över mitt venusberg och jag stönade tyst. “Säg bara till när vi ska sluta” viskade Markus. Han drog av mig min top och Peter började knäppa upp mina shorts. Snart låg jag endast iförd trosor framför dem. Jag var kåt och villig samtidigt som jag var nervös. Jag hade aldrig haft två killar samtidigt förut. Nu knäböjde Markus mellan mina ben och jag kände hans hand på mina nu genomvåta trosor. “Mmm. hon är plaskvåt Peter, kom och känn”. Peter som nu satt brevid mig lirkade in sin hand under trosorna och jag drog efter andan. Han särade på mina blygdläppar och drog med fingret längs med skåran. Jag hörde hur han flämtade när han kände hur blöt jag var. Markus smekte hela tiden den våta fläcken på mina trosor. Jag såg på honom hur kåt han var. Peter hade under tiden fått av sig sina jeans och stod nu ovanför mitt huvud. Jag tittade upp och såg hur han saka runkade sin stenhårda kuk. Synen av hans hand som gled upp och ner över kuken gjorde mig om möjligt ännu blötare. Markus drog av mig mina trosor och sedan klev han snabbt ur sina jeans. “Vad vill du ha först? Tungan eller kuken? ” frågade han och min blick drogs mot hans skrev. Hans stora kuk pekade rakt upp och det blänkte på hans ollon. Åhh. jag längtade efter att få smaka honom så jag reste mig upp på knä och slickade hans ollon. “Åh nä, inte än” sa han och Peter tog tag om mina axlar och la mig ner i gräset igen. Jag började nästan skaka av kåthet vilket både Peter och Markus märkte. Peter gled ner på knä och började kyssa mig och i samma ögonblick kände jag hur Markus tunga gled in mellan mina särade ben. Med långa rytmiska rörelser slickade han mig och varje gång hans underbara tunga nådde min svullna klitta kved jag av njutning. Jag hörde hur Peter runkade sakta och hans ena hand rullade min ena bröstvårta mellan fingrarna. “Jag vill se dig runka” viskade jag till Peter och jag blev nästan förvånad över att höra mig själv säga det. Peter satte sig upp och när hans hand snabbt rörde sig upp och ner över kuken och Markus samtidigt ökade takten och trycket med tungan över min klitta vrålade jag “Jag kommer. åhh gud va skönt. ” Markus slickade tills mina konvulsioner gett med sig lite och sen vände han mig om och drog upp mig på alla fyra. Jag putade med rumpan mot honom och längtade efter hans kuk. Fortfarande lika kåt. Snabbt var han på plats bakom mig och med ett enda juck trängde han in i mig. Peter stod nu framför mig och jag tog hans bultande kuk i munnen. Han höll om mitt huvud och stötte in sin ljuvligt hårda kuk. Markus stötte hårt i min savande fitta och när hans hand letade sig ner till klittan igen trodde jag att jag skulle svimma, så skönt var det. Båda ökade takten när de märkte hur jag njöt. Jag hörde hur Peter stönade allt högre och innan jag visste ordet av hade Peter sprutat i min mun. Jag svalde girigt varje droppe och Markus fattade tag i mitt hår, höll i mig medan han fortfarande gnuggade min fitta och stötte allt hårdare. Hans kuk gled in och ut och det plaskade av mina kåtsafter. Peter gled in under mig och började slicka mig. Hans kuk fanns framför mig och snart stod den härligt stor igen. Jag tänkte precis ta den i min mun då Markus berordrade Peter att byta plats med honom. Markus gled in under mig. Jag slickade sakta hans kuk ren från mina egna safter innan jag slöt den i min mun. Peter knullade mig ännu hårdare än vad Markus nyss gjort och när Markus tunga virvlade över klittan orkade jag inte hålla emot längre. Jag sög honom hårdare och snabbare och snart började min kropp skaka i en andra orgasm. Markus höll hårt om mitt huvud och sprutade hela sin varma säd i min mun. När jag slickat honom ren drog Peter ut kuken, lät den glida mellan mina skinkor och snart kände jag hur han sprutade hela min rygg full av varm sperma. Jag rullade runt på rygg och Peter föll ihop över mig. Markus la sig på sidan av oss och vi låg tysta en stund, flämtande. Det var Markus som till slut bröt tystnaden “Får jag och Peter sova hos dig inatt Åsa?”. Vad tror ni jag svarade?

Kommentera Beachparty