FESTEN

Under över alla under. Jag hade blivit bjuden på fest. Jag tyckte själv att det var underligt eftersom jag var blyg och tillbakadragen. Men här stod jag nu i mina bästa kläder. En lindrigt nykter kille slet upp dörren och hälsade mig välkommen genom att sticka en grogg i min hand. Där inne var festen redan i full gång, alla verkade mer eller mindre på örat. Efter ett tag var jag också ganska på lyran. Hela kvällen hade jag gått och samlat mod för att bjuda upp Lena, en tjej som jag varit småkåt på i flera månader. På darrande ben gick jag fram till henne och frågade om vi skulle dansa.

- Okej, svarade hon. Just då spelades en lugn låt så jag fick hålla henne tätt intill mig. När jag tryckte henne hårt mot mig och kände hennes bröst, började det röra sig i byxorna. Jag försökte dölja det, men det var meningslöst. Till slut gav jag fan i alltihop. Det fick bära eller brista. Jag tryckte kuken mot hennes mus och hon tryckte tillbaka. Tycker du om mig? viskade hon i mitt öra.

- Ja. svarade jag. Det har jag gjort länge, men jag har aldrig vågat visa det för dig.

- Det var väl inte så farligt, sa hon och kysste mig.

Den kyssen tog andan ur mig. Samtidigt började hon smeka mig på ryggen och jag blev kåtare och kåtare. Till slut kunde jag inte hålla mig längre, jag måste smeka tillbaka och lät min hand glida utmed hennes välformade stuss, upp över ryggen och axeln. Så småningom hamnade den på hennes bröst, jag kramade och tryckte det och kände hur mjukt och varmt det var. Så tog jag mod till mig och knäppte upp knapparna i blusen så att jag kom innanför. Medan jag smekte hennes välformade bröst kände jag hennes kåthet. Hon började småstöna i mitt öra och drog sakta, sakta ut mig ur rummet.

- Vi går någonstans. viskade hon. Nu vill jag.

Jag blev alldeles yr av kåthet över hennes ord och kuken blev allt styvare. Vi gick in i ett rum och hon tog snabbt initiativet, drog ned min gylf och började suga min kuk. Jag smekte av henne blusen och hennes uppnosiga bröst blottades för mig. Nu var orgasmen nära. Hon släppte min kuk och drog av sina tajta jeans. Vi lade oss på sängen, hon satte sig grensle över mig och började sakta och metodiskt att rida min kuk.

- Nu sprutar jag i din härliga fitta, stönade jag.

När det gått för mig, började jag smeka hennes sjöblöta mus. Jag drog omkull henne i sängen, så att jag fick hennes fitta vid mitt ansikte. Vi började slicka och suga varandra i en underbar 69:a. Hon stönade och gnuggade fittan allt hårdare mot mitt ansikte. Snart kände jag hur min utlösning kom krypande och jag bad henne sluta suga mig, men hon bara skakade på huvudet. Så kom den. Som en het lavaström forsade sperman in i henne. För ett ögonblick blev allting svart för mig. Bara ett par sekunder efteråt så kom hon också. Hon lyfte på huvudet och skrek ut sin brunst. Var det skönt? frågade jag.

- Mmm. svarade hon, men jag är inte nöjd ännu. Men först ska vi duscha.

Hon drog iväg med mig till badrummet. Sakta och lent tvålade vi in varandra och efter en stund var vi lika kåta igen. Hon vände sig mot mig och bad mig ta henne bakifrån. Men istället för att knulla henne så sjönk jag ner på knä och slickade henne. Hon stönade till och tryckte sig emot mig. Snart var hon lika kåt som förut och vi gick tillbaka till sängen.

Jag körde in kuken i hennes blöta grotta. Vi knullade hårt och snabbt, så det gick nästan direkt för oss. Nu var vi verkligen tillfredsställda – och trötta – så vi somnade. När vi vaknade på morgonen hade alla gäster gått, så vi gick hem till mig och fortsatte sova.

Än idag är vi ihop och har många härliga knull, men så skönt som på den där festen, har vi nog aldrig haft!

Rösta på FESTEN:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (3 röster, snitt: 3.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera FESTEN